Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6541470 Napisano: 24.10.2018 09:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sydariameki napisał(a):

Udało się komuś wygrać cokolwiek z nagród z automatów,? Może być pw emotka U mnie na 11kodów same pudla emotka

Na razie nic, liczę na samochody emotka

A czy po wysłaniu zgłoszenia na smolarową loterię z żółtymi kubkami wyświetliło Ci się info o nagrodzie natychmiastowej lub jej braku? Wklepuję kody, ale nic takiego się nie pojawia, jedynie oznajmiają, że zgłoszenie bierze udział w losowaniach tych fajniejszych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6541103 Napisano: 22.10.2018 22:50:13 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
violetta napisał(a):

Pani z Unlimited potwierdziła mi osobiście , że eliminują te same nazwiska konkursowiczów

Ale skąd mają nazwiska, gdy zgłoszenia wysyła się smsem / przez stronę? emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6540994 Napisano: 22.10.2018 16:56:19 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Jeśli Twoją kartą można płacić przez internet: natychmiast ją dezaktywuj i wyrób nową. Ktoś mógł ją z obu stron sfotografować telefonem i za kilka miesięcy znikną z niej pieniądze albo pojawi się obciążenie kredytowe. Gdybym ja była złodziejem, to bym Ci zrobiła manko 10. grudnia wieczorem, czyli tuż po wypłacie

Jasny gwint, ale mnie przeraziłaś! emotka emotka   Masakra po prostu...  emotka emotka  

Przecież to logiczne, że gdyby Pan X nie znalazł zagubionych dokumentów, zastrzegłby je i wyrobił nowe - to dla złodziei niekorzystny obrót sprawy. Najlepiej dla złodzieja dokumenty sfotografować i oddać, wtedy ofiara będzie zachwycona, że portfel ma z powrotem i oszczędzono jej biurokracji. BŁĄD. Dokumenty, nad którymi tracimy kontrolę, należy bezwzględnie traktować, jak skradzione. Bo złodziej odczeka i zaatakuje, kiedy się najmniej spodziewamy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6540940 Napisano: 22.10.2018 14:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Bez sensu, wtedy nie będę mógł z czystym sumieniem wziąć udziału w planowanej powyżej popijawie... O, przepraszam - kreatywnej burzy mózgów emotka  

Jest na to rozwiązanie - akcja musi dotyczyć... WÓDKI CZYSTEJ emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540930 Napisano: 22.10.2018 14:13:22 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
gizmo napisał(a):

Navagency. Co myślicie?
Chciałam dziś sprawdzić 'Nagrody na drogę' z Activii, bo mi się paragon pałęta.
Na ich stronie z wynikami właściwie nie ma wyników. Jak się kliknie w 'zwyciezcy' to załączniki są puste.
Ktoś coś wygrał w konkursach przez nich organizowanych?
https://konkursy.navagency.com/

Dziwny przypadek, że akurat TERAZ o to pytasz emotka

Polecam zajrzeć w MDW, ostatnie wpisy jednoznacznie potwierdzają poinformowanie laureatów z dwóch ich konkursów, czyli Kiri oraz Pudliszki.

Zatem chyba koniec tematu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6540927 Napisano: 22.10.2018 14:10:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka  

W zależności od tego, która agencja będzie nadzorować ten konkurs, wiersz napisze albo osoba trzeźwa... albo nie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540922 Napisano: 22.10.2018 14:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

A kto bierze wtedy paragony emotka emotka ?  

Ja, bo nie piję alkoholu. Ale wygraną możemy się podzielić. Żeby było etycznie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540910 Napisano: 22.10.2018 13:44:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

(...) przeszło mi nawet przez myśl, żeby założyć wątek ,,info od agencji", gdzie mogłyby podawać informacje np opóźnienie z wynikami, planowane konkursy itp 

Obawiam się, że pośród nas są zarówno dowcipnisie, jak i ludzie mocno nawiedzeni, zatem wspomniany przez Ciebie wątek byłby kopalnią "fake news" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540894 Napisano: 22.10.2018 13:12:14 w Dziś cieszę się z.....
kinzao napisał(a):

Dziękuję za miłe słowa emotka Jasne, marzenie, żeby komuś kiedyś o takiej wycieczce opowiedzieć i może zainspirować do ruszenia 4 liter z kanapy, jednak szczerze to środowisko 'podróżnicze' jest na takim poziomie, że ciężko jest ludziom zaimponować. Jak nie wchodzisz na 8 tysięczniki, nie poświęcasz pół roku na przejście pieszo pustyni czy z jedną uciętą nogą nie przepłyniesz oceanu to mało kogo interesuje, że zorganizowałeś fajny wyjazd i jesteś w stanie o nim fajnie opowiedzieć i jeszcze to pokazać na w miarę ładnym filmie emotka

