Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5868141 Napisano: 30.05.2014 10:16:44 w Hochland
masza napisał(a):

Czy ktoś mnie oświeci; czy zgodnie z tym , ważna jest gwarancja na podstawie kopii faktury zbiorczej od GRASPA i nr seryjnego opiekacza?
http://www.suppor...ranty/WBO_PL_POL.pdf

podbijam Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5868037 Napisano: 29.05.2014 22:14:36 w Hochland
Czy ktoś mnie oświeci; czy zgodnie z tym , ważna jest gwarancja na podstawie kopii faktury zbiorczej od GRASPA i nr seryjnego opiekacza?
http://www.suppor...ranty/WBO_PL_POL.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5866986 Napisano: 27.05.2014 18:57:55 w Hochland
Czy karty z żabki sa juz aktywne? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5866908 Napisano: 27.05.2014 15:47:10 w Hochland
szprotka napisał(a):

czy były już wyniki z Intermarche Hochland z głównymi emotka

nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5866422 Napisano: 26.05.2014 16:03:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bony ITM i toster z Żabki - UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5866153 Napisano: 25.05.2014 20:39:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

masza napisał(a):

Czy z loterii FA przychodzi potwierdzenie na @ , wysyłam już kolejne zgłoszenie i potwierdzenia brak emotka

Nie dygaj emotka ja wysłałem 20 i nic nie przyszło emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5866147 Napisano: 25.05.2014 20:21:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z loterii FA przychodzi potwierdzenie na @ , wysyłam już kolejne zgłoszenie i potwierdzenia brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5865397 Napisano: 22.05.2014 17:16:33 w Hochland
czyli zostały jeszcze karty z ITM do rozdania.....
czy będzie też edycja w Polomarkecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5865347 Napisano: 22.05.2014 15:15:09 w Biedronka
agicho napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

co to za konkurs rexona? emotka nie potrafię zanleźć emotka

https://www.e-kon...et.html#.U33uayim5co

czyli już po konkursie... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5865276 Napisano: 22.05.2014 12:10:19 w Biedronka
beata21 napisał(a):

a Rexona już informowała ?

co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5865271 Napisano: 22.05.2014 12:02:28 w Pomocy!!!!
DORFII napisał(a):

masza napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ja bym wysłała rzecz do osoby, która już zapłaciła

ta drugą poprosiłabym o wstrzymanie się z zapłatą

tak też zrobiłam, przesyłka czeka uszykowana dla osoby, która zapłaciła, a do tej drugiej poszedł @ z zapytaniem:) Dzki koza. k90 za rady, oby się dobrze skończyło

musisz też zgłosić do allegro, że druga transakcja nie doszła do skutku,żeby nie płacić prowizji

dziękuję za rady, nie będzie negatywa, osoba kupująca była bardzo wyrozumiała, nie robiła żadnych problemów. O zwrot prowizji nie będę sie ubiegała, bo to zbyt niska kwota... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5863746 Napisano: 18.05.2014 23:43:35 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

ja bym wysłała rzecz do osoby, która już zapłaciła

ta drugą poprosiłabym o wstrzymanie się z zapłatą

tak też zrobiłam, przesyłka czeka uszykowana dla osoby, która zapłaciła, a do tej drugiej poszedł @ z zapytaniem:) Dzki koza. k90 za rady, oby się dobrze skończyło Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5863742 Napisano: 18.05.2014 23:36:52 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

masza napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

masza napisał(a):

Dziś sama potrzebuję pomocy:(
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaką karę nałoży mi Allegro za to , ze przez przypadek wystawiłam przedmiot x 2 i sprzedał się też x2 , a rzecz mam tylko 1. Mogę dogadać się z kupujacym, czy muszę sama zgłosić tą sytuację na Allegro? POMOCY, nie wiem co robić.... emotka emotka

zdublowaną aukcję mogłaś od razu anulować, zakończyć

tak, oczywiście, gdybym o niej wiedziała, dopiero dziś jak padła oferta kupna to się zorientowałam

ale przecież
- na maila przychodzi info o wystawieniu przedmiotu na sprzedaż, 2 aukcje, 2 maile

- w zakładce MOJE ALLEGRO lub SPRZEDAJĘ można obserwować swoje aukcje, liczbę wejść i obserwowanych

w przyszłości tak możesz kontrolować swoje aukcje i uniknąć takich "przygód"

teraz musisz przez formularz zwrócić się do Allegro o anulowanie transakcji, bo...

