Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To mój pierwszy protokół do wypisania w życiu - czy zawsze organizatorzy są aż tacy dociekliwi?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A mnie wkurza, że się tak namachałaś, bo chyba jakieś chłopy w tej okolicy mieszkają?
U mnie - niestety - mieszkają prawie same bezczelne buraki, co tyłek noszą wyżej od głowy i nie odśnieżają chodnika przed swoimi posesjami, bo mają w tymże tyłku przepisy prawa! Cholerni dorobkiewicze, jak im się nie chce odśnieżać, mogliby komu kilka złotych zapłacić, a tak piesi zmuszeni są chodzić środkiem jezdni. Kiedyś ktoś tam nogi połamie, ja raczej nie, bo pylam w Lomerach, ale jakaś osoba starsza czy dziecko... Zgłaszał ktoś z Was coś takiego Straży Miejskiej? Bo z roku na rok mam coraz mniej cierpliwości
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zestaw Dove Firming, PP
Opaska z Jazdy, PP - niby Alpinus, ale tandetnie niewydarzona i w rozmiarze L
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Amerykańscy naukowcy odkryli, że mężczyźni słuchający głośno muzyki mają małe penisy.
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To mogą być ostatnie Święta z Kevinem - koniecznie zrób sobie zdjęcie obok nowego TV
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No dobra - wkurza mnie, że 2. osoby z forum mają ava z tą samą, kiwającą się na boki biedroneczką i czuję się wykiwana
PS: Na pocieszenie mogę napisać, że wczoraj się tu wkurzałam na niedojszłe nagrody i od razu aparat foto dotarł. Zatem listonosz może i do Ciebie dziś zawitać
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ten powerowy guzik nie jest czasem nadal wciśnięty? Może sprężynka poszła?
W temacie: nic. I to jest piękne
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, mnie także najlepsze pomysły przychodzą do głowy pod prysznicem
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja biorę - ale tylko wtedy, gdy mi przy obiedzie jakiś ciekawy pomysł na opisówkę do głowy przyjdzie, bo mi czasu szkoda na Rossnet
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam dokładnie to samo, na dzień dzisiejszy czekam na 13 nagród, w tym np. aparat foto i voucher do SPA
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powiem Ci, że całkiem sporo rzeczy można zgromadzić, robiąc zakupy na konkursy promocyjne dla siebie lub innych
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, obejrzałam sobie jeszcze raz... ciekawe, czy gościu bierze udział w konkursach plastycznych
monisia23 - w Niemczech ta edycja programu jeszcze trwa, więc na pewno nie wygrał. Ale czego to ludzie nie zrobią dla szansy na nagrodę
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mensch, rzeczywiście, był taki kolo, ale jakiś czas temu już, chachacha, najlepsze były ujęcia tego jego pędzelka (moim okiem pędzelek w stanie spoczynku!), gdy smarował niebieską farbą
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widziałam tamtą polską werję, ż-a-l. Ale i tak nic nie przebije Niemców, czasem trafiam na ich program; raz był np. gościu, co się olejem roślinnym polewał (nikt nie potrafił odgadnąć, na czym polegał jego talent). No i kiedyś zjawił się też kolo z płonącą petardą w odbycie, ale akurat przegapiłam jego występ
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Serdecznie, czyli z całego serca
Całusy otrzymują: kalisto1986, ewusia79, fantazja23