Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6305172 Napisano: 28.12.2016 13:30:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
A jeśli przesyłkę odebrała babcia, to też należy przekazać jej notarialnie nagrodę?! emotka  Przecież to nonsens  emotka  Jeśli regulamin nie reguluje tej kwestii, a nagroda trafiła do laureata (nawet jeśli od kuriera przesyłkę odebrał dziadek, babcia, wujek, syn itp)  i nie ma w tej sprawie reklamacji, to po co notariusze i sztucznie generowany problem.
Przecież to nie nowość, że kurierzy i listonosze przekazują przesyłki domownikom, więc Ferrero mogło wcześnie przewidzieć takie sytuacje, wnieść stosowny zapis w regulaminie itp, a teraz jeśli nagrody są przekazane, odebrane i nie ma reklamacji, to mogą cmoknąć laureata w trąbkę (jak mawia Bethan emotka )       Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

kalka

#6304980 Napisano: 27.12.2016 21:14:22 w Żegnamy zmarłych
tusienka napisał(a):

elizam napisał(a):

mama2006 napisał(a):

George Michael -Last Christmas.
Co za straszny rok, niech się już skończy  emotka emotka  

Az się wierzyć nie chce :'(  bardzo smutno się kończy ten rok, i  w świecie muzycznym,i aktorskim    emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

emotka   Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalka

#6304297 Napisano: 23.12.2016 11:21:56 w Połączenia nieodebrane
Przed chwilą 'brak numeru" zadzwoniło na mój konkursowy tel. emotka  Czy ktoś wie co to mogło być?

(już wiem-to może być Milka) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6304257 Napisano: 23.12.2016 10:21:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś coś wie na temat gwarancji do tabletów z WEDLA w Top Markecie (Ag. Radna) ?  Wyświetl w wątku >>

kalka

#6304241 Napisano: 23.12.2016 09:06:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Inpost dostarczył dziś Tableta (Agencja Radna-Wedel)  emotka  - a powiedzieli,że będzie po świętach Wyświetl w wątku >>

kalka

#6304207 Napisano: 22.12.2016 22:58:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
magnus napisał(a):

jackk76 i magalan83 gratuluję  :) emotka emotka
Fajne zakończenie roku konkursowego emotka

Przyłączam się z przyjemnością do Magnusa  emotka
Gratuluję !!!  emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

kalka

#6303399 Napisano: 21.12.2016 09:22:18 w Pomocy!!!!
Potrzebuję pilnie kartę Google Play (50 zł)- czy mogę  ją kupić tylko w Empiku, czy jeszcze gdzieś ?   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6303384 Napisano: 21.12.2016 08:50:06 w SZUKAM....
Gdzie mogę kupić kartę Google Play (50 zł), czy tylko w Empiku,czy jeszcze gdzieś ?   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6303342 Napisano: 20.12.2016 23:17:52 w Udane wymiany - polecane nicki:)

kalka

#6303124 Napisano: 20.12.2016 14:57:36 w Kupię...
Kupię kody,bilety do kina - mogą być na dzisiaj  emotka  (mogą być również wejściówki na konkretny film dla dzieci na dzisiaj)  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302465 Napisano: 19.12.2016 13:24:48 w Biedronka
asantesana napisał(a):

kalka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy ja dobrze widzę -że na tych formularzach z Biedronki nie ma miejsca na wpisanie numeru telefonu ?  Dopisujecie gdzieś z boku ?

Na niektórych dopisywałam, a niektóre "poszły"bez nr - po tekście dojdą  emotka

No nie tak do końca sobie dojdą - kiedyś na to zwracałam uwagę (jeśli chodzi o Gerarda oczywiście) - w regulaminie jest napisane, ze trzeba podać nr telefonu i adres, dopisywałam na osobnej kartce. 

Uch, ale żeś mnie wystraszyła, że aż zadzwoniłam do nich!
Spoko- dojdą emotka
Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

kalka

#6302432 Napisano: 19.12.2016 12:38:17 w Biedronka
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

alea napisał(a):

Ja mam drugą oponę , jeszcze dwie i szukamy miejsca parkingowego emotka

Może to jest sposób na "cztery kółka" emotka

z mojej opony ma za jakiś czas powstać balon więc mogę bez wstydu chodzić i pokazywać jak się skończyła moja konkursowa przygoda z dr gerardem emotka

emotka  I super! Zatem jak któraś z nas ma problem z oponkami, to niech postara się o balona...   emotka

Ech, Joan, a Tobie tylko "cztery kółka" w głowie ! emotka     emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302430 Napisano: 19.12.2016 12:35:05 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

Czy ja dobrze widzę -że na tych formularzach z Biedronki nie ma miejsca na wpisanie numeru telefonu ?  Dopisujecie gdzieś z boku ?

Na niektórych dopisywałam, a niektóre "poszły"bez nr - po tekście dojdą  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302423 Napisano: 19.12.2016 12:32:58 w Paragony na trwające konkursy
  • Paragony na konkurs "Gdzie cie niesie na Święta"w Delikatesach Centrum zamienię na inne paragony np. na kawowy w SELGROSie
  • Paragony na Konkurs świąteczny Jordan w Superpharm zamienię na SELGROSA (Jacobs)
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302355 Napisano: 19.12.2016 11:07:02 w Lay's
maria1980 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Z calym szacunkiem, ale dla mnie Panowie z BezKanalu nie maja pojecia o konkursach, loteriach i czasowkach. W sumie to dobrze emotka  Gdy puerwszy raz zobaczylam ich kanal, to az zamarlam. Pomyslalam, ze to co zostalo "wypracowane, rozgryzione" przez lata konkursowania szlag trafil, bo ktos for fun wszystko pokaze w filmiku. Na szczescie Panowie mysla i graja, jak mugole emotka

emotka
Od zawsze mnie irytują ani to śmieszne ,ani pouczające... niby mają pokazywać,że nie można wygrać ,a teraz wysyłając 500 haseł tylko szkodzą konkursowiczowi i mugolowi zarazem ...

