Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ludzie czasem takie prace zgłaszają na konkurs, że z pewnością nieśmiałość jest im obca
PS: Etam, co z nich za poligloci, przecież wyraźnie widzę antyklikowy przekaz Twojej stopki:
I will get burned each and every night = Płonę ze złości co noc (gdy czytam PW otrzymane za dnia)
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z niczego w stopie rzeczywiście się cieszę, nic w głowie mnie trochę załamuje
PS: Nie chcę Cię straszyć, ale u Ciebie stopka również pełna
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(...) piszę tylko do osób które kojarzę z topu Kliknijcie (???) lub które mają coś w stopce. Wobec tego nie kumam zupełnie, poczemu zostałam uwzględniona. Nawet nie jestem szczególnie miła, więc to chyba owe coś w stopce
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A lista laureatów miała się pojawić na stronce max 30.12.2010
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj, chciałam taki wygrać, a nie wygrałam - za to okazało się, że tydzień wcześniej teściowie kupili mi go w prezencie świątecznym
A dziś dojechały książki, zamówione po części na bożonarodzeniowe upominki. Lepiej późno, niż wcale... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A może kabelek USB do tych urządzeń jest uszkodzony? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli...?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sądzisz, że owemu laureatowi została już wysłana nagroda?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli był pusty w środku, waga łazienkowa Ci to wybaczy
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Amen
W temacie wkurzania. Kilka miesięcy temu napisałam (wkurzona) tego posta:
https://www.e-kon...g-1115.html#f3464724
Dziś wieczorem byłam zobaczyć urodzoną pod koniec grudnia dzidzię, która jest zdrowa i cudna
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kostka drobiowa wyskoczyła prawidłowo, a borowikowe pojawiły się jako Zupa jak u mamy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciii, one podobno jednak miały obrazować Zimowe szaleństwo, ale ja już nic nie mówię, bo jeszcze wyjdę na zazdrośnika, a wolałabym raczej na konfidenta
A dziecku życzę dużo zdrowia
W temacie: właśnie natrafiłam na dosyć opryskliwego mejla z końcówki zeszłego roku w sprawie nagrodzenia zgłoszeń, które nie spełniały wymogów regulaminu. Aż mi środkowy palec zadrżał
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, aż nie wiem - Ty to na poważnie piszesz, czy na podpuchę, bo może się dałam noworocznie wkręcić, a Ty se jaja robisz...
Poza tym ten, kto gra uczciwie i zgodnie z regulaminem, może spać spokojnie, mimo teoretycznej mnogości konfidentów + zazdrośników, więc czemu się stresujesz?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kaca nigdy w życiu nie miałam, bo jestem przekorna i zadaję niewygodne pytania (w stylu A po co mi to???) I niestety: bez impetu, bez nagród Polsatu czy Tvp, bez fotek jakości jakiejkolwiek, bez postanowień, co się o nich po tygodniu zapomina... Bida z nędzą. A umieram, bo niektóre teksty, które czytam, są dla mnie zabójcze
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Umieram
Sama nie wiem, której wygranej Ci życzyć wcześniej: słownika ortograficznego czy poradnika na temat fotografii pejzaży. Bo gdybyś miał obie te pozycje książkowe w domu, zapewne nie napisałbyś powyższego posta. Ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że ta sprawa to pierwszy taki przypadek, o którym słyszałam. Moim zdaniem, gdyby zdjęcia były lepsze, nikomu nie chciałoby się pisać do organizatora. Ciekawe, czy teraz ktoś się zawaha przed posłaniem na konkurs byle jakiego zgłoszenia? (Pani J., proszę mnie z łaski swojej pozytywnie zaskoczyć w tym roku!
Swoją drogą, nie widzę tutaj na forum żadnego konfidenta; chyba nie wiesz, co to słowo oznacza. Powiem nawet więcej - cieszę się, że ktoś miał odwagę coś tak nietypowego zrobić. Nie znam tej osoby, ale... szacun. Za odwagę, żeby wsadzić kij w mrowisko. Za wysiłek, żeby to wszystko ogarnąć. Za milimetr żwiru na drodze ku fajniejszemu światu
A co do zazdrośników - kolego, Ty najwyraźniej nie masz pojęcia, co ludzie z forum wygrywają
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj zgadzam się, oszukiwanie ludzi w tym konku miało miejsce, aczkolwiek niekoniecznie ze strony organizatora
Żeby nie było: łączę się w bólu z tymi, co czekają na swoje nagrody - skoro zostały przyznane, organizator ma obowiązek wysłać je bez zbędnej zwłoki
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli niczego nie wygram, moją wygraną będzie info na przyszłość, że komputerowy zegar jest błędny dla Rossnetu - a to prawie jak wygrana