Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3955561 Napisano: 12.12.2010 10:36:54 w Pomocy!!!!
keiti78zg napisał(a):

a ten kod nie byl okresowy? ogolnie ja wykorzystywalam na cały asortyment od produktów mialam20% mniej

No właśnie sęk w tym, że aplikacja jeszcze działa, ale jakiegokolwiek info na temat kuponu brak...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3955557 Napisano: 12.12.2010 10:34:42 w Pomocy!!!!
Ja w następującej sprawie: jutro idziemy do Reserved na zakupy i oświeciło mnie, że kiedyś można było na FB pobrać kod zniżkowy do tego sklepu. ALE... kod właśnie pobrałam, tylko nie wiem dokładnie, na czym polega ta zniżka / jaki asortyment obejmuje emotka
Mógłby ktoś przypomnieć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3952928 Napisano: 12.12.2010 10:45:06 w Wkurza mnie...
imelka napisał(a):

No niestety jeżeli jakość zero to antena się przestawiła, nie wiem gdzie mieszkasz, ale u nas na przykład ustawia gość z salonu cyfry plus (ustawia wszystkie telewizje) za 40 zł. Ma takie urządzonko i trwa to zazwyczaj 5 minut. Najważniejsza w ustawianiu anteny jest jakość, siła sygnału może być byle jaka, ale im wyższa jakość tym lepszy odbiór.

Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3952765 Napisano: 12.12.2010 10:03:08 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

U mnie tak było po wiatrach emotka Przestawiło satelitę, trzeba ją od nowa ustawić. Najlepiej jak z miernikiem bo wtedy szybciutko idzie emotka

Oj tego się właśnie obawiam - żeby tatę, który już przecież wiek Abrahama ma za sobą, wysłać zimą na oblodzony dach anteną kręcić. Aż mi głupio zadzwonić emotka Wkurza mnie, że się na sprawach tv sat w ogóle nie znam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3952704 Napisano: 12.12.2010 09:45:05 w Wkurza mnie...
meeyka napisał(a):

joan napisał(a):

Że chciałam pierwszy raz od długiego czasu zerknąć w szklany ekran, a tam złowieszczy napis Brak sygnału. Nie wiem, co jest przyczyną, może mi talerz na dachu śniegiem zasypało. To se pooglądałam... emotka

sprawdz tez kabelki... u mnie tak bywało, kiedy przy odkurzaniu niechcący je ruszyłam emotka

Kabelki sprawdzone, restart każdy możliwy zrobiony, a ciągle sygnału brak i jakość 0% emotka Bez interwencji taty się nie obędzie, a nie chciałam go w to angażować... Ale mam tylko programy tv sat. A raczej: miałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3951661 Napisano: 11.12.2010 07:57:14 w Udane wymiany - polecane nicki:)
arta napisał(a):

JOAN - dziękuję emotka

Ja dziękuję trójwymiarowo wręcz i oczywiście polecam ARTÊ emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3951599 Napisano: 11.12.2010 07:42:23 w Wkurza mnie...
Że chciałam pierwszy raz od długiego czasu zerknąć w szklany ekran, a tam złowieszczy napis Brak sygnału. Nie wiem, co jest przyczyną, może mi talerz na dachu śniegiem zasypało. To se pooglądałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3949499 Napisano: 10.12.2010 09:57:22 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
kasia9791 napisał(a):

(znajomości pewnie też potrzebne emotka

Etam, uda się bez znajomości; moja mama była rachmistrzynią w poprzedniej edycji. Człowiek poznaje życie toczące się gdzieś obok naszego, np. spotykając mnóstwo ludzi, którzy zapomnieli, jak pisać i potrafią postawić jedynie X we wskazanej im rubryce... W każdym razie, ciekawe doświadczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3949224 Napisano: 10.12.2010 08:36:39 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie, ze paczka wysłana we wtorek DHLem nie może do mnie trafic emotka emotka emotka codziennie w statusie mam, ze zabral kurier do dostarczenia....i nic.....dzowniłam dzis na infolinie i niby mial dotrzec dzis miedzy 18-20 ta i nadal nic....drogi przejezdne wiec niewiem w czym problem a do centrali dhla mam 20 km....ale beda mieli aferę przez telefon jutro....ps. a zamówiłam córce kurtkę na zimę....ale jestem wkur....iona emotka emotka emotka

Hmmm... dziś DHL odmówił moim znajomym pobrania przesyłek do osób prywatnych, które określili mianem na wsiach emotka Oświadczyli, że przyjmują zlecenia tylko na większe miasta, bo mają dużo paczek do dostarczenia. Znajomi są klientami DHLa od wielu lat i podpisali umowę o stałej współpracy, ale to niczego nie zmienia...
PS: Jeśli zadzwonisz na infolinię i będzie Cię rozłączało, nie poddawaj się: za trzecim razem udaje się wbić do poczekalni emotka

W temacie - też mnie wkurzył DHL. Kurier nie chciał poczekać dziś 5 minut na przesyłkę, a przecież wiadomo, że trzeba list przewozowy wypisać! I se pojechał w pierony, a my mamy problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3948698 Napisano: 10.12.2010 06:24:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

joan: pisałaś do Ministerstwa Finansów? Loterie to do nich emotka

Chciałabym to ugryźć od strony nieuczciwej konkurencji względem innych firm z tej branży, a przy okazji uzyskać odpowiedź na pytanie: WTF? Przy czym najpierw trzeba zrobić z siebie mugola i skrobnąć do organizatora, żeby mieć na piśmie potwierdzenie zaistniałych faktów. Do końca roku powinnam się wyrobić emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3947772 Napisano: 10.12.2010 01:52:04 w Popraw sobie humor...
annaszura napisał(a):

