Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6599648 Napisano: 14.05.2019 20:02:15 w SZUKAM....
kermit napisał(a):

A poważnie, nie rób tego. Dla rybki życie w takiej kuli to koszmar. Szkoda rybki. Serio. A kolegę dla psa lepiej przygarnij w schronisku. Taka zestresowana rybka i tak życzenia nie spełni.

Jak jo Ci pszaja za te słowa! emotka

pioge7 - jakim cudem złota rybka miałaby być kolegą dla psa? On na nią spojrzy raz i tyle. Psu przyda się kolega typu towarzysz, czyli inny pies albo psiolubny kot. Taki ktoś, z kim można się pogonić, podroczyć, poprzytulać do snu.

Nie kupuj proszę złotej rybki, ryby nie zostały stworzone do kręcenia się w kuli. Ona powinny pływać wolno w swoim naturalnym środowisku, bo to właśnie robi ryba -> spytaj byle dziecka w rodzinie, co robi ryba? Jakie są jej frajdy życiowe? Jaki jest jej rytm dnia? Dzieci Cię zaskoczą swoja szczerością, ale chyba żadne nie powie "Ryba snuje się po małym akwarium pod lampą, jej frajdą jest słuchanie dźwięków pracującego filtra, wstaje z budzikiem i kładzie się spać, gdy wyłączam radio." Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6599641 Napisano: 14.05.2019 19:52:48 w Loterie bramkowe
FBmaciej8 napisał(a):

pioge7 to niezły wynik na 4 kody 100% trafione, aż niemożliwe się wydaje emotka  Czyli z tego co napisałeś, bramki z dużą dokładnością się otwierają. Zapewne na to czy wygramy, duże znaczenia ma tez ilość uczestników jaka o danej porze dnia wysyła te kody. Czyli, być może jakbyśmy spróbowali to wysyłać, gdzieś o 3 w nocy to automatycznie szanse by się zwiększyły, gdyż zapewne większość osób wtedy tego  nie będzie robić. Poza tym wysyłanie kodów np. co 2 min może da nam większe szanse na trafienie w ciągu tych 30 min, niż tak na chybił trafił. W jaki sposób Ty to robisz, że tak ładnie dziś trafiłeś?

Raczej nie, bo:
1) Każdy uważa gracz, że tylko on wpadł na ten sprytny pomysł; w efekcie robi się tłok, bo wszyscy chcą wbić jak najwięcej kodów, skoro już nie śpią.
2) Środek nocy obstawiają min.: osoby pracujące na trzecią zmianę, matki karmiące, studenci / uczniowie wszelkiej maści oraz mocno zaangażowani loteryjni maniacy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6599421 Napisano: 14.05.2019 14:38:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

POMOCY. Mam pytanie o kaufland budżet , wpisałam zły nr paragonu przez przypadek z innego rachunku kauflandu a dzisaj dostałam esmesa , że wygrałam .
Czy jest szansa żeby to jakoś wyjaśnic z nimi  ? 

Nie sądzę.

W takich przypadkach najlepiej od razu napisać do organizatora i poprosić o usunięcie zgłoszenia z bazy (a następnie owo zgłoszenie prawidłowo posłać) - właśnie po to, żeby nie utracić nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6599267 Napisano: 14.05.2019 10:51:57 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

No, ale chyba nie na Pilsku, obstawiam, że powyżej 1500mnpm zastanę śnieg emotka

W okolicy Pilska pewnie znajdziesz śnieg i lód na każdym skrawku ziemi, który jest chociaż trochę ocieniony emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6598081 Napisano: 10.05.2019 16:08:04 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

do bani z wszystkim...łącznie z pogodą... emotka emotka

Rano: słońce.
W południe: pochmurno i zimno.
Wieczorem: deszcz.

Jakby nie mogło być odwrotnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6596889 Napisano: 08.05.2019 10:17:17 w Pomocy!!!!
jorunn2010 napisał(a):

Pomocy, nie wiem jak to rozegrać: wygrałam noktowizor (konkurs z bazy). Wystawiłam na Allegro za 350 zł (wartość rynkowa ponad 500, w opisie aukcji dodałam że taniej bo brak karty gwarancyjnej). Produkt zafoliowany, zapieczetowany, wszytsko nowe. Facet kupił, wczoraj przesyłka dotarła do niego i napisał mi że noktowizor nie działa i możemy sie dogadać że zwrócę mu część kasy. Co powinnam zrobić? Zaproponowac zwrot sprzętu i zwrot kasy? Wtedy już wszystko będzie odpieczętowane, nie bede miec nowego produktu. Zażądać dowodów, że nie działa i rzeczywiście opuścić cenę?

