Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#5938908 Napisano: 03.11.2014 17:46:46 w Czy informują/ informowali?
maria1980 napisał(a):

marzenalol2 napisał(a):

Co do Ferrero, to jak sprawdzacie plagiat? Bo rozumiem, ze komisja nie sprawdza, skoro plagiatorzy widnieli na stronie jako wygrani rok temu emotka

Widnieli dopóty ich konkursowicze na plagiacie drapnęli emotka
Nagrody im pozabierano i innym przyznano emotka

Myślę, że w tym roku może być trudno z doszukaniem się plagiatu, tylko 15 nagrodzonych prac,a do tego większość grających chyba zdawała sobie sprawę, że Ferrero publikuje prace i eliminuje plagiaty. Jutro powinno sie coś niecoś wyjaśnić emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5938370 Napisano: 02.11.2014 08:11:01 w Czy informują/ informowali?
Myśleli w Farrero, że się nie wyda emotka ale my tu na forum wiemy wszystko emotka (no... prawie wszystko) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5938369 Napisano: 02.11.2014 08:03:43 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

marzenalol2 napisał(a):

Podejrzewam, ze nie dodali tych zgłoszeń, które mielismy wysłac na meila z powodu awarii

ode mnie poszły 3 zgłoszenia w niedziele- zresztą jedyne do tego konkursu z Mediolanem. O róznej porze w niedziele wysłane były, wszystkie przeszły, z różnych przeglądarek..nie nie wiem o awarii. najlepiej zadzwonic i zapytac-czy konkurs definitywnie zakonczony,,,czy była rezerwa, etc..

UlCiAh napisał(a):

delvitto napisał(a):

kalka napisał(a):

marzenalol2 napisał(a):

pszczola napisał(a):

a FERRERO ROCHER? Ma ktoś jakieś wieści ze świata?

chyba juz dzwonili..mieli czas na drugi dzien po zakonczeniu etapu, wieć wtorek-maxymalnie sroda powinni informowac.

Wydaje mi się, że Ferrero coś kręci emotka Otóż napisali mi, że w związku z awarią w weekend przedłużają przyjmujmowanie zgłoszeń do wtorku do południa, a jednocześnie około południa dziewczyna informowala o wygranej koleżanki. Nic już z tego nie rozumiem emotka

rozczarowało mnie Ferrero... emotka tak bardzo zawiedziona to już dawno nie byłam...

Pewnie nie będę obiektywna, bo akurat miałam trochę szczęścia w przypadku Ferrero w tym roku, ale wydaje się iż wszystko ogarniają regulaminowo...
O awarii nie słyszałam i strona wydaje się być wciąż aktywna, ale myślę że już jest PO wyborach.
Pozostaje jeszcze liczyć na rezerwę, która jak dobrze pamiętam w zeszłym roku trafiła do kogoś z forum! emotka

Regulamin nie przewidywał awarii strony, ale ponieważ się ona zdarzyła, to Ferrero przesłało odpowiedź, że przedłuża czas zgłaszania prac drogą milową, tylko, że w tym samym czasie informowało już laureatów emotka . No chyba nie było to uczciwe ze strony Ferrero emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5937783 Napisano: 31.10.2014 10:10:39 w Czy informują/ informowali?
marzenalol2 napisał(a):

pszczola napisał(a):

a FERRERO ROCHER? Ma ktoś jakieś wieści ze świata?

chyba juz dzwonili..mieli czas na drugi dzien po zakonczeniu etapu, wieć wtorek-maxymalnie sroda powinni informowac.

Wydaje mi się, że Ferrero coś kręci emotka Otóż napisali mi, że w związku z awarią w weekend przedłużają przyjmujmowanie zgłoszeń do wtorku do południa, a jednocześnie około południa dziewczyna informowala o wygranej koleżanki. Nic już z tego nie rozumiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5937453 Napisano: 30.10.2014 13:46:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
aniabania napisał(a):

Gratulacje dla ostatnich zwyciężczyń emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5937264 Napisano: 30.10.2014 05:24:50 w Czy informują/ informowali?
marzenalol2 napisał(a):

czy złota rybka z ferrero dzwoniła?

We wtorek ok. południa katthlyn napisała, że dzwonili do jej koleżanki, a mi tego samego dnia powiedzieli, że w związku z niedzielną awarią jeszcze przyjmują do południa we wtorak zgłoszenia. Ja już zgłupiałam emotka Czy to znaczy, że przyjmowali zgłoszenia już po wybraniu laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936478 Napisano: 28.10.2014 20:11:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Obrady komisji mają zakończyć się jutro.
Albo Ferrero nas oszukuje, albo Twoja koleżanka, ale jakoś do Ferrero mam zaufanie i ufam, że jest tak jak mówią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936476 Napisano: 28.10.2014 20:10:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
katthlyn napisał(a):

