Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3941868 Napisano: 08.12.2010 06:44:39 w Inne mniejsze markety
sambolera napisał(a):

mi powiedzieli ze mam szczescie bo dzwonia do mnie drugi raz bo za pierwszym razem nie odebralam...a wcale nie mialam nieodebranego polaczenia emotka wiec moze cos na linii jest nie tak...

Eh, muszę to przyjąć na klatę, ewentualnie po 12.12. zadzwonię zapytać, czy aby na pewno nie ma na liście nazwiska, którego poszukuję. Bo rozumiem, że było dużo zgłoszeń, a od nas poszły tylko 2, ale żeby nawet na bon się nie załapać? W dodatku mój facet zostawił telefon komórkowy u rodziców... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3941818 Napisano: 08.12.2010 06:26:47 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

moze w nie tym konkursie wygralas... byly juz wczesiej konkursy z soxo.. i wtedy nikt nie maudzil..

Tak, masz rację, to był zupełnie inny konkurs, zestawy nagród były różne, ale zaiste wypaśne... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3941795 Napisano: 08.12.2010 06:20:05 w Inne mniejsze markety
Dzięki, dziewczyny i gratulacje dla Was; u mnie 4 litery emotka Niby mają czas na poinformowanie laureatów do 12.12.2010, ale żeby nawet bonu za 20 zeta nie ugrać, to serio trzeba się postarać emotka I jak nigdy wcześniej chyba... normalnie mi wstyd! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3941757 Napisano: 08.12.2010 06:05:30 w Inne mniejsze markety
Czy dzwonili do kogoś z Was z ostatniego etapu konkursu Auchan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3940585 Napisano: 08.12.2010 01:00:27 w Paragony
greengarden napisał(a):

ja mam swój paragon ze swoim miastem tylko jest już trochę nieczytelny i na wszelki wypadek chcę mieć 2gi z widocznymi produktami zakupionymi w tle paragonu emotka więc szukam nadal dla swojego świętego spokoju emotka

Podsumowując, chcesz przesłać 4Frame:
1 paragon nieczytelny
1 paragon czytelny, z innego miejsca w Polsce, niż w przesłanym SMSie.
Nie rozumiem na jakiej podstawie mieliby Ci wydać nagrodę... Masz zamiar oba paragony wrzucić do miksera i wyczarować jeden prawidłowy? emotka

PS: Zawsze możesz pójść do sklepu, skoro jest w Twoim mieście i poprosić o przybicie czytelnej pieczątki - w POKu zrobią Ci to bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3940451 Napisano: 08.12.2010 12:29:28 w Paragony
greengarden napisał(a):

szukam skanu paragonu na konkurs bobovita dowolne miasto ale z jak najwcześniejszą datą propozycje na PW. Mój paragon stał się lekko nieczytelny i chcę mieć drugi na wszelki wypadek emotka
lub ewentualnie wymiana na jakiś fajny sprzęt

Ale tam się w SMSie podawało dokładny adres sklepu, więc chyba jednak nie może być dowolne miasto... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3939680 Napisano: 08.12.2010 08:49:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa - widzę tu dwie sytuacje:

1) Jeśli kliknięcie w link spamerski nie powoduje oddania głosu, można tę osobę oficjalnie op... za spamowanie.

2) Jeśli kliknięcie w link powoduje oddanie głosu, dyskwalifikacja powinna nastąpić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3936743 Napisano: 07.12.2010 11:12:21 w Inne mniejsze markety
yuliya25 napisał(a):

Czy to nie jest już lekka przesada emotka przecież wszystkie dane pobierają, włącznie z peselem, nipem, nr. dowodu, i jeszcze się może okazać że nic się nie wygrało, a nasze dane gdzie idą??? emotka
A tak a propos tego TQG, czy ktoś we wcześniejszych ich konkach dostał smsa że został potencjalnym laureatem odesłał wszystkie dane a nagrody żadnej nie otrzymał = de facto nie wygrał???

Całkowitą odpowiedzialność za zaistniałą sytuację ponoszą osoby oszukujące w konkursach! Doprowadzili oni swoimi działaniami do tego, że toczy się chora gra Kto kogo przechytrzy - tylko czekam, aż organizatorzy będą od uczestników wymagali przesłania odcisków wszystkich palców u stóp na kartce A4 emotka

PS: Owszem, u mnie się taka sytuacja zdarzyła, nagrody nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3936700 Napisano: 07.12.2010 11:00:02 w Inne mniejsze markety
Spójrzcie w regulamin tego konka z Visirem:

7. Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3933205 Napisano: 06.12.2010 12:54:34 w Inne mniejsze markety
ewachem napisał(a):

Czy były już jakies e-maile, smsy, telefony z konkursu Auchan Kupuj i wygrywaj? (EURORSCG)

Chyba nie, bo wątek Paragony milczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3932899 Napisano: 06.12.2010 11:57:21 w Wkurza mnie...
ksantypa napisał(a):

juz byly wyniki z Rginy???

