Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6302278 Napisano: 19.12.2016 01:33:26 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie konkurs z Tefalem.Do dziś można zakupić produkty Tefala w Biedronce za 40 zł,a u nas w sklepach totalne braki przez okres konkursu!!! W gazetce od jutra mają być patelnie i co z tego, jak zakupić towar do 18.12 emotka

ja byłam w 5 biedronkach i  w 2 nic nie było w 1   dosc sporo, w innych  troche przebrane.

W Pozku na Piątkowie w jednej Biedrze, był tylko jakiś nóż elektryczny,nic więcej.W innej miejscowości kompletnie nic, no i u mnie też 0 emotka

To może w świetle powyższych faktów Organizatorzy przedłużyli by okres zakupu produktów konkursowych  emotka   emotka
Od jutra mają być dostępne patelnie Tefala, aczkolwiek mam wątpliwości, bo wciąż nie dotarły jeszcze do Biedronek (przynajmniej do "moich")

Zgłoszenia można wysyłać do (chyba) 31.12, tylko zakup trzeba było zrobić do 18.12, ale co z tego, jak w sklepach produktów nie było emotka

I właśnie dlatego można by uderzyć do Organizatorów, by z powyższych powodów przedłużyli okres zakupu produktów konkursowych (w moich  Biedrach na wcale nie było TEFALA)  emotka

Produkty TEFAL były jedynie w wybranych biedronkach...wszystko jest oznaczone na stronie biedronki emotka  Na dziesiątki biedronk we wro, Tefale były jedynie w kilku (zgodnie z mapką).

Hm, szkoda, że nie ma nic na ten temat w regulaminie, emotka   bo to zapisy w regulaminie są wiążące! Chcąc wziąć udział w konkursie powinnam zapoznać się z jego treścią, a tam nie ma nic o stronie Biedronki i "Tefalo-Biedronkowej" liście  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302276 Napisano: 19.12.2016 01:08:47 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

kalka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie konkurs z Tefalem.Do dziś można zakupić produkty Tefala w Biedronce za 40 zł,a u nas w sklepach totalne braki przez okres konkursu!!! W gazetce od jutra mają być patelnie i co z tego, jak zakupić towar do 18.12 emotka

ja byłam w 5 biedronkach i  w 2 nic nie było w 1   dosc sporo, w innych  troche przebrane.

W Pozku na Piątkowie w jednej Biedrze, był tylko jakiś nóż elektryczny,nic więcej.W innej miejscowości kompletnie nic, no i u mnie też 0 emotka

To może w świetle powyższych faktów Organizatorzy przedłużyli by okres zakupu produktów konkursowych  emotka   emotka
Od jutra mają być dostępne patelnie Tefala, aczkolwiek mam wątpliwości, bo wciąż nie dotarły jeszcze do Biedronek (przynajmniej do "moich")

Zgłoszenia można wysyłać do (chyba) 31.12, tylko zakup trzeba było zrobić do 18.12, ale co z tego, jak w sklepach produktów nie było emotka

I właśnie dlatego można by uderzyć do Organizatorów, by z powyższych powodów przedłużyli okres zakupu produktów konkursowych (w moich  Biedrach na wcale nie było TEFALA) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302270 Napisano: 19.12.2016 00:31:44 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Od jutra mają być dostępne patelnie Tefala, aczkolwiek mam wątpliwości, bo wciąż nie dotarły jeszcze do Biedronek (przynajmniej do "moich") Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302268 Napisano: 19.12.2016 00:26:32 w Lay's
No pięknie, a ja właśnie zagrałam w ostatnim dniu konkursu LAYSów w Tesco emotka  Mam pytanie: czy powinno przyjść potwierdzenie ma maila?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302231 Napisano: 18.12.2016 22:48:21 w PODZIĘKOWANIA
RADOSNA emotka  - dziękuję za dzisiejsze poświęcenie czasu dla mnie  emotka    emotka   emotka     emotka   emotka    emotka   emotka    emotka   emotka    emotka   emotka    emotka   emotka    emotka   emotka  emotka emotka
   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302089 Napisano: 18.12.2016 13:59:22 w SZUKAM....
xena napisał(a):

defed napisał(a):

xena napisał(a):

czy bony z kauflanda (karty podarunkowe) maja jakiś termin ważności?? nie mogę się doszukać emotka

• Karty podarunkowe są ważne 4 lata od daty ich wydania. Ważność Karty podarunkowej można sprawdzić:
   a) w Punkcie Obsługi Klienta w każdym markecie Kaufland w Polsce, albo
   b) dzwoniąc pod bezpłatny numer infolinii 800 300 062
http://www.kaufla...odarunkowe/index.jsp

4 czy 5 -to szmat czasu, spokojna głowa emotka dzięki za info

Defed ma rację: 4 latka bo znalazłam na karcie takie info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302050 Napisano: 18.12.2016 11:33:23 w SZUKAM....
xena napisał(a):

czy bony z kauflanda (karty podarunkowe) maja jakiś termin ważności?? nie mogę się doszukać emotka

Aniu, Jak była ostatnia akcja z bonami w Kaufie, to pani w BOK-u powiedziała, że są one ważne 5 lat od ich wystawienia 
p.s.Poza tym z  tych kart wydawana jest reszta Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6302030 Napisano: 18.12.2016 10:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

Czy do Lubelli z konkursu w C4 ,nagroda 3 stopnia trzeba odesłać tylko skan paragonu bez oświadczenia ?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301997 Napisano: 18.12.2016 00:29:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Jeśli pójdziecie do Lidla, kupcie kapustę kiszoną z Charsznicy - ugotowałam potrawę na jutro, żeby się nocą przegryzły smaki, ale sok z kapusty wypiłam od razu: pychotka!