To zależy, czy chcesz zaimponować profesjonaliście, czy zachwycić "szaraczka". Jestem z tych szaraczków właśnie. Lokalnie jest u mnie wieeele imprez o charakterze podróżniczym, przeważnie pokazy slajdów połączone z opowieściami itp. Organizują je min. domy kultury i wszelkie instytucje kulturalne. Dodatkowo są knajpy typowo podróżnicze, np. katowickie Namaste. Niedawno byłam na łaziskim festiwalu "Pod górę", a w listopadzie wybieram się na rudzkie "Lawiny" (polecam osobom z województwa śląskiego, wstęp wolny!) Jeśli tylko masz gadane (a który konkursowicz nie ma?), spokojnie możesz wziąć udział w tego typu evencie, jako prelegent.
Zadaj sobie jednak pytanie, czy warto? Bo musisz poświęcić swój czas i energię. Pieniędzy żadnych raczej nie dostaniesz. Czy można w ogóle coś zyskać? Hmm może wzruszenie babci gdy zobaczy, jak Ciebie i Twój film oklaskuje cała sala kinowa? Może kiedyś przeprowadzona prelekcja pozwoli Ci przebić się przez las nijakich CV? Może wsiąkniesz w towarzystwo i poznasz ciekawych ludzi, których podróże zainspirują Ciebie? Może w jakimś ośrodku dla dzieciaków przekonasz któregoś z nich do bycia lepszym człowiekiem i wyjścia poza schematy znane z codzienności? To już musisz sobie przemyśleć emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540862 Napisano: 22.10.2018 12:13:18 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Dziś cieszę się,że rano odzyskałam w Rossmannie zgubioną tam w sobotę kartę do bankomatu.Na szczęście trafiłam na uczciwą kasjerkę tudzież klienta sklepu i z karty nie zniknęła ani złotówka emotka

Jeśli Twoją kartą można płacić przez internet: natychmiast ją dezaktywuj i wyrób nową. Ktoś mógł ją z obu stron sfotografować telefonem i za kilka miesięcy znikną z niej pieniądze albo pojawi się obciążenie kredytowe. Gdybym ja była złodziejem, to bym Ci zrobiła manko 10. grudnia wieczorem, czyli tuż po wypłacie emotka

kinzao napisał(a):

Cieszę się z udanego drugiego już wyjazdu do Gruzji, który sami zaplanowaliśmy i mimo tego, że spodziewaliśmy się, że coś nie wypali, zagrało wszystko jak w zegarku emotka W tym roku w końcu wyszliśmy z klosza wyjazdów z biurami podróży (w większości przypadków) i w końcu zdecydowaliśmy się na podróżowanie na własną rękę, co zdecydowanie polecam! emotka
A druga rzecz z której się cieszę, że moja drugie poza konkursami hobby czyli nagrywanie filmów wychodzi chyba coraz lepiej emotka Jakby ktoś chciał na 3,5 minuty przenieść się do Gruzji to zapraszam! emotka
https://www.youtu...v=EirtjqVdUj0&t=

Bardzo mi się podoba Twój film - dziś pokażę mojemu facetowi, żeby zrozumiał, dlaczego ja w konkursach filmowych nie biorę udziału emotka  Gdybyś nakręcił coś dłuższego, mógłbyś to zaprezentować na imprezie podróżniczej; jest dron, jest koncepcja, jest potencjał emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540849 Napisano: 22.10.2018 11:53:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

Dziwię się, że ktoś z agencji reklamowej ujawnia się tu i naprawdę ma czas na prowadzenie zaciekłych konwersacji z konkursowiczami, zarazem ujawnia i zdradza zbyt dużo faktów ze swojej pracy, bo o ile wiele agencji czyta forum, o tyle nikt publicznie tu się nie wpisuje, czy to jest w ogóle etyczne?  emotka

Ja to widzę inaczej - nikt tutaj nie prowadzi zaciekłej dyskusji, nikt nie ujawnia zbyt wielu faktów. A że ma czas? Może jest na urlopie!

Dla mnie to plus, że pracownik agencji nie tylko czyta forum, ale także odpowiada na ogólnokonkursowe pytania, ryzykując utonięcie w żalach i zmieszanie z błotem. Jedną z bolączek w życiu konkursowicza jest właśnie to, że żadnych rozmów z pracownikami agencji nie ma, dla nich nikt nie jest partnerem do rozmowy, ewentualnie: roszczeniowcem z reklamacją.

