Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4038940 Napisano: 11.01.2011 12:19:44 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

PS: Nie chcę Cię straszyć, ale u Ciebie stopka również pełna emotka

Ale wiesz, moja trochę onieśmiela, bo jest obcojęzyczna
emotka

Ludzie czasem takie prace zgłaszają na konkurs, że z pewnością nieśmiałość jest im obca emotka

PS: Etam, co z nich za poligloci, przecież wyraźnie widzę antyklikowy przekaz Twojej stopki:
I will get burned each and every night = Płonę ze złości co noc (gdy czytam PW otrzymane za dnia) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4038911 Napisano: 11.01.2011 12:10:48 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

piszę tylko do osób które mają coś w stopce...

Ciesz się, że masz tylko coś w stopce, a nie na przykład coś w stopie... albo w głowie emotka

Z niczego w stopie rzeczywiście się cieszę, nic w głowie mnie trochę załamuje emotka

PS: Nie chcę Cię straszyć, ale u Ciebie stopka również pełna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4038877 Napisano: 11.01.2011 12:00:52 w Wkurza mnie...
inga_iga, ja po powrocie z długiego weekendu zastałam w skrzynce min. taki tekst z prośbą o głos:
(...) piszę tylko do osób które kojarzę z topu Kliknijcie (???) lub które mają coś w stopce. Wobec tego nie kumam zupełnie, poczemu zostałam uwzględniona. Nawet nie jestem szczególnie miła, więc to chyba owe coś w stopce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4037192 Napisano: 10.01.2011 09:00:54 w Wkurza mnie...
Że po prawie tygodniowej absencji nie potrafię się odnaleźć na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4016882 Napisano: 04.01.2011 01:39:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

joan napisał(a):

turli napisał(a):

I mam już odp. na wcześniej zadane pytanie. Zawsze byłam w goracej wodzie kompana emotka

Czyli...? emotka

Czyli paragonów z Timotei nie wyrzucać:)

A lista laureatów miała się pojawić na stronce max 30.12.2010 emotka Nie wyrzucam emotka Nadal nie sprzedaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4016702 Napisano: 04.01.2011 12:52:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kasiunia23 napisał(a):

i przed chwileczką dojechał mega cudny stolik pod laptopa emotka

Oj, chciałam taki wygrać, a nie wygrałam - za to okazało się, że tydzień wcześniej teściowie kupili mi go w prezencie świątecznym emotka Świetna rzecz emotka

A dziś dojechały książki, zamówione po części na bożonarodzeniowe upominki. Lepiej późno, niż wcale... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4016606 Napisano: 04.01.2011 12:19:25 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

niestety dalej to samo emotka

A może kabelek USB do tych urządzeń jest uszkodzony? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4016543 Napisano: 04.01.2011 11:53:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

I mam już odp. na wcześniej zadane pytanie. Zawsze byłam w goracej wodzie kompana emotka

Czyli...? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4015185 Napisano: 03.01.2011 08:55:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Joł, zawsze możecie spokojnie i rzeczowo porozmawiać na ten temat tutaj: http://www.facebo...y/72475105268?v=wall Panie z redakcji portalu popełniły przypadkowy błąd; tamten użytkownik oszukał świadomie. Niech się dostanie temu, co trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4015132 Napisano: 03.01.2011 08:44:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
evja napisał(a):

agusia32 napisał(a):

A ja odpuściłam ten konkurs, bo za późno go zauważyłam i stwierdziłam, że to trzeba zgrabnie napisać i się przyłożyć, włożyć sporo pracy... Okazuje się, że niekoniecznie emotka

A nie wiem czy jeszcze widzieliście jakie prace miały tylko wyróżnione osoby. Jedna całe multum zdjęć, dokładnych, samodzielnych opisów itp... Przykre, że tak organizatorom nie chce się przyłożyć do własnej roboty...

Sądzisz, że owemu laureatowi została już wysłana nagroda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4015122 Napisano: 03.01.2011 08:40:32 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem w takiej desperacji pt.Muszę zjeść coś słodkiego NATYCHMIAST, że wtrężalam czekoladowego Mikołaja emotka

Jeśli był pusty w środku, waga łazienkowa Ci to wybaczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4015081 Napisano: 03.01.2011 08:25:54 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

ale nawet jesliktos nie uciwie gra to i tak nie powod na niego kablowac kazdy sobie radzi jak moze w koncu trzeba z czegos zyc;) a nie zazdroscic innym ze sobie umia radzic

umieją jeśli w ogóle. to raz.

dwa - czyli, że co? Ze nie można donieść na oszusta, bo to jego sposób na życie, bo musi jakoś zarabiać? Cwaniactwo to nie umiejętność radzenia się, to po prostu cwaniactwo. Jeżeli ktoś gra uczciwie i nie wygrywa, bo ktoś inny oszukuje i zgarnia wszystkie nagrody to jestem całym sercem za osobą, która na takiego oszusta doniesie i tyle. Po to są regulaminy, żeby ich przestrzegać. Ty sobie radzisz oszukując, inny sobie radzi donosząc na Ciebie.

Amen emotka

W temacie wkurzania. Kilka miesięcy temu napisałam (wkurzona) tego posta:
https://www.e-kon...g-1115.html#f3464724
Dziś wieczorem byłam zobaczyć urodzoną pod koniec grudnia dzidzię, która jest zdrowa i cudna emotka Brak jakichkolwiek chorób, całkiem normalne dziecko, je/śpi/stroi minki. Dziadkowie sobie przypomnieli tamtą sytuację z lekarką i podobno chcą się do niej z małą udać w odwiedziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4013914 Napisano: 03.01.2011 02:08:13 w Wkurza mnie...
... dwa mejle o zagubionych nagrodach - a podobno w przyrodzie nic nie ginie! emotka W dodatku jeden z organizatorów na pewno mówi prawdę, bo w systemie info firmy kurierskiej widnieje wyraźny zapis, że 13.12.2010 odebrano przesyłkę od nadawcy emotka A jutro wyjeżdżam w góry na 6 dni, więc nawet nie wiem, czy jest sens ruszać tę sprawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4013333 Napisano: 03.01.2011 10:48:11 w Winiary
emka86 napisał(a):

czy ktoś kupował produkty Winiar w Lidlu? co wyskakuje na paragonie?

