Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma się co bać. Gady są wrażliwe na wibracje, jeśli będziesz normalnie szła, wyczują Twoją obecność i zwieją. Na pewno żaden polski pełzacz nie będzie Cię gonił, ani się na Ciebie nie rzuci. Człowiek to dla takich istot tylko zagrożenie, nic atrakcyjnego i posiłek również nie. Udanych obserwacji zwierząt Ci życzę - ja wczoraj widziałam w Parku Śląskim nietoperze, obłędne są!
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na konek "Wygrana w duecie", który zakończył się 22.05.2019. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedyś nie było problemu, ale tak może od 2. miesięcy ich paragony blakną ekspresowo -> poza paragonami z Kauflanda nie blakną mi żadne inne paragony, a gram przecież od lat
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wyznaj proszę, czy to wygląda tak, jak u Boskich z serialu "Rodzinka.pl"?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gratulacje!
Teraz jeszcze ino gibko wygraj karnet do klubu fitness & kwartał z trenerem personalnym, dasz radę
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Całkowicie się zgadzam z powyższa wypowiedzią. Niby na jakiej podstawie twierdzicie, że nie wygrał nikt za smsa? Udowodnijcie im to
Jedyna opcja, to zwyzywać ich & powytykać im błędy. Ale to i tak nic nie zmieni, może jedynie zrzucicie z siebie wqrw i tyle
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj tak. Mnie wkurzyła Coca-Cola, bo od lat mieli w sprzedaży szklane butelki zwrotne, a od niedawna też są szklane - ale bezzwrotne
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dołącz na FB do lokalnych grup typu "Uwaga - śmieciarka jedzie" oraz "Zero Waste". Dodaj post o tym, że poszukujesz konkretnie tych butelek. Ewentualnie -> posprawdzaj w okolicy, które restauracje serwują Tymbarka w szkle i umów się na odbiór.
PS: Zadziała tylko wtedy, jeśli te konkretne butelki szklane nie podlegają kaucji, bo nikt Ci przecież nie da butelki, za którą może dostać kasę
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak właśnie myślałam - że się we własnym sosie gotują z dumy, ile to udało im się zgłoszeń nakulać w konkursie bez podawania w formularzu numeru paragonu. Niechaj ich premie będą wprost proporcjonalne do "profesjonalizmu" tym konkursem wyrażonego. Ejmen i krzyż na drogę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To dwie różne sprawy. Szczególnie, że numer paragonu pierwotnego w Tesco nie będzie się pokrywał z numerem paragonu wtórnego w Tesco; Smolara interesują numery wydruku, więc i przy Kauflandzie by nie zadziałało. Natomiast Tqg interesuje numer systemowy w Kauflandzie, a ten będzie na obu paragonach dokładnie taki sam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, bez problemu wydają, ma format A4 i numer ten systemowy / transakcji z dołu pierwszego paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O którą sieć sklepów chodzi?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie pechowo: "Sorry, the page you are looking for could not be found."
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie -> ktoś pisał o Lidlu w kontekście Auchan.
Zawsze termin wypadał na 13.05.2019, nic nie zmieniali.
Tylko coś cisza na wszystkich frontach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niy!
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale freyja88 pytała o Auchan
BTW -> pisał, odpowiedzi nie dostał. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie na wszystkich przeglądarkach w kontekście konkursu w Auchan nadal jest info, które zacytowałam przed chwilą: 13.05.2019. Inna sprawa -> nie można jednostronnie zmieniać postanowień regulaminu, można EWENTUALNIE dodać aneks itp. Co za agencja
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję
Z pieskami bywa różnie, najlepiej zapoznawać je na neutralnym terenie. A przy adopcji ze schroniska najpierw zalecane jest odbycie kilku wspólnych spacerów, żeby się przekonać, jak zwierzęta na siebie reagują. Powodzenia
EDIT: Odradzam również posiadanie: ptaszka w klatce / gada w terrarium. Z tych samych powodów, co rybkę... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To był konkurs epatujący brakiem wyobraźni i parciem na statystyki, bo przecież nie podawało się numeru paragonu w zgłoszeniu. Nic mnie nie zdziwi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Info z regulaminu: "VIII. WYDANIE NAGRÓD W KONKURSIE 1. Najpóźniej w dniu 13.05.2019 roku - Uczestnicy zwycięzcy/laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o przyznaniu Nagrody przez Organizatora".
Czyli już po terminie... Wyświetl w wątku >>