Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4285961 Napisano: 13.04.2011 09:01:22 w Carrefour konkursy
emk napisał(a):

bo mi sie samochod popsul i nie wiem czy warto naprawiac emotka

Chcesz być bez samochodu do lipca? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4285640 Napisano: 13.04.2011 07:01:35 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

Joan, to dobry znak... dla każdego uczestnika konkursu Wiosenne Zauroczenie emotka

emotka To chyba raczej wiosenne zamrożenie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4285619 Napisano: 13.04.2011 06:47:28 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

na to wygląda, że nie emotka

ale dziś jest nowy piękny dzień i czuję wysyp nagród, pozdro

z tym pięknym dniem to troszke przesada (u mnie leje deszcz)...chyba, że to przenośnia dotyczaca wysypu nagrod

U mnie wysyp, znaczy się: sypie śnieg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4285411 Napisano: 12.04.2011 09:48:29 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

M-u-c-h-a. Lata po pokoju taka jakaś opadła z sił i wzdrygam się przed pyknięciem w nią kapciem, choć nasza koegzystencja musi wkrótce dobiec końca. Ciężko jednak czekać na jej naturalny zgon, gdy człowiekowi powieki opadają w dół z siłą, o jaką Newton by ich nie podejrzewał. Się dygam, że muszysko mnie w nocy DOTKNIE. Fuj emotka Ale nic to, zdobędę się na heroiczny czyn i pójdę spać emotka

gorzej jak przejdzie Ci po ustach, wtedy masakra... swędzi, łaskocze i obrzydliwe emotka

Nawet mnie nie strasz; ale liczę się z taką opcją emotka Kule, czemu łajza nie lata po kuchni? Świat stanął na głowie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4285407 Napisano: 12.04.2011 09:45:55 w Wkurza mnie...
M-u-c-h-a. Lata po pokoju taka jakaś opadła z sił i wzdrygam się przed pyknięciem w nią kapciem, choć nasza koegzystencja musi wkrótce dobiec końca. Ciężko jednak czekać na jej naturalny zgon, gdy człowiekowi powieki opadają w dół z siłą, o jaką Newton by ich nie podejrzewał. Się dygam, że muszysko mnie w nocy DOTKNIE. Fuj emotka Ale nic to, zdobędę się na heroiczny czyn i pójdę spać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4284059 Napisano: 12.04.2011 11:54:45 w Inne mniejsze markety
zabkaradka napisał(a):

I cisza... emotka Super emotka
Jeśłi nic nie mamy zamiaru z tym zrobić to ja się pytam: Po co te zbędne dyskusje? emotka

Z dyskusji rodzą się pomysły emotka A nawet raz z dyskusji... zrodził się dym, w którym pewna Pani Organizator o kompromitującej prezencji uległa lekkiemu podduszeniu i nawet odpowiadać musiała na kłopotliwe pytania dziennikarzy w kwestii Czy to prawda, że rozdała Pani samochody znajomym z n-k? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4284011 Napisano: 12.04.2011 11:40:27 w Inne mniejsze markety
Być może klauzule w ich regulaminach są w ogóle niedopuszczalne. Oni je obmyślili, żeby nie musieli dotrzymywać terminów, ale być może takie punkty regulaminu są sprzeczne z przepisami prawa. Tak sobie gdybam, prawnikiem nie jestem emotka

Gdyby spotkała mnie jakakolwiek przykrość konkursowa, niezawiniona przeze mnie, od razu udałabym się do Rzecznika Praw Konsumenta. On ma m-o-c, może reprezentować konsumenta i prowadzić w jego imieniu fest profesjonalną prawniczo korespondencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4283978 Napisano: 12.04.2011 11:28:16 w Inne mniejsze markety
Moim zdaniem większą siłę przebicia maja listy polecone - tylko ja nie mam się na co skarżyć, bo tylko raz u nich wygrałam i suszarka po wieeelu miesiącach w końcu doszła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4283970 Napisano: 12.04.2011 11:22:53 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

Już pomijam, że nadal wymagają paragony... a kto trzyma paragon pół roku po zakończeniu konkursu...( ja trzymam co prawda:P ale taki normalny człowieczek to nie bardzo)

Konkursy w ogóle nie są dla normalnych człowieczków, to oni są zawsze najbardziej wykorzystywani, bo my i tak wychodzimy na plus, a taki szaraczek albo nie wyśle SMSa w dniu zakupu, albo zapodzieje paragon, albo nie odbierze telefonu, albo nie doczyta czegoś w regulaminie... emotka I potem nagrody pozostają do dyspozycji agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4283873 Napisano: 12.04.2011 10:47:54 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

kiedy mają być wyniki z konkursu Kaufland?

