Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6523047 Napisano: 28.08.2018 13:05:14 w WC - rozmowy o wszystkim
luko922 napisał(a):

(...) Konkurs będzie polegał na zrobieniu zdjęcia lub nakręceniu video z produktem ;) A produkt kosztuje mniej więcej 1,2zł emotka

Moim zdaniem pomiędzy zdjęciem, a filmem video jest ogromna przepaść. Nie powinno się tego mieszać, tego się nie da obiektywnie porównać.

Pamiętaj, żeby wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że zdjęcie ma zostać robione specjalnie na potrzeby konkursu, a produkt nie może być doklejony czy dodany w programie graficznym.

Polecam również info, że na zdjęciu może znajdować się jedynie jego autor, bez osób trzecich.

I teraz najważniejsze pytanie: czy idziesz na ilość zgłoszeń? emotka Ale szczerze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6523044 Napisano: 28.08.2018 12:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6522664 Napisano: 27.08.2018 12:50:47 w SZUKAM....
Wysłałam paczkę Paczkomatem, odbiorca jej nie pobrał. Przyszedł e-mail, że aktualnie paczka znajduje się w mieście X (nie mieszkam tam ani ja, ani odbiorca, więc nikt się nie zamierza po nią telepać). Co dalej w takiej sytuacji? Czy paczka wróci do Paczkomatu nadania? Powstaną jakieś dodatkowe koszty (i jak je ewentualnie uiścić)?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6522516 Napisano: 26.08.2018 23:06:24 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Co ciekawe poradziłam się wielu ludzi co mam robić w mojej sytuacji. Większość z osób uważa, że po tym, co mnie spotkało (nie chodzi tylko o fakt, że szef nie chce podpisać mi wypowiedzenia, ale również o słowa obrażające mnie, które padły w moją stronę - pod wpływem emocji, ale jednak) w poniedziałek poszłoby na L4. A ja naiwna pójdę jak każdego dnia jutro do pracy i wykonam swoje obowiązki jak zawsze. (...)

Porady z d* -> skoro wypłatę masz dostać, jak zawsze... to i obowiązki wykonasz, jak zawsze. To żadna naiwność, raczej zwykła przyzwoitość.

Nieważne, jak się to dalej potoczy, Ty już wygrałaś. Przejrzałaś na oczy i żegnasz się z firmą, z którą łączyła Cię szkodliwa relacja. Możesz poszukać harmonii i najlepszej dla siebie przyszłości. Nawet nie wiesz, ilu ludzi tkwi w g* po uszy, ale nie potrafią się zdobyć na to, żeby odejść emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6522498 Napisano: 26.08.2018 21:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

jak już po raz trzeci z rzędu podszedłem po paragon z vervą, to kasjer ledwie co panował nad swoją nervą... ale doradził, że trzeba było powiedzieć, to bym nie musiał trzy razy się kolejkować emotka

emotka

A mnie z kolei na Shellu kasjer zgniótł paragon w kuleczkę i wrzucił sru! do kosza, na co wycedziłam głosem seryjnego mordercy "Poproszę o paragon." Kasjer zrobił się zielony, długo paragonu szukał - jak się okazało, był mistrzem kuleczkowego origami. Paragon oddał i bardzo przepraszał. W domu pomyślałam, że pewnie mnie wziął za tzw. tajemniczego klienta, bo kto normalny przychodzi na stację benzynową po dwie flaszki napoju i jeszcze nalega, żeby mu paragon dać... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6522247 Napisano: 25.08.2018 18:13:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Zapewne to z "przecinkami stawianymi po chińsku" autorki Kasi W o "lodowym potworku" emotka emotka

Za obsługę konkursów na FB powinni do wypłaty dodawać tzw. szkodliwe emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6522243 Napisano: 25.08.2018 18:00:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
loser9 napisał(a):

No , zobaczcie ile zgłoszeń a kto wygrał rower. Dodali 4 dni temu zdjęcie jak 3 jedzą lody , brak ciekawego opisu. I bum. Jest rower  emotka
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wakacje-z-cukiernia-sowa-i-plumbike.html