Hmmm... możesz napisać, żeby odesłał Ci noktowizor w opcji "opłatę uiszcza adresat", a Ty rozpoczniesz procedurę reklamacyjną i przekażesz go do serwisu. Serwis zbada sprzęt i wystawi opinię, czy np. nie został uszkodzony mechanicznie (upadek, zalanie). Dopiero opinia z serwisu powinna być podstawą do dalszego postępowania względem kupującego.

BTW -> wyobrażasz sobie sytuację, gdzie kupujesz coś za prawie cztery stówy, to coś nie działa kompletnie, a Ty chcesz tylko upust? Nikt normalny tak nie robi, to jakiś szwindel. Wyświetl w wątku >>

joan

#6596093 Napisano: 06.05.2019 14:09:44 w Pomocy!!!!
Andzik napisał(a):

Chodzi o Kaufland, dzwoniłam do centrali, oni nie wydają adnotacji, pani była zaskoczona czemu organizator konkursu z nimi się nie skontaktował. To właśnie kierownik sklepu nie dał mi adnotacji, w ogóle nie czaił o co mi chodzi. Kazali mi czekać na decyzję, bo oddzwonią.

Możesz napisać do Kauflanda na FB. Jest przecież przepis, że PARAGON sam w sobie powinien jednoznacznie definiować towar. Czyli - niezależnie od paragonu zastępczego czy rozszerzonego - masz prawo żądać, by Twój paragon podstawowy spełniał wymogi prawne.

U mnie podpisują wszystko bez problemu, ale lokalny Kauf jest fest oblegany przez konkursowiczów, dla POK taka prośba to żadna nowość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6595259 Napisano: 02.05.2019 19:26:33 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Czy Bryza to dobry proszek? Zastanawiam się nad kupnem na konkurs Kauflandowski,ale czytałam,że uczula.

Wg mnie szmelc. Raz kupiłam na konkurs kauflandowski właśnie i od tego czasu... nie biorę udziału emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594668 Napisano: 30.04.2019 14:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Loteria Zalodowani.Czy ktoś się orientuje,czy data paragonu może być wcześniejsza niż data zgłoszenia?Bo zgłosić się można w dniu swoich urodzin,a co z zakupem?

W mojej opinii - tak. Bo niby skąd w dzień ustawowo wolny od pracy weźmiesz paragon ze sklepu, gdzie sprzedają lody Koral? Jakieś sklepy niby są czynne, ale nie dam sobie ręki uciąć, że znajdę lody tej marki w chociaż jednym z nich... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6594632 Napisano: 30.04.2019 13:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka

Te, laska, nie denerwuj ludzi  emotka
Może spróbuję jednak tej procedury - to trzeba palec trzymać w rzici i jednocześnie puszczać zgłoszenie?

Tak! Ale to musi być malutki palec u lewej nogi emotka a na nagrodę obowiązkowo największe paluchy u obu stóp, oba jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594594 Napisano: 30.04.2019 11:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

serio jeszcze nie są? Można je sprawdzić na stacji?

Serio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6594586 Napisano: 30.04.2019 11:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

ja od 3 lat biorę udział w loteriach. i może wygrałam z 3 razy.. i to zawsze nagrodę najniższego rzedu.. ale mam niefarta emotka  marzy mi się kiedyś ustrzelić główną z loterii..  

