Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6573637 Napisano: 21.02.2019 12:35:24 w Nasze kochane zwierzątka
olunka napisał(a):

we wtorek  musieliśmy pożegnać naszą Pyzę, w czerwcu minęłoby 18 lat jak ja wzięliśmy ze schroniska emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573580 Napisano: 21.02.2019 10:07:07 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Jak nazywa się główna postać w filmie "Krąg"?

Samara. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

joan

#6573469 Napisano: 20.02.2019 19:35:01 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

Właśnie poklejałam,jakieś starocie,bo miałam akurat na kompie i punkty uznano.Tylko tam można maks 20 paragonów dziennie,oprócz Dino.

Dzięki za info.

Mnie rozbroiła następująca negatywna opinia osoby, której nie zaakceptowano wszystkich paragonów. Ja nie wiem, skąd się biorą tacy ludzie...
Pracuje w ogródku piwnym,dzisiaj pracy przyniosłam okolo 100 paragonow,wiekszosc z tą sama kwota.
Czy naprawdę aż tak trudno zrozumieć zasadę, że zgłaszać należy jedynie SWOJE zakupy? A może winne są opary z piwa? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6573463 Napisano: 20.02.2019 19:09:42 w Avanti
luko922 napisał(a):

I u mnie kolejne dwie paczki poszły do kibla, a w nich same proste pały emotka

Trzeba było puścić coś w klimacie bejsbola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573462 Napisano: 20.02.2019 19:06:06 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

(...) Możesz wklepac wszystkie paragony od początku 2019 roku jakie tylko masz, z limitem max 20 dziennie emotka  

Czy na pewno tak jest? W opiniach z 2018 znalazłam info, że paragony mogą mieć max 14 dni. Może coś zmienili? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573359 Napisano: 20.02.2019 14:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Ta dyskusja przypomniała mi posty sprzed kilku lat, jak trzeba było tworzyć hasła do papieru Regina  emotka

Tam, gdzie rozdawali samochody? To tylko pokazuje niekorzystne zmiany w konkowym świecie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6573357 Napisano: 20.02.2019 14:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Cis jest z tym papierem nie tak,bo go dużo nam schodzi.smialam się do męża ,ze będę kupować ten zwykły szary co w marketach maja,bo tu drogi interes nam wychodzi.a u nas na poważnie bardzo dużo papieru toaletowego idzie.prawie 2 opakowania tygodniowo.moze zobaczę ten z biedronki czy na dłużej starczy?tylko on mi się taki cienki wydaje

Ten biedronkowy i lidlowy naprawdę na długo starcza, a wykorzystuję go do rozmaitych celów. No i fajnie, że mogę kupić przy okazji wizyty w sklepie pojedynczą rolkę. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6573348 Napisano: 20.02.2019 14:00:15 w Czy informują/ informowali?
mundek2004 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Coś wiadomo z Fairy c4? 

Dzwoniłem dziś do 4Frame 600 526 290, i twierdzą że systematycznie powiadamiają zwycięzców. Ściema jak nic

Kłamstwo kłamstwem poganiane, żaden organizator się nie przyzna do błędu czy niedociągnięcia, wszyscy swoje partactwo wybielają w Ace... ŻADEN NIGDY NIE PRZEPROSI. ŻADEN. Wyświetl w wątku >>

joan

#6573336 Napisano: 20.02.2019 13:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja zagrałam o misia,bo kupuje velvet regularnie.u mnie 2 opakowania tygodniowo idą te po 8 rolek.milke kupiłam bo miałam chęć na czekoladę i mam termos,a tak specjalnie to nie gram

Coś nie gra z tymi konkursowymi sraytaśmami, nawet mój facet onegdaj zauważył, że są jakieś takie "napowietrzone", przez co bardzo szybko się kończą. Zrób eksperyment kupując papier toaletowy z makulatury w sklepach Lidl albo Biedronka (ewentualnie: Carrefour) i porównaj, czy to my mamy zwidy, czy może rzeczywiście coś w tym jest emotka Wyświetl w wątku >>
2 madllen, nkba 0

joan

#6573288 Napisano: 20.02.2019 11:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedyś to dzieciom rozdawano wycieczki do Disneylandu, tablety i laptopy czy letnie obozy pełen przygód, a teraz z konkursów dziecko od rodzica chińszczyznę dostaje -> brak słów. I na postępowanie organizatorów, i na postępowanie rodziców... Wyświetl w wątku >>

joan

#6573118 Napisano: 19.02.2019 19:46:55 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

Wiem Joan  emotka
Regulaminy to mój fetysz  emotka

Zawsze traktowałam swoje podejście do regulaminów, jako zwichnięcie & nerwicę natręctw, ale "fetysz" brzmi znacznie lepiej emotka Regulaminy to i mój fetysz emotka

Szkoda, że od razu nie przydzielają nagród tylko tym osobom, które nie dostały jeszcze danego rodzaju nagrody. Bo raz wylosowane zgłoszenie nie bierze udziału w dalszych losowaniach, czyli de facto: nagrody zdublowanej nie przyślą, a do losowania o coś innego się nie łapiesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0

joan

#6573116 Napisano: 19.02.2019 19:36:36 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

W poprzednim etapie też wygralam bilety do Helios, więc drugi raz z tego samego etapu by mi nie dali...
Ale fakt,  jakoś zdumiewająco mało nagród na forum...

