Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5828826 Napisano: 23.02.2014 13:09:35 w TESCO konkursy
dzasmina napisał(a):

masza napisał(a):

jaka agencja prowadzi AMINO?

Advalue emotka
a czy wysyłał ktoś już smsa na te zupy? przychodzi jakaś zwrotka?

tak, przychodzi emotka
milkaaa13 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

masza napisał(a):

jaka agencja prowadzi AMINO?

Advalue emotka
a czy wysyłał ktoś już smsa na te zupy? przychodzi jakaś zwrotka?

a to wszystkie tesco biorą udział czy nie?

ja kupiłam w małym, ale bez regulaminu trudno powiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5828602 Napisano: 22.02.2014 18:13:32 w TESCO konkursy
jaka agencja prowadzi AMINO? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5828239 Napisano: 21.02.2014 19:11:31 w TESCO konkursy
koza.k90 napisał(a):

coś Ty, maszeńka emotka

przecież to nam telefony się popsuły - co do jednego emotka

i esków błądzących w eterze nie przyjmują

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5828235 Napisano: 21.02.2014 19:05:11 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

Panie Sławku....... emotka czego mój telefon milczy

On obdzwania teraz znajomych, bo potrzebne nazwiska na listę zwycięzców/ podejrzewam, że niestety znajomi mają zapasy Colgate i nie odbierają i stad ta zwłoka w wynikach myślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5828121 Napisano: 21.02.2014 16:47:10 w TESCO konkursy
rubik napisał(a):

Redakcja Tesco Magazynu poinformowała z konkursu Dr.Oetkera że przepraszaja za niescislosci w regulaminie i dodatkowo za udzial w konkursie wyslą silikonową formę do pieczenia.Ładnie z ich strony,przed chwila sms

a ja nadal uważam, ze powinni nam dać tamte nagrody, które były w regulaminie, a nie zmieniać po cichu regulamin licząc , że nikt nic nie zauważy, regulamin zawsze jest najważniejszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5827922 Napisano: 21.02.2014 12:48:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
olmix napisał(a):

wreszcie przyszła także nagroda z Vitrum Vision z onetu emotka

i do mnie UPS em Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5827836 Napisano: 21.02.2014 10:36:31 w Intermarche
mahuska napisał(a):

U mnie 2 duże żele, jeden pachnie cudnie...szczoteczka, pasta, płyn do płukania, sztyft pod paszki emotka ajax do łazienki + uzupełnienie... fajny...i u mnie tylko pasta troszkę zmaltretowana reszta w całości...ja jestem zadowolona....tyle że paczkę znalazłam pod drzwiami...furtka zamknięta na klucz... paczkowy przez płot chyba skakał emotka

Ola , może dorzucił i akurat na pastę trafiło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5827834 Napisano: 21.02.2014 10:32:36 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

mrking napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

cHYBA dziś upłynął termin powiadomienia laureatów konkursu walentynkowego... MC znów ma urlop.

Dzwoniłem ok. 17.00 to pani powiedziała, że jej przełożony powiedział, że do jutra mają czas na wysyłanie zawiadomień z konkursu walentynkowego w tesco emotka emotka

Zgadza się. Do jutra emotka

Czy przełożony juz wstał > emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5827743 Napisano: 20.02.2014 23:23:40 w TESCO konkursy
a ile zupek amino trzeba kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5825834 Napisano: 18.02.2014 15:04:18 w TESCO konkursy
ilonaxx5 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Pan Sławek zapomniał o nas, czy ja coś przegapiłam? emotka

nadal czyta walentynkowe poematy... emotka

jezdzi furą i czyta emotka emotka

może niech już wraca i kliknie w ENTER emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5823932 Napisano: 14.02.2014 18:55:48 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

ja właśnie na fakt.pl spojrzałam na artykuł o kierowcy, który przejechał dużego psa, przejechał i odjechał...po co ja tam wchodziłam...teraz siedzę i płaczę...

no to było wczoraj wieczorem, i od wczoraj organizacje prozwierzęce szukają tego psa, możliwe , ze juz go znaleziono emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5822323 Napisano: 11.02.2014 22:12:42 w Kaufland konkursy
ewka656 napisał(a):

nataszka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Czy te karty z Kauflanda to są karty którymi można płacić tylko z Kauflandzie czy obojętnie gdzie?

gdzie sobie zamarzysz -jak tylko kartą możnaq płacić

Może to głupie pytanie ale nigdy jeszcze nie wygrałam takiej karty...
można te pieniążki wybrać jakoś z bankomatu?

tak, trzeba wpłacić na to konto 5 zł i wtedy wybrać całe 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5821071 Napisano: 10.02.2014 11:38:27 w Rossmann
DORFII napisał(a):

anialistopad napisał(a):

czy macie juz @ z bobini?

