Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6577210 Napisano: 04.03.2019 19:58:29 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

Wysłałąm zgloszenie sms na loterie fort po czym okazalo sie, ze mialam ustawiony niewidoczny numer telefonu (wyswietla zamiast numery informacje ze prywatny) emotka
wyslac zgloszneie jeszcze raz czy myslicie ze tamto poszlo z widocznym numerem?

A tak na logikę: zwrotkę dostałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6576252 Napisano: 01.03.2019 13:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

Liczą się tylko nowe paragony, czy można stare zgłaszać? Wczoraj miałam siąść i zgłosić, ale zapomniałam...

"Loteria Lidla trwa od 01.03.2019 r. do 29.02.2020 r." Czyli liczą się tylko nowe, bo poprzednie nie mieszczą się w terminie aktualnej akcji. Aczkolwiek mogliby wreszcie wrzucić regulamin na stronę, tak dla porządku emotka Wyświetl w wątku >>
2 kkbt, ziolko 0

joan

#6576247 Napisano: 01.03.2019 13:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

Analogicznie: ale ten domek z Almette też był beznadziejny... Przecież może ktoś nie chciał w górach, a nad morzem i co? "niepotrzebne zamieszanie i straty finansowe"? A może to po prostu domek/mieszkanie gratis? emotka

To nie jest taka sama sytuacja. Almette dawało dom wykończony pod klucz i min. opłacało nawet notariusza. W sumie pewnie jedynym zadaniem laureata było podpisać umowę. Minuta roboty, a wszystko gotowe. Żadnej biurokracji czy ceregieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575824 Napisano: 28.02.2019 13:42:17 w Avanti
ewelcia753 napisał(a):

(...) Ja przejadłam już sporo paczek, o różnych smakach i na nic fajnego nie trafiłam. Najczęściej są proste i cienkie, a jak już trafi się jakiś grubszy, to mimo, że wpatruję się usilnie to nic nie widzę.

Być może bez gorzałki albo ziela nie ma co zaglądać w chrupki emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

joan

#6575813 Napisano: 28.02.2019 13:15:36 w Czy informują/ informowali?
Andzik napisał(a):

Byłam zdziwiona, że nie było rezerwy w żywcu Tesco, teraz wszystko jasne.

O ile dobrze kojarzę promocję, to tam organizatorem był SMOLAR - te sprawy w ogóle nie są powiązane. Wyświetl w wątku >>

joan

#6575800 Napisano: 28.02.2019 12:58:18 w Czy informują/ informowali?
ewelcia753 napisał(a):

Również myślę, że nie było rozwiązania konkursów i zapewne nie będzie, biorąc pod uwagę fakt, że Tesco wycofuje się z Polski.

Ich polityka lokowania sklepów jest dla nas bez znaczenia, Kodeks Cywilny zobowiązuje ich do rozwiązania konkursu, poinformowania laureatów i przesłania zgodnych z regulaminem nagród.

Jeśli nikt nie będzie do nich pisał w tej sprawie, zamiotą to wszystko pod dywan... Wyświetl w wątku >>

joan

#6575765 Napisano: 28.02.2019 12:19:43 w Czy informują/ informowali?
jacu007 napisał(a):

joan napisał(a):

Tesco na FB twierdzi, że zwycięzcy ich konkursów zostali już poinformowani emotka

To co informował już Tesco Magazyn emotka ?

Moim zdaniem: NIE NIE I JESZCZE RAZ... NIE.

Tesco na FB nadal współczująco twierdzi, że po prostu kto info o nagrodzie nie dostał, ten nie wygrał.