Chcieli zaistnieć-wzięli się za loterie i ok, ale z całym szacunkiem: do pisania dobrych haseł nie wystarczy już kamerka i trochę kasy na inwestycje konkursowe, w mej ocenie potrzebna jest pasja, trochę praktyki i wena twórcza, jaką mamy my konkursowicze emotka   emotka  (mówiąc za Smolarem "zawodowi konkursowicze" emotka )  
Obawiam się, że może w tym wypadku zadziałać powiedzenie, że "gdy coś jest od wszystkiego, to jest do niczego" emotka   
Poza tym, czy bylibyście w stanie ułożyć 500 fajnych hasełek naraz? emotka  Ja nie byłabym w stanie ułożyć ani fajnych, ani kiepskich w takiej ilości.  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 maria1980 0

kalka

#6302328 Napisano: 19.12.2016 10:12:31 w WC - rozmowy o wszystkim
anula81 napisał(a):

kalka napisał(a):

anula81 napisał(a):

czy jest tu ktoś z okolic krakowa, kto ma na zbyciu szczeniaka, jasnego  koloru obojetnie jaka długość włosa, ale z małych kundelków, tak max do 30cm wysokości ?

wprowadzamy sie do nowego domu, czas na nowego domownika.

Anula, zapewne w Krakowie i okolicach jest mnóstwo schronisk pełnych ślicznych psiaków emotka  Jak pójdziesz i zobaczysz, to na pewno się w którymś zakochasz! Zwierzaki adoptowane ze schroniska są przyjaciółmi najwierniejszymi z najwierniejszych  emotka

a wiesz moze jak to wygląda ? czy to jest tzw adopcja co sie z tym wiąże i w ogóle ? czy mają wł. szczeniaki ? raz mieliśmy przygarniętęgo juz starszego pieska, ale znalezionego w lesie,  był z nami 18 lat, niestety już odszedł, postanowiłam że teraz będziemy mieć dopiero jak wejdziemy na swoje, i przszedł czas, a jak na złosć nikt nie ma na oddanie ze znajmych

Jeśli przez fundację (poszukaj fundacji w okolicach Krakowa i zobacz jakie psiaki mają do adopcji), to gdy znajdziesz "swojego" psa, wypełniasz ankietę, podpisujesz umowę adopcyjną i jesteście happy (Ty i Twoja psinka)!
Czasami zdarzają się "schody", ale warto powalczyć o psiaka, w którym się zakochasz emotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302302 Napisano: 19.12.2016 09:07:02 w Biedronka
rettib napisał(a):

Mam szybkie pytanie-czy w Gerardzie podajecie wszystkie dane?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302297 Napisano: 19.12.2016 08:57:21 w WC - rozmowy o wszystkim
anula81 napisał(a):

czy jest tu ktoś z okolic krakowa, kto ma na zbyciu szczeniaka, jasnego  koloru obojetnie jaka długość włosa, ale z małych kundelków, tak max do 30cm wysokości ?

wprowadzamy sie do nowego domu, czas na nowego domownika.

Anula, zapewne w Krakowie i okolicach jest mnóstwo schronisk pełnych ślicznych psiaków emotka  Jak pójdziesz i zobaczysz, to na pewno się w którymś zakochasz! Zwierzaki adoptowane ze schroniska są przyjaciółmi najwierniejszymi z najwierniejszych emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

kalka

#6302292 Napisano: 19.12.2016 08:35:05 w Lay's
monisss napisał(a):

mia napisał(a):

kalka napisał(a):

No pięknie, a ja właśnie zagrałam w ostatnim dniu konkursu LAYSów w Tesco emotka  Mam pytanie: czy powinno przyjść potwierdzenie ma maila? 

W Tesco? emotka
W ogólnopolskich Lay's nie przychodzi żadne potwierdzenie. A konkursu w Tesco nie kojarzę...

No jak ?:) byl. Sluchawki do wygrania. Nie tu nic nie przychodzi ze zwrotek. Ehh z lezka w oku zegnam ten konkurs emotka  

Sorki, ale ja byłam wczoraj zakręcona emotka , chodziło mi o ogólnopolski, ale zasugerowałam się tym, że kupiłam Laysy w Tesco i spytałam o zwrotki na maila w konku Lays w Tesco emotka
Dzięki za info Dziewczyny emotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302282 Napisano: 19.12.2016 02:36:20 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Zasada jest pewnie taka, że jeżeli konsument nie widzi konkursu w "swojej biedronce" - nie wie o nim, nie bierze w nim udziału. W Biedronkach z Tefalem były specjalne standy z produktami, info o konkursie oraz gotowe formularze do wpisania życzeń emotka
Wystarczy wejść na stronę biedronki, wpisać "TEFAL" w wyszukiwarkę, wejść w dowolny produkt i zobaczyć na mapce gdzie jest dostępny. Są to jedynie wybrane Biedronki.

Byłam w "nie mojej"  Biedronce, gdzie niby powinny być produkty TEFAL i żadnych stendów nie było, a jedynym produktem Tefala w ilości sztuk 1 była frytkownica emotka  - Dla mnie to jakieś żarty - nie konkurs   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0