Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18636
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety dla mnie, to był BAM na 100%, bo rzadko biorę udział w konkach SMS i se sprawdziłam, co ostatnio poszło z tego tela.
morbias - jeden kciuk za Twoją rezerwę
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://chamlety.w...m/regulamin-konkursu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rozbroiłaś mnie - w ten sposób jeszcze nigdy się nie pocieszałam...
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest Zespół Końca Weekendu, cierpi na niego wiele osób. Poniedziałek za kilka godzin, a oni znów nie spełnili marzenia z dzieciństwa, nie dokonali niczego znaczącego dla ludzkości, nie dotrzymali postanowień... I tak się posępnie robi w niedzielę, ot co. Wybaczyć trzeba tę słabość. Tylko przytulenie się do żywej istoty może ją pokonać
W temacie: sądziłam, że kryzys będzie wygodną wymówką dla każdej decyzji czy postępowania, a on niestety nie daje się kontrolować i zainfekował mi konkursowe obszary umysłu
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja myślę, że to prowokacja, więc ignoruję
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A, taka se mała czekoladka, jak ta tutaj:
http://m.onet.pl/...093ced2c6c9,37,1.jpg
Przy okazji przypomniałam sobie, że zrobiłam dziś zakupy na 2 konki mocnoopisowe, które kończą się 28.02.2011. Więc niniejszym zmykam z forum i mobilizuję się do nastawienia pralki, manicure, posłuchania radyjka, a potem wreszcie konkursowych przemyśleń
PS: Boję się grzebania we własnej głowie i sercu, bo strach pomyśleć, co się tam może czaić
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem ta pozorna wada to zaleta, bo wiesz, jak nią manipulować, żeby osiągnąć właściwy efekt
PS: Może to wredne, ale wręcz pewne, że Ty nie dasz rady zjeść tabliczki czekolady
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale, żeby nie było: przeszłam dziś ponad 5km z kijkami, z czego się bardzo cieszę
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to była akcja w ramach zakładu? Co ugrałaś (poza smukłą sylwetką oczywiście)?
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Grałam i wiem, że życie potrafi być dokładnie takie, jak w filmie Truman Show, więc z łezką w oku zaczynam gapić się na telefon
dawidekk - niestety, matma jest wszędzie: cokolwiek wybierzesz związanego z biznesem, zawsze się trafi ekonomia cu cuś. Ale polecam studia z języka biznesu
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Bardzo proszę wszelakie żiri o poinformowanie mnie dziś, że wygrałam autko. Tak dla poprawy nastroju
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja dostałam z kartą pamięci, ale wydaje mi się, że nawet, jeżeli pamięć jest w zestawie, to dają najmniejszą możliwą pojemność... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Film, na który wygrałam bilety jest wyświetlany tylko w godzinach przedpołudniowych
Za ostatni bon z Twixa/Merlin kupiłam książkę do EN, żeby mieć na korki z córką znajomej. Ale u nich krucho z kasą, więc nowiutka książka leży nietknięta, a korków od grudnia nie mam
Po raz czwarty odrzuciłam propozycję współpracy (czyli dodatkowe pieniążki), bo nie chcę, żeby mi całe życie tylko na pracy zleciało. I znów mam wyrzuty sumienia
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie motywacją do poszukiwań natchnienia jest to, że paragon w koszulce czeka i zerka na mnie bardzo wrednie
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też nie mam weny, więc postanowiłam dokonać samoszantażu - kupiłam tę wodę i teraz MUSZÊ ulepić fajne zgłoszenie na ten konkurs