Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3964370 Napisano: 15.12.2010 02:36:40 w PODZIĘKOWANIA
Cóż mogę napisać... swibek, Wielkie Podziękowania za bezinteresowny gest, z radości uśmiech mam rozciągnięty od ucha do ucha, niczym Joker...

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962663 Napisano: 14.12.2010 10:59:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
smsowicz napisał(a):

Z taką ortografią raczej nie wygra emotka

Oj, zdziwiłbyś się. Ta osoba wygrywa dużo, za opisówki również. Tylko czy jest czego gratulować? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962592 Napisano: 14.12.2010 10:26:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

a wkurza mnie jak ktoś , kto gra zupełnie bez paragonu potem szuka 3-4-5 sztuk
w takich konkursach bywa przykro

Pozwolę sobie w tym kontekście opisać pewną historię. Detale zostały zmienione, natomiast sens pozostaje... Pewnego razu, pisząc z kimś na konkretny temat, dostałam od tej osoby takie mniej więcej info:

< Słuchaj, a bieżesz może udział w tym konkursie Miłość to...? Bo ja biorę i wysłałę już ponad trzydzieści esów tylko nie mam paragonuw ale przeciesz zawsze mugłbym kupić od kogoś z forum co nie hehehe. Dziś wysłałę takie hasło: Miłość to nie nie nawiść. Mam nadzieję że mi się poszczęści muszę się wziąźć w garść i jeszcze coś wymyślić bo jutro koniec konkursu. >

Cóż mogę dodać... wkrótce ta osoba wygrała coś z innego konka, a paragon kupiła na forum. Bo przecież znalazł się uczynny i paragon odsprzedał. Mnie nie było przykro, w ogóle nie brałam udziału w tym konku, ale kto wie, może ktoś grający uczciwie przez tę sytuację stracił nagrodę? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962554 Napisano: 14.12.2010 10:09:01 w Inne mniejsze markety
wredzia napisał(a):

No tak, jak mogłam tak pomysleć, toż to przecież diamenty wśród błota. Unikalne wspaniałe, po prostu najlepsze
emotka

Dzięki, wredziu, jak dobrze, że piszesz to, co Ci leży na sercu, zamiast tłumić w sobie myśli & emocje. A gdybyś chciała ponownie mnie skomplementować, zapraszam na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962527 Napisano: 14.12.2010 10:02:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
meeyka napisał(a):

joan napisał(a):

Boję się, czy oni aby czegoś nam nie kotwiczyli podprogowo przy tej a'la hipnozie emotka

PIJ TYLKO POSTI... INNE HERBATY TO POPLUCZYNY... POSTI TO NEKTAR BOGOW

zobaczycie, teraz wam lipton przestanie smakowac emotka

Chachacha, obyś się myliła... I tak pijam tylko Dilmah, nie ma bata! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962507 Napisano: 14.12.2010 09:58:29 w Inne mniejsze markety
wredzia napisał(a):

Tak pływają... w studni do której co poniektórzy sikają. Ciekawe czy wyłowią Twoja nieosikaną perełkę emotka

Już wyłowili, dzisiaj właśnie emotka I nigdy nie twierdziłam, że moje prace to perełki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962489 Napisano: 14.12.2010 09:53:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

posti.. kolejna wielka porażka w moim konkursowym świecie.. patrzyła, patrzyłam i nic.. a jak coś wypatrzyłam to wróżka kazała dalej lampić się w monitor..
emotka

Boję się, czy oni aby czegoś nam nie kotwiczyli podprogowo przy tej a'la hipnozie emotka

pola731 - oj, raczej inwestycji chyba nie było. To jest tak, że czasem ktoś ma do czegoś DOSTÊP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962465 Napisano: 14.12.2010 09:48:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
swibek napisał(a):

no tak.. emotka już jest jedna nagroda ponad normę.. jeden człek, jedna głowa, jedna du..pa i jedna nagroda!! emotka dobrze, że ręce i nogi dwie.. emotka można szybciej biegać i smsy słać (na dwie ręce)

Trudno powiedzieć, co warto uznać za grę fair, a co za zachowanie niemoralne. Moim zdaniem, póki ktoś gra zgodnie z regulaminem, nie można mieć do niego pretensji. I nie mam żalu do tych, co hurtowo zgarniali herbatki Posti, bo mnie cieszy, że ma mi kto herbatę zaparzyć na każde zawołanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962432 Napisano: 14.12.2010 09:39:04 w Inne mniejsze markety
radosna napisał(a):

