Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4210534 Napisano: 11.03.2011 07:33:26 w Pomocy!!!!
tato999 napisał(a):

joan napisał(a):

Czy można w jakiś sposób przywrócić skasowane zakładki w przeglądarce Chrome? emotka

grzebałam w ustawieniach i raczej jest to niewykonalne

No właśnie, a mnie się dni popierniczyły i niepotrzebnie usunęłam konkursy z zakładek emotka Tylko dwa udało mi się odnaleźć, nawet nie bardzo wiedziałam, czego dotyczyły pozostałe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4209232 Napisano: 10.03.2011 02:59:34 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

Wkurza mnie że za oknem tak szaro..a wczoraj taka piękna pogoda było!

Jak szaro? Co szaro? Gdzie szaro? Przecież piękne słońce jest, brak wiatru, ze szkoły wracałem bez kurtki emotka

Dziewczyny, bierzcie przykład z kolegi: kibole zajumały mu kurtkę, a on nadal w świetnym humorze, tak trzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4208445 Napisano: 10.03.2011 11:05:09 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

(...) Ale czujnym trzeba być !!!

Historia git majonez! emotka A ostatnie zdanie to idealna puenta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4208371 Napisano: 10.03.2011 10:43:04 w Wkurza mnie...
bluesky - skłaniam się ku Twojemu tokowi myślenia; może niekoniecznie chodzi o Kanary, ale niestety, kobiety lubią martwić się na zapas emotka Na polepszenie humoru, dwie prawdziwe historie:

Nie tak dawno wygrałam wycieczkę, ale postanowiłam zrobić niespodziankę mojemu facetowi i zataiłam całą sprawę emotka Zanim się przyznałam (co nastąpiło w Walentynki), musiałam odbyć kilka bardzo konspiracyjnych rozmów telefonicznych (ściszonym głosem w WC itp.), min. z organizatorami i rodziną. Z wojaży we dwójkę wróciliśmy wczoraj, żadnych skoków w bok czy coś emotka

Jakiś czas temu na tel stacjonarny zadzwoniła moja mama. Jeszcze się rozmowa nie rozkulała, gdy nagle poczułam ból brzucha i stwierdziłam, że muszę kończyć. Oczywiście, podałam mamie powód. A na drugi dzień ona zadzwoniła z przeprosinami, że jeśli mnie czymś uraziła albo obraziła, to ona przeprasza, bo przecież wiem, że mnie kocha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4207569 Napisano: 09.03.2011 09:39:31 w Pomocy!!!!
Czy można w jakiś sposób przywrócić skasowane zakładki w przeglądarce Chrome? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4194269 Napisano: 04.03.2011 09:30:50 w Dziś cieszę się z.....
...że mimo kilku porażek tegotygodniowych wreszcie sukces, czyli ja mogę zmienić stopkę, a Jednonerkowiec dostanie wyczekany prezent emotka I fajno też, że nic o tym łajza jedna nie wie emotka I jeszcze się cieszę, że nadal jestem dobra w tym, w czym oczekuję, że będę. I że nawet mi się zachciało wreszcie rozpocząć pakowanie na wyjazd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4193610 Napisano: 04.03.2011 06:05:17 w Rossmann
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Na czym finalnie stanęło w konku Olay? Na tablicy FB Rossnetu nic nie widzę - czyżbym przegapiła Waszą dyskusję z nimi?

Joan jest, tylko w głupawym miejscu - komentarze pod najwyższym postem (w zupełnie innym klimacie) emotka
No i na razie trudno to nazwać dyskusją z nimi, bo Rossnet się nie wypowiada...

Dziękuję Ci za info; trzeba będzie im zwrócić uwagę w przyszłym tygodniu, bo to już przegięcie - pracownikom Rossa, którzy spisują wyniki, powinny się one wyświetlać z pełnymi danymi adresowymi, żeby można było od razu kasować duble. Niestety, do środy mnie nie ma. Ciekawe, czy sprawa ruszy z kopyta. Nie chodzi przecież nawet o ten konkretny konkurs, ale o następne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4193559 Napisano: 04.03.2011 05:44:13 w Rossmann
Na czym finalnie stanęło w konku Olay? Na tablicy FB Rossnetu nic nie widzę - czyżbym przegapiła Waszą dyskusję z nimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4192833 Napisano: 04.03.2011 01:25:02 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Nie mam chomika emotka emotka

To se już nie pograsz na Rossnecie emotka

A tak na serio, trzymam kciuki, graj dalej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4192158 Napisano: 04.03.2011 09:35:54 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