Polecam do nich napisać wiadomość: https://www.facebook.com/tescopl

Nie ma opcji, żeby na tyle kończących się jednocześnie konkursów nikt niczego nie ustrzelił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575722 Napisano: 28.02.2019 11:33:22 w Dziś cieszę się z.....
donia7 napisał(a):

joan napisał(a):

Cieszy mnie wiosenny rozkwit konkursów / loterii. Nawet, jeśli nie wezmę w nich udziału, czuję się otoczona kolorową łąką nagród emotka

zwłaszcza tych chwastów- loterii emotka

Niektórzy z nas właśnie loterie preferują - niech mają! emotka W wątku "zapowiedzi" zrobiło się kolorowo, tak lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575705 Napisano: 28.02.2019 11:01:40 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie wiosenny rozkwit konkursów / loterii. Nawet, jeśli nie wezmę w nich udziału, czuję się otoczona kolorową łąką nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575694 Napisano: 28.02.2019 10:42:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie rację, są gorsze nagrody emotka

Co nie zmienia faktu, że pieniądze powinien otrzymać laureat na konto swoje własne, by móc rozporządzać nimi według własnego uznania, jak to jest możliwe w przypadku każdej innej nagrody. Ale można też w loterii PP wygrać, mieszkanie kupić, mieszkanie ze stratą sprzedać i pieniądze na konto wreszcie otrzymać. Według mnie to tylko niepotrzebne zamieszanie i straty finansowe + szkoda, że rejestruje się paragon, a nie kod z opakowania. Ale nie można mieć wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6575684 Napisano: 28.02.2019 10:29:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A mi sie podoba ta loteria. Przynajmniej ktos kto wygra splaci sobie kredyt szybciej 

a jak ktoś kredytu nie ma? emotka

No to go musi na szybko wziąć, tak się właśnie "spełnia marzenia"... Co ciekawe, nie każdemu kredyt przyznają, musiałabym chyba najpierw świetny dochód wykazać, potem cudne oszczędności, do tego za mąż wyjść... taka to właśnie wyrąbana w kosmos nagroda.

PS: Posiadam obie nerki. Co prawda nie wiem, czy zdrowe, ale może to będzie argument przetargowy podczas rozmowy o zdolności kredytowej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6575670 Napisano: 28.02.2019 10:10:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

nie odpowiadaja CI zasady to nie bierz udziału, nie lepiej kolejna loteria z misiami, termosami itp.
Jak juz cos fajnego sie pojawia, o czym mozna sobie pomarzyc to znowu cos jest nie tak. Nigdy nie dogodzisz... emotka  

Bo to nie jest FAJNE.
Fajne to są akcje, gdzie wygrywasz pieniądze i robisz z nimi, co chcesz. Można opłacić dziecku rehabilitację, kupić rodzicom kampera czy nawet udać się w podróż dookoła świata. Na tym polega spełnianie marzeń - że samodzielnie wybierasz, co będzie się działo. Samodzielnie. A nie jakieś princepolowe zasady z doopy, gdzie LAUREAT PRZED WYDANIEM NAGRODY ZOBOWIĄZANY JEST POSIADAĆ KREDYT HIPOTECZNY.

Dla ścisłości: o misie, termosy, bluzy i inne g* nie gram. Wyświetl w wątku >>

joan

#6575651 Napisano: 28.02.2019 09:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Nowa loteria Prince Polo

Nagroda I Stopnia zostanie Laureatowi wydana na rachunek bankowy, wedle wyboru:
a) na rachunek powierniczy wybranego przez Laureata dewelopera albo
b) jeśli Laureat zawarł już umowę kredytu hipotecznego, na rachunek bankowy, na który Laureat jest zobowiązany dokonywać wpłat z tytułu uzyskanego kredytu.

Czyli kasa nie do reki,ale faktycznie na mieszkanie... emotka Fajnie!

A co w tym fajnego? Dla mnie najbardziej żenująca nagroda ever, jeśli wziąć pod uwagę kwotę, którą nie można rozporządzać według własnego uznania emotka

Powiedzmy, że chciałabym sobie kupić działeczkę z chatką w górach. Nic fikuśnego, taka baza wypadowa na wycieczki. Znajduję ogłoszenie o sprzedaży, które mnie interesuje i... o kufa! przecież nie mogę wydać SWOICH 300.000 zł na ten zakup emotka
Bo muszę mieć albo przyszłość ubabraną w kredycie hipotecznym albo w ekspresowym tempie załatwić z jakimś deweloperem (WTF?!) kupno określonego lokalu według ustawy sraty taty. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6575487 Napisano: 27.02.2019 16:18:37 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

(...) Nie chciałam, żeby świnia zdominowała mi piernik emotka emotka
Poza tym wiem, że zapach smalcu zalezy od wieku świni, płci, tego czym była karmiona itp.