Kostka drobiowa wyskoczyła prawidłowo, a borowikowe pojawiły się jako Zupa jak u mamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4013037 Napisano: 03.01.2011 09:11:09 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

joan - zdjęcia były do tematu sporty zimowe emotka

Ciii, one podobno jednak miały obrazować Zimowe szaleństwo, ale ja już nic nie mówię, bo jeszcze wyjdę na zazdrośnika, a wolałabym raczej na konfidenta emotka

A dziecku życzę dużo zdrowia emotka

W temacie: właśnie natrafiłam na dosyć opryskliwego mejla z końcówki zeszłego roku w sprawie nagrodzenia zgłoszeń, które nie spełniały wymogów regulaminu. Aż mi środkowy palec zadrżał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4012429 Napisano: 02.01.2011 09:04:51 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

gdybym nie wiedzial ze sa konfidenty wsrrod nas nie pisalbym tego postu a oprocz tego duzo jest zazdrosnikow z glupimi docinkami i wiem ze z tego forum nie do jednego organizatora kilka ososb dzwoni z zazrosci i zawistosci ze inni wygrawaja a inni nie

Hmmm, aż nie wiem - Ty to na poważnie piszesz, czy na podpuchę, bo może się dałam noworocznie wkręcić, a Ty se jaja robisz... emotka

Poza tym ten, kto gra uczciwie i zgodnie z regulaminem, może spać spokojnie, mimo teoretycznej mnogości konfidentów + zazdrośników, więc czemu się stresujesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4012368 Napisano: 02.01.2011 08:35:12 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Umieram...

Fkurza mnie, że joan weszła w Nowy Rok z takim impetem, że jeszcze leczy kaca, a nie zrobiła z tej okazji żadnej najwyższej jakości fotki na konk...

Kaca nigdy w życiu nie miałam, bo jestem przekorna i zadaję niewygodne pytania (w stylu A po co mi to???) I niestety: bez impetu, bez nagród Polsatu czy Tvp, bez fotek jakości jakiejkolwiek, bez postanowień, co się o nich po tygodniu zapomina... Bida z nędzą. A umieram, bo niektóre teksty, które czytam, są dla mnie zabójcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4012317 Napisano: 02.01.2011 08:12:38 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

wkurzaja mnie konfidencij z tego forum po raz kolejny sie zawiodlem ze to forum ale konfidentow i zazdrosnikow

jak sie wam nudzi ludzie to zescie sie zajmujcie soba a nie inych kablowac;)

Umieram emotka emotka emotka

Sama nie wiem, której wygranej Ci życzyć wcześniej: słownika ortograficznego czy poradnika na temat fotografii pejzaży. Bo gdybyś miał obie te pozycje książkowe w domu, zapewne nie napisałbyś powyższego posta. Ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że ta sprawa to pierwszy taki przypadek, o którym słyszałam. Moim zdaniem, gdyby zdjęcia były lepsze, nikomu nie chciałoby się pisać do organizatora. Ciekawe, czy teraz ktoś się zawaha przed posłaniem na konkurs byle jakiego zgłoszenia? (Pani J., proszę mnie z łaski swojej pozytywnie zaskoczyć w tym roku! emotka )

Swoją drogą, nie widzę tutaj na forum żadnego konfidenta; chyba nie wiesz, co to słowo oznacza. Powiem nawet więcej - cieszę się, że ktoś miał odwagę coś tak nietypowego zrobić. Nie znam tej osoby, ale... szacun. Za odwagę, żeby wsadzić kij w mrowisko. Za wysiłek, żeby to wszystko ogarnąć. Za milimetr żwiru na drodze ku fajniejszemu światu emotka

A co do zazdrośników - kolego, Ty najwyraźniej nie masz pojęcia, co ludzie z forum wygrywają emotka Bo gdybyś wiedział, to byś takich oderwanych od rzeczywistości teorii z palca nie wysysał emotka Przy okazji gratuluję tym, co z konkursowym impetem powitali rok 2011! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4011219 Napisano: 02.01.2011 12:06:01 w Winiary
barti978 napisał(a):

KTO NIE DOSTAŁ KARTY DAÑ PODPISUJCIE SIÊ

http://proca.pl/p...przez_winiary_polska

Oj zgadzam się, oszukiwanie ludzi w tym konku miało miejsce, aczkolwiek niekoniecznie ze strony organizatora emotka Nosił wilk razy kilka...

Żeby nie było: łączę się w bólu z tymi, co czekają na swoje nagrody - skoro zostały przyznane, organizator ma obowiązek wysłać je bez zbędnej zwłoki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4006665 Napisano: 30.12.2010 07:03:58 w Rossmann
snowflake napisał(a):

joan napisał(a):

emotka To obie nic dziś na Rossnecie nie ustrzeliłyśmy - ja pamiętałam, ale lukałam na zegar w kompie, a ten w stosunku do grinłicza spieszy się o ponad 14 sekund. Czyli falstart emotka

zakładając, że to jest TEN zegar emotka

Jeśli niczego nie wygram, moją wygraną będzie info na przyszłość, że komputerowy zegar jest błędny dla Rossnetu - a to prawie jak wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0