Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6354651 Napisano: 10.05.2017 14:02:21 w Połączenia nieodebrane
Czy zna ktoś ten nr tel ( mam z niego nieodebrane połączenie) : 883 ... 451 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6353986 Napisano: 09.05.2017 13:12:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do ITM z "Podaruj dziecięcą radość" z agencji Radna (Poczta Polska) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6353939 Napisano: 09.05.2017 11:26:06 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam kciuków? Chciałam dodać  łapkę w górę, a tu... suprajs emotka  
Ziołko! Co zrobiłaś z łapkami ?!  emotka

dlaczego od razu ja???  emotka

Oj tam, od razu tak serio wszystko odbierasz,  emotka  
 bo chciałam Cię właśnie zaczepić emotka   (Przecież "do Cię" mrugnęłam oczkiem emotka ) Wyświetl w wątku >>
2 donia7, ziolko 0

kalka

#6353934 Napisano: 09.05.2017 11:12:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

mixik napisał(a):

Czyżby "łapki" zniknęły, czy tylko u mnie się nie wyświetlają?

gdzie?

wszędzie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalka

#6353932 Napisano: 09.05.2017 11:09:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mixik napisał(a):

Czyżby "łapki" zniknęły, czy tylko u mnie się nie wyświetlają?

Zniknęły  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6353929 Napisano: 09.05.2017 11:07:31 w SZUKAM....
Szukam kciuków? Chciałam dodać  łapkę w górę, a tu... suprajs emotka  
Ziołko! Co zrobiłaś z łapkami ?!  emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6353145 Napisano: 06.05.2017 11:38:22 w Albedo Marketing
radosna napisał(a):

cb656 napisał(a):

mixik napisał(a):

matys napisał(a):

Na http://wiosennaloteria.pl/ pojawił się komunikat o błędzie oraz pojawiła się już lista laureatów nagród I stopnia, samochodów, ktoś się pochwali? emotka

co do aut to wątpię, ale trzecia miejscowość (auto) jest znana z loteryjnych wygranych... coś jak aleksandrowy i inne takie

emotka
Przeoczyłeś, że nie wygrywa miejscowość, lecz osoba, a to własnie jest owa osoba, znana z wygrywania. emotka

Mariola F. to ma szczęście!
W tej loterii wylosowała samochód, i w poprzedniej także! Szczęściara!
http://www.odjazdowaloteria.pl/

Znam wprawdzie tylko jedną Mariolę F. ale śmiało mogę pokusić się o stwierdzenie, że faktycznie Mariole F. to prawdziwe szczęściaryemotka  i naprawdę fajne dziewczyny - przynajmniej ta jedna emotka    Wyświetl w wątku >>

kalka

#6353122 Napisano: 06.05.2017 09:54:05 w Auchan
madlette napisał(a):

kalka napisał(a):

ir napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Przecież loteria jest aktualna i jest sporo nagród. Rozmawiałem z pracowniczką, była rozżalona, : "robią konkursy, a dla pracowników brak pieniędzy na podwózki".
Dzisiaj można było zarobić 10 % na zakupach. Taka była bonifikata od każdego paragonu.
Oprócz tego w ciągu dnia na żywo są konkursy ze słodyczami do wygrania.

No tak, a ile tam sie wala paragonow, wlasciwie TO JEST loteria dla rodzin pracownikow, znajomych. Setki paragonow - rzadko kto bierze ze soba.

W "moim" Auchan pan wózkowy biega jak szalony za paragonami- oczywiście nie rwie ich i nie wyrzuca, tylko wypycha nimi kieszenie emotka    

W takim razie zgasiłaś we mnie ostatnie 0,000000000000001% nadziei na jakąkolwiek nagrodę w tej loterii. Z moimi trzema paragonami nie mam co z Panem konkurować  emotka

Wiesz, szansa zawsze jest  emotka  Ponoć domek z Almetta wygrała pani jednym zgłoszeniem  -ponoć  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

kalka

#6353119 Napisano: 06.05.2017 09:40:11 w Auchan
ir napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Przecież loteria jest aktualna i jest sporo nagród. Rozmawiałem z pracowniczką, była rozżalona, : "robią konkursy, a dla pracowników brak pieniędzy na podwózki".
Dzisiaj można było zarobić 10 % na zakupach. Taka była bonifikata od każdego paragonu.
Oprócz tego w ciągu dnia na żywo są konkursy ze słodyczami do wygrania.

No tak, a ile tam sie wala paragonow, wlasciwie TO JEST loteria dla rodzin pracownikow, znajomych. Setki paragonow - rzadko kto bierze ze soba.

