Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6594632 Napisano: 30.04.2019 13:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka

Te, laska, nie denerwuj ludzi  emotka
Może spróbuję jednak tej procedury - to trzeba palec trzymać w rzici i jednocześnie puszczać zgłoszenie?

Tak! Ale to musi być malutki palec u lewej nogi emotka a na nagrodę obowiązkowo największe paluchy u obu stóp, oba jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594594 Napisano: 30.04.2019 11:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

serio jeszcze nie są? Można je sprawdzić na stacji?

Serio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6594586 Napisano: 30.04.2019 11:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

ja od 3 lat biorę udział w loteriach. i może wygrałam z 3 razy.. i to zawsze nagrodę najniższego rzedu.. ale mam niefarta emotka  marzy mi się kiedyś ustrzelić główną z loterii..  

A ja np. pod koniec ubiegłego roku wygrałam nagrodę za kilka patyków, a tej wiosny kartę na Lotos. Szkoda, że te karty jeszcze nie są aktywne, bo akurat i tak dzisiaj muszę zatankować emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6594582 Napisano: 30.04.2019 11:44:26 w Wkurza mnie...
Na przedostatniej wyrypie górskiej, po której dodatkowo przez półtorej godziny zwiedzaliśmy obiekt rządowy... moje buty trekkingowe dokonały żywota. A ja byłam tak wypompowana, że nawet nie zauważyłam oderwanej podeszwy.
Na ostatnią wycieczkę górską chciałam w/w buty ubrać i żem się zorientowała, że tego obuwia nie naprawi już nawet Harry Potter. Przywdziałam więc buty sportowe Puma i jakoś dałam radę (łatwo nie było, szwajki ledwo zipały, ale buty przetrwały).
Niecały miesiąc później wygrałam cudne buty marki mej ulubionej.
Dzisiaj nastąpiło olśnienie nr 2 -> cudne buty są nówki nieśmigane i muszę je rozchodzić przed majówką, czyli kurła wkomponować w ten dzień napięty, jak czworogłowy Chodakowskiej... marsz na 10 km emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ZetZ 0

joan

#6594574 Napisano: 30.04.2019 11:32:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukajacykonkursow napisał(a):

Wątpię żeby w ciągu tych dwóch miesięcy,ustrzelił mi się mój dzionek urodzenia. emotka

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594523 Napisano: 30.04.2019 10:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Ten konkurs jest niesprawiedliwy... bo ktoś ma dużo dzieci to większe szansze na wygraną.

Przecież w loterii wystarczy jedno zgłoszenie, żeby wygrać -> wstrzymaj się zatem z majstrowaniem dzieci, wystarczy Ci jeden PESEL... Twój własny emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6593792 Napisano: 27.04.2019 20:00:42 w Wkurza mnie...
alan84 napisał(a):

wkurzaa mnie ze ludziom potrzeba 5-15-50 np dzwonkow danone... a nie dadza wygrac innym jednego. ps. nie gralem w tym konkursie .

A to nie są loteryjne bramki bez możliwości wyboru, o co grasz? Czyli ktoś próbuje ustrzelić hulajnogę, a wpada mu piąty dzwonek? Zatem chyba nie jest tak, że umyślnie "nie dadzą wygrać innym" - czy może się mylę? Wyświetl w wątku >>

joan

#6593404 Napisano: 26.04.2019 10:53:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy Smolar poda mi numer paragonu,który wygrał jeśli do nich zadzwonię? Nie mam doświadczenia w takich sprawach emotka

Chodzi o Lidla? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6591518 Napisano: 19.04.2019 09:51:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Inna sprawa, że to przedpotopowy model. Pewnie do Archiwum Telefonii by oddali, gdybym się nie zgłosiła.  emotka emotka

Raz w hotelu zostawiłam telefon przy komputerze na korytarzu - ów przedpotopowy model z kolekcji "konkursowe vintage" ktoś później oddał do recepcji. Żodyn nie wiedział, jak (bez)cenny to egzemplarz Nokii, żodyn! emotka
(mam go do dzisiaj) Wyświetl w wątku >>

joan

#6590773 Napisano: 16.04.2019 19:17:39 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Ja mimo wszystko jestem optymistką i naprawdę głęboko wierzę, że rozpacz jest prawdziwa i większość z nas wie, czemu rozpacza i czemu rozpaczać należy.  emotka
Co do pożaru... Szok, jak u każdego chyba. Oglądałam wczoraj non stop zdjęcia i video w mediach, ciągle nie dowierzając...  emotka emotka

Czy możesz rozwinąć swoją myśl? emotka

Katedra się jara, ale ja (tematem) już nie. Nie rozpaczam i raczej nie będę, kiedy wreszcie włączę tv i zobaczę, o co się w ogóle rozchodzi & ile osób zginęło. Mnie natomiast smuci obrazek, który jako ostatni wrzuciłaś do wątku "Popraw sobie humor" emotka

