Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, muszę to przyjąć na klatę, ewentualnie po 12.12. zadzwonię zapytać, czy aby na pewno nie ma na liście nazwiska, którego poszukuję. Bo rozumiem, że było dużo zgłoszeń, a od nas poszły tylko 2, ale żeby nawet na bon się nie załapać? W dodatku mój facet zostawił telefon komórkowy u rodziców... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, masz rację, to był zupełnie inny konkurs, zestawy nagród były różne, ale zaiste wypaśne... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podsumowując, chcesz przesłać 4Frame:
1 paragon nieczytelny
1 paragon czytelny, z innego miejsca w Polsce, niż w przesłanym SMSie.
Nie rozumiem na jakiej podstawie mieliby Ci wydać nagrodę... Masz zamiar oba paragony wrzucić do miksera i wyczarować jeden prawidłowy?
PS: Zawsze możesz pójść do sklepu, skoro jest w Twoim mieście i poprosić o przybicie czytelnej pieczątki - w POKu zrobią Ci to bez problemu
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale tam się w SMSie podawało dokładny adres sklepu, więc chyba jednak nie może być dowolne miasto... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) Jeśli kliknięcie w link spamerski nie powoduje oddania głosu, można tę osobę oficjalnie op... za spamowanie.
2) Jeśli kliknięcie w link powoduje oddanie głosu, dyskwalifikacja powinna nastąpić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Całkowitą odpowiedzialność za zaistniałą sytuację ponoszą osoby oszukujące w konkursach! Doprowadzili oni swoimi działaniami do tego, że toczy się chora gra Kto kogo przechytrzy - tylko czekam, aż organizatorzy będą od uczestników wymagali przesłania odcisków wszystkich palców u stóp na kartce A4
PS: Owszem, u mnie się taka sytuacja zdarzyła, nagrody nie ma
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
7. Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba nie, bo wątek Paragony milczy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie było, też czekam, bo chcę zobaczyć, co za kwieciste teksty ukulaliśmy
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ilonar2301, no co Ty, poprzednio miałam u nich same pudła, więc teraz zmugoliłam się ekstremalnie, a wręcz ekstrementalnie = cztery hasła poszły, co się do nich za nic nie przyznam
Tam jest kilka samochodów do wygrania, pościgamy się polnymi drogami, a wiatr będzie rozwiewał nasze włosy
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja też; choć wiesz, my raczej bierzemy udział w zupełnie innych konkursach
PS: Nie mogę się doczekać wyników konka Ritf ze Smartami, naprawdę maksymalnie obniżyłam loty, żeby sprostać ich wymaganiom, może mnie wylosują
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, znowu jestem w mniejszości - nie wzięłam udziału... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, to mam dla nich Złotą Myśl: Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, powiem Ci, że rasa ludzka chyba jednak doświadcza regresu umysłowego, więc wymyślenie czegokolwiek staje się wyzwaniem, któremu wielu nie potrafi sprostać. Poza tym, granie nie fair w konkursach jest zjawiskiem powszechnym... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko wiesz, tam pisze WYMYŚL, więc moim zdaniem, trzeba coś stworzyć, a nie odtworzyć. Ale to tylko moja opinia
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, owa Izabela zwyczajnie dokonała parafrazy popularnej sentencji bodajże Lenina, więc - wg mnie - jej z pewnością się nagroda nie należała
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dawidekk - to bardzo prawdziwy dowcip, wystarczy pójść do przychodni... Wyświetl w wątku >>