Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6611329 Napisano: 19.06.2019 09:36:53 w Wkurza mnie...
I jeszcze tłumacz gugle sporządził ten tekst. "Jak grasz ze sobą" - pajace... 
Ps: ja również mam kamerki pozaklejane, niektóre wielokrotnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

joan

#6611010 Napisano: 18.06.2019 09:58:42 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam strasznie głupie pytanie ale gdzie sie wpisuje kody z żywca?
na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną

dobra juz znalazłam ale kurcze znalazłam kapsle tylko ze kody sa za krótkie

To chyba ze starej promocji jakiejś. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6610621 Napisano: 17.06.2019 11:11:43 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan - sucho jest, to jest mało owoców...  emotka  a jak są to odpowiednio droższe

Na szczęście ceny pomidorów wyborne. I smak również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6610593 Napisano: 17.06.2019 10:27:57 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

(...) Od razu wzięłam 2 koszyczki, chociaż cena była o 1 zł wyższa, niż ostatnio, czyli po 6 zł za kg. 
(...)

W ubiegłym tygodniu kupiliśmy skrzynkę od stojących na przystanku panów w cenie 7 zł / skrzynka.
W okolicznych sklepach truskawki po 7 zł / kg.
W Lidlu truskawki po prawie 14 zł / kg.

BTW - czemu borówki amerykańskie takie drogie? Kosztowały ok. 20 zł / kg, a teraz powyżej 42 zł / kg. Wydawało mi się, że to łatwy w uprawie i transporcie owoc rosnący w Polsce emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6609955 Napisano: 14.06.2019 11:55:08 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Ale jakim cudem? Przecinały siatki nożycami do trawnika? Przy dobrze założonych siatkach i zamkniętych drzwiach nie powinieneś mieć ani jednego komara w pokoju.

No był spokój może 2:tygodnie, pózniej od nowa to samo... 
drzwi zamknąć do pokoju nie mogę bo pies mój w nim spędza najwiecej czasu jak jestem w pracy... 
wiec myślałem nad tymi urządzeniami ale jak piszecie źe nie działa to chyba zrezygnuje... 

Zatem komary przez drzwi wlatują, nie oknem. Może coś w ten desń by pomogło? https://donito.pl...gkmcWvYaArv4EALw_wcB

Myślę, że gdybyś zamontował taką płytkę trującą w kontakcie i Twój pies by ją polizał, również uległby zatruciu. Te produkty to syf totalny.

Mam nadzieję, że jednak znajdziesz wyjście z sytuacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6609941 Napisano: 14.06.2019 11:35:06 w Pomocy!!!!

joan

#6609940 Napisano: 14.06.2019 11:33:45 w Pomocy!!!!

joan

#6609938 Napisano: 14.06.2019 11:32:04 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Siatki miałem rok temu... nic to nie dawało... gryzły jak gryzły emotka (...)

Ale jakim cudem? Przecinały siatki nożycami do trawnika? Przy dobrze założonych siatkach i zamkniętych drzwiach nie powinieneś mieć ani jednego komara w pokoju.

jokan napisał(a):

zgadza sie, przeciez to, co jest na polkach sklepowych i aptecznych to sama chemia, a skoro sie tym spryskujemy, to skora to wchlania do naszego organizmu....

Nawet gorzej - potem to zmywamy i cały syf płynie w glebę, następnie przenika do wód gruntowych i my to pijemy. Ludzie myślą, że oczyszczalnie ścieków to jakaś magia z Hogwartu i wychodzi z nich zdrowa woda. Nie wychodzi.

BTW - u mnie jest od groma jerzyków. Nie wiem, gdzie gniazdują, bo zabudowa raczej niska, ale w kółko je słyszę / widzę. Wpierdzielają mnóstwo komarów. Całą noc mam w sypialni okno otwarte na oścież i w tym roku ani jeden komar nie zawitał. W łazience zwykle witam klapkiem dwie sztuki; finito. Siatki nie mam założonej (jest tylko antykocia).

PS: Mam jeszcze w domu opakowanie ze środka, którego nie używam, ale dostałam kiedyś do zapoznania się. Zaraz wrzucę zdjęcia i oceńcie, czy warto kupować te wszystkie środki - jaki będą miały wpływ na zdrowie Waszych dzieci? Na środowisko, w którym żyją? Na ich zwierzęta domowe? Wyświetl w wątku >>

joan

#6609716 Napisano: 13.06.2019 19:05:42 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

Moja mama kupiła Okocim Radler. Wzięła paragon wysłała mi jego zdjęcie. Ja wysłałem zgłoszenie A ona w między czasie podarła dowód zakupu i wyrzuciła do śmieci. Oczywiście już odkopany i sklejony do tego trochę od tłuszczu wyblakl.. pytanie czy smolar to przyjmie? emotka  

Ale za to wesoło:) 

?
Zrób zdjęcie, zanim całkiem trafi go szlag. I może spróbuj wymienić w sklepie na fakturę? A najlepiej zapytaj w Smolarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6609292 Napisano: 12.06.2019 18:15:26 w Lay's
mariolakal napisał(a):

