Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4109110 Napisano: 04.02.2011 10:47:21 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

Wkurza mnie, że z jednej strony akurat przydałby mi się porcelanowy zestaw Posti a z drugiej ja tak nie cierpię tej herbaty. Dla mnie to kurz i wiem, że jak kupię to będzie tylko zawalać półkę w kuchni -czyste marnotrawstwo.

Miałam tak przy poprzedniej promocji - herbatę kupiłam z dłuższą datą ważności, a potem oddałam potrzebującym, którzy nie pijają tylko Dilmah emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4109104 Napisano: 04.02.2011 10:46:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
monia24 - spoko, dziadek i tak mi odradzał kupno samochodu zimą (chyba sądzi, że mam mnóóóóstwo kasy), więc pozwalam sobie wygrać samochód, gdy śnieg stopnieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4109074 Napisano: 04.02.2011 10:36:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
monia24 napisał(a):

joan napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

zaraz mnie pewnie zlinczujecie
ale o co chodzi ?? wiecie od dawien dawna że tak jest i nikomu nie chciało się konkurować ?? możecie też poświęcić trochę czasu i się wysilić - ja tego nie robię bo jestem za leniwa - ale też nie psioczę - tylko szczerze gratuluję autek - mają czas i głowy pełne pomysłów no i zdolności manualne to i nagrody wpadają emotka
nie rozumiem tej nagonki emotka

Wysilamy się, ale zgodnie z regulaminem i własnym sumieniem emotka

popieram Joan, regulamin to regulamin, każą pisać hasło to piszę hasło, wole nie wygrać auta niż żeby tutaj za miesiąc na mnie psioczyli. emotka

Na mnie mogą psioczyć, ale chcę móc ze spokojem spoglądać w lustro i opowiadać innym, jak udało mi się auto wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4109047 Napisano: 04.02.2011 10:31:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
emanuela24 napisał(a):

zaraz mnie pewnie zlinczujecie
ale o co chodzi ?? wiecie od dawien dawna że tak jest i nikomu nie chciało się konkurować ?? możecie też poświęcić trochę czasu i się wysilić - ja tego nie robię bo jestem za leniwa - ale też nie psioczę - tylko szczerze gratuluję autek - mają czas i głowy pełne pomysłów no i zdolności manualne to i nagrody wpadają emotka
nie rozumiem tej nagonki emotka

Wysilamy się, ale zgodnie z regulaminem i własnym sumieniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4108987 Napisano: 04.02.2011 10:16:13 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

aka napisał(a):

Wkurza mnie, że przez nieuczciwość i pazerność innych odechciewa mi się grać w konkursach emotka

mam takie same odczucia emotka

Każdy tak czasem ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4108927 Napisano: 04.02.2011 09:56:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

Hejo. To chyba nie jest ważne. Dyskusję zrodziły konkretne wyniki poprzez ukazanie konkretnej pracy... Reszta jest tylko domniemaniem. A to nie wątek do tego emotka

jak najbardziej w temacie dyskusji, bo to też był konk urnowy

trzeba było napisać, co zapakujesz do nowego samochodu emotka

Też brałam udział w tym konku, nawet 2x zrobiłam zakupy, wygrałam jedną nawigację. Ale żal mi d* nie ściska emotka Oczywiście, można się domyślać, co też za wyruchaną w kosmos pracę nadesłali laureaci, ale bez dowodu nie ma sensu dyskutować. Są ludzie i są dekle, zarówno wśród uczestników, jak i pracowników organizatora. Tyle ode mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4108882 Napisano: 04.02.2011 09:41:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hejo. To chyba nie jest ważne. Dyskusję zrodziły konkretne wyniki poprzez ukazanie konkretnej pracy... Reszta jest tylko domniemaniem. A to nie wątek do tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4108696 Napisano: 04.02.2011 08:37:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

nie bój się malutka emotka joan mocna tylko w gębie emotka

Zgadza się, póki mnie ktoś nie wk..., nie ma szansy na wspomnianą feministyczną kolaborację. To nie moja bajka... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4108645 Napisano: 04.02.2011 08:18:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
malutka456 napisał(a):

e tam, róbcie co chcecie, zakladajcie nowe topy, ja i tak pojde na kurs haftowania i szydelkowania emotka no i na wspomniany wczesniej Decoupage emotka i wtedy powale wszystkich na kolana moja piekna praca emotka a tak powaznie, to dzieki roznych szalonym pomyslom, mam wene tworcza i czesc z nich wykorzystam emotka bojcie sie NADCHODZE emotka emotka emotka

Nie chcę Cię straszyć, ale moja mama = mistrzyni haftu krzyżykowego, moja znajoma = mistrzyni szydełka, ja = fanka dekupażu. Zbierzemy siły i na nic Twoje kursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4108605 Napisano: 04.02.2011 08:04:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek łączy nasze zniesmaczenie z zazdrością? Może i wątek zrobił się monotematyczny, ale nie trzeba było w stół uderzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106623 Napisano: 03.02.2011 02:28:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

malgorzatap napisał(a):

Ja tam zrobię laurki na mleko Kościan ...
co się będę pieprzyła z hasłami, tekstami.
Idę zaraz na strych poszukać lampek... tylko planuję na otwarcie kartki muczenie krowy, hmmmm tylko jak to zrobić emotka

