Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3982298 Napisano: 20.12.2010 10:14:19 w co chcielibyście wygrać?
dawidekk napisał(a):

SPA dla Kingaa emotka (stopka ale ciii)

a tak poza tym to ipoda touch, iphone, itp. emotka

Przez te Twoje nawijanie, Kinga już ode mnie zarobiła kulkę emotka

W temacie: motoryzacyjne cztery kółka. Bo jakoś smutno tak prawko na darmo w portfelu trzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3982283 Napisano: 20.12.2010 10:09:41 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

joan napisał(a):

zasada Pareto? emotka

Oui oui oui? emotka

Z talentów to dobrze z ortografią u mnie, ale z tego co zauważyłem to w konkursach to nie ma znaczenia emotka

OK, niniejszym składam oświadczenie woli, że zgadzam się na współpracę na warunkach: dla mnie 80% zysków, dla Ciebie 20% zysków, dla fiskusa Wielkie Zero emotka

Jeśli chodzi o ortografię, wystarczy pisać pod wpływem - organizatorzy na siłę szukają mugoli, więc im damy to, czego pragną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3982170 Napisano: 20.12.2010 09:32:48 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Ja jestem facet konkursowy emotka

ale fifty fifty uprzedzam emotka

Hihi, ale wiesz, jak chcesz wejść w spółkę, to musisz przedstawić listę swoich konkursowych sukcesów i uzupełnić następujący formularz:

Ilość wygranych tatuaży na gips oraz grzebieni dla łysych: ...
Ilość posiadanych paragonów z Poddąbia nad Bałtykiem: ...
Ilość kliknięć w linka na minutę: ...
Maksymalna ilość godzin spędzonych we wnętrzu urny konkursowej: ...
Talenty szczególne: parafrazowanie parafrazy, produkcja paragonów, hakerstwo, podkładanie wieprzy, piśmiennictwo reklamacyjne, czary itp.

PS: Eighty twenty? To zasada Pareto, czy komentujesz nasz wiek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3981874 Napisano: 20.12.2010 08:25:43 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

(...) bo oboje jesteśmy pasjonatami konkursów(...)

Żadnych nagród nie zazdroszczę, ale faceta, co lubi brać udział w konkursach... oj, chyba tak emotka

Wkurza mnie, że mojego faceta konki nie kręcą - docenia moje sukcesy & sukcesiki, a po otrzymaniu wytycznych jak w FBI, może zrobić konkursowe zakupy. Na tym koniec. Chciałabym, żeby kiedyś i konki stały się naszym wspólnym hobby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3980766 Napisano: 20.12.2010 03:23:19 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

(...) chyba porzucę honor na bok i następnym razem zagram z 15 minimum emotka

Tylko wiesz, honoru nie da się potem na Rossnecie wygrać. Czy warto stracić go za żarcie dla kota? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3980749 Napisano: 20.12.2010 03:17:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
malgorzatam napisał(a):

zaglosuj
http://wizaz.pl/a...wieta/aniolek-703668

A wiesz, że podobno na wizażu banują konta za spamowanie w sprawie konkursów? emotka

W temacie: 3 błyszczyki Rimmel z FB. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3972961 Napisano: 17.12.2010 11:14:47 w Wkurza mnie...
malineczka23 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

a może nie żyje?

chrapie!to zyje
emotka

Skoro chrapie, to masz podstawy do reklamacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3972942 Napisano: 17.12.2010 11:08:38 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie mój nowy chomik ciągle śpi i śpi chyba się czegoś naćpał,pujde z nim do reklamacji emotka emotka

może masz jakąś letnią wersję, na zimę zapada w sen.

Obserwuj go nocą - może on w nocy jest aktywny (drapie w ścianki, biega w kole itp.), więc w dzień odsypia... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3972923 Napisano: 17.12.2010 11:02:56 w Wkurza mnie...
zani napisał(a):

przepraszam jeżeli moja prośba kogoś uraziła.
Naprawdę nie miałam tego na celu. emotka

Nic się nie stało, Ty przecież prawdopodobnie chcesz tylko dostać w prezencie nagrodę za niezgodne z regulaminem zgłoszenie. Kogo mogłoby to urazić... Normalka w świecie konkursowym.

PS: A ile dni dają na dostarczenie paragonu? Bo strasznie długo coś trwają te weryfikacyjne procedury, konkurs już dawno zakończony, a lista zwycięzców jest c-i-ą-g-l-e zmieniana! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3972431 Napisano: 17.12.2010 08:41:53 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Ja właśnie na takie rymowanki z Neta odpowiadam emotka ja 'oceniam' tak: napisać 'Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia to nie jest zbyt oryginalne, a tak to doceniam, że ktoś miał chęci i chciało mu się poszukać w Necie ładnej rymowanki a nie tylko wysłać banał i już. emotka emotka

