Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5728769 Napisano: 02.09.2013 09:21:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DC algida juz powiadamiała? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5728767 Napisano: 02.09.2013 09:20:24 w NA CO CZEKAMY?
judytkak napisał(a):

* Abc - Tyskie
* Biedronka - Timotei
* C4 - Fairy
* C4 - Carte d'Ore
* DN - Colgate (podobno rozwiązane)
* ITM - Palmolive
* Orlen - Pepsi
* Tesco - Olej
* Media Expert emotka

DC -Algida Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5725946 Napisano: 27.08.2013 14:36:44 w MC - Agencja inna niż wszystkie
aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

jak będziecie dzwonić, to Sławek zrobi losowanie i za godzinkę puści eski, zawsze tak jest emotka

A bez dzwonienia i przypominania, to myślisz, że jak jest ? emotka

zawsze jest jakaś nadzieja, że zdąży więcej przeczytać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5725933 Napisano: 27.08.2013 14:20:56 w MC - Agencja inna niż wszystkie
jak będziecie dzwonić, to Sławek zrobi losowanie i za godzinkę puści eski, zawsze tak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5725897 Napisano: 27.08.2013 13:43:26 w Biedronka
a tak serio, prosiłam kiedyś @ p. Bernarda , zeby mi wyjaśnił regulamin konkursu , w którym były niescisłosci co do pełnoletnosci i sam sie zamotał:( więc osobiście wolałabym , zeby Disney zmienił agencję od konkursów, bo 2 lata temu nie było takich problemów i dylematów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5725894 Napisano: 27.08.2013 13:41:02 w Biedronka
polec napisał(a):

dede napisał(a):

Ja juz wogóle jestem głupia Jak oni będą traktować wiek: rocznikowo czy wg dnia urodzin Zresztą co to za różnica skoro autor i tak jest niepełnoletni a rok różnicy w tą czy w tamtą praktycznie i tak nic nie zmienia jeśli chodzi o stopień zaawansowania pracy plastycznej

Czytam i oczom nie wierzę. To jest pytanie z serii czy to będzie duży problem, jak na paragonie będę mieć mydełko miętowe, a nie cytrynowe ??

Nigdy, ale to nigdy nie miałam problemów z Kiorą (dla mnie to jest jasne jak słońce, że marka Disney- jest stworzona dla dzieci, a więc konkursy również). Te formularze są jasne i czytelne, mam dziecko, autorem jest dziecko, wypełniam jako opiekun ustawowy.

Nawet Intermarche (pierwszy konkurs sms) - sądzę, że rodzic odbierający telefon, będzie musiał podać dane dziecka. Tak mi się wydaję, choć co do tego konkursu mam wątpliwości.

Jedyny fakt, do którego mam zastrzeżenia, jeśli chodzi o Kiorę, że nawet po upływie tych 7 miesięscy (mimo rewelacyjnych prac) dzieci z "powtarzającym się zbyt często" nazwiskiem nie wygrywają. Wcześniej u Disney'a tego nie było.

Ufff....

też mam takie odczucie:( U mnie jka dzwonił w sprawie konkursu, chciał rozmawiać z moja córką , jak powiedziałam , ze jest w szkole, przekazał info o nagrodzie mi Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5725278 Napisano: 26.08.2013 14:12:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
czajnik ze Spontex Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5725249 Napisano: 26.08.2013 13:39:24 w Biedronka
dede napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

ktosiu napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

czy ktoś na Disney Biedronka wysyła na osobę dorosłą?

ja jestem w kropce i teraz nie wiem jak wysyłać
czy dorośli wygrywają w konkach rysunkowych Disneya???