Pani z tq odpowiedzialna za konkurs biały stół jest dziś na urlopie emotka

W TQG zawsze osoba odpowiedzialna za ten konkurs jest na urlopie: mówię Wam, praca-jak-marzenie, nic, tylko się tam zatrudnić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4190153 Napisano: 03.03.2011 02:02:47 w Inne mniejsze markety
Laseczki, wierzycie TQG? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4189702 Napisano: 03.03.2011 12:03:49 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

mnie wkurza filozofia emotka
byt który jest bytem, bo nie może być nie-bytem, bo nie-bytu nie ma, więc nie jest bytem emotka

Spójrz na to z konkursowego punktu widzenia:

Nagroda, która jest nagrodą, bo nie może być nie-nagrodą, bo nie-nagrody nie ma, więc jest nagrodą emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4187231 Napisano: 02.03.2011 01:08:20 w Rossmann
malutka456 napisał(a):

pereka napisał(a):

Może mi ktoś podać maila do rossmana do osoby odpowiedzalnej za konkursy, bo na stronie w kontaktach przy wszystkich osobach wyświetla mi się jeden i ten sam mail. I nie wiem czy na ten własnie pisać?

Bo znów nagroda do sklepu nie dotarła emotka

mam dokladnie to samo emotka

Wystarczy, że napiszesz - mnie nigdy na mejla (na adres Monika_Kolinska@rossmann.com.pl) nie odpowiedzieli, a każdorazowo problem rozwiązali w ciągu 48h emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4186866 Napisano: 02.03.2011 10:51:52 w Rossmann
PS: Aha, przy kasie powiedziano mi, że nie można zapłacić za jeden paragon dwoma kartami Rossmann - trzeba np. część należnej kwoty uiścić ich kartą, a resztę dopłacić gotówką. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4186846 Napisano: 02.03.2011 10:47:29 w Rossmann
ewunia63 napisał(a):

Czy kartę podarunkową z Rossmana trzeba jakoś aktywować?
Byłam dziś w Rosmannie chciałam zapłacić i karta nie wchodzi. Pani sprawdziła, ze jest tam 50 zł ale ona nie wie dlaczego nie działa.

Nie trzeba aktywować, być może coś nie działa w terminalu, przez który przesuwają Twoją kartę - spróbuj w innej drogerii emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4186643 Napisano: 02.03.2011 09:52:36 w Wkurza mnie...
morbias - no, teraz kumam. Nie ma się co gniewać, oficjalnie przecież laureat musi się ciutzmugolić, żeby nie było, że nagrody wygrywa mafia konkursowa, więc owa Tereska pewnie tę taktykę zastosowała emotka Z drugiej strony, ja również mam swoje ulubione dżemy i gdyby jedzenie ich dało mi 10 patyków, byłabym w stanie ot tak stworzyć rymowany poemat dżemowy emotka Skoro olałeś Łowicz, zapraszam na konsumpcję tych oto, są dostępne np. w markecie Carrefour: http://www.stdalfour.com.au/products.htm
PYCHOZA! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4186582 Napisano: 02.03.2011 09:34:12 w Wkurza mnie...
morbias napisał(a):

nie wiem czy wkurza czy co...ale właśnie słyszałem wygraną dzienną z Łowicza jakaś Pani Tereska... tak oszukanej rozmowy nie słyszałem już wiem czemu nikt się nie chwali wygranymi w Łowiczu jedna wielka ściema! ale chociaż dżem dobry emotka emotka

Nic a nic nie zrozumiałam z Twojego wpisu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4186375 Napisano: 02.03.2011 08:35:24 w Carrefour konkursy
martu18 napisał(a):

a co z rezerwowymi suszarkami z Alwaysa, wszyscy już odpuścili?

Raczej nazwałabym to zawieszeniem broni... emotka

PS: Czy w tym nowym konku też są do wygrania suszarki? Bo na samą myśl, aż mnie mdli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4183981 Napisano: 01.03.2011 11:20:07 w Rossmann
mia napisał(a):

Ja to nawet nie pamiętam czy brałam udział w tym MissSporty... emotka
Szczerze mówiąc, od pewnego czasu wszystkie konkursy bez paragonów mam w poważaniu i nawet na ten nowy z Nokia zastanawiam się, czy coś w ogóle pisać... emotka

Nie pisać emotka Chyba, że trafi Ci się bezsenna noc, a wszystkie inne konki będziesz miała odfajkowane. Choć są ciekawsze sposoby na spędzenie nocy bezsennej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4182416 Napisano: 28.02.2011 08:28:15 w Dziś cieszę się z.....
Z ukulanej opisówki, zaklętej w moją ulubioną formę literacką. Jeszcze dwie sztuki i będę mogła z czystym sumieniem pójść spać; obym tylko zdążyła do północy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0