Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Warto o tym napisać do producenta, sponsora i organizatora, bo oni siedzą w wygodnych fotelach zadowoleni z udanej akcji promocyjnej... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdybym tam zagrała, wygrała i dostała taki badziew, to bym wzięła te rządowe pijondze na wyprawkę, czyli RÓWNIEŻ 300 zł, nakupiłabym porządnych produktów i wysłałabym wszystkim stronom tego konka zdjęcie "mojej" wyprawki wraz z paragonem. To kolejna sytuacja, która nadaje się tylko na wiocha.pl Przydałoby się, żeby nasz kolega forumowy, co się zajmuje szeroko pojętym zagadnieniem reklamy, ukulał kiedyś artykuł o tym, jak to w konkursach reklama swoje, a rzeczywistość już całkiem inna... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oszustwo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I dobrze, mam nadzieję, że im nagrodzeni mugole dadzą popalić
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni to na 300 zł wyceniają?! Wstydu nie mają! Za 30 zł można takie coś skompletować
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Byłam dziś na niekonkursowych zakupach w C4 i przypomniało mi się Twoje pytanie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli 1500 zł dla Ciebie nic nie znaczy, mogę od razu podać Ci numer mojego rachunku bankowego
Dziewczyna wyraźnie napisała, że w biurze powiedzieli jej, iż będzie musiała dopłacić do tej wycieczki, chociaż posiada bon - nie może nim pokryć wszystkich wydatków. Czyli kwota 8000 zł w pieniądzu byłaby wystarczająca, ale bon na 8000 zł już nie jest. Tak nie powinno być, w mojej opinii -> skoro w biurze podróży podpisuje się JEDNĄ umowę na usługi turystyczne, a bon jest uznawanym środkiem płatniczym. I można się wkurzyć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może wybierz coś z dojazdem własnym? Tak najkorzystniej realizuje się bony. A wymarzony kierunek zwiedź przy innej okazji
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wierzę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie, w loteriach występuje najwięcej skrajności
Ja również mało kupuję, im bardziej staram się być eko, tym mniej produktów loteryjnych/konkursowych mi pasuje, nawet tak oczywistych, jak szampon czy szczoteczka do zębów. Wszystko po kolei mam "niemarkowe", a co za tym idzie - mniej paragonów do zgłoszenia. To mnie jednak jakoś nie smuci, bo chciałabym kiedyś przejść do legendy ustrzeleniem meganagrody jednym paragonem
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To pocieszające, bo już zaczęłam podejrzewać, że zbyt dosłownie zrozumieli prikaz "Nagradzamy zwykłych Kowalskich!"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja myślę, że jeszcze wszystko przed nami. Poza tym oni jakoś dziwnie informowali, na jeden etap potrzebowali sporo dni, na inny migusiem wybrali zgłoszenia
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest możliwe, tylko trzeba mieć poukładane w głowie, a nie oczekiwać, że np. rodzice czy teściowe będą się zarzynać, żeby wspomóc ludzi nieporadnych. I jak zawsze mówię takim ludziom: nie stać Cię? To nie kupuj
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj nie zgadzam się - choćby dlatego, że nasze państwo nie przewiduje OBOWIĄZKU zaliczenia tych wydarzeń. Zatem są one dobrowolne i powinny być dobrze przemyślane. To nie jest scenariusz automatyczny, którego należy się trzymać, żeby żyć długo i szczęśliwie. Dla mnie wyznacznikiem tego, czy decyzja była rozsądna / logiczna / dojrzała jest odpowiedź na pytanie: "A kto za to zapłaci?" Jedyna prawidłowa odpowiedź (wg mnie oczywiście!) to: ja / my
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A coś Ty -> na trzech stacjach byłam, żadnego auta nie widziałam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Były takie zapisy w regulaminach, dlatego nie brałam udziału w pewnego rodzaju konkursach. Nie chce mi się tego szukać, bo skoro olewałam te konki, to i regulaminów nie posiadam zapisanych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A mnie się podoba, tak powinno być
Aczkolwiek - jak zawsze - jestem przeciwna wpisywaniu danych osobowych w formularz. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie bardzo chyba, ale możesz go wrzucić na forum
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powiem więcej: gdyby mi Lego odpisało, że mam się bujać z paragonem za zakup ich klocków, to bym je zwyczajnie oddała. Bo klocki Lego można wygrać w byle konkursie, a tanie nie są - mały zestaw i stówka nie Twoja
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, bo myślałam, że może Kiora
Sprawa przedstawia się następująco: zleceniodawcą konkursu jest firma Lego Polska Sp. z o.o. I to do niej warto się jak najszybciej zgłosić. Pismo powinno być bardzo uprzejme i zatroskane - wszak nie chcemy zostać potem dyskryminowani przy rozdzielaniu nagród...
Na FB Lego jest tutaj: https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>