W "moim" Auchan pan wózkowy biega jak szalony za paragonami- oczywiście nie rwie ich i nie wyrzuca, tylko wypycha nimi kieszenie emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6352855 Napisano: 05.05.2017 14:29:14 w SZUKAM....
Czy w Loterii DEVELEY  "biorą udział" tylko musztardy, czy inne produkty również? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6352255 Napisano: 03.05.2017 19:14:13 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

A mnie wkurza to, że się za bardzo wszystkim i wszystkimi wokół przejmuję, stres mnie zżera i zaczynam znajdować siwe włosy na głowie, swojej, własnej. Jak przestawić swoje myślenie na takie o sobie?

Nie da się,  emotka  w Twoim przypadku to niemożliwe, bo wtedy to nie byłabyś TY  emotka  
  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6352202 Napisano: 03.05.2017 12:22:03 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon z Tesco na kończący się konkurs "Wygraj z pupilem"  
NIEAKTUALNE Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6351412 Napisano: 28.04.2017 17:06:02 w Informują

kalka

#6351086 Napisano: 27.04.2017 21:11:53 w Pomocy!!!!
joasiajulia napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Na paragonie,gdzie jest numer kasy???Czy to jest np.;BEE 25645324

chyba że to numer pod nazwą SUMA-np.;0365/456???
Proszę o pomoc emotka

Ja wpisuję na konk Leclerca ten nr, przy którym na wydruku jest info:  nr kasy: 019( wpisuję 19) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6351078 Napisano: 27.04.2017 20:45:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

giulietta napisał(a):

... prace wybrane zgodnie z reg... lista zwycięzców też opublikowana zgodnie z reg... chciałam przejrzeć czy jest jeszcze ktoś znajomy, a tam same litery zamiast nazwisk...  

Tiaa, litery zamiast nazwisk...  emotka  I wcale mnie nie zdziwi, jak autko zmieni teraz nawet właściciela (oczywiście tylko teoretycznie  emotka )
np. na babcię, ciocię, czy chłopaka. Firmy, które kombinują  z wartościowymi nagrodami  najczęściej zabezpieczają się przed tego typu wpadkami,nie podając wyników lub wpisując tylko  imiona i pierwsze litery nazwiska (czasem kombinatorzy przyznają sobie nagrody na rodzinę - patrz afera z Lidlem, ale nie tylko) albo nie podając wcale wyników zasłaniając się- okazjonalnie-"dobrem laureatów"
A tu suprajsss! emotka  Czyżby podanie prawdziwych i do tego w całości (szkoda, ze tylko na chwilę) imion i nazwisk laureatów to pomyłka przy pracy? emotka  

Napisałam grzecznie do Douglasa na facebooku, gdzie jest temat autek, bo chciałam pokazać siostrze,
aby ją zachęcić do konkursów. Ciekawe, co mi odpiszą.

Aaaa, to siostra pracuje w agencji organizującej konkursy?  emotka Wyświetl w wątku >>
2 notta, radosna 0

kalka

#6351074 Napisano: 27.04.2017 20:40:56 w Albedo Marketing
nataszka napisał(a):

radosna napisał(a):

darog napisał(a):

Konkurs Hebe? Schauma natural..
Jakiś czas temu był i nagrody - wyjazdy w góry chyba do Szwajcarii.

Czy to Albedo Marketing organizowało?
Vyło kilka wyjazdów, jest gdzies lista zwycięzców? Wygrał ktoś??

Jeśli tak trudno wyszarpać łancuszek z YES za 180 zł..

A..i w kwestii tych pisanych reklamacji..Moze za ich złośliwość/czy bałaganiarstwo obciążać za te przesyłki pocztowe? ICH wina- niech ponoszą koszty..

Bo jeszcze to się stanie taktyką-praktyką..

Odpowiedź od nich na mój e-mail w sprawie opublikowania listy zwycięzców konkursu
Schauma - zimowe szaleństwo!
Dzień dobry,niestety zgodnie z regulaminem, nie możemy opublikować listy zwycięzców i takich danych
nie mogę Pani udostępnić. Jesteśmy zobowiązani chronić dane osobowe laureatów zgodnie
z ustawą o ochronie danych osobowych. 
Ewelina PiaskowskaAccount Executive

były co najmniej 2 wygrane na forum  z tego co pamiętam ,ludzie pisali  w dotarła nagroda -"dziś  doszedł voucher" 

Pisała jedna osoba, ale nie wiadomo w sumie,czy chodzi o nią, czy kogoś znajomego. Było tam 6 nagród o wartości ok. 26 000 zł  emotka
Nie bardzo rozumiem dlaczego w konkursie "jednym na dziesięć" nie podaje się wyników "chroniąc"dane laureatów. Biorąc udział w konkursie uczestnik musi liczyć się i tym samym godzić na podanie listy laureatów do publicznej wiadomości. To nie jest prywatna darowizna, a publiczny konkurs, w którym angażuje się środki wielu ludzi i publicznie przyrzeka nagrodę! Organizator również składa publiczne zobowiązanie i jest zobligowany do przestrzegania regulaminu oraz zapisów Kodeksu Prawa Cywilnego!   