A które zgłoszenie uważasz za "lepsze"? Wskaż, to porównam z nagrodzonym albo subiektywnie ocenię, bo nie chce mi się tracić czasu na przeglądanie bełkotu częstochowskich rymów. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6522228 Napisano: 25.08.2018 16:48:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
kawazczekolada napisał(a):

jest post z wynikami... https://web.faceb...&_rdc=1&_rdr jest post z wynikami. Regulaminu jednak nie znam bo nie brałam udziału

Ja też nie brałam udziału, ale wygląda na to, że... sześć osób (jury) nie może się mylić emotka Na tym polega demokracja emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6522224 Napisano: 25.08.2018 16:39:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
sylwika76 napisał(a):

Słuchajcie, taka sytuacja. Konkurs Mustela na Fb: https://www.e-kon...kacje-z-mustela.html . Wygrywa Pani, której zgłoszenie jest niezgodne z regulaminem (powinno mieć do 300znaków, ma powyżej). Rozpoczyna się słuszna gówienkoburza. Organizator pisze, że bez spacji jest 299znaków, co nie spotyka się z zadowoleniem uczestników. Wymiana argumentów, etc. W tym momencie brak posta z wynikami, z konkursem, wszystkie ślady zatarte. Co można zrobić w takiej sytuacji? Gdzie to zgłosić? W ogóle:warto? 

W takich sytuacjach od razu trzeba robić skrina, teraz to już po ptokach - chyba, że znajdziesz kogoś, kto skrina zrobił. Napisać można do sponsora, ale skoro wyniki zniknęły, nie ma się na co powołać. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6521979 Napisano: 24.08.2018 15:16:54 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

emotka emotka Eee… no to teraz stawiasz … całemu forum!  emotka BRAWA!!!
A ja - zamiast wkurzać się na potworne upały - cieszę się z burzy, która nareszcie nadciąga nad spękane wielodniową suszą połacie i z - właśnie otrzymanych - przemiłych listów po zakupach z Allegro.  emotka emotka

U mnie już od pół godziny pada deszcz - wielka radość emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6521935 Napisano: 24.08.2018 13:26:06 w Czy informują/ informowali?
katrin1 napisał(a):

Gdzie jest ta lista? dajcie linka

estrelitta napisał(a):

A mogę prosić link do listy? Nie mogę namierzyć

https://www.kaufl...html#wyniki-konkursu Wyświetl w wątku >>

joan

#6521923 Napisano: 24.08.2018 13:01:55 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

Kaufland Wybieram kaufland bo...ktoś coś wie? Napisałam do nich, ale cisza...

Ponoć informowali w tym tygodniu, na stronie właśnie pojawiła się lista laureatów, którym to serdecznie gratuluję. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6521890 Napisano: 24.08.2018 12:05:09 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

I moi rodzice nakupili dziadostwa za prawie 6 tys. i jeszcze ojciec zapłacił gotówką, niestety dowiedziałam się 2 miesiące później, ale na nic tłumaczenie i przemawianie do rozsądku "na przyszłość', argumenty typu "przyjdzie lato będzie się robić soki w tej wyciskarce" były nie do zbicia. Przyszło lato, prawie poszło, a soku nigdy nie widziałam (chyba że chowają jak przyjeżdżam). W końcu stwierdziłam, że są dorośli i dowodu zabierać nie będę.

Najgorsze nie jest nawet to, że ich naciągnęli, a fakt, że nie potrafią przyznać się do błędu. A skoro błędu nie ma, można znów iść na pokaz garnków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6521853 Napisano: 24.08.2018 10:36:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

(...) Notorycznie powtarzają: nie mamy obowiązku zamieszczać na swojej stronie www regulaminów "trzeba szukać"? (...)

W czasach internetu przyzwoitość & profesjonalizm nakazują zamieścić na firmowej stronie regulaminy akcji, jakie są aktualnie prowadzone i to najpóźniej w momencie ich rozpoczęcia. Najpóźniej. Ewentualnie dopuszczam jeszcze umieszczenie regulaminów na firmowych profilach FB. Natomiast info, że regulamin jest dostępny w siedzibie organizatora... no brak słów. Przed kupnem szamponu mam wsiąść w pociąg i jechać do Albedo? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6521848 Napisano: 24.08.2018 10:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

czemuszka napisał(a):

głupio się przyznać, ale nie pamiętałam, że jest taka lista w regulaminie emotka zobaczę sobie w takim razie jak usiądę przy komputerze, ale dzięki! wątpliwości już rozwiane emotka

