Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie sęk w tym, że aplikacja jeszcze działa, ale jakiegokolwiek info na temat kuponu brak...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mógłby ktoś przypomnieć?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za info
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj tego się właśnie obawiam - żeby tatę, który już przecież wiek Abrahama ma za sobą, wysłać zimą na oblodzony dach anteną kręcić. Aż mi głupio zadzwonić
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kabelki sprawdzone, restart każdy możliwy zrobiony, a ciągle sygnału brak i jakość 0%
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja dziękuję trójwymiarowo wręcz i oczywiście polecam ARTÊ
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, uda się bez znajomości; moja mama była rachmistrzynią w poprzedniej edycji. Człowiek poznaje życie toczące się gdzieś obok naszego, np. spotykając mnóstwo ludzi, którzy zapomnieli, jak pisać i potrafią postawić jedynie X we wskazanej im rubryce... W każdym razie, ciekawe doświadczenie
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm... dziś DHL odmówił moim znajomym pobrania przesyłek do osób prywatnych, które określili mianem na wsiach
PS: Jeśli zadzwonisz na infolinię i będzie Cię rozłączało, nie poddawaj się: za trzecim razem udaje się wbić do poczekalni
W temacie - też mnie wkurzył DHL. Kurier nie chciał poczekać dziś 5 minut na przesyłkę, a przecież wiadomo, że trzeba list przewozowy wypisać! I se pojechał w pierony, a my mamy problem
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chciałabym to ugryźć od strony nieuczciwej konkurencji względem innych firm z tej branży, a przy okazji uzyskać odpowiedź na pytanie: WTF? Przy czym najpierw trzeba zrobić z siebie mugola i skrobnąć do organizatora, żeby mieć na piśmie potwierdzenie zaistniałych faktów. Do końca roku powinnam się wyrobić
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma jeszcze tej listy - link do niej powinien pojawić się pod regulaminem... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
+ zorganizowano loterię bez jakiegokolwiek zezwolenia,
+ dużej części nagród w ogóle nie rozdano, choć ilość zgłoszeń była odpowiednia,
+ nagrodę, o którą grałam (o wartości kilkuset złotych) zamieniono na drobiazg w cenie 20 zł, którego do dziś nie dostałam
Nawet chciałam sobie tę sprawę odpuścić, ale chyba jednak zbiorę się w sobie, bo wzięcie udziału w konkursie warunkowane było zakupem w kwocie trzycyfrowej. Poza tym, chciałabym się przekonać, jak wyglada taka procedura; po prostu, żeby wiedzieć
PS: Ten konkurs nie był organizowany przez żadną agencję, a przez producenta; w związku z tym poleci jeszcze podejrzenie nieuczciwych działań wobec konkurencji. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki, teraz mogę iść spać... Ale jeszcze Ci pogratuluję, bo mam naoczne przeczucie, że jest czego
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Mnie zawsze chodzi o uczciwe granie i dobrą zabawę, niezależnie od tego, czy udzielam się w remiku, Scrabble czy konkursach. Nigdy nie twierdziłam, że mam zamiar za każdym razem zdobywać nagrody, sens udziału w konkursach jest (dla mnie) inny. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: I proszę nie pisać Ja nie oszukuję! Wierzę, że to prawda i doceniam talenty & sukcesy bliźnich
Biegnę na tramwaj, oby przyjechał na czas. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Napisali w regulaminie: po weryfikacji danych osobowych Uczestników, więc mogą w tym celu zażądać kopii dowodów osobistych. Zapewne chcą uniknąć sytuacji, gdy wygrałaby np. Lady Gaga
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W drugim etapie było bodajże 24 laureatów - ciekawe, że lista, zamiast się powiększać, topnieje...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, to może niech zamieszczą zdjęcie owego Wypaśnego Automatu Losującego z Homologacją na stronce?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiesz, o tym nie pomyślałam...