Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18636
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przez te Twoje nawijanie, Kinga już ode mnie zarobiła kulkę
W temacie: motoryzacyjne cztery kółka. Bo jakoś smutno tak prawko na darmo w portfelu trzymać
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
OK, niniejszym składam oświadczenie woli, że zgadzam się na współpracę na warunkach: dla mnie 80% zysków, dla Ciebie 20% zysków, dla fiskusa Wielkie Zero
Jeśli chodzi o ortografię, wystarczy pisać pod wpływem - organizatorzy na siłę szukają mugoli, więc im damy to, czego pragną
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, ale wiesz, jak chcesz wejść w spółkę, to musisz przedstawić listę swoich konkursowych sukcesów i uzupełnić następujący formularz:
Ilość wygranych tatuaży na gips oraz grzebieni dla łysych: ...
Ilość posiadanych paragonów z Poddąbia nad Bałtykiem: ...
Ilość kliknięć w linka na minutę: ...
Maksymalna ilość godzin spędzonych we wnętrzu urny konkursowej: ...
Talenty szczególne: parafrazowanie parafrazy, produkcja paragonów, hakerstwo, podkładanie wieprzy, piśmiennictwo reklamacyjne, czary itp.
PS: Eighty twenty? To zasada Pareto, czy komentujesz nasz wiek?
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żadnych nagród nie zazdroszczę, ale faceta, co lubi brać udział w konkursach... oj, chyba tak
Wkurza mnie, że mojego faceta konki nie kręcą - docenia moje sukcesy & sukcesiki, a po otrzymaniu wytycznych jak w FBI, może zrobić konkursowe zakupy. Na tym koniec. Chciałabym, żeby kiedyś i konki stały się naszym wspólnym hobby
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko wiesz, honoru nie da się potem na Rossnecie wygrać. Czy warto stracić go za żarcie dla kota?
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A wiesz, że podobno na wizażu banują konta za spamowanie w sprawie konkursów?
W temacie: 3 błyszczyki Rimmel z FB. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro chrapie, to masz podstawy do reklamacji
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obserwuj go nocą - może on w nocy jest aktywny (drapie w ścianki, biega w kole itp.), więc w dzień odsypia... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic się nie stało, Ty przecież prawdopodobnie chcesz tylko dostać w prezencie nagrodę za niezgodne z regulaminem zgłoszenie. Kogo mogłoby to urazić... Normalka w świecie konkursowym.
PS: A ile dni dają na dostarczenie paragonu? Bo strasznie długo coś trwają te weryfikacyjne procedury, konkurs już dawno zakończony, a lista zwycięzców jest c-i-ą-g-l-e zmieniana!
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko wiesz, jak się dostaje po 9 identycznych rymowanek, to takie życzenia niestety nie są zbyt oryginalne. I niestety, obowiązkowo pozbawione mojego imienia, bo przecież wysyła się to wszystkim na raz z listy kontaktów... To jak powiedzenie komuś w twarz: Jesteś dla mnie nieważnym człowiekiem. Nie zależy mi, żebyś poprzez te życzenia poczuł się wyjątkowo. Odbębniam swoje, jakby mnie mama spytała, to Ci życzenia wysłałem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlatego ja też się wobec takich osób nie wysilam - w Wigilię daję opis na GG o następującej treści:
Zbiorowo i w Internecie dziękuję za życzenia zbiorowe i spisane z Internetu.
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli Ci ktoś napisze na PW, że jego tata powiedział, że Marcin powiedział, że wszyscy zwycięzcy zostali poinformowani = czas zalać nadzieje betonem i wrzucić przez przerębel do jeziora, daj dyskretnie znać
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo zapomniałaś o teściowej prezesa, a mamusia jest najważniejsza!
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj ja dziękuję za takie możliwości, bo to, co ludzie potem pocztą przesyłają jest bezgraniczne: daleko wykracza poza ramy regulaminu i szczyty bezczelności
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do przyjaciół... Właśnie przypomniała mi się wkurzająca wróżba z Posti:
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Wkrótce będziesz mieć okazję się o tym przekonać.
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szkoda, że nie da się zrobić takiej blokady w telefonie komórkowym - dziś dostałam pierwszy SMS z pseudożyczeniami świątecznymi: częstochowskie rymy zerżnięte z Internetu, brak jakiegokolwiek wątku osobistego. Żenada. Na coś takiego nigdy nie odpisuję, ale i tak mnie wkurza, że ktoś mi cenzuram skrzynkę odbiorczą zapycha
Czy tak trudno napisać od serca SMSa w stylu: Justyna, życzę Ci tego, czego sobie wymarzysz każdego dnia 2011 roku. Ania...
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale można wykorzystać fakt, że panie z komisji i tak nie znają regulaminu
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trzeba było dokończyć hasło, zatem teoretycznie można było nawet bajkę na 100 stron napisać... Choć moim zdaniem, HASŁO kończy się w miejscu postawienia znaku interpunkcyjnego: kropki / pytajnika / wykrzyknika, zatem elaborat jest zgłoszeniem nieprawidłowym. Ale żiri było innego zdania...
Może któraś z laureatek nagród specjalnych wypowie się, co to takiego niezwykła forma i oprawa artystyczna w przypadku dokończenia hasła - tej pozaliterackiej twórczości nie zaprezentowano w wynikach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zatem zawczasu życzę Ci, żeby każdy nowy wydatek poprzedzony był nową & fajną nagrodą w konkursie
joan
Postów 18636
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najgorsze, że u mojego faceta co miesiąc nie wiadomo, jaka będzie wypłata, a czasem jest mikroskopijna - niczego się nie da z wyprzedzeniem zaplanować, żadnych większych zakupów ani wyjazdów i jeszcze to info o bezdochodowym grudniu