Dziękuję Dziewczynki za gratulacje, moja koleżanka wygrała dziś Mediolan z Ferrero, idę do sklepu po praliny emotka

Wątpliwa sprawa (nie chcę powiedzieć ściema), bo w związku z niedzielną awarią strony www.Ferrero przyjmowało do południa dnia dzisiejszego zaległe zgłoszenia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936363 Napisano: 28.10.2014 15:31:21 w Intermarche
iwona0103 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

donia7 napisał(a):

is77 napisał(a):

może wątek nie jest najlepszy, ale z czego (oprócz ITM) można dziś wygrać? emotka

może z kaufa puszczą tego o jesieni emotka

a może z Polo zaczną dzwonić emotka

i jeszcze Złota Rybka emotka

Tydzień temu o tej porze w Złotej Rybce było już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936069 Napisano: 28.10.2014 03:14:33 w Udane wymiany - polecane nicki:)
szprotka - ślicznie dziękuję emotka POLECAM! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936068 Napisano: 28.10.2014 03:11:52 w Rossmann
joan napisał(a):

angie222 napisał(a):

(...) Konkurs Bond i SmartFood - pierwszego specyfiku nie kupiłabym nawet dla dziadka, (...)

Ale dlaczego?
Była kiedyś organizowana bodajże loteria Bonda, nie pamiętam, który kosmetyk mieliśmy w domu, chyba balsam po goleniu - zapach obłędny, byłam zachwycona emotka

emotka emotka emotka
Ja też dałam Tatusiowi balsam po goleniu sensitive BONDA i wcale nie narzekał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5935614 Napisano: 26.10.2014 16:48:19 w SZUKAM....
yaagatka napisał(a):

czy tylko ja nie moge dziś dodać zgłoszenie na ferrero rocher?
ciagle mi sie błąd pokazuje po wypełnienieu pól

No właśnie ja też nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5935104 Napisano: 24.10.2014 14:58:13 w Intermarche
estrelitta napisał(a):

Mam pytanko emotka Czy w konkursach ITM można wygrywać wielokrotnie na jedno gospodarstwo domowe? W regulaminie jest zapis, że tylko 1 osoba = 1 nagroda.

jeśli jest tylko taki zapis, to w/g regulaminu można (może np. wygrać i mąż i żona) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5935103 Napisano: 24.10.2014 14:56:29 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

kalka napisał(a):

olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

Słuchajcie, a co z Bobovitą? Czu ktoś wczoraj się chwalił wygraną?

Z Bobovity jeszcze dużo czasu mają emotka

aaaa! FAKTYCZNIE! do 22 ale listpada nie peździernika emotka
dzięki!

O jakim konkursie piszecie???Bobovita spełnia marzenia??Jeżeli tak to do 22.11 potrwa procedura weryfikacyjna, ale posiedzenie 21.10 i do 5 dni telefon!

A to jednak dobrze myślałam,tylko jeśli to ta sama firma rozwiązuje, co konk Bobovity z kuchenkami, to może się nikt na forum nie pochwalić emotka Wtedy na 100 kuchenek wygrała na forum jedna, czy dwie osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934539 Napisano: 23.10.2014 14:41:09 w NA CO CZEKAMY?
aurorcia napisał(a):

Odnośnie Bobovity skąd macie taki termin???
§3 pkt 4 mówi, że nagrody główne będą wybierane na posiedzeniu komisji konkursowej dnia 21.10 i 5 dni na informowanie.

W zwrotce był termin 22.11 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934447 Napisano: 23.10.2014 11:54:41 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

szarri - na pewno NIE Media Contact emotka (oni zawsze mają jakieś problemy, a to z informowaniem o wygranej, a później z wysyłką nagród)
i NIE Mysiorki z Łodzi (oni lubią nagradzać swoich znajomych - na przykład samochodami, co kiedyś były w Lidlu do wygrania)

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934414 Napisano: 23.10.2014 11:03:59 w Intermarche
olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

Słuchajcie, a co z Bobovitą? Czu ktoś wczoraj się chwalił wygraną?

Z Bobovity jeszcze dużo czasu mają emotka

aaaa! FAKTYCZNIE! do 22 ale listpada nie peździernika emotka
dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934388 Napisano: 23.10.2014 10:31:46 w Intermarche
Słuchajcie, a co z Bobovitą? Czu ktoś wczoraj się chwalił wygraną? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5933610 Napisano: 21.10.2014 15:30:42 w Informują
Jeśli chodzodzi o złotą rybkę w Ferreo w minionym tygodniu to już po ptokach emotka Dzwonili dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5930928 Napisano: 15.10.2014 09:55:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

ja w konkursach sms w tesco magazynie nie biore udzialu ale te wyniki to normalnie kpina

To podobnie jak ja, ale jak zobaczyłam wyniki, to mało z krzesła nie spadłam emotka Totalna farsa emotka Zobaczymy, czy będzie reakcja po interwecji ziółka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0