Gibko, gnasz na targ i kupujesz tam takiego gwiżdżącego świstaka z fotokomórką, co robi fju fju. Następnie przekładasz bebechy ze świstaka do krowy-pacynki, zaszywasz i gotowe emotka

wypróbowane emotka

Nie, w ogóle nie biorę udziału w tego typu konkach emotka Ale jeśli kiedyś jednak wezmę, wrzucę do urny anonimowy & obfitujący w treść list przewodni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106592 Napisano: 03.02.2011 02:21:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
malgorzatap napisał(a):

Ja tam zrobię laurki na mleko Kościan ...
co się będę pieprzyła z hasłami, tekstami.
Idę zaraz na strych poszukać lampek... tylko planuję na otwarcie kartki muczenie krowy, hmmmm tylko jak to zrobić emotka

Gibko, gnasz na targ i kupujesz tam takiego gwiżdżącego świstaka z fotokomórką, co robi fju fju. Następnie przekładasz bebechy ze świstaka do krowy-pacynki, zaszywasz i gotowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106562 Napisano: 03.02.2011 02:15:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

widzę, że na plagiat Pameli A. się zanosi emotka emotka emotka

Aż się boję myśleć, do jakich ROZMIARÓW może urosnąć konkurencja w czasach inwazji silikonowych fragmentów ciał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106502 Napisano: 03.02.2011 02:07:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

No dobra, widzę, że konkurencja wzrasta, pomysłów przybywa więc czas, żebym pokazała cycki przy następnym konkursie na hasło. Odbiję je sobie na ksero i może się uda.

Cholera. Jeśli chce ktoś wygrać z moniaainom, to stringi w dół i na ksero usiąść trzeba. Tak tak, nie ma lekko w świecie konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106463 Napisano: 03.02.2011 02:02:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
mysha napisał(a):

Joan, to moze ja będę teraz zamiast haseł, rysunków i wyklejane avatar słać? Tylko machnę go brokatem, i dam na szczycie diodę co sie będzie mienić kolorami tęczy?

Koniecznie daj diodę w najbardziej wysuniętym punkcie, bo podobno on najmocniej działa na wyobraźnię oglądającego emotka Nie musisz żadnych haseł wymyślać ani niczego majstrować, nastąpi samoczynna projekcja obrazu/zgłoszenia w głowie żiri emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106440 Napisano: 03.02.2011 01:58:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
taaga20 napisał(a):

joan napisał(a):

Zabraniam takich akcji, bo inaczej swibek nas laseczki wykosi w pień emotka

a co swibek ma czego my nie mamy emotka

ech tyż chcę zobaczyć, swibek pokaż emotka

Niby to samo ma, ale jakieś tak ładniejsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106416 Napisano: 03.02.2011 01:54:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
mysha napisał(a):

Joan emotka

No nie, jeszcze ten Twój avatar... emotka Ale mojemu facetowi on się bardzo podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106379 Napisano: 03.02.2011 01:46:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
taaga20 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

można wysłać mmsa z hasłem napisanym na gołej klatce piersiowej
emotka

haha męskiej czy damskiej emotka skąd będzie wiadomo czy komisja jest płci męskiej czy żeńskiej ?? emotka

Zabraniam takich akcji, bo inaczej swibek nas laseczki wykosi w pień emotka

malgorzatap - emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106327 Napisano: 03.02.2011 01:35:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
taaga20 napisał(a):

(...) co innego by było jakby Monika dopiero pierwsze autko wygrała - były by wiwaty i mega wielkie gratulacje, a że autko niestety jest już któreś z kolei to trochę inaczej to wygląda ...

Oj nie zgadzam się. Na moje wiwaty i gratulacje trzeba sobie zasłużyć, a jestem bardzo wymagająca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4106223 Napisano: 03.02.2011 01:15:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
kingaa napisał(a):

a mnie się coś takiego nie podoba! BO kupon to kupon, a nie lampki, melodyjki i g***a w papierku... Wiadomo, że takie coś wygra i już jury nie będzie patrzyło na tekst tylko oooo świeci się, gra - DAJEMY GŁÓWN¡ NAGRODÊ! Plus zdjęcia z sesji i mur beton ma się wygraną.

Zdjęcia powinno się dodawać do KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO
Obrazki i świecidełka do konkursu plastycznego itp.
A wierszyk, tekst, hasło do konkursu OPISOWEGO!

Wychodzi na to, że jak chce się wygrać, to trzeba zrobić coś więcej niż jest napisane w regulaminie, więc ludzie do roboty! Kleimy, wycinamy, wrzucamy łapówki w koperty emotka

I żeby nie było, nie zazdroszczę, bo mnie pewnie by odbiło jakbym wygrywała tyle samochodów emotka

Ech, gdybym ja była w komisji konkursowej (a dla niektórych całe szczęście, że nie jestem), tego typu prace nie miałyby żadnej szansy na wygraną. Mnie to przypomina załączenie bombonierki i wódki do kuponu; jeszcze tylko goździka i rajstop brakuje. Sorry Gregory. (Można teraz po mnie pojechać, przyjmę to na klatę emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0