Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To ta sama praca - widać brakującą przestrzeń po łapce Kubusia...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A zmieszczą się wszystkie na raz w wannie?
http://biznesprom...efon-komork_2776.jpg Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale jednak takich zdolności każdy grający nie posiada
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Racja, misiek, bo naniesienie kodów to jednak wydatek, a kolorowe tyłki paragonów to proste rozwiązanie, które pasuje pod każdy konkurs
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie, jakoś nie czuję, żeby wpisanie dodatkowych danych miało ograniczać moją twórczą wypowiedź. Bardzo podoba mi się np. konkurs Felixa. Póki co, żadnych zastrzeżeń z mojej strony dla tej promocji
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ostatni długi weekend spędziłam w Tatrach i (przypadkiem) zrobiłam zakupy w sklepie ABC (Szaflary). Nie zagrałam w tym konku i nie wiem, czy w ogóle zagram, ale uważam za nonsens, żeby uczestnik konkursu miał się tłumaczyć z odległośc w km pomiędzy miejscem zameldowania, a kodem pocztowym z paragonu.
Oczywiście, rozumiem zbulwersowanie TQG handlem paragonami, ale organizator powinien zadbać o tę kwestię w regulaminie. Odbijają na uczestnikach konkursu własny brak wyobraźni
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj, były przekręty, były... Przekręt to nieprofesjonalnie opracowany regulamin, który pozostawiał duże pola do nadużyć. Przekręt to zbieranie danych osobowych od uczestników konkursu, niezgodnie z postanowieniami własnego regulaminu. Ale wypowiedź pani, z którą rozmawiałaś, to już nie przekręt - to BEZCZELNOŚÆ!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wsciekly - dyć Popeye miał dzięki szpinakowi niezły power
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wtedy z pewnością na początku rozmowy rozładuje mi się telefon
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciiii, wmawiam sobie starą śpiewkę, że mnie to na pewno nie spotka...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Miałam u nich tylko 1 kampanię = mięsne pomysły na. A mięsa nie jadam
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, tylko wiesz, do mnie NIGDY nie dzwonią pracownicy wydawnictw, banków, hurtowni z biżuterią czy maszynkami do golenia... Ale gdyby mi miała przepaść nagroda, wtedy może nawet lepiej, jeśli to było wydawnictwo
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mimo, że nie chciałam, to coś przegapiłam...
O 18:11 - zastrzeżony
O 18:26 - zastrzeżony
Wykluczam: sanki, Eklerka, Goliarda, Londę, Winiary, Gerbera, biżuterię Biżu, maszynki do golenia, wszelkie BOKi & banki, znajomych i rodzinę.
Macie jakieś pomysły?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, to był konkurs pocztówkowy
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak - za wydanie, które było płatne 5 zeta
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie też nie o suszarkę chodzi, ale do kurki nędzy, wkurza mnie takie wyłudzanie danych osobowych! Nie życzę sobie i już!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie fajna atmosfera w pracy to podstawa. Niestety, większość moich krewnych i znajomych ma kiepską pracę, co odbija się na ich zdrowiu psychicznym i fizycznym. Jeśli masz okazję zatrudnić się w fajnym miejscu - działaj! Najgorsza opcja, to gnić przez wiele lat w d.piatej firmie...
PS: Wszystkiego się możesz nauczyć, a Twoja mama nie jest wszechmocna, nie trzęsie całą ZG i nie trzyma za jaja dyrektora zakładu, więc sprawa jest ok. Warto spróbować
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8