Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6607670 Napisano: 07.06.2019 14:26:55 w Dziś cieszę się z.....
agniehaha89 napisał(a):

Cieszę się, że w końcu pojawiła się moja data w loterii koral, niestety nic nie wygrałam, ale radość z daty była ogromna : )

U mnie wystąpiła podobna sytuacja. Widocznie jest nam pisana konsola emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6606501 Napisano: 04.06.2019 18:30:02 w Wkurza mnie...
lubie-placki napisał(a):

A mnie wkurza ze zgłaszam paragony i nic nie wygrywam jak inni to robią ze wygrywają czy jest jakaś taktyka ? nie rozumie tego a wręcz jestem tym już strasznie zdolowana. Jak grać żeby wygrać. Czy może ktoś mi odpowiedzieć 

Może zrób sobie przerwę od konkursów paragonowych i zagraj np. w jakieś aktualne? Nie ma żadnej taktyki, poza znaną zasadą "żeby wygrać, trzeba grać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6606430 Napisano: 04.06.2019 16:00:18 w Informują
"Wygrana w duecie" - sms  emotka    Wyświetl w wątku >>

joan

#6606254 Napisano: 04.06.2019 09:59:06 w Lay's
andii napisał(a):

Ciekawe czy do nowej loterii- małe paczki będą z kodem emotka

Tego nie wiem, ale nagrody spoko koko emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6606052 Napisano: 03.06.2019 18:30:51 w Pomoc potrzebującym!
Jeśli zalegają Ci w domu nagrody albo produkty promocyjne, możesz sprawdzić, czego potrzebują domy dziecka w Twojej okolicy:
https://www.domyd...ate=1&category=0

Przykłady / województwa:
1) 2019-06-01
Prosimy o lodówkę turystyczną do przewożenia hormonu wzrostu dla Anastazji

/ dolnośląskie
2) 2019-05-24
Przyjmiemy proszki do prania, żele pod prysznic, szampony, kremy, pasty itd. itp.

/ śląskie
3) 2019-05-22
Żele, płyny, szampony do kąpieli dla dzieci, Emolium dla niemowlaka

/ mazowieckie
4) 2019-05-31
Vouchery do kina, teatru lub filharmonii.

/ podkarpackie
5) 2019-05-24
Srodki czystości i sprzet rehabilitacyjny dla dzieci niepełnosprawnych

/ kujawsko-pomorskie

emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6606005 Napisano: 03.06.2019 16:44:44 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj ładowałam swojego smartfona wieczorem, a dzisiaj już mam 15 procent i muszę znowu ładować.Nie używam go w końcu non stop, w pracy przecież siedzę.Smartfon wygrany w kwietniu, dotarł do mnie przed Wielkanocą, więc nie jest stary.

Nie wiem, jaki to model, ale w moim telefonie jest funkcja Menedżera i tam sobie sprawdzasz, czy jakaś aplikacja działająca w tle nie zżera energii; można też jednym kliknięciem zoptymalizować aktualny stan telefonu. Poszukaj, posprawdzaj. Wyświetl w wątku >>

joan

#6605991 Napisano: 03.06.2019 16:07:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

we wrocławskim multikinie są w każdy dzień tygodnia dla dzieci i dorosłych po 15 zł bilety, zdaje się jest 14.90 zł za bilet na jakąś tam kartę

W katowickim Multikinie bilety również kosztują 15 zł - i to w każdy dzień tygodnia, a np. w Cinema-City niedziela w kinie to już 27,50 zł emotka Nie wiem, po co Multikino promuje te niby "kody zniżkowe na 15 zł za bilet", skoro bilet i tak kosztuje 15 zł? I tylko niepotrzebnie śmieci generują, bo przy zakupach np. w Kaufie drukowana jest karteczka z pseudozniżką do Multikina.

I w ogóle sobie wyobrażam, że podchodzę do kasy w Multikinie i donośnym głosem oznajmiam "Dla mnie bilet za 15 zł, jestem sprytnym Polakiem, mam tutaj magiczną i niedostępną dla pospólstwa zniżkę, oto ona..." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6605911 Napisano: 03.06.2019 12:42:38 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

wartość kubka to w rzeczywistości jakieś 5zl max, kurde po co taki badziew dawać na nagrody? ja kubków mam od metra i trochę...

Zgadza się emotka Wg mnie w takich akcjach brakuje jakiejkolwiek logiki. Ale też muszę przyznać, że się nie znam na marketingu itp.

Prywatnie wspomnę, że 15.08.2018 podarowałam znajomej mojego faceta... ponad 45 sztuk kubków emotka

PS: Kawy nie pijam, ale niebieska reklama Primy "tata - syn" zawsze mnie letko wzruszała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6605908 Napisano: 03.06.2019 12:29:17 w Smolar
https://www.kubek...ocji_Kubek_Prima.pdf

30.000 kubków z logo sponsora, czyli kolejna badziewna akcja spod znaku "Made in China zaśmieca Polskę".

30.000 kubków x (10 zł pseudowartość + 10 zł wysyłka) = 600.000 zł.