A ja np. pod koniec ubiegłego roku wygrałam nagrodę za kilka patyków, a tej wiosny kartę na Lotos. Szkoda, że te karty jeszcze nie są aktywne, bo akurat i tak dzisiaj muszę zatankować emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6594582 Napisano: 30.04.2019 11:44:26 w Wkurza mnie...
Na przedostatniej wyrypie górskiej, po której dodatkowo przez półtorej godziny zwiedzaliśmy obiekt rządowy... moje buty trekkingowe dokonały żywota. A ja byłam tak wypompowana, że nawet nie zauważyłam oderwanej podeszwy.
Na ostatnią wycieczkę górską chciałam w/w buty ubrać i żem się zorientowała, że tego obuwia nie naprawi już nawet Harry Potter. Przywdziałam więc buty sportowe Puma i jakoś dałam radę (łatwo nie było, szwajki ledwo zipały, ale buty przetrwały).
Niecały miesiąc później wygrałam cudne buty marki mej ulubionej.
Dzisiaj nastąpiło olśnienie nr 2 -> cudne buty są nówki nieśmigane i muszę je rozchodzić przed majówką, czyli kurła wkomponować w ten dzień napięty, jak czworogłowy Chodakowskiej... marsz na 10 km emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ZetZ 0

joan

#6594574 Napisano: 30.04.2019 11:32:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukajacykonkursow napisał(a):

Wątpię żeby w ciągu tych dwóch miesięcy,ustrzelił mi się mój dzionek urodzenia. emotka

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594523 Napisano: 30.04.2019 10:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukajacykonkursow napisał(a):

Ten konkurs jest niesprawiedliwy... bo ktoś ma dużo dzieci to większe szansze na wygraną.

Przecież w loterii wystarczy jedno zgłoszenie, żeby wygrać -> wstrzymaj się zatem z majstrowaniem dzieci, wystarczy Ci jeden PESEL... Twój własny emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6593792 Napisano: 27.04.2019 20:00:42 w Wkurza mnie...
alan84 napisał(a):

wkurzaa mnie ze ludziom potrzeba 5-15-50 np dzwonkow danone... a nie dadza wygrac innym jednego. ps. nie gralem w tym konkursie .

A to nie są loteryjne bramki bez możliwości wyboru, o co grasz? Czyli ktoś próbuje ustrzelić hulajnogę, a wpada mu piąty dzwonek? Zatem chyba nie jest tak, że umyślnie "nie dadzą wygrać innym" - czy może się mylę? Wyświetl w wątku >>

joan

#6593404 Napisano: 26.04.2019 10:53:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy Smolar poda mi numer paragonu,który wygrał jeśli do nich zadzwonię? Nie mam doświadczenia w takich sprawach emotka

Chodzi o Lidla? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6591518 Napisano: 19.04.2019 09:51:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Inna sprawa, że to przedpotopowy model. Pewnie do Archiwum Telefonii by oddali, gdybym się nie zgłosiła.  emotka emotka

Raz w hotelu zostawiłam telefon przy komputerze na korytarzu - ów przedpotopowy model z kolekcji "konkursowe vintage" ktoś później oddał do recepcji. Żodyn nie wiedział, jak (bez)cenny to egzemplarz Nokii, żodyn! emotka
(mam go do dzisiaj) Wyświetl w wątku >>

joan

#6590773 Napisano: 16.04.2019 19:17:39 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Ja mimo wszystko jestem optymistką i naprawdę głęboko wierzę, że rozpacz jest prawdziwa i większość z nas wie, czemu rozpacza i czemu rozpaczać należy.  emotka
Co do pożaru... Szok, jak u każdego chyba. Oglądałam wczoraj non stop zdjęcia i video w mediach, ciągle nie dowierzając...  emotka emotka

Czy możesz rozwinąć swoją myśl? emotka

Katedra się jara, ale ja (tematem) już nie. Nie rozpaczam i raczej nie będę, kiedy wreszcie włączę tv i zobaczę, o co się w ogóle rozchodzi & ile osób zginęło. Mnie natomiast smuci obrazek, który jako ostatni wrzuciłaś do wątku "Popraw sobie humor" emotka

A w innym temacie: wkurza mnie, gdy rodzice nie dbają o świat, w którym żyją ich dzieci. Nie wystarczy pamiętać o przetarciu podłogi, "mieszkaniem" człowieka jest coś więcej, niż 4 ściany... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6590649 Napisano: 16.04.2019 14:59:01 w Lay's
niunio1994 napisał(a):

Ciekawe tylko czy nie jest to konkurs dla znajomych jury emotka

Na pewno nie. To rzetelna agencja; opierają się wszelkim pokusom, bo satysfakcjonują ich długoletnie kontrakty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0