Dostałam wczoraj w godzinach porannych smsa o treści:

Pragne sie z Toba kochac TOMECZKU KOCHANY MOJ

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3947707 Napisano: 10.12.2010 01:35:29 w TESCO konkursy
jarekaska napisał(a):

Ja nie potrafię jej znaleźć emotka

Nie ma jeszcze tej listy - link do niej powinien pojawić się pod regulaminem... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3947543 Napisano: 10.12.2010 12:53:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Assal - dzięki za info, jeśli uzyskasz jakieś nowe rady od prawnika, daj znać. Ja bujam się z konkiem, gdzie:
+ zorganizowano loterię bez jakiegokolwiek zezwolenia,
+ dużej części nagród w ogóle nie rozdano, choć ilość zgłoszeń była odpowiednia,
+ nagrodę, o którą grałam (o wartości kilkuset złotych) zamieniono na drobiazg w cenie 20 zł, którego do dziś nie dostałam emotka

Nawet chciałam sobie tę sprawę odpuścić, ale chyba jednak zbiorę się w sobie, bo wzięcie udziału w konkursie warunkowane było zakupem w kwocie trzycyfrowej. Poza tym, chciałabym się przekonać, jak wyglada taka procedura; po prostu, żeby wiedzieć emotka

PS: Ten konkurs nie był organizowany przez żadną agencję, a przez producenta; w związku z tym poleci jeszcze podejrzenie nieuczciwych działań wobec konkurencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3946334 Napisano: 09.12.2010 10:52:05 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

wyrazilas sie jasno
ale temat jest kontrowersyjny i stad chyba rozne interpretacje
w kazdym razie ja Ciebie doskonale rozumiem
emotka

Dzięki, teraz mogę iść spać... Ale jeszcze Ci pogratuluję, bo mam naoczne przeczucie, że jest czego emotka Dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3946305 Napisano: 09.12.2010 10:39:19 w Wkurza mnie...
Na dobranoc wkurza mnie, że osoby, które jakoś tak najbardziej lubię, poczuły się dotknięte moim poprzednim postem emotka A wydawało mi się, że jasno się wyraziłam, ale może rzeczywiście czasem trudno odgadnąć, co autor miał na myśli... Tym mocnej dziękuję za pewne PW, co jest światełkiem w tunelu.

PS: Mnie zawsze chodzi o uczciwe granie i dobrą zabawę, niezależnie od tego, czy udzielam się w remiku, Scrabble czy konkursach. Nigdy nie twierdziłam, że mam zamiar za każdym razem zdobywać nagrody, sens udziału w konkursach jest (dla mnie) inny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3944991 Napisano: 09.12.2010 04:18:35 w Wkurza mnie...
Znów wpadła nagroda warta kilkaset złotych, a mnie chce się płakać... Bo gdy w konkursie trzeba podać unikalny numer zamówienia albo kod z paragonu, ZAWSZE wygrywam. Z-A-W-S-Z-E. A gdy wystarczy wysłać SMSa, trafia on w sztuczny tłum nieskładnych, bezsensownych i niepoprawnych ortograficznie 160-znakowych zapychaczy, wspieranych przez post-handel paragonami. Jedyna moja radość, gdy wiem, że fajne prace innych ludzi wygrały. Ale niestety, często tak nie jest emotka

PS: I proszę nie pisać Ja nie oszukuję! Wierzę, że to prawda i doceniam talenty & sukcesy bliźnich emotka Tylko coraz mniej mi się chce pływać w basenie, do którego 950 osób sika, a 50 tego nie robi...

Biegnę na tramwaj, oby przyjechał na czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3944786 Napisano: 09.12.2010 03:10:35 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

jednak regulamin nie wspomina o jakiejkolwiek dodatkowej weryfikacji :wstyd

Napisali w regulaminie: po weryfikacji danych osobowych Uczestników, więc mogą w tym celu zażądać kopii dowodów osobistych. Zapewne chcą uniknąć sytuacji, gdy wygrałaby np. Lady Gaga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3943114 Napisano: 08.12.2010 11:19:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

Eh kartka która wygrała w Timotei w 4 etapie, nie była moim faworytem... A tak przy okazji, czy w drugim etapie nie było jeszcze niedawno 25 zwycięzców?

W drugim etapie było bodajże 24 laureatów - ciekawe, że lista, zamiast się powiększać, topnieje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3942146 Napisano: 08.12.2010 07:43:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Tak przekazuję, ale coś niejasno, bo nie wszyscy wyłapali.
Na superja było losowanie, i automat tak wybrał tych ostatnich emotka
Tam nieważne było, co się napisze. Byle coś napisać emotka emotka emotka

Hmmm, to może niech zamieszczą zdjęcie owego Wypaśnego Automatu Losującego z Homologacją na stronce? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3941947 Napisano: 08.12.2010 07:04:02 w Inne mniejsze markety
anik01 napisał(a):

mysle ze bony do wszystkich wyslą, bo im się nie oplaca wcale dzwonic i na telefony wydawać
emotka

Wiesz, o tym nie pomyślałam... emotka Ale mogli choć mejla wysłać, bo jedno zgłoszenie poszło mejlem, a drugie wrzuciliśmy do urny. Wyświetl w wątku >>
0 0