Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3923502 Napisano: 02.12.2010 09:16:17 w Popraw sobie humor...
Wypełniam właśnie 2 pliki przesłane mi w związku z przyznaniem nagrody. Jeden plik to protokół, a drugi - kwestionariusz osobowy. Tylko te pytania mnie rozbrajają: chcą, żebym podała min. swoją znajomość języków obcych, numer rachunku bankowego i osobę, którą trzeba zawiadomić w razie wypadku emotka

To mój pierwszy protokół do wypisania w życiu - czy zawsze organizatorzy są aż tacy dociekliwi? emotka Mam wrażenie, że załączyli do mejla nie ten plik, co trzeba, ale za to wyraźnie napisali, że mam go wypełnić & odesłać do poniedziałku, bo inaczej nagroda przepadnie. I sama nie wiem, co robić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3920990 Napisano: 02.12.2010 10:14:23 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie zima, własnie 3,5 godziny odsniezałam swoja posesje i sasiadki, kt ma 70 lat i niepełnospranego syna, no ale niewielu jest chetnych by jej pomoc.... jutro nie rusze rekoma, juz czuje kregosłup, u nas snegu powyzej kolan:(

A mnie wkurza, że się tak namachałaś, bo chyba jakieś chłopy w tej okolicy mieszkają? emotka

U mnie - niestety - mieszkają prawie same bezczelne buraki, co tyłek noszą wyżej od głowy i nie odśnieżają chodnika przed swoimi posesjami, bo mają w tymże tyłku przepisy prawa! Cholerni dorobkiewicze, jak im się nie chce odśnieżać, mogliby komu kilka złotych zapłacić, a tak piesi zmuszeni są chodzić środkiem jezdni. Kiedyś ktoś tam nogi połamie, ja raczej nie, bo pylam w Lomerach, ale jakaś osoba starsza czy dziecko... Zgłaszał ktoś z Was coś takiego Straży Miejskiej? Bo z roku na rok mam coraz mniej cierpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3920687 Napisano: 02.12.2010 08:51:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed chwilą dotarły:

Zestaw Dove Firming, PP
Opaska z Jazdy, PP - niby Alpinus, ale tandetnie niewydarzona i w rozmiarze L emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917721 Napisano: 01.12.2010 11:56:11 w Wkurza mnie...
Ziolko, nalep mu kartkę na drzwi:
Amerykańscy naukowcy odkryli, że mężczyźni słuchający głośno muzyki mają małe penisy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917324 Napisano: 01.12.2010 09:47:48 w Wkurza mnie...
avatea napisał(a):

Stało się. W obliczu tej wiadomości jestem zdruzgotana, załamałam się. Polsat pokaże w święta Kevin sam w domu. Dwa razy. emotka

To mogą być ostatnie Święta z Kevinem - koniecznie zrób sobie zdjęcie obok nowego TV emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917089 Napisano: 01.12.2010 08:37:40 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

Nie chwal dnia emotka

A mnie wkurza brak listonosza i brak moich skromnych wygranych emotka
Zlikwidowali u mnie pocztę i teraz biedny listonosz ma duży okręg do rozwozu poczty... Parodia...

No dobra - wkurza mnie, że 2. osoby z forum mają ava z tą samą, kiwającą się na boki biedroneczką i czuję się wykiwana emotka

PS: Na pocieszenie mogę napisać, że wczoraj się tu wkurzałam na niedojszłe nagrody i od razu aparat foto dotarł. Zatem listonosz może i do Ciebie dziś zawitać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917064 Napisano: 01.12.2010 08:27:32 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie laptop. Nie chce się włączyć... Bateria naładowana, zresztą nawet pod zasilaniem kaputt.. Syn oglądał bajki i wyłączył sprytnie powerem.. Od tej pory nie mogę nic zrobić.. Jakieś pomysły?? emotka

A ten powerowy guzik nie jest czasem nadal wciśnięty? Może sprężynka poszła?

W temacie: nic. I to jest piękne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3916989 Napisano: 01.12.2010 07:50:28 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

emotka Mi najlepsze pomysły przychodzą pod prysznicem, ale zanim wyjdę spod wody, to zapominam jak to leciało emotka
Może trzeba się przerzucic na obiadowe przemyślenia emotka

Hihi, mnie także najlepsze pomysły przychodzą do głowy pod prysznicem emotka Tylko potem przychodzą rachunki za wodę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3914487 Napisano: 30.11.2010 01:07:03 w Rossmann
uleczkar napisał(a):

Ja wygrałam raz w opisówce nagrodę wartą ponad 4 tysiące i od tej pory - nic. Nie licze czasówek - raz wpadł jakiś tusz do rzęs. Wygrana była rok temu. Już nie biorę udział w rossmanowych konkursach - szkoda mojej weny twórczej.

A ja biorę - ale tylko wtedy, gdy mi przy obiedzie jakiś ciekawy pomysł na opisówkę do głowy przyjdzie, bo mi czasu szkoda na Rossnet emotka Nawet ostatnio 2x wygrałam tymi obiadowymi przemyśleniami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3914186 Napisano: 30.11.2010 12:00:08 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze czasem trzeba sie prosic i dopominac o nagrody - takie żebranie. A przeciez skoro wykonalam jakies zadanie zgodnie z regulaminem to mi sie ta nagroda należy.

