Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6293790 Napisano: 30.11.2016 22:29:32 w Kaufland konkursy
Edzia, jesteś wielka!emotka (mówiłam Ci już to kiedyś?)  emotka
No i proszę-będzie jasny obraz sytuacji emotka  Osobiście nie wierzę (w tym wypadku oczywiście- bo z choinki się nie urwałam) w filmiki, laurki, makietki i linki do tego typu prac, ale jeśli już siejecie ziarno niepewności, to można to sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293767 Napisano: 30.11.2016 21:55:27 w Kaufland konkursy
taalvikki napisał(a):

koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

o naiwności! tyś potęgą, dzięki której zawsze "uczciwi" wygrywać będą.

ps. nie wiem, jak w tym konkursie, ale w wielu innych już nieraz wygrywały prace nieregulaminowe. może to kiepskie porównanie, bo i waga konkursu inna, ale ostatnio na fb wygrałam coś, a następnie zauważyłam, że przekroczyłam limit znaków. napisałam o tym organizatorowi, a on na to, że "nie szkodzi".  

Mam nadzieję, że KAUFLAND podszedł jednak uczciwie i że zawierając umowę z organizatorem konkursu: cyt z regul: Regulamin stanowi treść umowy konkursowej pomiędzy Organizatorem a Uczestnikiem Konkursu... zostałam potraktowana w uczciwy sposób i przegrałam z uczciwą konkurencją-Kaufland zobowiązał się czuwać nad tym. emotka
Zadanie konkursowe, którego wykonanie umożliwia udział i wygraną w danym Etapie Konkursu,polega na jak najbardziej kreatywnym dokończeniu zdania: „Lubię robić zakupy w marketach
Kaufland, ponieważ…”, zwanego dalej „Hasłem”

Jeśli okazałoby się, że dokończenie zdania, mającego być hasłem,w stworzonej do tego aplikacji - a zdefiniowanie ZDANIA i HASŁA nie jest sprawą skomplikowaną- jest linkiem, filmikiem, makietką, to wtedy bym się wkurzyła, gdyż poczułabym się jak "słup konkursowy" i wtedy podjęłabym prawne kroki. Jednak póki co-luzik, bo po pierwsze trzeba mieć dowody, a po drugie naprawdę trudno mi uwierzyć w to, że KAUFLAND mógłby złamać własny, ustanowiony przez siebie regulamin. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293751 Napisano: 30.11.2016 21:26:49 w Kaufland konkursy
harnas napisał(a):

koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

To żyj w tym świecie emotka
Już tyle razy nagradzano niezgodne z regulaminem prace i nic się nie działo, tu niestety też film pt. 15 lat Kaufland w Polsce zgarnia autko. c'est la vie!

Skąd wiesz, że film??? emotka  Przecież regulamin mówił jasno: HASŁO ! 
Mam propozycję, by nie wyciągać wniosków pochopnie! Kto z biorących udział w konku (a mjących obiekcje) mieszka najbliżej centrali Kaufa,niech podskoczy do nich i zajrzy do protokołu z  wynikami- każdy uczestnik ma prawo do wglądu- i wtedy będzie jasny obraz tej sytuacji!!!  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293257 Napisano: 30.11.2016 13:54:26 w SZUKAM....
Dzięki Mixik za info! emotka  Jeśli mam czekać 30 dni, to niech się bujają, idę kupić kartę w Plusie, a tę wyrejestruję i tyle  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293245 Napisano: 30.11.2016 13:39:42 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

muszę Cię zmartwić - możesz go sobie... powiesić... kiedyś też się nań nadziałem i do dziś leży zapomniany i nieodblokowany w żaden z możliwych sposobów (rozmowa na infolinii i aplikacja nie pomogły)

Dzięki.Udało mi się dodzwonić na infolinię Orange i niby odblokowali  mi smsy premium- (ponoć, bo to się dopiero okaże) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293229 Napisano: 30.11.2016 13:25:02 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

kalka napisał(a):

huda83 napisał(a):

kalka napisał(a):

huda83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam informacji, co mam zrobić, żeby móc wysyłać sms-y premium z nowej karty ORANGE  emotka
 kupiłam, zarejestrowalam, doładowałam, przedłużyłam ważność karty na rok, a smsa na konk wciąż wysłać nie mogę   emotka  

Doładowałaś za 10 zł?

