Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5149454 Napisano: 19.04.2012 07:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

masza napisał(a):

wsciekly napisał(a):

masza napisał(a):

U mnie w Drogerii Aster nie sposób nie zauważyć, ze nie mam konkursu emotka jest wielka atrapa pralki oklejona w plakaty z konkursu i obok stoi urna/ myślę, ze w każdym sklepie bioracym udział w promocji tak to powinno wygladać emotka

ale to inny konkurs, inny organizator, inna bajka

emotka

jak inna bajka emotka mowie o wiosnie pachnacej emotka

ale w Aster jest też jakiś konkurs z pralkami do wygrania emotka

oo to nic nie wiem....a jest gdzieś link do tego konka? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5148868 Napisano: 18.04.2012 06:22:35 w Konkursy z dużą ilością nagród
aginaa napisał(a):

Konkurs z nagrodami Premium Rosa!!!

http://kolorowowk...-z-premium-rosa.html

Nagrodami są 3 zestawy produktów Premium Rosa, wartość każdego ok. 100 zł. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5148493 Napisano: 18.04.2012 03:48:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

masza napisał(a):

U mnie w Drogerii Aster nie sposób nie zauważyć, ze nie mam konkursu emotka jest wielka atrapa pralki oklejona w plakaty z konkursu i obok stoi urna/ myślę, ze w każdym sklepie bioracym udział w promocji tak to powinno wygladać emotka

ale to inny konkurs, inny organizator, inna bajka

emotka

jak inna bajka emotka mowie o wiosnie pachnacej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5148485 Napisano: 18.04.2012 03:45:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie w Drogerii Aster nie sposób nie zauważyć, ze nie mam konkursu emotka jest wielka atrapa pralki oklejona w plakaty z konkursu i obok stoi urna/ myślę, ze w każdym sklepie bioracym udział w promocji tak to powinno wygladać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5148302 Napisano: 18.04.2012 02:06:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb napisał(a):

Proszę o pomoc,bo czytam regulamin i głupieje...

w wiosna pachnaca nagrodami lokalna... ide do sklepu robie zakup produktow, gdzie sa te kupony, ktore trzeba wypelnic i wrzucic do urny? mam poprosić czy są gdzieś na widoku?

takie oto pytanie, sorry, ale lubię wszystko wiedzieć, zanim rozpocznę łowy

zapytaj przy kasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5146952 Napisano: 17.04.2012 07:08:00 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

vilemo napisał(a):

żadnych związków z chłopakami, z którymi chodzę na zajęcia emotka

był taki jeden kiedyś ze mną na zajęciach ... a teraz chrapie przed telewizorem:P

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5146160 Napisano: 17.04.2012 01:50:03 w Carrefour konkursy
I dlaczego przez MC mają sie pozniej wstydzić sponsorzy, przecież oni na pewno te nagrody ufundowali z myśla o normalnym legalnym konkursie, a nie oszustwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5146129 Napisano: 17.04.2012 01:41:24 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

masza napisał(a):

Ja myślę , że warto skontaktować sie z Colgate, czy cos wiedza o tym konkursie, ewentualnie zapytać ich o wyniki, prośbę motywując , ze MC unika odpowiedzi....
Ja juz raz dzwonilam ze skargą na tę agencje do TESCO i wszystko było o.k. , Chociaż Pani bardzo broniła P. Sławka emotka

Masza, jesli masz jakieś konkretne namiary, to zrób to proszę emotka

Nie żeby moje hasło było jakieś mega, ale już mam dosyć sprawdzania, kto organizuje... Ostatnio nacięłam się na FB (sic!) - wysłałam zgłoszenie na konkurs F&F, a potem patrzę... organizator MC! emotka

kammaro napisał(a):

masza napisał(a):

Ja myślę , że warto skontaktować sie z Colgate, czy cos wiedza o tym konkursie, ewentualnie zapytać ich o wyniki, prośbę motywując , ze MC unika odpowiedzi....
Ja juz raz dzwonilam ze skargą na tę agencje do TESCO i wszystko było o.k. , Chociaż Pani bardzo broniła P. Sławka emotka

Dzwoniłam do Colgate, w tym tygodniu mają jakieś konferencje i mam zadzwonić w poniedziałek, wtedy pani od konkursów będzie się mogła na spokojnie zająć tą sprawą.