Mam dokładnie to samo, na dzień dzisiejszy czekam na 13 nagród, w tym np. aparat foto i voucher do SPA emotka Z tego wszystkiego, grać mi się kompletnie odechciało - nawet, gdy wystarczy gdzieś kliknąć, nie mam ochoty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3912770 Napisano: 29.11.2010 09:24:07 w Wkurza mnie...

joan

#3909203 Napisano: 28.11.2010 09:45:36 w Pomoc potrzebującym!
zucchini napisał(a):

joan napisał(a):

Dzisiaj poznałam historie kilku rodzin z mojej okolicy, które potrzebują min. środków czystości, proszków do prania i żywności.

Sprawdź na www.szlachetnapaczka.pl, które z zakupionych przez Ciebie produktów promocyjnych mogą podarować uśmiech drugiemu człowiekowi! emotka

Ja też gorąco popieram ideę Szlachetnej Paczki.
Zajrzyjcie tam, proszę. Wyszukajcie rodzinę z Waszej okolicy i przygotujcie paczkę. Nie musicie zgromadzić wszystkich potrzebnych rzeczy. Dla takich rodzin nawet kilka drobiazgów będzie dużą radością. Przewietrzycie swoje konkursowe półki
emotka

Powiem Ci, że całkiem sporo rzeczy można zgromadzić, robiąc zakupy na konkursy promocyjne dla siebie lub innych emotka Bo okazuje się, że akurat tego typu produkty są potrzebne. No i my troszkę kwestujemy wśród rodziny & znajomych, stawka to 5-10 zł od osoby, zawsze trochę grosza wpadnie. A może i wygrana w konkursie się komuś trafi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3906646 Napisano: 27.11.2010 09:53:16 w Wkurza mnie...
iwek napisał(a):

O właśnie to ten co aleks linka dała. emotka

Hihi, obejrzałam sobie jeszcze raz... ciekawe, czy gościu bierze udział w konkursach plastycznych emotka

monisia23 - w Niemczech ta edycja programu jeszcze trwa, więc na pewno nie wygrał. Ale czego to ludzie nie zrobią dla szansy na nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3906613 Napisano: 27.11.2010 09:42:03 w Wkurza mnie...
iwek napisał(a):

A gostka co swoim pędzelkiem obraz malował widziałaś? emotka

Mensch, rzeczywiście, był taki kolo, ale jakiś czas temu już, chachacha, najlepsze były ujęcia tego jego pędzelka (moim okiem pędzelek w stanie spoczynku!), gdy smarował niebieską farbą emotka Ale pamiętam, że koniec końców jakiś sensowny obrazek powstał, może tylko nieco plemników się na niego przykleiło, ale git/majonez emotka Swoją drogą, Niemcy powinni zmienić nazwę tego programu na Muppet Show 2 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3906571 Napisano: 27.11.2010 09:31:42 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

ale na polskich castingach tez była pani co wysypywała wzorki piaskiem ale nie przeszła dalej.

Widziałam tamtą polską werję, ż-a-l. Ale i tak nic nie przebije Niemców, czasem trafiam na ich program; raz był np. gościu, co się olejem roślinnym polewał (nikt nie potrafił odgadnąć, na czym polegał jego talent). No i kiedyś zjawił się też kolo z płonącą petardą w odbycie, ale akurat przegapiłam jego występ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3906544 Napisano: 27.11.2010 09:26:03 w Wkurza mnie...
Czy dobrze rozumiem, że wygrała ta mała dziewczynka? Bo nie mam polskich programów, ale sobie akurat kukam na niemiecką wersję - przeważnie pojawiają się tam ludzie rodem z zakładów dla obłąkanych, choć przed chwilą panienka malowała obraz piaskiem = fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3902589 Napisano: 26.11.2010 02:21:51 w PODZIĘKOWANIA
Tak sobie siedzę na forum i właściwie nie mam o czym pisać, bo mnie ostatnio leń złapał i w żadnych konkursach mi się nie chce startować... Ale jest coś, co chciałabym napisać w tym wątku:

Serdecznie, czyli z całego serca emotka dziękuję za zlecenie mi zakupów promocyjnych, dzięki czemu paczka dla ubogiej rodziny wzbogaciła się o produkty BoboVity oraz art. kosmetyczne emotka Podziękowania należą się zwłaszcza dlatego, że nigdy wcześniej nie dokonałam żadnej transakcji wymiany czy sprzedaży z konkursowiczkami, które zaoferowały swą pomoc - dziękuję Wam za zaufanie!!! emotka

Całusy otrzymują: kalisto1986, ewusia79, fantazja23 emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3902331 Napisano: 26.11.2010 01:25:03 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

http://glova.fm.interia.pl/kawalyg.html

emotka Dziś sobie co rusz humor poprawiam, ale dzięki Wam, nie konkursom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3902139 Napisano: 26.11.2010 12:31:42 w Zakupy na konkursy - usługi
Chętnie zrobię zakupy na konkurs Knorra w markecie Carrefour (można wygrać kuchnię marzeń) - paragon wysyłam listem poleconym, produkty przekazuję do Szlachetnej Paczki* emotka

*Więcej info w mojej stopce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3902023 Napisano: 26.11.2010 12:00:41 w Popraw sobie humor...
79magda napisał(a):

Poprawiły mi humor herbatki Posti, a raczej wróżba, bo oczywiście herbatek nie trafiłam... A wróżba brzmi:

Odbieraj telefony, sprawdzaj pocztę, nie kasuj maili. Nadchodzą dobre wieści!

Piękna przepowiednia emotka

Świetna sprawa! emotka

PS: Nie graj już o te herbatki, bo jeszcze Ci wróżka co innego przepowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0