Ale w regulaminie dwukrotnie zaznaczono, że jedna osoba może otrzymać tylko jedną nagrodę każdego stopnia, więc i tak nie możesz otrzymać dwóch zestawów biletów. Zobacz paragraf 3 punkt 7 oraz paragraf 5 punkt 4. Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

joan

#6573084 Napisano: 19.02.2019 17:19:15 w Czy informują/ informowali?
gyrydymptum napisał(a):

Dostałam smsa o 16.09 nikt się inny nie chwalił wiec może rezerwa z pierwszego etapu bo tez brałam udział. Albo faktycznie chwalimy się już tylko termosami, koszulkami, lectonami itp.

Ciekawe, może to rzeczywiście rezerwa? Bo w poprzednim etapie kilka osób pisało o bonie do Douglasa, a teraz cisza. Tak czy siak: gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573076 Napisano: 19.02.2019 17:01:52 w Paragony na trwające konkursy
planeta napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie paragonów. Jeżeli zdarzyłoby się, że wygra się z jednego paragonu dwa oddzielne konkursy, np: od milki i od bueno. 
Muszę wszystkie produkty kupić na oddzielne paragony czy można skserować by mieć kopię jednego paragonu?

Wszystko jest ujęte w regulaminach, każdorazowo musisz to sprawdzać, bo reguły nie ma.

PS: Na Kinder Bueno paragonu nie potrzebujesz, należy zachować opakowanie z kodem. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6573032 Napisano: 19.02.2019 14:41:39 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tesco na FB twierdzi, że zwycięzcy ich konkursów zostali już poinformowani emotka
(...)

Zawsze tak twierdzą. emotka
Zapytaj się w takim razie o listę laureatów, to może dźgną MC w tyłek i pójdą smsy.

Mnie już posłali 2x na drzewo z pełną politowania informacją, którą można streścić następująco: skoro nie wygrałam, to mogę sp*.
Niech ktoś jeszcze do nich napisze, tak dla zasady emotka Zastanawiam się, czy to Kasia okłamuje Tesco, czy Tesco okłamuje mnie. Życzę czkawki do drugiej w nocy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6573019 Napisano: 19.02.2019 14:27:00 w Czy informują/ informowali?
stamp2 napisał(a):

napisałem do 4Frame w sprawie konkursu Fairy C4-odpisali że''prawdopodobnie" emotka do końca tygodnia wszyscy laureaci beda powiadomieni.Czyli nie informowali!

Dzięki za info.
4Frame chyba jeszcze nie zakupiło kalendarza na rok 2019 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6572988 Napisano: 19.02.2019 13:26:07 w Czy informują/ informowali?
Tesco na FB twierdzi, że zwycięzcy ich konkursów zostali już poinformowani emotka
Pewnie Fairy też już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6572980 Napisano: 19.02.2019 12:57:38 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

Coś wiadomo z Fairy c4? 

Nie.
I konkursy Magazynu Tesco też mają ferie.
Wk* mnie takie coś emotka
Może powinnyśmy do nich przedzwonić z pytaniem, czy możemy TERAZ wysłać zgłoszenia, skoro żadne terminy z regulaminu nie obowiązują? Wyświetl w wątku >>

joan

#6571083 Napisano: 13.02.2019 22:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Mi chodzi o te obecne nagrody z Kinder - bilety do kina a nie Unlimited. Jakby Unlimited dawali to by więcej niż jeden kod na tydzień poszedł, a tak 8 sztuk na 8 tygodni.
Ten cukier od Belvita, Oreo, Wedel, Wawel, Nimm 2, Raffaello i Kinder to raczej na zdrowie nie wyjdzie a jedynie w "ciało". Dlatego wejscia na basen lub siłownie, lepsze od biletu do kina.

Całkowicie się zgadzam. Niestety, tylko RAZ trafiłam na konkurs, gdzie nagrodą była karta Multisport. I nie wygrałam go... Mam nadzieję, że tego typu nagrody zaczną się pojawiać, w ramach wspierania filozofii "Kolekcjonuj wspomnienia, nie rzeczy." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6571078 Napisano: 13.02.2019 22:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Zamiast biletów do kina, gdzie siedzisz przez 2 godziny, powinni dawać karnety 2-5 wejsc na siłownie albo basen. Nirch ludzie ten cukier z tłuszczem spalą a nie przegryzają słonym popcornem.

Oj nie mogę się zgodzić emotka

Moim jedynym postanowieniem na ubiegły rok było: korzystając z karty Unlimited ani razu nie zakupić czegokolwiek w barze kina. I udało się! emotka Chociaż to akurat z pobudek eko, a nie dietetycznych.

A do kina często chodziłam pieszo z kijkami albo jeździłam na rowerze miejskim - uznaję więc, że bilans kalorii był ok emotka

Brakuje mi tej karty Unlimited emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0