Tylko wiesz, jak się dostaje po 9 identycznych rymowanek, to takie życzenia niestety nie są zbyt oryginalne. I niestety, obowiązkowo pozbawione mojego imienia, bo przecież wysyła się to wszystkim na raz z listy kontaktów... To jak powiedzenie komuś w twarz: Jesteś dla mnie nieważnym człowiekiem. Nie zależy mi, żebyś poprzez te życzenia poczuł się wyjątkowo. Odbębniam swoje, jakby mnie mama spytała, to Ci życzenia wysłałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3972345 Napisano: 17.12.2010 08:18:50 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

przynajmniej ktoś pisze, co prawda nie wysila się, ale jednak emotka

Dlatego ja też się wobec takich osób nie wysilam - w Wigilię daję opis na GG o następującej treści:
Zbiorowo i w Internecie dziękuję za życzenia zbiorowe i spisane z Internetu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3972046 Napisano: 17.12.2010 06:44:35 w Inne mniejsze markety
agicho napisał(a):

Czy juz poinformowani zwycięzcy z konkursu Kaufland Wyprana wygrana??? emotka

Jeśli Ci ktoś napisze na PW, że jego tata powiedział, że Marcin powiedział, że wszyscy zwycięzcy zostali poinformowani = czas zalać nadzieje betonem i wrzucić przez przerębel do jeziora, daj dyskretnie znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3971284 Napisano: 17.12.2010 02:20:39 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

Pszespałam siem z Presesem i s Presesofom tesz
emotka
... miał być z tego Nissan, ale chyba się nie popisałam.

Bo zapomniałaś o teściowej prezesa, a mamusia jest najważniejsza! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3970668 Napisano: 17.12.2010 11:28:37 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

(...) trzeba tylko monitować w agencji (przeważnie jest to SMOLAR), żeby pozwalali albo wrzucać kupony do urny, albo je przesyłać pocztą (...)

Oj ja dziękuję za takie możliwości, bo to, co ludzie potem pocztą przesyłają jest bezgraniczne: daleko wykracza poza ramy regulaminu i szczyty bezczelności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3970606 Napisano: 17.12.2010 11:14:11 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a co do blokowania ludzi, to mam więcej zablokowanych, niż przyjaciół emotka

Co do przyjaciół... Właśnie przypomniała mi się wkurzająca wróżba z Posti:

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Wkrótce będziesz mieć okazję się o tym przekonać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3970570 Napisano: 17.12.2010 11:05:37 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

ja wczoraj zablokowałam dwie osoby. Nigdy tego nie robiłam, ale nie chce mi sią ciągle pisać, że nie biorę w niczym udziału.. Raz - ok, dwa i trzy - przeboleję.. ale w kółko to samo..?

Szkoda, że nie da się zrobić takiej blokady w telefonie komórkowym - dziś dostałam pierwszy SMS z pseudożyczeniami świątecznymi: częstochowskie rymy zerżnięte z Internetu, brak jakiegokolwiek wątku osobistego. Żenada. Na coś takiego nigdy nie odpisuję, ale i tak mnie wkurza, że ktoś mi cenzuram skrzynkę odbiorczą zapycha emotka I tak co pół roku!

Czy tak trudno napisać od serca SMSa w stylu: Justyna, życzę Ci tego, czego sobie wymarzysz każdego dnia 2011 roku. Ania... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3967817 Napisano: 16.12.2010 03:06:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo napisał(a):

a reklamacje byly do 14.12.2010 emotka

http://www.pollen...nie_Piekne_wlosy.pdf

Ale można wykorzystać fakt, że panie z komisji i tak nie znają regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3967752 Napisano: 16.12.2010 02:49:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
asiabuczkowska napisał(a):

Konkurs Eva Natura - Naturalnie piękne włosy rozstrzygnięty!

http://www.pollen...wlosy_rozstrzygniety

z tego co pamiętam to miało byc hasło reklamowe...chyba, że się mylę...pozdrawiam

Trzeba było dokończyć hasło, zatem teoretycznie można było nawet bajkę na 100 stron napisać... Choć moim zdaniem, HASŁO kończy się w miejscu postawienia znaku interpunkcyjnego: kropki / pytajnika / wykrzyknika, zatem elaborat jest zgłoszeniem nieprawidłowym. Ale żiri było innego zdania...

Może któraś z laureatek nagród specjalnych wypowie się, co to takiego niezwykła forma i oprawa artystyczna w przypadku dokończenia hasła - tej pozaliterackiej twórczości nie zaprezentowano w wynikach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3967060 Napisano: 16.12.2010 11:43:50 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

U mnie to raczej przejściowe - akurat ma urlop bezpłatny, więc nie ma co liczyc na dochód w styczniu, a ten listopadowy rozszedł się w ekspresowym tempie. Nowych wydatków nie da się zaplanowac, ale za to pojawia się kilka nieplanowanych;) Chyba nie wyjdziemy z długów przez nadchodzący rok. Ale co tam
emotka

Zatem zawczasu życzę Ci, żeby każdy nowy wydatek poprzedzony był nową & fajną nagrodą w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3967019 Napisano: 16.12.2010 11:30:10 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

Joan chyba będziemy miały podobne święta, z tym, że u mnie styczeń też się taki zapowiada emotka

Najgorsze, że u mojego faceta co miesiąc nie wiadomo, jaka będzie wypłata, a czasem jest mikroskopijna - niczego się nie da z wyprzedzeniem zaplanować, żadnych większych zakupów ani wyjazdów i jeszcze to info o bezdochodowym grudniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0