Czy w małych paczkach też są kody ? Gdzie je można dorwać ?  emotka

Nie sądzę - produkty konkursowe są pokazane i to wszystko wielkie paczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6608559 Napisano: 11.06.2019 07:51:47 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie brak prądu  emotka  niby wczoraj kartkę wywiesili, że go nie będzie ale nie zdążyłam zezrec wszystkiego z lodówki  emotka  wszystko będzie do wyzwalania bo na taki skwar trzeba prąd wyłączać, buuu emotka

Spróbuj dać ogłoszenie na grupie z Twojego miasta, która dotyczy: freeganizmu / foodsharingu / jadłodzielni emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6608325 Napisano: 10.06.2019 13:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

Podepnę się do pytań o konkurs Lay's i Pepsi w DC. Czy na paragonach drukuje się jakieś potwierdzenie o użyciu karty? Dałam ją do zeskanowania, ale na paragonie nie ma żadnego info, że karta została "nabita". Tak ma być? 

U mnie jet u samego dołu NUMER KARTY czy jakoś tak i jest numer tej karty 
ale wejdz sobie w aplikację  delikarta albo na stronę i tam masz zakupy jakie zrobiłaś, takie wirtualne eparagony i powinnaś mieć czy się nabiło przy użyciu tej karty te zakupy 

U mnie nie ma numeru tej karty, ale zakupy na bank się nabiły, bo w sieci pokazało, ile zaoszczędziłam z Delikartą - dokładnie ten rabat Pepsi + Lay's. Wyświetl w wątku >>
2 izkak, pioge7 0

joan

#6608310 Napisano: 10.06.2019 13:05:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

W konkursie Lay's i Pepsi w DC na inną kartę kupiłam produkty a numer innej wbiłam w zgłoszenie  emotka Myślicie próbować odkręcać, czy poczekać na losowanie i potem się martwić?

To nie będzie losowanie.
Od razu to odkręć, o ile się da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6607680 Napisano: 07.06.2019 14:45:24 w Dziś cieszę się z.....
mia napisał(a):

Zapomniałam o tej loterii. Znaczy, sprawdzać. emotka A jaka była wczoraj?

W temacie: Cieszę się z tego, że za półtorej godziny wsiadam w pociąg i mam szansę dwa dni odpocząć. Nie, nie żadne Spa. emotka Ale sam wyjazd już mi wystarczy.

22.09.

Udanego wypoczynku! emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6607670 Napisano: 07.06.2019 14:26:55 w Dziś cieszę się z.....
agniehaha89 napisał(a):

Cieszę się, że w końcu pojawiła się moja data w loterii koral, niestety nic nie wygrałam, ale radość z daty była ogromna : )

U mnie wystąpiła podobna sytuacja. Widocznie jest nam pisana konsola emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6606501 Napisano: 04.06.2019 18:30:02 w Wkurza mnie...
lubie-placki napisał(a):

A mnie wkurza ze zgłaszam paragony i nic nie wygrywam jak inni to robią ze wygrywają czy jest jakaś taktyka ? nie rozumie tego a wręcz jestem tym już strasznie zdolowana. Jak grać żeby wygrać. Czy może ktoś mi odpowiedzieć 

Może zrób sobie przerwę od konkursów paragonowych i zagraj np. w jakieś aktualne? Nie ma żadnej taktyki, poza znaną zasadą "żeby wygrać, trzeba grać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6606430 Napisano: 04.06.2019 16:00:18 w Informują
"Wygrana w duecie" - sms  emotka    Wyświetl w wątku >>

joan

#6606254 Napisano: 04.06.2019 09:59:06 w Lay's
andii napisał(a):

Ciekawe czy do nowej loterii- małe paczki będą z kodem emotka

Tego nie wiem, ale nagrody spoko koko emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6606052 Napisano: 03.06.2019 18:30:51 w Pomoc potrzebującym!
Jeśli zalegają Ci w domu nagrody albo produkty promocyjne, możesz sprawdzić, czego potrzebują domy dziecka w Twojej okolicy:
https://www.domyd...ate=1&category=0

Przykłady / województwa:
1) 2019-06-01
Prosimy o lodówkę turystyczną do przewożenia hormonu wzrostu dla Anastazji

/ dolnośląskie
2) 2019-05-24
Przyjmiemy proszki do prania, żele pod prysznic, szampony, kremy, pasty itd. itp.

/ śląskie
3) 2019-05-22
Żele, płyny, szampony do kąpieli dla dzieci, Emolium dla niemowlaka

/ mazowieckie
4) 2019-05-31
Vouchery do kina, teatru lub filharmonii.

/ podkarpackie
5) 2019-05-24
Srodki czystości i sprzet rehabilitacyjny dla dzieci niepełnosprawnych

/ kujawsko-pomorskie

emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6606005 Napisano: 03.06.2019 16:44:44 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj ładowałam swojego smartfona wieczorem, a dzisiaj już mam 15 procent i muszę znowu ładować.Nie używam go w końcu non stop, w pracy przecież siedzę.Smartfon wygrany w kwietniu, dotarł do mnie przed Wielkanocą, więc nie jest stary.

Nie wiem, jaki to model, ale w moim telefonie jest funkcja Menedżera i tam sobie sprawdzasz, czy jakaś aplikacja działająca w tle nie zżera energii; można też jednym kliknięciem zoptymalizować aktualny stan telefonu. Poszukaj, posprawdzaj. Wyświetl w wątku >>