Najpierw Always, potem coś-tam-Leclerc, następnie Ariel i... byc może wreszcie Kaufland, więc tak pewnie tuż przed wakacjami emotka

agamaty - ale ja na serio bym do nich poszła emotka Jeszcze nie wiem, jakiej taktyki bym użyła: Na mugola, Na prawnika, Na wariatkę, Na Mistrzynię Wschodnich Sztuk Walki, ale z pewnością byłoby o czym pisać na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4283811 Napisano: 12.04.2011 10:31:12 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

Ludzie mam pytanie na temat konkursu Biały stół z leclerca bo widze, że pojawiły się posty, że ludzie dostali dzisiaj smsa o zostaniu potencjalnym zwyciężcą, wie ktoś może jak to jest, bo dostałam takiego sms wysłałam dane paragon i na liście mnie nie ma - pewnie nie podobało się im moje nazwisko....oni dalej szukają ludzi? troche się gubie w polityce tqg może mnie ktoś oświecić będę ogromnie wdzięczna emotka

Baaardzo żałuję, że TQG to firma z Poznania. Następnym razem po otrzymaniu SMSa o byciu finalistą, zgłosiłabym się do nich osobiście z paragonem w ręku. I musieliby mi powiedzieć, czy jestem laureatem, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4282124 Napisano: 11.04.2011 01:37:37 w Carrefour konkursy
kosmos napisał(a):

a ten konk pewnie byl w gazetco?bo przegapilam(:)

Tutaj było info:

https://www.e-kon...rticles-2-79206.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4281945 Napisano: 11.04.2011 12:13:59 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

10 dni roboczych (karlsbad) czyli do czwartku

Nikaj nie pisze, że roboczych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4281852 Napisano: 11.04.2011 11:31:46 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

aha emotka czyli 27 pewnie w środę, przy dobrych wiatrach emotka

Hmm, a czy czasem wg Regulaminu nie mieli się zmieścić w 10 dniach od 01.04.2011? emotka Bo sobie zapamiętałam, że im termin mija dziś... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4281751 Napisano: 11.04.2011 10:53:55 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

zyziak napisał(a):

Kto dringnie do Karlsbadu i zapyta kiedy będą dalej informować? emotka

Ja myślę, że jakiś Prawdziwy Mężczyzna Z Jajami powinien się tym zająć emotka

czy li że jesz cze po cze ka my...
emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4281746 Napisano: 11.04.2011 10:52:32 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

Kto dringnie do Karlsbadu i zapyta kiedy będą dalej informować? emotka

Ja myślę, że jakiś Prawdziwy Mężczyzna Z Jajami powinien się tym zająć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4281303 Napisano: 11.04.2011 08:24:54 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

a karlsbad się zepsuł czy jak? telefony im odcięli?

Może już skończyli obdzwaniać laureatów - w końcu janiek podobno wysyłał po 15 SMSów na dzień... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4279092 Napisano: 09.04.2011 08:31:29 w Inne mniejsze markety
pawel1615 napisał(a):

w kauflandzie jest jakies ograniczenie do długości odpowiedzi?

P.S można wysyłać jeszcze jutro?

Tak (160).
Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4279057 Napisano: 09.04.2011 08:14:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
drac napisał(a):

joan napisał(a):

PS: No i fest trudno mi uwierzyć, żeby nie udało się komuś zdobyć paragonu z P-o-l-i-c...

Na forum jedna osoba poszukiwała paragonu. Widocznie ona była wygraną i widocznie jej się nie udało. Szkoda, ze przepadło i tyle emotka

Wiem, znalazłam posty tej osoby na forum, a raczej osoby posługującej się tym nickiem podczas poszukiwań paragonów. W przyszłości będę musiała baczniej zwracać uwagę na takie zapisy w regulaminach, bo ostatnio tę kwestię już 2x olałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4278958 Napisano: 09.04.2011 07:21:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
taaga20 napisał(a):

joan napisał(a):

drac napisał(a):

joan napisał(a):

Bo widzę kilka luk, chociażby przy pozycjach 49 i 60, więc mnie to zastanawia... emotka

A może ktoś zagrał bez paragonu i owego, upragnionego świstka nie udało mu się zdobyć? emotka Wielka szkoda, ale to najprawdopodbniej przyczyna luk na liście zwycięzców.

No właśnie, wielka szkoda. Ino trochę to bez sensu, że nierozdanymi nagrodami dysponuje agencja. Skoro wystarczy, żeby się coś nie udało i TV pozostaje własnością agencji, stawia to pod znakiem zapytania działania jej pracowników emotka
PS: No i fest trudno mi uwierzyć, żeby nie udało się komuś zdobyć paragonu z P-o-l-i-c...

rozmawiałam z Panem ze smolara i powiedział że rzeczywiście nie ma rezerwy a telewizor przechodzi na nastepny sklep .. taką dostałam informację.

Dzięki, za informację z pierwszej ręki. Być może sytuacje takie występują często, ale nigdy wcześniej nie zwróciłam na coś takiego uwagi. Hucpa! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0