Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem pomiędzy zdjęciem, a filmem video jest ogromna przepaść. Nie powinno się tego mieszać, tego się nie da obiektywnie porównać.
Pamiętaj, żeby wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że zdjęcie ma zostać robione specjalnie na potrzeby konkursu, a produkt nie może być doklejony czy dodany w programie graficznym.
Polecam również info, że na zdjęciu może znajdować się jedynie jego autor, bez osób trzecich.
I teraz najważniejsze pytanie: czy idziesz na ilość zgłoszeń?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Porady z d* -> skoro wypłatę masz dostać, jak zawsze... to i obowiązki wykonasz, jak zawsze. To żadna naiwność, raczej zwykła przyzwoitość.
Nieważne, jak się to dalej potoczy, Ty już wygrałaś. Przejrzałaś na oczy i żegnasz się z firmą, z którą łączyła Cię szkodliwa relacja. Możesz poszukać harmonii i najlepszej dla siebie przyszłości. Nawet nie wiesz, ilu ludzi tkwi w g* po uszy, ale nie potrafią się zdobyć na to, żeby odejść
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A mnie z kolei na Shellu kasjer zgniótł paragon w kuleczkę i wrzucił sru! do kosza, na co wycedziłam głosem seryjnego mordercy "Poproszę o paragon." Kasjer zrobił się zielony, długo paragonu szukał - jak się okazało, był mistrzem kuleczkowego origami. Paragon oddał i bardzo przepraszał. W domu pomyślałam, że pewnie mnie wziął za tzw. tajemniczego klienta, bo kto normalny przychodzi na stację benzynową po dwie flaszki napoju i jeszcze nalega, żeby mu paragon dać...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za obsługę konkursów na FB powinni do wypłaty dodawać tzw. szkodliwe
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A które zgłoszenie uważasz za "lepsze"? Wskaż, to porównam z nagrodzonym albo subiektywnie ocenię, bo nie chce mi się tracić czasu na przeglądanie bełkotu częstochowskich rymów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja też nie brałam udziału, ale wygląda na to, że... sześć osób (jury) nie może się mylić
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W takich sytuacjach od razu trzeba robić skrina, teraz to już po ptokach - chyba, że znajdziesz kogoś, kto skrina zrobił. Napisać można do sponsora, ale skoro wyniki zniknęły, nie ma się na co powołać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie już od pół godziny pada deszcz - wielka radość
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.kaufl...html#wyniki-konkursu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ponoć informowali w tym tygodniu, na stronie właśnie pojawiła się lista laureatów, którym to serdecznie gratuluję. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najgorsze nie jest nawet to, że ich naciągnęli, a fakt, że nie potrafią przyznać się do błędu. A skoro błędu nie ma, można znów iść na pokaz garnków
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W czasach internetu przyzwoitość & profesjonalizm nakazują zamieścić na firmowej stronie regulaminy akcji, jakie są aktualnie prowadzone i to najpóźniej w momencie ich rozpoczęcia. Najpóźniej. Ewentualnie dopuszczam jeszcze umieszczenie regulaminów na firmowych profilach FB. Natomiast info, że regulamin jest dostępny w siedzibie organizatora... no brak słów. Przed kupnem szamponu mam wsiąść w pociąg i jechać do Albedo?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, coś mi się pomieszało - winę mogę przypisać nie Tuskowi, a upałom
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(...) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlatego właśnie jestem zdania, że kluczowym może się okazać nieprzyjęcie zaproszenia na pokaz -> rozmowy rozłączać, zaproszenia wyrzucać. Oni stosują takie techniki manipulacyjne, że lepiej tego całkowicie unikać. Poza tym sądzę, że jak się raz pójdzie, to oni to ujmują w statystykach i potem będą nękać taką osobę kolejnymi "prezentacjami", bo przecież raz była, więc jest potencjalnym klientem, najsłabszym ogniwem itp.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Brak profesjonalizmu u pracowników agencji reklamowych jest porażający. Nikt tam za nic nie odpowiada, ani żadnych konsekwencji nie ponosi. Nie było nigdzie regulaminu? Odpowiedzi, jak na komisji Amber Gold: nie wiem / nie pamiętam / dla mnie to koniec tematu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo smutna historia i to pod wieloma względami
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się wydaje, że do podpisania umowy kredytowej nie doszło, bo trzeba było wpisać nr i serię dowodu osobistego, a tata forumowiczki tych danych nie znał na pamięć. Czyli - de facto - to pole zostało puste. Wyświetl w wątku >>