własnie nie mamm namiarow,
zatem czekamy do poniedziałku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5146104 Napisano: 17.04.2012 01:34:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
sssylwiaaa napisał(a):

Gratulacje dla maszy za wszystkie ostatnio zdobyte nagrody emotka

Wygrywanie sprawia Ci dużą radość a ja... cieszę się z Twoich radosnych wpisów.

emotka i wzajemnie Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5145656 Napisano: 17.04.2012 10:28:05 w Carrefour konkursy
Ja juz raz dzwonilam ze skargą na tę agencje do TESCO i wszystko było o.k. , Chociaż Pani bardzo broniła P. Sławka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5145595 Napisano: 17.04.2012 10:05:38 w Inne mniejsze markety
Agnes napisał(a):

mam pytanie co do tej Wiosny konki lokalne
regulaminie sa po 2- 3 bony
a tu się chwalą dwoma wygranymi bonami te same osoby
tzn ze 2 bony są na kazdy sklep?????
chodzi mi o np DINO

na sieć sklepów Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5145536 Napisano: 17.04.2012 09:38:25 w Inne mniejsze markety
emotka dzwonia z Aster z Wiosny..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5145394 Napisano: 17.04.2012 08:35:30 w TESCO konkursy
grandprix napisał(a):

Ale piszecie jakieś słowo na początku, czy od razu dokończenie hasła? Bo u mnie zwrotki brak po wysłaniu samego dokończenia. Chodzi o Playboy.

samo dokończenie/ zwrotka jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5144571 Napisano: 16.04.2012 06:23:44 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

czas antenowy jest wykupiony z góry to raz, a dwa to może przestaniecie mówić dziecku, że mamusia coś wygra, a potem nie wiecie gdzie oczy podziać.
Umiem czytać Masza i widzę, że dziecko samo zbierało, więc trochę inna sytuacja, ale jakbys na początku powiedziała, że to się wygrywa a nie dostaje, to nie musiałabys się teraz denerwować.

to nie o to chodzi, jakoś to przeżyjemy[ czytaj; wygramy inny]
chodzi o zasadę, ze to konkurs dla dzieci, reklama wciaz leci w TV, słodycze oznaczone sa pktami, wysyłałam zgłoszenie wtedy, gdy pula plecaków była duza, a tu tak wychodzi, wydaje mi się , ze cos nie tak jest dopracowane w tej promocji.....niestety nagród pocieszenia nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5144555 Napisano: 16.04.2012 06:20:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dejzi napisał(a):

Czy pisał ktoś reklamacje do Łowcy Bramek?? Bo ja poslaam 7 marca piorytetem i jak dziś dzwoniłam to pow Pani, że już wszystkie nagrody zostały rozdane.

a coś wskóramy, powiedziała , ze nagrody rozdane i już / tylko po co ta reklama w Tv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5144524 Napisano: 16.04.2012 06:08:22 w Wkurza mnie...
dzwoniłam do łowcow ...kodziki wysłane prawie 2 miesiace temu, a plecak anie bedzie, bo za pozno, pytam Pania jak j mam to dziecku powiedzieć, ktore codziennie zbierało kody z Kinder kanapki na plecak.....A reklama w telewizji wciąz leci.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5144510 Napisano: 16.04.2012 06:05:23 w Carrefour konkursy
deva napisał(a):

masza napisał(a):

powinni słać eski, szybciej by szło

dokładnie, szybko sprawnie i po sprawie i dla nich lepiej by było i dla nas, od razu człowiek wiedziałby albo w prawo, albo w lewo...ale oni zawsze dzwonili

nie zawsze, kiedyś puszczali eski, od roku dopiero dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5144507 Napisano: 16.04.2012 06:04:39 w Carrefour konkursy
kotmarian napisał(a):

mia napisał(a):

A przepraszam, że odbiegnę w inną stronę - czy ktoś może odkrył gdzieś listę zwycięzców z Colgate? emotka

TU MAJ¡ być, ale nie ma.http://www.media-.../colgate/wygrani.htm

moze by tak napisać do colgate? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5144199 Napisano: 16.04.2012 04:21:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
piłka z Adidasa 1 z dwóch Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5142961 Napisano: 16.04.2012 09:20:40 w Carrefour konkursy
powinni słać eski, szybciej by szło Wyświetl w wątku >>
0 0