Nie było, też czekam, bo chcę zobaczyć, co za kwieciste teksty ukulaliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3932053 Napisano: 06.12.2010 08:17:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

PS: Nie mogę się doczekać wyników konka Ritf ze Smartami, naprawdę maksymalnie obniżyłam loty, żeby sprostać ich wymaganiom, może mnie wylosują emotka

A ja już miałam cicha nadzieję, że tym razem sobie darujesz ten konkurs i zostawisz coś dla mnie emotka emotka

ilonar2301, no co Ty, poprzednio miałam u nich same pudła, więc teraz zmugoliłam się ekstremalnie, a wręcz ekstrementalnie = cztery hasła poszły, co się do nich za nic nie przyznam emotka

Tam jest kilka samochodów do wygrania, pościgamy się polnymi drogami, a wiatr będzie rozwiewał nasze włosy emotka Kozuszka38, wchodzisz w to? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3931744 Napisano: 05.12.2010 10:11:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

Poza tym, granie nie fair w konkursach jest zjawiskiem powszechnym...

nie sądzę emotka

wygrywam, bo gram fair emotka

Ja też; choć wiesz, my raczej bierzemy udział w zupełnie innych konkursach emotka Ale co prawda, to prawda, a że smutna & gorzka, to już inna sprawa...

PS: Nie mogę się doczekać wyników konka Ritf ze Smartami, naprawdę maksymalnie obniżyłam loty, żeby sprostać ich wymaganiom, może mnie wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3931561 Napisano: 05.12.2010 09:14:50 w Rossmann
manius napisał(a):

heh dobrze wiedzieć że jutro wyniki z Bourjois, wreszcie chyba wygram coś na rossnecie, zresztą tak jak większość forumowiczów emotka

Eh, znowu jestem w mniejszości - nie wzięłam udziału... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3931486 Napisano: 05.12.2010 08:52:53 w Pomoc potrzebującym!
olus15 - zgadzam się, fajnie byłoby móc dołożyć swoją cegiełkę do większej paczki, zamiast fundować wszystko z listy. Mnie udało się znaleźć tylko jedną rodzinę w okolicy, dla której pomoc nie pogrąży mnie finansowo. Ale nie oszukujmy się: byłoby mi bardzo ciężko to wszystko zorganizować, gdyby nie wygrane, pomoc konkursowiczów, rodziny i znajomych... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924505 Napisano: 03.12.2010 10:22:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
kingaa napisał(a):

a może nie mają problemu z wymyśleniem tylko wiedzą, że i tak ten tekst nie będzie wystarczająco dobry jak niektóre teksty walające się po necie i wolą zrobić kopiuj wklej bo może akurat nikt z jury nie zwróci uwagi, nagroda wpadnie, a na ekonakch niech sobie gadają...

Hmmm, to mam dla nich Złotą Myśl: Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924488 Napisano: 03.12.2010 10:16:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

nie rozumiem czegoś takiego, czy tak ciężko jest usiąść i napisać 1 króciutki tekst emotka

Eh, powiem Ci, że rasa ludzka chyba jednak doświadcza regresu umysłowego, więc wymyślenie czegokolwiek staje się wyzwaniem, któremu wielu nie potrafi sprostać. Poza tym, granie nie fair w konkursach jest zjawiskiem powszechnym... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924429 Napisano: 03.12.2010 10:05:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
is77 napisał(a):

no cóż, lepiej parafrazować, niż ściągać całkiem emotka

Tylko wiesz, tam pisze WYMYŚL, więc moim zdaniem, trzeba coś stworzyć, a nie odtworzyć. Ale to tylko moja opinia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924412 Napisano: 03.12.2010 10:02:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

Normalnie takie rzeczy mnie nie ruszają, ale jak zobaczyła wyniki aa to aż wkurzyłam się emotka
http://zlotapromocjaaa.pl/zwyciezcy.html
3 na 4 wygrane teksty zerżnięte z netu, jedynie izabela s nagrodzona słusznie.
Nie ruszyło by mnie to gdyby to nie było takie ewidentne i od razu po zobaczeniu tych tekstów widać że są z neta emotka

Niestety, owa Izabela zwyczajnie dokonała parafrazy popularnej sentencji bodajże Lenina, więc - wg mnie - jej z pewnością się nagroda nie należała emotka Grr, dobrze, że jednak nie wzięłam udziału w tym konku, szkoda synaps! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3923602 Napisano: 02.12.2010 09:47:17 w Popraw sobie humor...
czarnygreg - dobrze, że nie pytają o wzrost, wagę i obwód w biuście emotka

dawidekk - to bardzo prawdziwy dowcip, wystarczy pójść do przychodni... Wyświetl w wątku >>
0 0