Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj, zdziwiłbyś się. Ta osoba wygrywa dużo, za opisówki również. Tylko czy jest czego gratulować? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pozwolę sobie w tym kontekście opisać pewną historię. Detale zostały zmienione, natomiast sens pozostaje... Pewnego razu, pisząc z kimś na konkretny temat, dostałam od tej osoby takie mniej więcej info:
< Słuchaj, a bieżesz może udział w tym konkursie Miłość to...? Bo ja biorę i wysłałę już ponad trzydzieści esów tylko nie mam paragonuw ale przeciesz zawsze mugłbym kupić od kogoś z forum co nie hehehe. Dziś wysłałę takie hasło: Miłość to nie nie nawiść. Mam nadzieję że mi się poszczęści muszę się wziąźć w garść i jeszcze coś wymyślić bo jutro koniec konkursu. >
Cóż mogę dodać... wkrótce ta osoba wygrała coś z innego konka, a paragon kupiła na forum. Bo przecież znalazł się uczynny i paragon odsprzedał. Mnie nie było przykro, w ogóle nie brałam udziału w tym konku, ale kto wie, może ktoś grający uczciwie przez tę sytuację stracił nagrodę? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki, wredziu, jak dobrze, że piszesz to, co Ci leży na sercu, zamiast tłumić w sobie myśli & emocje. A gdybyś chciała ponownie mnie skomplementować, zapraszam na PW
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chachacha, obyś się myliła... I tak pijam tylko Dilmah, nie ma bata! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Już wyłowili, dzisiaj właśnie
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Boję się, czy oni aby czegoś nam nie kotwiczyli podprogowo przy tej a'la hipnozie
pola731 - oj, raczej inwestycji chyba nie było. To jest tak, że czasem ktoś ma do czegoś DOSTÊP
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trudno powiedzieć, co warto uznać za grę fair, a co za zachowanie niemoralne. Moim zdaniem, póki ktoś gra zgodnie z regulaminem, nie można mieć do niego pretensji. I nie mam żalu do tych, co hurtowo zgarniali herbatki Posti, bo mnie cieszy, że ma mi kto herbatę zaparzyć na każde zawołanie
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powoli im idzie obdzwanianie laureatów, ale za to mam przeczucie, że czytają tę studnię bez dna, co w niej pływa masa zgłoszeń, więc moim zdaniem są jeszcze szanse
cudaczek - no fakt, 3D jest na topie
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, akurat w tym nie brałam udziału i nie znam regulaminu... I zależy, co dla kogoś jest ilością hurtową - jeśli np. mamy konkurs, gdzie wygrywa 10 pierwszych SMSów i ktoś się wstrzeli 2x w wygraną, czy to można nazwać wygraną hurtową? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podaj przykład, bo nie wiem, czy dobrze rozumiem, o co chodzi.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim ulubionym malarzem jest Kandinsky - jedna domówka i dasz radę
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ani z początku promocji, ani z rezerwy, a Święta idą...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie chyba podobnie, wiesz, geny po tacie...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem z Twoim dzieckiem jest wszystko w porządku, z mamą również, czego nie można powiedzieć o tych tymbarkowych...
PS: Mój tata do dziś potrafi narysować jedynie coś na kształt motka wełny, ale wg niego jest to chmura / drzewo / kwiatek
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Albo uzna za dowcip.
Albo uzna za prezent.
Albo uzna za szantaż.
Grunt, że moje zgłoszenie będzie się wyróżniać na tle innych
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko, zawsze komisja składa się z kilku osób, wystarczy trafić w gust jednej z nich
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe... A do urny ludzie lubią wrzucać różne dziwne rzeczy, które się filozofom nie śniły! Ale spoko, mam na to sposób - zrobię sobie zdjęcie mojego przecudnego biustu i następnym razem zapodam do urny razem z kuponem konkursowym
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zatem życzę Ci wszystkiego najlepszego, domówki prosto z lodówki, wspaniałych wróżb z fusów herbaty Posti oraz... żebyś wielki objętościowo zestaw kremów na zmarszczki wygrała
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
E, brudnego paragonu nikt nie kupi...