Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4182066 Napisano: 28.02.2011 06:39:59 w TESCO konkursy
anik01 napisał(a):

BAM był na numer 7143, a 7043 - to po prostu graf i promocja bryza w makro

Niestety dla mnie, to był BAM na 100%, bo rzadko biorę udział w konkach SMS i se sprawdziłam, co ostatnio poszło z tego tela.

morbias - jeden kciuk za Twoją rezerwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4181123 Napisano: 28.02.2011 02:24:40 w Popraw sobie humor...
Tukej można od marca zgłaszać kandydatów do Konkursu na najgorszą reklamę prasową, filmową, zewnętrzną i program communication design, „chamlet 2010” emotka Nie wiem, jak Wy, ale ja mam kilka pomysłów i chyba poczęstuję nimi żiri emotka

http://chamlety.w...m/regulamin-konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4180903 Napisano: 28.02.2011 01:24:34 w TESCO konkursy
ksantypa napisał(a):

bellcia napisał(a):

Bounty mnie nie lubi ;(((

mnie tez-a mialam takie fajowe haseło-no ale cóz najwieksi doceniani sa dopiero po smierci emotka

Rozbroiłaś mnie - w ten sposób jeszcze nigdy się nie pocieszałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4180309 Napisano: 28.02.2011 11:09:35 w Rossmann
A ja w Soxo nie wzięłam udziału, bo mi się ubzdurało, że to... konkurs foto na zbieranie głosów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4179616 Napisano: 28.02.2011 08:04:09 w Dziś cieszę się z.....
Z Oscara dla Natalie Portman emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4179111 Napisano: 27.02.2011 09:25:05 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

mnie tam wkurza że was pierdoły wkurzają :zbanowany:

To jest Zespół Końca Weekendu, cierpi na niego wiele osób. Poniedziałek za kilka godzin, a oni znów nie spełnili marzenia z dzieciństwa, nie dokonali niczego znaczącego dla ludzkości, nie dotrzymali postanowień... I tak się posępnie robi w niedzielę, ot co. Wybaczyć trzeba tę słabość. Tylko przytulenie się do żywej istoty może ją pokonać emotka

W temacie: sądziłam, że kryzys będzie wygodną wymówką dla każdej decyzji czy postępowania, a on niestety nie daje się kontrolować i zainfekował mi konkursowe obszary umysłu emotka Więc tak sobie siedzę od kilku godzin nad opisówką, jak jakiś ciołek, a w pudełku z pomysłami pustka, niczym w lodówce u studenta... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4170842 Napisano: 24.02.2011 02:21:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonko365 napisał(a):

malgorzatap napisał(a):

Zaglada nadchodzi dlatego, ze z wyklejania przerzuciła się na loterie Winiary!!! Niedlugo juz nic nie wygramy!!!

Alcatraz to teraz aktualna nazwa oddziału zamkniętego w Tworkach? emotka Bo to chyba jakaś mania prześladowcza... emotka

Ja myślę, że to prowokacja, więc ignoruję emotka I czekam, aż wrócimy do dyskusji o wynikach konkretnego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4169361 Napisano: 23.02.2011 09:50:50 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

PS: Może to wredne, ale wręcz pewne, że Ty nie dasz rady zjeść tabliczki czekolady emotka

Och, określ jeszcze rozmiar (XXL...) i rodzaj (z migdałami...), a chętnie podejmę wyzwanie
emotka

A co do udowadniania sobie, hmmm... myślałaś może o psychologii? emotka

A, taka se mała czekoladka, jak ta tutaj:
http://m.onet.pl/...093ced2c6c9,37,1.jpg

Przy okazji przypomniałam sobie, że zrobiłam dziś zakupy na 2 konki mocnoopisowe, które kończą się 28.02.2011. Więc niniejszym zmykam z forum i mobilizuję się do nastawienia pralki, manicure, posłuchania radyjka, a potem wreszcie konkursowych przemyśleń emotka

PS: Boję się grzebania we własnej głowie i sercu, bo strach pomyśleć, co się tam może czaić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4169292 Napisano: 23.02.2011 09:28:03 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

Wiesz... to jest po prostu tak, że im bardziej ktoś mi mówi, że czegoś nie zrobię, tym bardziej ja się zaprę - to chyba nie ma czego zazdrościć, bo to okropna wada emotka

Moim zdaniem ta pozorna wada to zaleta, bo wiesz, jak nią manipulować, żeby osiągnąć właściwy efekt emotka A ja przeważnie wychodzę z założenia, że niczego nikomu nie muszę udowadniać, co prowadzi do wielu niepożądanych zaniechań emotka

PS: Może to wredne, ale wręcz pewne, że Ty nie dasz rady zjeść tabliczki czekolady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4169265 Napisano: 23.02.2011 09:19:27 w Dziś cieszę się z.....
79magda - eh, zazdroszczę i gratuluję samozaparcia, ja nie potrafię/nie chcę sobie narzucić żadnej dyscypliny & nie cierpię sobie czegokolwiek odmawiać emotka

Ale, żeby nie było: przeszłam dziś ponad 5km z kijkami, z czego się bardzo cieszę emotka To w ramach przygotowań przed imprezą sportową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4169199 Napisano: 23.02.2011 09:06:45 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