Wchodziłaś w aplikację/stronę netową Mój Orange?

A jak wejdę, to co? Pewnie muszę coś odblokować, z tym że ta  karta, jak pisałam: ta karta nie ma blokady 

Taa..moja tez miala nie miec. juz nie pamietam, ale tam bylo mnostwo dziobkow do odhaczenia, jesli chodzi o smsy i rozmowy premium

Kurcze, ale u mnie nawet nawet w "Mój Orange" nie mogę odblokować  smsów specjalnych!  emotka  Jak klikam odblokuj, to pokazuje się info: Akcja na usludze jest niemożliwa, ze względu na blokadę administracyjną połączeń wychodzących  emotka  Czy to znaczy, że moją nowo nabytą i zarejestrowaną kartę mogę sobie w ramce na ścianie powiesić?Czy może jest jednak jakiś  sposób na odblokowanie sms-ków konkursowych??? emotka   

a czy nie jest to "bezpieczny starter" - http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4003937882,title,Bezpieczny-Starter,article.html

Tak, jest, (pisałam o tym wczoraj) ale myślałam, że mogę jako właściciel numeru decydować i odblokować  ems premium, a tu doopa emotka   Wyświetl w wątku >>
1 huda83 0

kalka

#6293211 Napisano: 30.11.2016 13:11:37 w SZUKAM....
huda83 napisał(a):

kalka napisał(a):

huda83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam informacji, co mam zrobić, żeby móc wysyłać sms-y premium z nowej karty ORANGE  emotka
 kupiłam, zarejestrowalam, doładowałam, przedłużyłam ważność karty na rok, a smsa na konk wciąż wysłać nie mogę   emotka  

Doładowałaś za 10 zł?

A jak wejdę, to co? Pewnie muszę coś odblokować, z tym że ta  karta, jak pisałam: ta karta nie ma blokady 

Taa..moja tez miala nie miec. juz nie pamietam, ale tam bylo mnostwo dziobkow do odhaczenia, jesli chodzi o smsy i rozmowy premium

Kurcze, ale u mnie nawet nawet w "Mój Orange" nie mogę odblokować  smsów specjalnych! emotka  Jak klikam odblokuj, to pokazuje się info: Akcja na usludze jest niemożliwa, ze względu na blokadę administracyjną połączeń wychodzących emotka  Czy to znaczy, że moją nowo nabytą i zarejestrowaną kartę mogę sobie w ramce na ścianie powiesić?Czy może jest jednak jakiś  sposób na odblokowanie sms-ków konkursowych??? emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292888 Napisano: 29.11.2016 22:46:37 w Paragony na trwające konkursy
Jeśli komuś zbywa paragon na kończący się dziś konk Lays w Żabce, to w zamian oferuje paragony na inne konkursy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292737 Napisano: 29.11.2016 18:12:10 w SZUKAM....
huda83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Doładowałaś za 10 zł?

A jak wejdę, to co? Pewnie muszę coś odblokować, z tym że ta  karta, jak pisałam: ta karta nie ma blokady  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292735 Napisano: 29.11.2016 18:09:59 w SZUKAM....
Dzięki Monkakk, akurat ta jest bez blokady rodzicielskiej dlatego nie rozumiem w czym tkwi problem,  emotka
ale dobrze wiedzieć, bo mam drugą- właśnie z tą blokadą niestety  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292726 Napisano: 29.11.2016 18:01:26 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

kalka napisał(a):

iszhara napisał(a):

Szukam osób które dostały w ubiegłym tygodniu pomyłkowo ponownie przelew od Smolara z loterii Coca-Cola w Biedronce i odsyłały pieniądze. Proszę o PW. emotka

Martusia, a może to po prostu świąteczna premia od SMOLARA dla tych którzy u nich wciąż wytrwale grają  emotka  
Ja tam np. już spasowałam emotka  