W regulaminie powinna być lista, ale jej nie ma emotka

Nic nie rozumiem, my piszemy o tym konkursie?:
https://www.e-kon...ll.html#.W3_A4PZuIdU

Tak, coś mi się pomieszało - winę mogę przypisać nie Tuskowi, a upałom emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6521840 Napisano: 24.08.2018 10:20:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czemuszka napisał(a):

głupio się przyznać, ale nie pamiętałam, że jest taka lista w regulaminie emotka zobaczę sobie w takim razie jak usiądę przy komputerze, ale dzięki! wątpliwości już rozwiane emotka

(...) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6521837 Napisano: 24.08.2018 10:19:48 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Co do garnkow i innych rzeczy to chyba w końcu niemal każdy polegniew starciu z nimi. Mama zawsze się śmiała z tych pokazów, chodziła dla beki można powiedzieć emotka  śmiała się z ciotki, która kupiła cudowną pościel. Zawsze trzeźwo myśląca kobieta. I co? I kupiła cudowny odkurzacz za 3 tys. zł. Szybko udało się odkręcić, bo umowa zawarta poza siedzibą firmy. Odkurzacz odesłany, kasa wróciła. 

Dlatego właśnie jestem zdania, że kluczowym może się okazać nieprzyjęcie zaproszenia na pokaz -> rozmowy rozłączać, zaproszenia wyrzucać. Oni stosują takie techniki manipulacyjne, że lepiej tego całkowicie unikać. Poza tym sądzę, że jak się raz pójdzie, to oni to ujmują w statystykach i potem będą nękać taką osobę kolejnymi "prezentacjami", bo przecież raz była, więc jest potencjalnym klientem, najsłabszym ogniwem itp. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6521816 Napisano: 24.08.2018 09:43:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Już wiem. Konkurs trwał do 15 sierpnia. Dziś wybierają laureatów. A nie wiedzą dlaczego nie było wcześniej regulaminu

Brak profesjonalizmu u pracowników agencji reklamowych jest porażający. Nikt tam za nic nie odpowiada, ani żadnych konsekwencji nie ponosi. Nie było nigdzie regulaminu? Odpowiedzi, jak na komisji Amber Gold: nie wiem / nie pamiętam / dla mnie to koniec tematu. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

joan

#6521802 Napisano: 24.08.2018 09:21:10 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Nie ma co się dziwić Twojemu ojcu, gdyż mój men dał się załatwić w taki sam sposób, ale to już było jakieś pół roku temu...  On jest zatwardziałym mugolem nienawidzącym moich nagród, gdyż same "gów.." ponoć wygrywam... I tak wróciłam któregoś pięknego dnia do domlu, a tam pokój zawalony kartonami: m.inn. odkurzacz piorący, niby-termomix, coś w stylu sokowirówki, zestaw garów, ekspres do kawy, zestaw noży, jakiś gadżet do masażu i coś tam jeszcze... Spytałam: skąd ten sprzęt ? A On na to: WYGRAŁEM ! Wkurzyłąm się dokumentnie, gdyż wiedziałam, że wydzwaniali do Niego z jakimiś pokazami, ale kłamał do końca... Po kilku dniach znalazłam ukrytą przez Niego umowę na prawie 20 tys. zł., ale On szedł w zaparte i zrobił ze mnie głupią blondynkę... Dałam więc spokój i nie rozmawiałąm więcej na ten temat... Nadmieniam, że nic z tych Jego "wygranych" nie było mi potrzebne i nie użyłam ich ani razu... Gary podzieliłam wśród synowych, ekspres dla teściowej, a reszta zalega i zajmuje sporo miejsca w szafie... No cóż, On jest "inny" i ma zawsze rację...  emotka

Bardzo smutna historia i to pod wieloma względami emotka Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

joan

#6521755 Napisano: 23.08.2018 23:03:55 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Daj znać z jaką firmą niby ta umowa. Można z umowy się wycofać jak coś.

Mnie się wydaje, że do podpisania umowy kredytowej nie doszło, bo trzeba było wpisać nr i serię dowodu osobistego, a tata forumowiczki tych danych nie znał na pamięć. Czyli - de facto - to pole zostało puste. Wyświetl w wątku >>