Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5789529 Napisano: 10.12.2013 16:55:27 w Inne mniejsze markety
cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

staszek napisał(a):

aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

Czy jka wygrałam polar mam jeszcze szansę na kartę? Na t1 gospodarstwo?

Nie. Ograniczenie jest i na osobę i na gospodarstwo. Więc lepiej nie wygrać i próbować dalej, niż dostać polar..

z reg wynika, że 1 osoba i 1 gospodarstwo może wygrać max 1 polar i 1 kartę

qrcze, tak myślę , ze chyba niestety nie emotka

Każdy uczestnik konkursu organizowanego pod nazwą „WYLORDUJ ZIMĘ I WYJEDŹ NA KARNAWAŁ Z SOMERSBY" może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń (pod warunkiem dokonania, odpowiedniej ilości zakupów promocyjnych), jednakże jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zameldowania lub zamieszkania uczestników konkursu), może otrzymać tylko jedną nagrodę dzienną I-go lub II-go stopnia w całym konkursie.

na fb jak dziewczyna napisała,że ma polar, to smolar jej odpisał,żeby grała dalej o bon emotka

OOO SUPER:) DZIĘKI Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789508 Napisano: 10.12.2013 16:39:00 w Inne mniejsze markety
staszek napisał(a):

aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

Czy jka wygrałam polar mam jeszcze szansę na kartę? Na t1 gospodarstwo?

Nie. Ograniczenie jest i na osobę i na gospodarstwo. Więc lepiej nie wygrać i próbować dalej, niż dostać polar..

z reg wynika, że 1 osoba i 1 gospodarstwo może wygrać max 1 polar i 1 kartę

qrcze, tak myślę , ze chyba niestety nie emotka

Każdy uczestnik konkursu organizowanego pod nazwą „WYLORDUJ ZIMĘ I WYJEDŹ NA KARNAWAŁ Z SOMERSBY" może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń (pod warunkiem dokonania, odpowiedniej ilości zakupów promocyjnych), jednakże jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zameldowania lub zamieszkania uczestników konkursu), może otrzymać tylko jedną nagrodę dzienną I-go lub II-go stopnia w całym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789466 Napisano: 10.12.2013 15:47:15 w Inne mniejsze markety
Czy jka wygrałam polar mam jeszcze szansę na kartę? Na t1 gospodarstwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789463 Napisano: 10.12.2013 15:46:30 w Inne mniejsze markety
Reni napisał(a):

ja też mam polara - ale na najgorsze hasło jakie wysłałam emotka teraz nikt mi nie wmówi, że oni czytają... emotka

ja też polar, a tak liczyłam na kartę:( Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789340 Napisano: 10.12.2013 13:52:53 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

monikar napisał(a):

bethan napisał(a):

Po czym wnosisz Mia, że nie czytają?
Czytają, czytają emotka

czytają jak najbardziej emotka

Moje spostrzeżenia po konkursach: rex polo i tym z suszarkami, jest takie, że czytają, przynajmniej moje emotka

No ale rex im szedł szybko, Somersby wolniej..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789317 Napisano: 10.12.2013 13:24:49 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

Ponawiam, może ktoś gra tutaj

aerdna napisał(a):

Czy w Magazynie Tesco - konkurs Colgate, piszecie te 5 słów po przecinku np. mama, tata, babcia, dziadek, pies. ? I tak wygląda zgłoszenie ? W przypadku Colgate to odpowiedzi mogą być prawie identyczne... emotka

ja tak piszę, dokładnie, po przecinku Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789275 Napisano: 10.12.2013 12:23:19 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Trochę to jest zabawne, że nie wiedzą co gdzie organizują emotka Daje to do myślenia i pozwala mieć wątpliwości co do profesjonalizmu. Bo skoro nie są w stanie ogarnąć w jakim sklepie organizują konkurs, to wyniki może też wybierają w sposób losowy emotka

To jest tak, jak kilka podmiotów zajmuje się jedną sprawą. Ktoś u sponsora czyni Ustalenia A, potem ktoś w firmie graficznej czyni ustalenia B, później ktoś u organizatora czyni ustalenia C...

no to teraz niech ktoś weźmie za to odpowiedzialnośc i wybrnie z klasą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789209 Napisano: 10.12.2013 11:20:29 w Inne mniejsze markety
mgrzel napisał(a):

masza napisał(a):

https://www.faceb...amp;total_comments=6

No to można jeszcze czekać na dobre wieści emotka . Ja wprawdzie wysłałam dopiero w piątek, więc podejrzewam, że właśnie od 6-tego zrobiło się tłoczno...