Fajnie, że piszesz! emotka  Ja specjalnie po nią pojadę, bo szukałam u mnie w okolicy kiszonej, a wszędzie jest tylko kwaszona - wynalazek i totalny chłam zarazem emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, teodozja 0

kalka

#6301787 Napisano: 17.12.2016 11:22:18 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam osób z naszego forum, które brały udział w konkursie rysunkowym Kiory  "ULUBIONY TROL" w sieci sklepów TOYS`R`US  http://www.e-konk...ol.html#.WFRvatLhBdg

W tym konkursie było 201 nagród, czy nie ma tu nikogo kto brał udział w tym konku ???   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301784 Napisano: 17.12.2016 11:19:27 w Kupię...

Kupię bony IKEA 
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301727 Napisano: 16.12.2016 23:53:03 w SZUKAM....
Szukam osób z naszego forum, które brały udział w konkursie rysunkowym Kiory  "ULUBIONY TROL" w sieci sklepów TOYS`R`US  https://www.e-kon...ol.html#.WFRvatLhBdg Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301470 Napisano: 16.12.2016 15:28:23 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

KodW Gerardzie trzeba było mieć paragon z danego etapu?

Nie  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

kalka

#6301365 Napisano: 16.12.2016 14:10:17 w Informują
Odkryty mail z konkursu trollowego KIORY w sklepach TOYS’R’US o wygraniu śpiewającej Poppy  emotka  

Na 201 nagród tylko ja wspomniałam na forum o wygranej? emotka   ( I oczywiście jak zwykle cisza o nagrodzie wyciecze emotka )    Wyświetl w wątku >>

kalka

#6301269 Napisano: 16.12.2016 12:20:42 w PODZIĘKOWANIA

Banka-manka,  
ślicznie Ci dziękuję!   emotka   emotka emotka emotka    emotka

Magnus, 
trzymaj się!  emotka   emotka
Wyświetl w wątku >>

kalka

#6301114 Napisano: 16.12.2016 01:30:38 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info, jak najtaniej wysłać pufę lay's... Chcę ją od kogoś odkupić grzecznościowo, a nie chcę Go za zbytnio fatygować i obiecałam, że sama zajmę się wyszukaniem kuriera...

Cześć "Nocny Marku"  emotka
Ja korzystam z www.globkurier.pl - po wysłaniu pierwszej przesyłki dostałam- i dostaję za każdym razem- kod zniżkowy - wychodzi tu najtaniej, również jeśli chodzi o przesyłki gabarytowe (wysyłałam przez ich portal pralkę i nigdzie taniej nie znalazłam)  emotka

Dzięki, dobra kobieto ! Weszłam na Ich stronkę i... :"Niestety kurier nie obsługuje dla tej lokalizacji przesyłek o podanych wymarach. Proszę spróbować podać inne wymiary.". PS. Chodzi o Wrocek i okolice Wałbrzycha... 

No proszę! emotka  A ja zawsze tak ich zachwalam. Aż wierzyć się nie chce emotka , więc proponuję Mariola zadzwonić jutro do nich, bo mają  też całkiem dobrą cenowo ofertę dla przesyłek niestandardowych (tak zamawiałam transport pralki i jeszcze cosik utargowałam emotka  ) 
Pocztą drogo?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301113 Napisano: 16.12.2016 01:25:28 w SZUKAM....
Szukam kodów do North Fish (chętnie kupię te z fb na kanapki, ale inne też mogą być)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301111 Napisano: 16.12.2016 01:23:00 w Kupię...
Jeśli komuś zbywają, to chętnie kupię kody do NorthFish (te z fb na kanapki, ale inne też mogą być) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301110 Napisano: 16.12.2016 01:19:25 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam info, jak najtaniej wysłać pufę lay's... Chcę ją od kogoś odkupić grzecznościowo, a nie chcę Go za zbytnio fatygować i obiecałam, że sama zajmę się wyszukaniem kuriera...

Cześć "Nocny Marku"  emotka
Ja korzystam z www.globkurier.pl - po wysłaniu pierwszej przesyłki dostałam- i dostaję za każdym razem- kod zniżkowy - wychodzi tu najtaniej, również jeśli chodzi o przesyłki gabarytowe (wysyłałam przez ich portal pralkę i nigdzie taniej nie znalazłam) emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6299822 Napisano: 13.12.2016 16:09:50 w Kupię...
Kupię młodzieżowy plecak dla nastolatki (na szkolne książki).  Wyświetl w wątku >>
0 0