Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3886672 Napisano: 21.11.2010 09:21:33 w Inne mniejsze markety
marielu napisał(a):

trudno tak pisać w męskim rodzaju?

bo właśnie zastanawiam się czy nie zmienić nicka na Marian... emotka

Zapewne trudno, bo dawniej się pomyłki zdarzały i nawet się przez jakiś czas zastanawiałam nad płcią tejże osoby... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3886611 Napisano: 21.11.2010 09:01:27 w Wkurza mnie...
Pozbawieni wyobraźni właściciele psów, co śmierdzące klocki walą, gdzie popadnie. Niech ich psy w domu kupy robią, skoro to takie fporząsiu emotka Jakoś żaden z właścicieli nie pała chęcią wylizania moich butów, a szkoda, bo jest prawie 22 i nie chce mi się ich myć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3885116 Napisano: 21.11.2010 12:17:59 w Wkurza mnie...
agacioras - oj, to prawda, jest nawet pewna rodzina, co mnie o konwulsje przyprawia emotka Niezależnie od tematyki zdjęcia, u nich zawsze jest coś rzucone w trawę obok śmietnika emotka Pewnie, gdyby konkurs miał tytuł Twoje dziecko nad wodą, rzuciliby to dziecko na śmietnikową trawę i tyle. Oczywiście, nagrody wędrują właśnie do nich...

radosna - takie konkursy omijam szerokim łukiem, więc mnie nie wkurzają emotka

efelinkaaa - w sieci jest pełno ogłoszeń typu Dam Ci na piwo, jak mi będziesz klikać przez cały tydzień. Tak się kręci ten biznes...

Jeśli chodzi o konkursy fotograficzne, które mnie wkurzają, to... wkurzają mnie konkursy, gdzie nagrodą jest porządny sprzęt fotograficzny, ale żeby go wygrać, trzeba być posiadaczem takiego właśnie sprzętu emotka Tym samym koło się zamyka, bo większość regulaminów mówi jasno, że liczy się nie tylko pomysł, ale i jakość zdjęcia... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3883765 Napisano: 20.11.2010 07:49:52 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę zrobić zakupy na konkursy podane poniżej. Paragon przesyłam listem poleconym na mój koszt, zakupiony towar przekazuję potrzebującej rodzinie w ramach akcji Szlachetna Paczka emotka
PS: Mogę też zrobić zakupy na konkurs poniżej nie wymieniony, o ile nabyć trzeba pieluszki dziecięce, kaszki bobovita, żywność wszelaką lub środki czystości - prosze o kontakt na PW.

Podaruj dzieciom słońce (w ABC)
BoboVita (Carrefour)
Dance with Wedel (Carrefour)
Zupy tp nasza specjalność (Carrefour)
Z iPadem będzie Ci do twarzy (dowolny sklep)
Moja pierwsza zima (dowolny sklep)
Świąteczne porządki z Presto (Rossmann)
Hipp (Rossmann)
Cleanic Kindi (Rossmann)

Zdobądź paragon bez wychodzenia z domu i przy okazji: podaj pomocną dłoń! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3883673 Napisano: 20.11.2010 07:20:45 w Pomoc potrzebującym!
Skoro mówią o tym w tv, a ja już kogoś wybrałam... Pomyślałam, że możemy wspólnie, e-konkursowo, przygotować paczkę dla rodziny, którą się opiekuję w ramach akcji Szlachetna Paczka. Domyślam się, że wielu konkursowiczów może obdarować tę rodzinę drobiazgami, które bardzo jej są bardzo potrzebne.
Oto, czym możesz ich uszczęśliwić:

1) Produkty żywnościowe: Herbata, Kawa, Kakao, Ryż, Makaron, Mąka, Cukier, Olej, Dżem, Słodycze, Kisiele, budynie, Płatki śniadaniowe, Koncentrat pomidorowy, Konserwy mięsne, Konserwy rybne, Warzywa w puszkach.

2) Produkty dla niemowląt: Dziecięce pieluszki (9-20 kg), Kaszki bobovita, Przeciery, Soczki.

3) Środki czystości: Proszek do prania, Płyny czyszczące, Płyn do mycia naczyń, Pasta do zębów, Mydło/żel myjący, Szampon do włosów, Chusteczki nawilżane, Oliwka.