JA E-MAILA O ODBIÓR NAGRODY MIAŁAM W PIĄTEK.

ja też już odebrałam nagrodę z Bobini Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5821048 Napisano: 10.02.2014 11:07:13 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

masza napisał(a):

Ja mam pytanie do tych , którzy wygrali w TM w Dr Oetkerze, podejrzewam, ze ktoś zadzwonił i si eupomniał o resztę nagrody i nagle zmieniono regulamin, ja mam skopiowany zapis o porzedniej nagrodzie....Czy coś z tym robimy? Samej mi się nie chce...dopiero skończyłam wykłócać się z nimi o bony z Pedigree.... emotka

Masza, obawiam się, że nic z tego nie będzie, bo na stronie w zajawce konkursu (obrazek) od początku jest podział na nagrody 3 x 10...
http://www.tesco....sy/40-magazyn-tesco/

Dlatego ja ograniczyłam się do jednego smsa, bo nie wiedziałam, czy regulamin, czy zajawkę będą brać pod uwagę.
I tak o jeden za dużo, bo kolejne 1,22zł na MC poszło się ***** ... emotka

noo, w regulaminie była mowa o komplecie nagród za 117 zł...., a zresztą nikt nic innego prócz rózgi nie dostał....
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5820502 Napisano: 08.02.2014 22:06:34 w TESCO konkursy
Ja mam pytanie do tych , którzy wygrali w TM w Dr Oetkerze, podejrzewam, ze ktoś zadzwonił i si eupomniał o resztę nagrody i nagle zmieniono regulamin, ja mam skopiowany zapis o porzedniej nagrodzie....Czy coś z tym robimy? Samej mi się nie chce...dopiero skończyłam wykłócać się z nimi o bony z Pedigree.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5820488 Napisano: 08.02.2014 21:54:22 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

rubik napisał(a):

Grałam w konkursie smsowym w zimowych konkursach Tesco.Owszem wygralam tam nagrodę miala byc forma rozga i waga z miarką wartość nagrody.117.Przyszła forma jedynie.Owszem napisalam do nich maila ale bez odzewu telefonu też nie odbierają a najlepsze jest to że dzis zmienili sobie regulamin piszac że do wygrania jest nagroda w wysokosci 29 zl nawet co to jest nie ma wzmianki zeby reszty nie doslac.I jak tu wierzyć regulaminowi jak mozna z nim robic co sie chce.Ludzie wysyłaja smsy nabijaja im kase a oni po konkursie zmiana regulaminu i nagrody nie te co powinny być.Taki jest Organizator Media Contact z Dabrowy Górniczej. emotka

to normalne zagrania emotka niestety....
nigdzie nie mozna tego zgłosić bo MC się wyprze, a Tesco nie ponosi odpowiedzialności za konkursy/ nie ma nich bata jak na razie/ można tylko przestać u nich grać

a Uokik?? Przecież to oszustwo! Człowiek wysyła płatnego smsa, bo chce wygrać konkretną nagrodę. A oni mają kasę z smsów a potem zmieniają regulamin i rzucają ochłapy...

Uokik na pewno by się tym zajął. Macie te dwa regulaminy? Stare i nowe? Napiszmy coś wspólnie i działajmy emotka

niestety mam tylko skopiowany fragment o nagrodach, nie przewidziałam, ze zmienią....Tak myślałam zgłosić to jeszcze do sponsora..mam na myśli Dr Oetkera Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819946 Napisano: 07.02.2014 21:13:05 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

ilus napisał(a):

dziewczyny emotka pani z infolinii odblokowała mi kartę. Przy rejestracji, zamiast 2424 musiałam wpisać pin, na który zmieniałam (mi przyjęło pin wczoraj z godziny 14tej - tak powiedziała ta Pani), a potem nadać nowy pin. I udało się! Spróbujcie emotka

tylko ze ja mam caly czas status na stronie ze nie mam zarejestrowanej zadnej karty

też tak miałam, tłumaczyłam, że trzeba zmienić ten pin co się wcześniej nadało samemu i się odblokuje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819893 Napisano: 07.02.2014 19:14:03 w Wkurza mnie...
rubik napisał(a):

Grałam w konkursie smsowym w zimowych konkursach Tesco.Owszem wygralam tam nagrodę miala byc forma rozga i waga z miarką wartość nagrody.117.Przyszła forma jedynie.Owszem napisalam do nich maila ale bez odzewu telefonu też nie odbierają a najlepsze jest to że dzis zmienili sobie regulamin piszac że do wygrania jest nagroda w wysokosci 29 zl nawet co to jest nie ma wzmianki zeby reszty nie doslac.I jak tu wierzyć regulaminowi jak mozna z nim robic co sie chce.Ludzie wysyłaja smsy nabijaja im kase a oni po konkursie zmiana regulaminu i nagrody nie te co powinny być.Taki jest Organizator Media Contact z Dabrowy Górniczej. emotka

to normalne zagrania emotka niestety....
nigdzie nie mozna tego zgłosić bo MC się wyprze, a Tesco nie ponosi odpowiedzialności za konkursy/ nie ma nich bata jak na razie/ można tylko przestać u nich grać Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819736 Napisano: 07.02.2014 15:39:53 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

kurcze u mnie mam komunikat Próba zmiany numeru PIN nie powiodła się. Wyłącznie użytkownik został zarejestrowany. Zaloguj się do serwisu on-line i spróbuj ponownie zarejestrować kartę.czyzby była jeszzce nie zasilona

ja tez tak miałam, i jeszcze raz zmieniłam PIN ten co sobie nadałam sama na inny i przeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819673 Napisano: 07.02.2014 14:42:58 w Kaufland konkursy
u mnie tez 1 ok, drugiej nie moge zarejestrowac jeszcze, moze dopiero zasilają ... Wyświetl w wątku >>
0 0