no nie wiem, czy dobre , piszą , ze Freshmarket nie bierze udziału:( Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#5786514 Napisano: 05.12.2013 17:02:05 w Inne mniejsze markety
koza.k90 napisał(a):

wrzucam tutaj, bo z TERAZ wyparował, a do bazy dodać nie sposób

Top Market i Minuta8 do 15 grudnia
http://minuta8.com.pl/page.php?id=162
http://topmarkety.pl/page.php?id=5

nie wiem czy ta lista sklepów jest aktualna, bo moja miejscowość jest na liście, a niby juz nie podlega pod TM, o czym dowiedziałam sie przy okazji realizacji bonu.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786375 Napisano: 05.12.2013 13:35:44 w Pomocy!!!!
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

właśnie problem jest tej natury że w liście nic takiego nie ma ale spróbuje z tym co mi podałaś joan emotka

Ino se nic nie poblokuj, pamięć mam słabą i wybiórczą emotka

nie udało się emotka

Próba zmiany numeru PIN nie powiodła się. Wyłącznie użytkownik został zarejestrowany. Zaloguj się do serwisu on-line i spróbuj ponownie zarejestrować kartę.

poczekam na odpowiedź organizatora.. a tak pilnie potrzebuje kasiorę na jutro emotka

iva wpisz w miejsce tego pinu; gdzie wpisujesz 2424 ten pin , który próbowałas sobie nadaći ponizej też, moze tak wejdzie... Ja tak miałam pin się zmienił , mimo, ze komunikat wyskakiwał mi taki jak u Ciebie.....
sprawdz moze tez tak masz..Mi to dopiero Pani na infolinii sprawdziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786264 Napisano: 05.12.2013 11:38:04 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

masza napisał(a):

o.k porobiłam screeny

Masza, ale na stronie Smolara w regulaminie też są na końcu wszystkie sklepy wymienione.
Dlatego mówię, że rozdwojenia jaźni dostali. emotka

aaa czyli ok będzie, pewnie się walneli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786256 Napisano: 05.12.2013 11:25:40 w TESCO konkursy
o.k porobiłam screeny Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786252 Napisano: 05.12.2013 11:20:23 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś ma może regulamin, w którym pisze, ze w konkursie TESCO biorą udział wszystkie sklepy?

Chodzi o Velvet?

http://www.tesco....velvet/regulamin.pdf

tak, dziękuje joan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786247 Napisano: 05.12.2013 11:15:33 w TESCO konkursy
Czy ktoś ma może regulamin, w którym pisze, ze w konkursie TESCO biorą udział wszystkie sklepy? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786155 Napisano: 05.12.2013 09:01:13 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Możecie mi coś wytłumaczyć?
Dlaczego na stronie Smolara jest lista sklepów dla Velvet tylko HM, a w regulaminie są chyba wszystkie? emotka
http://www.smolar...-d-w-centrum-wydarze

W sumie mi to lata, bo i tak mam u siebie duże Tesco, ale zastanawiam się już, kto tu ma rozdwojenie jaźni - ja czy oni? emotka

qrcze mam z małego:( czegoś nie doczytałam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786038 Napisano: 04.12.2013 21:58:56 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka

super:) ale dobrym pomysłem byłoby załozenie mu Chipa i adresatki, jak z niego taki uciekinier:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5785902 Napisano: 04.12.2013 18:18:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pojemnik i karma KITeKAT - GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5784763 Napisano: 03.12.2013 09:31:02 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wczoraj z naszej posesji zaginął ukochany pies mojego ojca emotka Teraz jest sezon na cieczki, więc pewnie dopadła go chuć,ech.

zadzwoń do najbliższego schroniska, w "moim" jest wielu takich amatorów ucieczek, niestety często nie szukanych przez właścicieli, choć nieraz przywożonych z obróżką a nawet smyczą Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5784455 Napisano: 02.12.2013 21:25:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koniczynka123 napisał(a):

masza napisał(a):

specjal napisał(a):

Karty REXa zostały doładowane emotka

moja nieaktywna; mam taki komunikat;próba zmiany numeru PIN nie powiodła się. Wyłącznie użytkownik został zarejestrowany. Zaloguj się do serwisu on-line i spróbuj ponownie zarejestrować kartę.

Też tak miałam na kartach z poprzednich promocji. Okazało się jednak, że PIN system zmienił i transakcje mogłam robić z tym nowym. Po prostu system informacyjny BZWBK działał i działa nadal do ...

Dziękuję kadjas, ta sama sytuacja , bank zmienił PIN , mimo, że cały czas pokazywał komunikat, że nie może zmienić pinu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0