=> Jeśli możesz przekazać drobiazg dla tej rodziny w okolicy Bytomia / Chorzowa / Katowic, skontaktuj się proszę ze mną na PW. emotka

Poślijmy razem konkursowe dobro w świat! emotka

PS: “Opis rodziny: Pani Zofia (41 l.) samotnie wychowuje córki Aleksandrę (14 l.), Milenę (16 l.) oraz Patrycję (18 l.). Mieszkają z nimi jeszcze córka Katarzyna (19 l.) wraz z synem Kamilem (2 l.), którego Pani Zofia pomaga wychowywać.
Ich trudna sytuacja spowodowana jest brakiem pracy, której Pani Zofia i jej córka Patrycja poszukują. 1,5 roku temu zmarł mąż Pani Zofii, co pogorszyło sytuację materialną rodziny. Pani Zofia nie otrzymuje renty po zmarłym.
Utrzymują się z zasiłku, alimentów i małej pensji Pani Katarzyny, która pracuje jako sprzątaczka. Łączna kwota nie przekracza 286 zł na osobę. Większość (520 zł) przeznaczają na opłacenie mieszkania. Rodzina mieszka w ciasnym, dwupokojowym mieszkaniu z kuchnią, nie posiadają łazienki, a ubikacja znajduje się na korytarzu. Podłogi w mieszkaniu nadają się do remontu.
Rodzina bardzo potrzebuje podstawowych produktów żywnościowych oraz produktów żywnościowych dla dziecka (kaszki, soczki). Niezbędne są środki czystości (zwłaszcza proszek do prania), zimowe buty oraz zimowe kurtki dla córek Mileny i Aleksandry.”
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3882332 Napisano: 20.11.2010 11:31:29 w Pomoc potrzebującym!
Dzisiaj poznałam historie kilku rodzin z mojej okolicy, które potrzebują min. środków czystości, proszków do prania i żywności.

Sprawdź na www.szlachetnapaczka.pl, które z zakupionych przez Ciebie produktów promocyjnych mogą podarować uśmiech drugiemu człowiekowi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3881196 Napisano: 19.11.2010 09:00:27 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

U na tego nie ma,Dziś byłam i totalna cisza:)

Ooo, to prawie, jak wygrana emotka Mój sklep wręcz tonie w ulotkach o konkursie z samochodzikami. Biedni pracownicy 4Frame, jeszcze nie wiedzą, co ich czeka... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3881152 Napisano: 19.11.2010 08:50:18 w Carrefour konkursy
sambolera napisał(a):

joan mam takie same spostrzezenia...plus ciągłe krzyki z mikrofonu zachecajace do kupowania produktow konkursowych emotka

Dzięki za odpowiedź - myślałam, że tylko u mnie takie nowości... I powiem Ci, że te ich metody działają: niedawno byłam w sklepie i hostessa przekonała mnie do zakupu produktów Milki na konek bodajże Karlsbada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3881128 Napisano: 19.11.2010 08:45:18 w Carrefour konkursy
Mam pytanko: czy w Waszych sklepach Carrefour też zrobiło się... inaczej? Dawniej, gdy były konkursy, wiedzieli o tym głównie ludzie z forum oraz ci, którym chciało się przeczytać dokładnie gazetkę promocyjną & obczaić regulamin w sieci. Od mniej więcej trzech konków wstecz, po wejściu do supermarketu, klient jest wręcz bombardowany informacjami o trwających konkursach: ulotki co pół metra + hostessy, które tylko o konkursie trąbią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3881044 Napisano: 19.11.2010 08:24:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dove x 1, PP, Śląsk - owszem, to miał być inny zestaw, ale ten jest lepszy, przynajmniej, jeśli chodzi o żel pod prysznic; cieszmy się emotka

Bilety CC/Imax z Velvetu x 2, kurier Delta, ważne do 30.04.2011 emotka

Za to nie doszły bilety z konka lokalnego, które organizator postanowił wysłać, zamiast pozwolić mi je odebrać w teatrze! Spektakl w niedzielę = już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879869 Napisano: 19.11.2010 02:46:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

emotka ja się nie boję, mówię poważnie! ekspresów ci u mnie akurat ostatnio dostatek!