Pisałam do Kiory. W odpowiedzi dostałam informację, że to konkurs tylko dla nieletnich.

sama niewiem....w tamtym roku wygrałam tableta w Biedronka Disney na osobę dorosłą emotka

To ja już sama nie wiem a też szkoda wysyłać nie mając pewności zwłaszcza że w taką pracę trzeba trochą czasu włożyć Chętnie wysłałabym coś ekstra od siebie ale nie wiem czy jes sens emotka

ja mam wrażenie , ze sam Pan Bernard nie jest pewnien czy to konkurs dla nieletnich czy tez dla pełnoletnich/ od dana są źle sprecyzowane te regulaminy....ale kto to będzie sprawdzał, maja tyle konkursów teraz a jeszcze trzeba sprawdzić, kto wygrał w ci ągu 6 miesięcy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5725033 Napisano: 25.08.2013 22:57:55 w Intermarche
aerdna napisał(a):

elhad napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy wszyscy mają tak źle opisane paragony z Palmolive ?
Np. na mydle mam tylko "mydlo aloes oliwka", albo "mydla spa turkis", a na ajaxie "plyn universalny zielony/niebieski"

emotka emotka emotka

Widocznie ITM tak ma, dokładnie tak samo mam opisany paragon.

Z Niveą było to samo, pisali "energy coś tam" Wrrr... Mam nadzieję, że uznają. Ajaxy są wg ceny z gazetki.

To już mam przeczucie, że w Familijnych napiszą po prostu "wafle waniliowe, wafle kakaowe" emotka

emotka ja na konkursy ogólnopolskie zawsze chodzę po pieczątki, ale na sieciówki myślę , ze nie potrzeba:) oni zawsze maja tak opisane paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5724219 Napisano: 23.08.2013 15:45:28 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

antylopia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

nie dzis wyniki z wielkopolskiego 1 etap trwal do niedzieli

do wczoraj kaki
"w dniu 23.08.2013 roku spośród wszystkich zgłoszeń zarejestrowanych w dniach od 15.08.2013 roku, od godz. 00:00
do dnia 22.08.2013 roku, do godz. 23.59. komisja konkursowa wyłoni 66 uczestników, którzy zdaniem komisji zostali autorami najciekawszych odpowiedzi na zadane pytanie konkursowe"

Ja bym się tak nie trzymała tego regulaminu. Wyżej jest napisane że zgłoszenia można słać od 14.08, a niżej że od 15-22 trwa 1 etap. A w smsach napisali, że dziś wyłonią zwycięzców a nie , że ich powiadomią.

obstawiam, ze p. Sławek siedzi teraz zaczytany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5724173 Napisano: 23.08.2013 14:51:59 w GFK
monikar napisał(a):

ja zaznaczyłam wiek dziecka do 6 lat a w połowie ankiety wyskoczyło, że mój profil nie pozwala na wypełnienie ankiety emotka

mi tak wyskoczyło pod koniec, jka już ją wypełniłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5723777 Napisano: 22.08.2013 18:20:23 w Intermarche
cc_investigator napisał(a):

Kupujemy mydełka, czy nie kupujemy? emotka

Z braku sklepu u siebie muszę się zaopatrzyć w paragon i jest to dla mnie istotna różnica.

Cytat z reg:
"dokonanie (jednorazowe) zakupu 2 dowolnych produktów marki Colgate, Ajax i/lub Palmolive"ja już kupiłam:)
Niby w papierowej gazetce pisze, że lista produktów jest określona w regulaminie, ale ja tam nic nie widzę

zgodnie z regulaminem nie powinni się przyczepić, bo wykluczenia mydeł brak.