I jeszcze babranie się w papierologii, przesyłkach, reklamacjach potłuczonych kubków... naprawdę nie można jakoś sensowniej zagospodarować takich pieniędzy? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6605818 Napisano: 03.06.2019 09:22:40 w Smolar
ren napisał(a):

Ja grałam u smolara w literę kubek pełen nagród na 4 tysiące wysłanych kodów nawet najmniejszej nagrody teraz w pracy gramy w owocną jazda z tymbarkiem i zeroooo  emotka

Tam można było wygrać coś fajnego... rejestrując jeden! marny kod. Dlatego ja się w przypadku loterii nie spinam wcale emotka

Natomiast w loterii Nescafe zarejestrowałam ok. 100 kodów z kubków i nie wygrałam niczego. Przekonałam się jednak, że takie klepanie kodów to jest jakiś totalny pier*olnik nie dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6605412 Napisano: 01.06.2019 12:31:35 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Próbuje w Milce emotka  jak się uda to może uda się sprzedać i kupić ładny emotka  
swoją drogą ten ci mam też konkursowy :P  

Tak to jest z konkursowymi rowerami, że często nie trafiają w gusta odbiorcy. Mam tę przewagę, że mieszkam poza wsią i jest u mnie system rowerów miejskich. Właściwie to po mieście już prawie nie chodzę pieszo. Przeważnie jeżdżę ok. 10x w tygodniu pozałatwiać swoje sprawy + zaliczam jedną wycieczkę czilałtową. Plusem jest to, że roweru nie muszę wnosić/znosić, ani go pilnować, nie zajmuje też miejsca w mieszkaniu. Dla mnie to najlepsza opcja emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6605105 Napisano: 31.05.2019 12:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Ja wyczuwam wpisy w stylu
- Jeee sto dziewiąty ręcznik !!!
- Ręcznik dla córki. który bardzo chciała emotka emotka emotka
- Ręcznik i u mnie - zawsze to coś

Tak właśnie będzie emotka I jeszcze: "Wygrałą ręcznik plarzowy super super wymienie na bon 100 zł albo pierścionek z brylątę albo co tam macie" emotka Wyświetl w wątku >>
2 jokan, nkba 0

joan

#6605065 Napisano: 31.05.2019 11:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkursy/show/254620

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie  emotka

Wydaj 10 zł na nabiał z cukrem w plastikowym śmieciu.
Poczuj się copywriterem w czasie darmowych praktyk.
Oddaj swoje hasło za friko.
Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6604755 Napisano: 30.05.2019 13:44:12 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Czy macie wiadomości prywatne na Olx? U mnie nagle wszystkie zniknęły, nie widać nic na żadnej przeglądarce i w appce telefonicznej również nie. A akurat umawiałam się z kupującym emotka

U mnie normalnie są. Właśnie potencjalny klient podniósł mi ciśnienie. emotka
Może to zależy od regionu?

Coś im chyba padło, ale już naprawili emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6604722 Napisano: 30.05.2019 12:06:44 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

mam wszystkie wszędzie.
Spróbuj się wylogować i zalogować ponownie. Powinno pomóc.

Nie pomogło.

agakaz2 napisał(a):

u mnie też nie ma więc to ich problem

Dziękuję za odpowiedź Tobie i defed. Ciekawe, kiedy się zorientują i coś z tym zrobią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6604718 Napisano: 30.05.2019 11:57:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy macie wiadomości prywatne na Olx? U mnie nagle wszystkie zniknęły, nie widać nic na żadnej przeglądarce i w appce telefonicznej również nie. A akurat umawiałam się z kupującym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6604558 Napisano: 29.05.2019 21:47:52 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Szlag by to  emotka Przez pół godziny łaziłam za jednym facetem po Intermarche. Wiek 50+, uroda nienachalna, ale za to w koszyku Mmm... piękny zestaw na konkurs w postaci czekolad Mika Prince Polo itd. Nawet zamieniliśmy parę słów. Później stoczyłam z nim kurtuazyjny spór przy kasie, bo uparł się, że mnie przepuści. I już już było tak blisko, a on po tym wszystkim po prostu zabrał paragon emotka . I nie nie był to konkursowicz, bo  tych konkursowych słodyczy starczyłoby mu na dwa paragony, a wziął to wszystko na jeden emotka .

Ojojoj, a rasowa konkursowiczka od razu wbiłaby mu się na chatę i przeszukała mieszkanie emotka Musisz być bardziej wyuzdana, bez tego ani rusz! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6603448 Napisano: 26.05.2019 23:22:57 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

Dzięki dziewczyny. Bałam się, że to żmija a chodzę po pobliskich chaszczach prawie codziennie. Ja się zupełnie nie znam na gadach a jednak okiem laika widzę tam zygzak a właściwie wzór, który się może przekształcić w zygzak gdy gad urośnie. Czyli mam się nie bać i chodzić.

Nie ma się co bać. Gady są wrażliwe na wibracje, jeśli będziesz normalnie szła, wyczują Twoją obecność i zwieją. Na pewno żaden polski pełzacz nie będzie Cię gonił, ani się na Ciebie nie rzuci. Człowiek to dla takich istot tylko zagrożenie, nic atrakcyjnego i posiłek również nie. Udanych obserwacji zwierząt Ci życzę - ja wczoraj widziałam w Parku Śląskim nietoperze, obłędne są! emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6603137 Napisano: 24.05.2019 22:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szalonawiewiorka napisał(a):

czy mógłby mnie ktoś oświecić po co kupowałam Somat w Kauflandzie na początku maja?

Na konek "Wygrana w duecie", który zakończył się 22.05.2019. Wyświetl w wątku >>

joan

#6603050 Napisano: 24.05.2019 15:39:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

Mam pytanie trochę z czapy: czy Wasze paragony z Kauflandu też tak szybko bledną? Dwa tyg. a już nic nie widać emotka Z każdego innego sklepu są dużo trwalsze.

Kiedyś nie było problemu, ale tak może od 2. miesięcy ich paragony blakną ekspresowo -> poza paragonami z Kauflanda nie blakną mi żadne inne paragony, a gram przecież od lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0