To pozwolę sobie zapamiętać to ciekawe zaproszenie, a w przyszłości chętnie zrealizuję ów voucher emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879836 Napisano: 19.11.2010 02:38:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

joan napisał(a):

Może ktoś mnie zaprosi na kawę? emotka Bo na wakacje chyba nie mam co liczyć... emotka

ja cię zapraszam! ekspres właśnie dojechał wiec bedzie jak znalazł! emotka

O, dziękuję, lecz uważaj, bo któregoś zatopionego w śnieżnej mgle wieczoru, gdy pośród drzew ukochanego Parku przemykać będą skrawki zaróżowionego nieba, naprawdę mogę zawitać w Twe progi, by rozkoszować się smakiem kawy z wygranego ekspresu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879803 Napisano: 19.11.2010 02:29:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na pewno na konkurs Simply poszło dużo zgłoszeń, urny były pełne, szczególnie, że np. w Katowicach szanowna pani kasjerka w ogóle nie informowała o konkursie & kuponach, a w dodatku stwierdziła, że 1 paragon i tak opiewał na zbyt niską kwotę. Oczywiście okazało się, że paragon był ok, ale... potem są akcje w stylu Moja ciocia posiada zdrapki/kupony/naklejki, dużo im tego dali na sklep emotka

Może ktoś mnie zaprosi na kawę? emotka Bo na wakacje chyba nie mam co liczyć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879750 Napisano: 19.11.2010 02:16:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

79magda napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że z wynikami konkursu Simply jest coś nie tak??? Na tyle nagród nikt na forum się nie pochwalił... Rozumiem, że nie wszyscy to robią, ale zwykle choć jedna, dwie osoby...

Chwalę się ekspresem emotka

Hihi, mnie też jakoś tak lepiej emotka PRAWIE, jak gdybym to ja wygrała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879424 Napisano: 19.11.2010 12:46:57 w Wkurza mnie...
Simply c.d.:
Ojej, laureaci to min. Diana, Halina, Daromiła, Teresa, Janina, Kornelia, Jowita, Horst emotka Mam ich wszystkich w znajomych na n-k, szczególnie mnóstwo Daromił i Jowit oraz pięciu Horstów emotka Jakieś to śmieszne, wybaczcie emotka Nie mam siły się wkurzać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879327 Napisano: 19.11.2010 12:21:40 w Wkurza mnie...
toudikot napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka

jak miejscowym? tez mnie wkurza simply na tyle zgloszen, nie byle jakich zupelne zero nagrod:(

Ja się też dziś wkurzyłam na Simply, ale z taką megamocą, że mi od razu przeszło... Mogli jednak tych wspaniałych, zwycięskich haseł nie podawać emotka

BTW: wygrał ktoś w Simply? Z ciekawości pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879085 Napisano: 19.11.2010 11:12:24 w TESCO konkursy
!!!!! Uprasza się o eliminację POSTÓW PIRAMIDEK, co zapychają forum emotka Wystarczy zacytować część cudzego poglądu lub napisać coś w stylu Odnośnie wypowiedzi X - ...... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3877378 Napisano: 18.11.2010 07:43:54 w Dziś cieszę się z.....
Ladies and gentlemen... Najejszła Wiekopomna Chwila: oto dziś o 19:17 po raz pierwszy odpaliłam wygranego netbooka. Jeżeli miarą nagrody jest jej odpowiedź na ludzką potrzebę, jest to dla mnie nagroda gigant. Aż trudno mi zebrać myśli. Co za radość, łezka się w oku kręci! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3876311 Napisano: 18.11.2010 02:37:01 w TESCO konkursy
ludzka_istota napisał(a):

Pytanie za 100 punktów- jak zrobić, żeby być w clubcard??

http://www.tesco....d/jak-przystapic.php emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3876155 Napisano: 18.11.2010 01:48:14 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

ostatnio też nikt się nie chwalił i dopiero po jakimś czasie ktoś się wygadał, że konkurs dawno rozwiązany emotka
dziwna maniera na forum z tą blokadą informacji
- szkoda, bo wtedy wiemy czy jeszcze czekać na eska lub telefonik, czy już sobie odpuścić

Dla mnie to nie dziwne - skoro oficjalnie podana lista laureatów będzie zawierała tylko 5 nazwisk, ktoś może nie życzyć sobie uświadamiania innych, co do swoich danych osobowych. I dlatego nie oczekuję żadnego spektakularnego WYGRAŁEM, raczej dyskretnego info na PW... Wyświetl w wątku >>
0 0