Poza tym świadomość, że nie jest się anonimowym konkursowiczem powoduje, że choć częściowo ludzie hamują się przed wysyłaniem kradzionych tekstów - choć nie na wszystkich to działa, jak pokazał ostatni konkurs Garniera, w którym nagrodzono plagiaty z Nivea. Jednak panna, która ukradła też nie jest anonimowa, bardzo łatwo sprawdzić nazwisko złodzieja cudzej twórczości: widnieje ono w protokole przy skradzionym tekście  emotka   emotka   
  Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

kalka

#6351057 Napisano: 27.04.2017 20:02:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

... prace wybrane zgodnie z reg... lista zwycięzców też opublikowana zgodnie z reg... chciałam przejrzeć czy jest jeszcze ktoś znajomy, a tam same litery zamiast nazwisk...  

Tiaa, litery zamiast nazwisk...  emotka  I wcale mnie nie zdziwi, jak autko zmieni teraz nawet właściciela (oczywiście tylko teoretycznie  emotka )
np. na babcię, ciocię, czy chłopaka. Firmy, które kombinują  z wartościowymi nagrodami  najczęściej zabezpieczają się przed tego typu wpadkami,nie podając wyników lub wpisując tylko  imiona i pierwsze litery nazwiska (czasem kombinatorzy przyznają sobie nagrody na rodzinę - patrz afera z Lidlem, ale nie tylko) albo nie podając wcale wyników zasłaniając się- okazjonalnie-"dobrem laureatów"
A tu suprajsss!emotka  Czyżby podanie prawdziwych i do tego w całości (szkoda, ze tylko na chwilę) imion i nazwisk laureatów to pomyłka przy pracy? emotka  
  Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

kalka

#6350849 Napisano: 27.04.2017 12:53:22 w SZUKAM....
Szukam kodów na popcorn lub zestaw/y do Multikina emotka  (ewentualnie do Cinema City też) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6350834 Napisano: 27.04.2017 12:35:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

......Nie przesadzałabym, że my, konkursowicze, to taka cudowna inspiracja.
Jest kilku pisarzy, którzy są bazą pomysłów emotka

Tiaaaa, jasne! emotka   Całkiem niedawno ktoś nawet tak się zainspirował "bazą pomysłów"  Wiesławy Szymborskiej, że wysłał na konkurs jej wiersz podpisując się pod nim emotka  Znali się na poezji, bo nagrodzili główną i gdyby nie opublikowali wyników, to by tak  zostało. emotka Na szczęści opublikowali wyniki, a czujni i oczytani znawcy dobrej poezji zadziałali i nagrodę odebrano konkursowej pseudo poetce emotka     

assal napisał(a):
Każdy może brać udział w konkursie, jeśli w regulaminie nie wyłączą jakiejś grupy.

Pewnie, że każdy! emotka  W końcu wszyscy tu paramy się konkursami, statystycznie wygrywamy więcej nagród II stopnia, czasem główne wpadają,a pani Joanna-taka zdolna miłośniczka konkursów bez stażu konkursowego od razu główną wygrała  emotka  (na żadnej publikowanej liście laureatów jej nazwiska nie widać) Tylko pogratulować !
W każdym razie cieszę się, że nie traciłam mego cennego czasu  na ten konk - ludzie na forum przestrzegali przed konkursami Douglasa - Dzięki Wam za to ! emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6350620 Napisano: 27.04.2017 07:08:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
kermit napisał(a):

norweska20 napisał(a):

kermit napisał(a):

https://web.faceb...umerieDouglasPolska/
Chyba drugi czy trzeci post od góry (filmik z wręczenia nagród). Nie wiem o co chodzi, ja tych pań nie znam. Forumowiczki?

wady i zalety netu wujek google prawdę ci powie http://www.goldenline.pl/joanna-nejfeld/
Senior Account ExecutiveAlbedo Marketing
Promotion & Event ExecutiveV&P Agencja Reklamowa

I Bum emotka . Nawet nie da się pogdybać, że to zbieżność nazwisk, bo pani ze zdjęcia na Golden jest na filmiku z Douglasa.

Ale o sso tu chozzi? emotka   Towarzystwo wzajemnego adoracji konkursowej, czy co ( i to obie laureatki)? emotka  
Będzie rewanż, czy może już był?  emotka  

p.s. Ale przynajmniej Douglas nie szukał wymówek w stylu: nie możemy podać imienia i nazwiska laureatów dla ich własnego dobraemotka Wyświetl w wątku >>