Ciesze się, że właśnie dobiega końca ostatni dzień mojej radykalnej trzytygodniowej diety. Łatwo nie było, ale jestem dumna z efektów. A najbardziej z tego, że, pomimo rozlicznych pokus emotka udało mi się wytrwać emotka

A to była akcja w ramach zakładu? Co ugrałaś (poza smukłą sylwetką oczywiście)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4166657 Napisano: 23.02.2011 08:02:12 w dziś mam urodzinki
Torcik dla Was! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4166651 Napisano: 23.02.2011 08:00:33 w Wkurza mnie...
karka napisał(a):

joan napisał(a):

Brak samochodu emotka Drugi dzień siedzę i zachodzę w głowę, jak dostać się dziś do Krakowa i z powrotem, gdy żaden bus ani autobus nie pasują, mój facet na pociąg nie zdąży; kufa wieczne problemy konkursowe w związku z brakiem bryki! emotka Żadnych konkretnych zakupów na konki promocyjne nie można zrobić, a jak człowiek wygra wejściówki czy wywczasy, to najlepiej, żeby się przy -12 stopniach autostopem telepał! Wrrr.

PS: Bardzo proszę wszelakie żiri o poinformowanie mnie dziś, że wygrałam autko. Tak dla poprawy nastroju emotka

może jutro?wg regulaminu beda wyniki z Chevroleta Garaz Marzen jesli gralas

Grałam i wiem, że życie potrafi być dokładnie takie, jak w filmie Truman Show, więc z łezką w oku zaczynam gapić się na telefon emotka

dawidekk - niestety, matma jest wszędzie: cokolwiek wybierzesz związanego z biznesem, zawsze się trafi ekonomia cu cuś. Ale polecam studia z języka biznesu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4163953 Napisano: 22.02.2011 11:15:24 w Wkurza mnie...
Brak samochodu emotka Drugi dzień siedzę i zachodzę w głowę, jak dostać się dziś do Krakowa i z powrotem, gdy żaden bus ani autobus nie pasują, mój facet na pociąg nie zdąży; kufa wieczne problemy konkursowe w związku z brakiem bryki! emotka Żadnych konkretnych zakupów na konki promocyjne nie można zrobić, a jak człowiek wygra wejściówki czy wywczasy, to najlepiej, żeby się przy -12 stopniach autostopem telepał! Wrrr.

PS: Bardzo proszę wszelakie żiri o poinformowanie mnie dziś, że wygrałam autko. Tak dla poprawy nastroju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4163783 Napisano: 22.02.2011 10:33:09 w TESCO konkursy
kubatbg i morbias - chyba czekamy na SMSy z tych samych konkursów emotka Jeśli się odezwą, dam znać. Tfu, kiedy się odezwą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4163557 Napisano: 22.02.2011 09:35:59 w Pomocy!!!!
deva napisał(a):

czy ktos mi powie, czy aparaty wygrane w konkursach przychodza z karta pamięci, czy trzeba dokupić?

Ja dostałam z kartą pamięci, ale wydaje mi się, że nawet, jeżeli pamięć jest w zestawie, to dają najmniejszą możliwą pojemność... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4160206 Napisano: 21.02.2011 09:57:10 w Wkurza mnie...
Zbiorówka, żeby mieć na jakiś czas z głowy wkurzanie się:

Film, na który wygrałam bilety jest wyświetlany tylko w godzinach przedpołudniowych emotka

Za ostatni bon z Twixa/Merlin kupiłam książkę do EN, żeby mieć na korki z córką znajomej. Ale u nich krucho z kasą, więc nowiutka książka leży nietknięta, a korków od grudnia nie mam emotka

Po raz czwarty odrzuciłam propozycję współpracy (czyli dodatkowe pieniążki), bo nie chcę, żeby mi całe życie tylko na pracy zleciało. I znów mam wyrzuty sumienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4158735 Napisano: 20.02.2011 06:16:10 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Dziękuję Joan emotka
Ja pewnie jutro będę wąchać ale zapas perfum mam a weny konkursowej brak więc pewnie lipa będzie;)

Dla mnie motywacją do poszukiwań natchnienia jest to, że paragon w koszulce czeka i zerka na mnie bardzo wrednie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4158728 Napisano: 20.02.2011 06:12:23 w Rossmann
merynosek - hmmm, bo ja wiem, jak większość kobiet mam swój ulubiony zapach perfum + kiedyś w Sephorze znalazłam inny fajny (na ewentualne zastępstwo), więc Women's Secret oczarowana raczej nie jestem. Długo wachlowałam ścinkami papieru, skropionymi konkursowymi wodami toaletowymi, koniec końców wybrałam wersję czerwoną. Ale stoi sobie w łazience i być może po prostu komuś ją podaruję, bo mam okropne tendencje do konkursowego rozdawnictwa... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4158690 Napisano: 20.02.2011 06:01:36 w Rossmann
agamaty napisał(a):

trampek napisał(a):

Bierzecie udział w tym konkursie kobiece sekrety emotka ?

ja jeszcze nie wiem, jak mnie wena znienacka dopadnie to kupię tę wodę, na razie nie mam pomysłu na tekst

Też nie mam weny, więc postanowiłam dokonać samoszantażu - kupiłam tę wodę i teraz MUSZÊ ulepić fajne zgłoszenie na ten konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0