Chyba inaczej pojmujemy znaczenie słowa "etyczne" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540764 Napisano: 21.10.2018 22:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

(...) Fajnie by było, żebyś po prostu napisał, w czym lepsza jest formuła bez numeru paragonu z Twojego punktu widzenia, bo naprawdę mnie to ciekawi. (...)

Mnie też to ciekawi emotka

isiulka napisał(a):

(...) Dla przykładu. dotychczas kupowałam produkty Heinz, byl konkurs więc w drodze wyjatku kupilam Pudliszki i tak mi posmakowało że od teraz będę kupować tylko Pudliszki- to jest wartość dodatnia. (...)

Ja Pudliszki i tak kupuję - nie wygrałam nic. A Kiri nabyłam specjalnie na konkurs, ale zupełnie mi to coś nie smakowało, więc poszło jedno zgłoszenie i mam bon do C4. Nie ma sprawiedliwości na świecie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540252 Napisano: 19.10.2018 16:52:31 w Dziś cieszę się z.....
krzysiek113 napisał(a):

(...) Ps. Choć siedzę w komisji wyborczej w niedzielę, ale to i tak lepiej niż w pracy. A i 300 zł postanowiłem wydać tylko na siebie i swoje zachcianki emotka

Ja również w niedzielę działam w komisji emotka

Pijondze z wyborów wydam na naprawę pieca gazowego, bo już od jakiegoś czasu mamy tylko zimną wodę i lecimy w procedurze garnek + butelki + kubek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540237 Napisano: 19.10.2018 16:40:25 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

(...) Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;( 

Są ludzie, dla których liczy się coś więcej, niż cena produktu. Tylko trochę naiwna ta pani, jeśli liczyła na transparentność w przemyśle spożywczym emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540213 Napisano: 19.10.2018 15:29:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
haima napisał(a):

Do bramek dorzucam głupie Kiri...  emotka

Na razie chyba poinformowali jedynie laureatów zegarków - prawdopodobnie nadal masz szansę wygrać bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6539185 Napisano: 17.10.2018 12:26:45 w Czy informują/ informowali?
domika napisał(a):

Kiri informowali ?
http://wygrajwjednejchwili.pl/# ?

Raczej nie, bo nikt na forum nie pisał o wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6539184 Napisano: 17.10.2018 12:23:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Boże, co oni tak utrudniają  emotka  Czy im się wydaje, że ludzie nie pracują i czekają w domu na kuriera? Przecież nie każdy ma możliwość odebrać osobiście.

Nie znam tego konka, niemniej generalnie konki nie są dla ludzi pracujących, a dla nołlajfów - masz nie być zatrudniona, nie mieć hobby, nie posiadać rodziny itp. Nie wiem co prawda, skąd brać kasę na produkty, chyba od bogatego męża emotka

Wg mnie nie byłoby problemu, gdyby laureat podał swój adres domowy, przecież nawet listonosz zostawi list do członka rodziny, o ile nie jest urzędowy do rąk własnych. Ale oddać przesyłkę byle komu w zakładzie pracy? Wątpliwe wielce, sama bym chyba tego nie zrobiła. Wyświetl w wątku >>

joan

#6539105 Napisano: 17.10.2018 10:19:49 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

(...) Lobby naciskające na zwiększenie produkcji papieru z makulatury TYM SAMYM naciska "wiency papiru z celulozy, byśmy mieli z czego produkować!" emotka To takie urocze, nieuświadomione rozdwojenie jaźni... emotka

Taaa, a lobby producentów szyb samochodowych naciska na społeczeństwo słowami "Jedźcie i rozbijajcie się!" emotka

Moim zdaniem zupełnie bez sensu jest produkować sraytaśmę z drzew, skoro można z makulatury, co pozwala zmniejszyć ilość śmieci na naszej wielce zasyfionej planecie. Oczywiście w przyszłości może pojawić się lepsze rozwiązanie tej kwestii, np. kompostowalny papier z bambusa, ale póki tak nie jest, makulatura rządzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6539076 Napisano: 17.10.2018 09:26:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Hulajnoga / Colgate (nie wiem, którą firmą kurierską)
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6539022 Napisano: 16.10.2018 23:32:10 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Przemyślałaś to dokładnie? emotka
BEZ papieru celulozowego nie ma makulatury. Ergo: tworzenie makulatury też ma na sumieniu wszystkie te procesy "be". Bez nich by nie powstał. Na o wisienka na torcie to energia. Do energii zużytej na stworzenie papieru z celulozy dorzuć też dodatkową energię na przetworzenie makulatury. A jaka jest wydajność? emotka

Przemyślałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0