A w innym temacie: wkurza mnie, gdy rodzice nie dbają o świat, w którym żyją ich dzieci. Nie wystarczy pamiętać o przetarciu podłogi, "mieszkaniem" człowieka jest coś więcej, niż 4 ściany... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6590649 Napisano: 16.04.2019 14:59:01 w Lay's
niunio1994 napisał(a):

Ciekawe tylko czy nie jest to konkurs dla znajomych jury emotka

Na pewno nie. To rzetelna agencja; opierają się wszelkim pokusom, bo satysfakcjonują ich długoletnie kontrakty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6590549 Napisano: 16.04.2019 12:13:08 w Kupię...
kaka72 napisał(a):

kupię męski rower kross evado rama 19' lub o podobnych parametrach

Posiadam dokładnie taki model, zapraszam na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6590547 Napisano: 16.04.2019 12:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy te kody z żywca można też  wykorzystać w stacjonarnym empiku? emotka

Podejrzewam, że tylko na zasadzie: zamów i opłać przez neta (z odbiorem stacjonarnie w sklepie) emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6590066 Napisano: 15.04.2019 10:10:54 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?

bezaczek7 napisał(a):

Nie wiem do kiedy promo, ale chrupki monster biedronka normalnie paczka za 3,99, a teraz dwie paczki za 3,98, bo jedna za 1,99 emotka  tylko trzeba kupic dwie.

ta promcja się juz skończyla byłem dzisiaj i nie pisalo już dwa w cenie dwóch.

To akurat żadna promocja emotka A tak na poważnie: warto odpalić gazetkę online, w sklepach często te karteczki gdzieś spadają, albo klienci je zabierają (przynoszą do kasy i ogłaszają "Bo ja chcę kupić te 3 masła w cenie 2!") emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6589496 Napisano: 12.04.2019 12:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

piszą, że na jeden paragon można maksymalnie 9 butelek ( na dole zapis)
więc jak to interpretować?

Przy zakupie trzech butelek cena jest promocyjna, a dziewięć butelek to 3x "trzy butelki w promocyjnej cenie" emotka Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

joan

#6589491 Napisano: 12.04.2019 12:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

No to jeszcze dodatkowo skądś się wziął rabat 36gr  emotka

joan będąc drobiazgowym dokładnie 3 lub wielokrotności przy zachowaniu limitu max.9 butelek na paragon emotka

Si emotka Dopuszczalna jest wielokrotność trójki produktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6589464 Napisano: 12.04.2019 12:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Cena regularna wg gazetki to 4.35 a nie 3.99

Co nie zmienia faktu, że promocyjna cena z gazetki obowiązuje wyłącznie przy zakupie dokładnie trzech sztuk Coca-Coli , a nie dowolnej ilości produktu powyżej trzech sztuk. Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

joan

#6589354 Napisano: 11.04.2019 21:04:32 w WC - rozmowy o wszystkim
lubie-placki napisał(a):

Hej, jak to robicie że tyle wygrywacie czy to oznacza że tyle kupujecie czy macie po prostu szczęście jakoś nie mogę tego pojąć ze np. że można ciągle wygrywać?

Proszę wytłumaczcie mi to bo dla mnie to abstrakcja. emotka

Odpowiem, bom dziś miała na obiad placki emotka Kupiłam na nie 4 ziemniaki wielkości batatów emotka

Żeby grać w konkursach, nie trzeba nic kupować -> sprawdź kategorie w naszej bazie konkursowej.
Szczęście trzeba mieć przede wszystkim w loteriach, chociaż w konkursach również się przydaje.
Jeśli jesteś w czymś dobry, wzrasta Twoja skuteczność oraz ilość ustrzelonych nagród. Chociaż osobiście uważam, że lepiej wygrać raz w roku 300.000 zł, niż codziennie dziubać drobnicę wartą po 15 zł/szt. Chyba, że ktoś romansuje z kurierem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6589020 Napisano: 10.04.2019 22:47:56 w Wkurza mnie...
bc142 napisał(a):

joan  nie widzisz różnicy  pomiędzy szwagrem który zrzekł się prezentów dla kogoś innego, a osoba która mówi zamiast badziewi o wartości 20-30zl dajcie mi 50 dych to dzieci wystroje

Nie widzę. Szwagier również "badziewia" nie chciał dostać, więc wybrał przelew dla obcego dzieciaka. I to ok. Ale gdyby wybrał kartę podarunkową dla swojego dziecka, to byłby skończonym chamem? Serio? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6588978 Napisano: 10.04.2019 20:22:03 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

chyba mnie do końca nie zrozumiałas

Możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0