Czy mogę mieć nadzieję na GPS z Auchan, czy też już wszyscy są poinformowani

Powoli im idzie obdzwanianie laureatów, ale za to mam przeczucie, że czytają tę studnię bez dna, co w niej pływa masa zgłoszeń, więc moim zdaniem są jeszcze szanse emotka

cudaczek - no fakt, 3D jest na topie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962405 Napisano: 14.12.2010 09:32:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

ojj ja zawsze tak niezrozumiale piszę emotka Wybaczcie.
Na przykład: 5 żeli z Rossmanna.. Chodzi mi o takie hurtowe ilości dla jednej osoby.. Ja nie napisałam, że to nie fair, tylko co o tym myślicie? Może to całkiem naturalne? emotka

Hmmm, akurat w tym nie brałam udziału i nie znam regulaminu... I zależy, co dla kogoś jest ilością hurtową - jeśli np. mamy konkurs, gdzie wygrywa 10 pierwszych SMSów i ktoś się wstrzeli 2x w wygraną, czy to można nazwać wygraną hurtową? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962292 Napisano: 14.12.2010 08:58:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

Ja to bym jeszcze chciała nieśmiało poruszyć temat.. wielu jednakowych wygranych przez jedną osobę z multikont.. To jest takie normalne na tym forum?

Podaj przykład, bo nie wiem, czy dobrze rozumiem, o co chodzi.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962268 Napisano: 14.12.2010 08:51:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
swibek napisał(a):

emotka no kurde.. to co?? Kacper poszedł spać.. to może coś namalować za niego?? np. jakąś Damę z łasiczką.. emotka no cooo.. emotka emotka

Moim ulubionym malarzem jest Kandinsky - jedna domówka i dasz radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962224 Napisano: 14.12.2010 08:42:00 w Carrefour konkursy
ignam napisał(a):

Czy dostał już ktoś bony z rezerwy z Wrześniowych okazji ?
Mają termin do 16.12 a u mnie cisza...

Ani z początku promocji, ani z rezerwy, a Święta idą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962133 Napisano: 14.12.2010 08:18:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

sorki za post pod postem ...
ale joan to jest właśnie talent, wiem bo mam taki sam emotka i niestety ale w pracach plastycznych prędzej syn musiałby mi pomóc niż na odwrót emotka

U mnie chyba podobnie, wiesz, geny po tacie... emotka Na lodówce mam rysunek córeczki znajomych, zawsze rozczulają mnie takie bazgrołki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962102 Napisano: 14.12.2010 08:08:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
buka napisał(a):

Czy z moim dzieckiem jest coś nie tak ? emotka

Moim zdaniem z Twoim dzieckiem jest wszystko w porządku, z mamą również, czego nie można powiedzieć o tych tymbarkowych...

PS: Mój tata do dziś potrafi narysować jedynie coś na kształt motka wełny, ale wg niego jest to chmura / drzewo / kwiatek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3961704 Napisano: 14.12.2010 06:33:26 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

to zdjęcie uzna jako cud artystyczny i też wybierze emotka

Albo uzna za dowcip.
Albo uzna za prezent.
Albo uzna za szantaż.
Grunt, że moje zgłoszenie będzie się wyróżniać na tle innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3961684 Napisano: 14.12.2010 06:29:18 w Inne mniejsze markety
loczeq napisał(a):

a jak bedzie wybieral laureata jakis gej ? emotka

Spoko, zawsze komisja składa się z kilku osób, wystarczy trafić w gust jednej z nich emotka Poza tym, geje w Polsce są raczej w podziemiu, więc celem odsunięcia od siebie ewentualnych podejrzeń, ów gej i tak wybierze mnie i heterycznie powiesi sobie tę fotkę nad biurkiem w pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3961652 Napisano: 14.12.2010 06:22:18 w Inne mniejsze markety
kochaniutka napisał(a):

Bo powinien być zapisek , że paragon (oryginał) trzeba wysłać w przeciągu 24 godzin i chociaż o polowe skróciło by to kombinacje i handlowanie paragonami. Albo Wysyłać paragon od razu ze zgłoszeniem i wrzucać np do urny w sklepie, czy tam wysyłać pocztą.

To zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe... A do urny ludzie lubią wrzucać różne dziwne rzeczy, które się filozofom nie śniły! Ale spoko, mam na to sposób - zrobię sobie zdjęcie mojego przecudnego biustu i następnym razem zapodam do urny razem z kuponem konkursowym emotka Bądźmy szczerzy: żaden bohomaz nie wygra z cyckiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3955836 Napisano: 13.12.2010 08:08:18 w dziś mam urodzinki
ARTA się starzeje? Uuuu emotka

Zatem życzę Ci wszystkiego najlepszego, domówki prosto z lodówki, wspaniałych wróżb z fusów herbaty Posti oraz... żebyś wielki objętościowo zestaw kremów na zmarszczki wygrała emotka Inne nagrody też niech wpadają emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3955823 Napisano: 13.12.2010 08:00:14 w Paragony
taaga20 napisał(a):

znalazłam jeszcze paragon na śledzia w śmietanie emotka

E, brudnego paragonu nikt nie kupi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0