Byłoby fajnie emotka   lecz niestety to ich pomyłka bo potem prosili o zwrot przelewu a ja pomyłkowo skasowałam sms-a w którym były szczegóły. emotka

O! jaka szkoda!  emotka  Przeceniłam ich  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292720 Napisano: 29.11.2016 17:58:13 w SZUKAM....
Tak emotka  A to za mało Edzia? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292715 Napisano: 29.11.2016 17:56:03 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

Szukam osób które dostały w ubiegłym tygodniu pomyłkowo ponownie przelew od Smolara z loterii Coca-Cola w Biedronce i odsyłały pieniądze. Proszę o PW. emotka

Martusia, a może to po prostu świąteczna premia od SMOLARA dla tych którzy u nich wciąż wytrwale grają  emotka  
Ja tam np. już spasowałam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292711 Napisano: 29.11.2016 17:53:02 w SZUKAM....
Szukam informacji, co mam zrobić, żeby móc wysyłać sms-y premium z nowej karty ORANGE emotka
 kupiłam, zarejestrowalam, doładowałam, przedłużyłam ważność karty na rok, a smsa na konk wciąż wysłać nie mogę   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292617 Napisano: 29.11.2016 16:03:01 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

olunka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

że u nas już ksiądz po kolędzie będzie chodił... Jeszcze nawet Mikołajek nie ma... a parafia już chodzi na kolędowanie emotka

bo się zaczął Adwent:)

zawsze myslalam ze koledowanie jest po adwencie emotka

Aneta, a czy to na pewno jest wizyta "po kolędzie"? Na Wilanowie w Warszawie  ksiądz odwiedza parafian cały rok w ramach wizyty duszpasterskiej. Po kolędzie nie byłby w stanie odwiedzić wszystkich chętnych, a i tak co drugi rok wypada wizyta -nawet przy całorocznych odwiedzinach. 
Zresztą nie sądzę, żeby Ci się wciskał na siłę, jak nie chcesz, to powiedz otwarcie - NIE DZIĘKUJĘ emotka    Wyświetl w wątku >>

kalka

#6292574 Napisano: 29.11.2016 15:16:55 w Biedronka
ashley878 napisał(a):

Czy na gerarda trzeba mieć paragony z danego dnia albo etapu ?

Z tego co pamiętam (żeby nie było...-raz czytałam cały regul emotka ), to nie trzeba. I mam nadzieję, że tak jest, bo czeka na mą twórczą wenę kilka paragonów sprzed paru dni emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292572 Napisano: 29.11.2016 15:13:45 w Biedronka
Dzięki Kochani emotka  Ale jesteście oczytani w tych regulaminach! emotka  Ja się ostatnio z niczym nie mogę wyrobić czasowo emotka
   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292501 Napisano: 29.11.2016 14:06:49 w Biedronka
Jest ktoś może zorientowany, czy w Dr Gerdzie informują etapami, czy może wszystkich dopiero po zakończeniu konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6291606 Napisano: 27.11.2016 22:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

szindy napisał(a):

harnas napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy w tym konkursie Kaufland ze smartfonami koniecznie trzeba podawać swój Pesel?

https://kauflandaplikacja.pl/

niekoniecznie, możesz nie brać udziału emotka

Zawsze zastanawia mnie zasadność takich rad a także IQ osób, które je udzielają

a mnie zastanawia IQ osób, które nie potrafią przeczytać zasad i regulaminów. a dodatkowo śmieszy mnie ten paniczny strach przed podaniem peselu. ale cóż, ostatnio z rezerwy dostałam koszulkę z jeżem, bo, jak się domyślam, ktoś nie chciał podać magicznego numeru, więc... bójcie się, bójcie!  :D

Przy drobnych nagrodach nigdy nie podaję peselu, a  nagrody i tak dostaję. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6289604 Napisano: 24.11.2016 11:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

"poprzezuzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:DrGerard.numerparagonu.CiasteczkadrGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo...."
Trzeba przepisać w SMS ten początek czy tylko dokończenie?

wybór należy do Ciebie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0