http://allegro.pl/Contact2/Contact2.php
kategoria: Jestem Sprzedającym
temat: Problem z finalizacją transakcji

i poinformować jednego z kupujących o tym fakcie

owsze przychodzą @ , ale ja po prostu to przeoczyłam, nie sprawdzam poczty codziennie, zapomniałam , ze rzecz wystawiłam i wystawiłam ja ponownie Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5863734 Napisano: 18.05.2014 23:25:07 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

masza napisał(a):

asiam napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaką karę nałoży mi Allegro za to , ze przez przypadek wystawiłam przedmiot x 2 i sprzedał się też x2 , a rzecz mam tylko 1. Mogę dogadać się z kupujacym, czy muszę sama zgłosić tą sytuację na Allegro? POMOCY, nie wiem co robić.... emotka emotka

Proś kupującego o wybaczenie.Wymysl jakąś wiarygodną sytuację.Dziecko zniszczyło. mąz wyrzucić przez przypadek - zalezy co to było.Allegro cię nie ukarze.Najwyżej zarobisz negatywa od kupującego.

napisałam już prawdę emotka i w ramach przeprosin zaproponowałam wysyłkę innej rzeczy gratis[ bo to było ubranko dziecięce], ale nie wiem co zrobić jak sie nie zgodzi...Pierwsza osoba jeszcze mi nie zapłaciła, od drugiej juz pieniadze wpłyneły...

Czekać.Tej która powie,że nie ma sprawy zwrócisz pieniądze.

ok dzki
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5863730 Napisano: 18.05.2014 23:22:05 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

masza napisał(a):

Proś kupującego o wybaczenie.Wymysl jakąś wiarygodną sytuację.Dziecko zniszczyło. mąz wyrzucić przez przypadek - zalezy co to było.Allegro cię nie ukarze.Najwyżej zarobisz negatywa od kupującego.

napisałam już prawdę emotka i w ramach przeprosin zaproponowałam wysyłkę innej rzeczy gratis[ bo to było ubranko dziecięce], ale nie wiem co zrobić jak sie nie zgodzi...Pierwsza osoba jeszcze mi nie zapłaciła, od drugiej juz pieniadze wpłyneły... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5863726 Napisano: 18.05.2014 23:19:37 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

masza napisał(a):

zdublowaną aukcję mogłaś od razu anulować, zakończyć

tak, oczywiście, gdybym o niej wiedziała, dopiero dziś jak padła oferta kupna to się zorientowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5863722 Napisano: 18.05.2014 23:15:55 w Allegro.pl - bez linków
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaką karę nałoży mi Allegro za to , ze przez przypadek wystawiłam przedmiot x 2 i sprzedał się też x2 , a rzecz mam tylko 1. Mogę dogadać się z kupujacym, czy muszę sama zgłosić tą sytuację na Allegro? POMOCY, nie wiem co robić.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5863721 Napisano: 18.05.2014 23:12:52 w Pomocy!!!!
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaką karę nałoży mi Allegro za to , ze przez przypadek wystawiłam przedmiot x 2 i sprzedał się też x2 , a rzecz mam tylko 1. Mogę dogadać się z kupujacym, czy muszę sama zgłosić tą sytuację na Allegro? POMOCY, nie wiem co robić.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5862045 Napisano: 14.05.2014 14:49:53 w Pomocy!!!!
martunik3 napisał(a):

mam pytanie odnośnie allegro. Chcę wystawić sprzedającemu negatywa (mam do tego słuszne prawo), ale widzę, że on odwdzięcza się innym zawsze tym samym. Pytanie: czy jeśli dodam użytkownika do czarnej listy, ma on możliwość wystawienia mi komentarza? A może jest jakiś inny sposób? emotka

niestety, zawsze negatyw kończy się negatywem:( ale możesz pod tym negatywem , napisać jeszcze komentarz , z\e jest to np. negatyw -odwet
Ja raz tak dostałam negatyw, ale był w nim tak bezsensowny powód , i nieprawdziwy do tego , że osoba , która go wystawiła tylko się ośmieszyła, więc w sumie ten kto przeczytał ten negatyw i koment pod nim , domyśla się , ze to odwet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5861378 Napisano: 13.05.2014 15:48:43 w Hochland
DORFII napisał(a):

Dostałam z Grasp zbiorową fakturę na zakup Grilli Philips na e-maila, czy może ona służyć jako dokument przy reklamacji, jeśli nie mam podbitej gwarancji?

myślę , ze tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0