Nawet portale branżowe mają w tej kwestii swoje zalecenia: "Należy pamiętać, że tłuszcz rybi charakteryzuje się bardzo intensywnym zapachem, dlatego, w przypadku tuczników, powinno się zrezygnować z mączki co najmniej na 2-3 tygodnie przed ubojem, ponieważ może ona obniżyć walory smakowe mięsa."
https://www.okiem...eniu-trzody-chlewnej

W sumie już prawie tłusty czwartek, ale jakoś nie mam ochoty na ciasto gotowane w knurzych wytopinach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6575409 Napisano: 27.02.2019 12:02:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

czy kindee informuje wszystkich na raz? tzn czy jesli wczoraj było parę wpisów dotyczących wygranych biletow i bonów to oznacza, że pozamiantane i na darmo jadłam tę chemię?

Pozamiatane.

Nie musisz tego jeść, wystarczy odpakować zewnętrzną warstwę z kodem, batoniki są w plastiku i możesz oddać je do jadłodzielni, położyć na klapie śmietnika albo po prostu kogoś poczęstować emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6575305 Napisano: 26.02.2019 21:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Czy ktoś widział zwycięzców z tego konkursu?
Sri Lanka Lidl
https://www.e-kon...dl.html#.XHWhV4hKhPY

W sensie: czy pojawiły się imiona laureatów? Tak, pojawiły się, mnie tam nie było emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6575157 Napisano: 26.02.2019 13:59:34 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam informacji gdzie ewentualnie można zdobyć jakieś zniżki na zakup biletów na koncerty?

czy w ogóle takowe są?

chciałabym kupić bilety na Andre Rieu w Krakowie, z tego co patrze to są różne ceny na e - bilet, eventim i inne, w sumie na to samo wydarzenie a różne ceny, ale zawsze wysokie min. 250/os

czy ktoś może umie pomóc, jak uzyskać jakiś rabacik? emotka

Nie ma rabacików. Albo wygrasz gdzieś bilety, albo spróbuj odkupić na forum kody do eventim emotka Wyświetl w wątku >>
2 madllen, basku 0

joan

#6574891 Napisano: 25.02.2019 19:26:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

To tak, jak u mnie kiepsko rozpoczęty.
Z Milki poszły zgłoszenia, same pudła, emotka
Oreo -to samo, emotka
no i Hochland mnie dobił emotka
Lotos-0/5
Z rezerwy BelVity 0/40 zgłoszeń-to nazywa się pech(amif emotka )
Nie wspomnę już o innych konkursach emotka

Oreo + Milka + BelVita emotka bramkowy syf.
Hochland + Lotos emotka nadal masz szansę na nagrody główne.
Nie ma o co płakuńciać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6574373 Napisano: 23.02.2019 21:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

grappa25 napisał(a):

czy ktoś wie o co chodzi w quizie filmowym cinema city-
tu jest regulamin: https://filmowyqu.../files/regulamin.pdf
Do wygrania jest m.in. 7 kart unlimited do cinema city, ale jak je zdobyć- po zdobyciu 110 pkt "czatować" aż się pojawi w e-sklepie? Czy może wszystkie są już "wybrane" i nie ma co tracić czasu? Regulamin jest trochęniejasny, albo ja nie rozumiem?

biletów tez juz nie ma
mój brat od kilku dni ma wirtualną wygraną niedostępną w esklepie

Bzdura. Mam nadzieję, że nie wywoła goownoburzy, bo ci-co-nie-wygrali tylko czekają na takie wytłumaczenie swoich porażek.

A co do karty Unlimited -> pewnie pojawia się i znika szybciej, niż trwa mrugnięcie oka. Ale nie mam żalu, mówi się trudno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573785 Napisano: 21.02.2019 19:37:20 w Pomocy!!!!
Oto wyzwanie emotka poszukiwana całodzienna aktywność spełniająca WSZYSTKIE poniższe warunki:
- dwoje dorosłych,
- na dworze,
- deszczowy i zimny dzień,
- bezludne miejsce,
- cisza i bliskość Natury,
- Śląsk / Zagłębie / Jura.

Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł? Żadne heheszki. Pytam poważnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0