"ja już kupiłam:)
Niby w papierowej gazetce pisze, że lista produktów jest określona w regulaminie, ale ja tam nic nie widzę
emotka mydełka kupione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722822 Napisano: 21.08.2013 09:48:52 w Pomocy!!!!
agusia147 napisał(a):

Pomóżcie przy ankiecie: http://www.ankiet.../121730/ankieta.html
Na koniec rozlosuję jakieś pierdółki. A, że mężowi potrzebne to do doktoratu to mówi, że dołoży od siebie coś ekstra.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722554 Napisano: 20.08.2013 17:36:18 w MC - Agencja inna niż wszystkie
bruce napisał(a):

jkkp napisał(a):

Pani z MC przed chwilą dzwoniła się żaląc że ja skargę do Sponsora napisałam i miała jeszcze jedne dane pewnej Pani, że też skaraga była od niej na Nich emotka

O, jeśli sprzed kilkunastu miesięcy, to niechybnie mnie miała na myśli, bo ja na nich napisałam od razu od UOKiK. emotka

ja żałuję , ze nie napisałam z piłką reklamacji Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722299 Napisano: 20.08.2013 12:45:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Gadżety z Coca coli PP i odebrana świeca Dapis z Rossmana Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722232 Napisano: 20.08.2013 11:21:43 w MC - Agencja inna niż wszystkie
joan napisał(a):

Mają "najlepszą bazę logistyczną"? Czyli tę śląską willę, w której mieszkają duchy? emotka Nie wiedziałam, że aby pomieścić voucher i ramki cyfrowe, trzeba posiadać wytyczoną przestrzeń magazynową emotka

jackk76 - zgadzam się z Tobą, nie można odpuścić, świat idzie ku gorszemu właśnie dlatego, że ktoś odpuścił, komuś się nie chciało, ktoś nie miał odwagi itp.

ja się jeszcze zastanawiam nad tym po co on ma tą agencję zarejestrowana w Dąbrowie Górniczej jak nikt tam nie siedzi, listy z automatu przekierowuja na WArszawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722063 Napisano: 19.08.2013 23:23:08 w Pomocy!!!!
kasiul napisał(a):

masza dzięki, ale rozdzielczości tutaj nie zmienię emotka

qrcze to już nie wiem, ja zmniejszam zawsze w Picassa...moze ktoś inny pomoże Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722060 Napisano: 19.08.2013 23:21:54 w MC - Agencja inna niż wszystkie
aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

asante napisał(a):

Moim zdaniem to jest jedna grupa czerpiąca korzyści z oszukiwania - MC, Tesco i Unilever. Inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Bo nie wiem czy zauważyliście, ale po największej fali reklamacji (tam była kwestia piłek, książek, belli - jedno po drugim w tym samym okresie) nagle MC dostało wszystkie konkursy w Magazynie Tesco i prawie wszystkie organizowane w Tesco. Unilever odsyła z problemami do organizatora, zamieszcza adnotację, że nie ponosi odpowiedzialności za konkursy, a fanpage Tesco prowadzą ludzie z MC. Helloł ja się pytam kto normalny by tak zrobił?

no właśnie ta słynna adnotacja daje do myślenia emotka

Wygrałam zestawy Unilivera w abc parę tygodni temu. W tamtym tygodniu dotarły nagrody. Super wypasione kartony po brzegi produktów. Jestem bardzo zadowolona, wiec nie można skreślać Unilivera od razu. On pewnie nagrody dostarcza, a to MC podpierdziela połowę w drodze emotka

Mc sama pakuje nagrody, więc wszystko możliwe, zauważcie wysyłaja wszystko najtańszym kosztem Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#5722056 Napisano: 19.08.2013 23:18:31 w Pomocy!!!!
kasiul napisał(a):

Proszę o pomoc, męczę się z tym już 2 godziny, niestety rozdzielczości, piksele to dla mnie ciemna magia...

Mam zdjęcie i potrzebuję uzyskać:
wymiary: 237x296 pikseli,
rozdzielczość: 300 dpi,
wielkość pliku: nie większa niż 50kB

Ślicznie proszę o pomoc! Czy może ktoś moje zdjęcie doprowadzić do takich parametrów? Podeślę na pw/mail. Drobna opłata z mojej strony, jak najbardziej.

Proszę o PW. emotka

http://zmniejszacz.pl/
spróbuj tu,moze się uda Wyświetl w wątku >>
0 0