Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#4836287 Napisano: 18.11.2011 07:15:55 w Wkurza mnie...
anielka napisał(a):

Że nie zdążyłam wczoraj odebrać telefonu z konkursu Duck zanim wyjęłam z torebki było już po ptakach! emotka

a tylko raz dzwonia? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4835339 Napisano: 17.11.2011 04:44:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
morela napisał(a):

Sony Vaio srebrny Intermarche emotka

mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834729 Napisano: 17.11.2011 12:17:04 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

assal napisał(a):

Karty są z reguły nieaktywne.
Gdy papiery od kuriera wrócą do organizatora, raz dwa je uaktywnią.
A nie było gdzieś informacji, że są nieaktywne?
Najczęściej to na którymś z papierków jest podane - ale kto czyta wszystko? emotka

te z kauflanda były ZAWSZE aktywne, tzn te wysyłane przez tqg.
Wczoraj na infolini mówiła mi pani, że to wina tqg i nawet od razu miała do nich kontakt i chciała podać emotka

dziewczyny jeśli chodzi o zakup zabawek w kauflandzie, warto patrzeć na czytnik juz kilka razy kupiłam coś co na półce kosztowało np 85 zł a na czytniki 15 zł emotka np świetnej jakości deskorolke

dziwne Kali, bo dziś Pani na infolinii mówiła, ze to ich wina, nie tqg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834622 Napisano: 17.11.2011 11:37:27 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

ma grzybicę, że nystatyna?

wirusowe zapalenie jamy ustnej,
nystatyna miejscowo do smarowania.

to sa tzw, afty?
Bo wtedy Tamtum verde czyni cuda i znieczula i leczy Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834614 Napisano: 17.11.2011 11:34:22 w Numery telefonów i maile do agencji.
emotka tqg 61 830 00 95 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834556 Napisano: 17.11.2011 11:10:29 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

masza napisał(a):

joan napisał(a):

masza napisał(a):

Agencja tqg tu nie zawiniła, dzwońce na infolinię 8 00 30 00 62 (połączenie bezpłatne)
Kauflan d nie aktywował kart

A to infolinia do Kauflandu?

tak, Pani wszystko wyjaśniła

Hmm, to może uda mi się tam zadzwonić wieczorem. Czy jeśli podam telefonicznie nr karty, to ją aktywują?

joan już są ponoć wszystkie aktywne, po prostu Kaufland nie wiedział, ze karty zostały wysłane do TQG i ich w porę nie aktywował Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834536 Napisano: 17.11.2011 11:06:40 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

masza napisał(a):

Agencja tqg tu nie zawiniła, dzwońce na infolinię 8 00 30 00 62 (połączenie bezpłatne)
Kauflan d nie aktywował kart

A to infolinia do Kauflandu?

tak, Pani wszystko wyjaśniła Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834529 Napisano: 17.11.2011 11:05:29 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

assal napisał(a):

Najczęściej to na którymś z papierków jest podane - ale kto czyta wszystko? emotka

Ja pierdziuuu... Godzinę temu listek dostarczył boniki /2 x 50 zł/ za rodzinne oszczędności i od razu opchnęłam jeden koleżance... Przed chwilką dzwoniła, że właśnie jest w kaufie... Jeśli ten bonik nie przejdzie to cheeeba spalę się ze wstydu... emotka

Mój bonik był aktywny ! Przed chwilką koleżanka nim zapłaciła...
emotka

dziś rano je ponoć aktywowali Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834521 Napisano: 17.11.2011 11:03:23 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

assal napisał(a):

Bonami z TQG nieraz płaciłam od razu po otrzymaniu (tego samego dnia) i zawsze były aktywne!
Nie wiem, co tym razem wykombinowali... emotka

Kauflan d nie aktywował kart Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834487 Napisano: 17.11.2011 10:50:45 w Kaufland konkursy
awi napisał(a):

masza napisał(a):

assal napisał(a):

żadnych dokumentów przy kartach nie było, tylko same karty w kopercie

na kopercie było potwierdzenie odbioru, taka żółta kartka, pewnie o nią chodzi

wydaje mi się ze assalchodzi o dokument, w którym mogli napisac, ze kart sa nieaktywne Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834462 Napisano: 17.11.2011 10:38:56 w Kaufland konkursy
assal napisał(a):

żadnych dokumentów przy kartach nie było, tylko same karty w kopercie Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4834395 Napisano: 17.11.2011 10:10:54 w Kaufland konkursy
tulip napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

masza napisał(a):

masza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

można sprawdzić wcześniej, ale nie pomyślałam o tym, bo ciągle mam jakieś bony do nich i nic nigdy nie działo się.
Ja z odsyłką poczekam, mąż stwierdził, że jutro to no miałam to samo, 20 minut tłumaczyłam, ze bony są z konkursu, zadzwonić nie mogłam bo godz, 20 była...zapłaciłam gotówką, ale jestem taka złaaaaaa na nich
emotka

zadzwonić do agencji , już nie mogłam
przed zakupami, nikt nie wpadł, żeby mi sprawdzić kartę, Pani w Informacji tylko zerknęła, kazała zrobić zakupy i nią zapłacić/ Do głowy jej nie przyszło, ze karta , którą mi ktoś sprezentował jest pusta......

ja też byłam tak późno, ale nie miałam ze soba za bardzo gotówki, zresztą nie zapłaciłabym nawet jakbym miała b to były zakupy bonowe typu prezenty na mikołajki emotka jutro zadzwonie i zobaczymy emotka

dzwonil tam kts pytac kiedy aktywne beda te karty?

pani Ani Bartoszewskiej odpowiedzialnej za konkurs aktualnie nie ma,

Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4833883 Napisano: 16.11.2011 10:17:34 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

można sprawdzić wcześniej, ale nie pomyślałam o tym, bo ciągle mam jakieś bony do nich i nic nigdy nie działo się.
Ja z odsyłką poczekam, mąż stwierdził, że jutro to no miałam to samo, 20 minut tłumaczyłam, ze bony są z konkursu, zadzwonić nie mogłam bo godz, 20 była...zapłaciłam gotówką, ale jestem taka złaaaaaa na nich
emotka

zadzwonić do agencji , już nie mogłam
przed zakupami, nikt nie wpadł, żeby mi sprawdzić kartę, Pani w Informacji tylko zerknęła, kazała zrobić zakupy i nią zapłacić/ Do głowy jej nie przyszło, ze karta , którą mi ktoś sprezentował jest pusta......

Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4833875 Napisano: 16.11.2011 10:12:46 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4833766 Napisano: 16.11.2011 09:18:30 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

masza napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

masza napisał(a):

Mam pytanie; Czy bony , które dziś dostaliśsscie z TQG macie aktywne?????

eee... ale one sa zawsze aktywne.

nie zawsze , powinny być zasilone przez sponsora, a tak to sa tak samo puste jak te , które wisza na sklepie

ale te w sklepie tez nie sa puste, bo ostatnio sobie rozmieniałem 50zł na 5 po 10zł i od razu jedna dyszką zapłaciłem

dziwne, bo Pani powiedziała, zw w trosce przed złodziejami karty uaktywniane sa w kasach i informacji, a moje sa puste Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4833652 Napisano: 16.11.2011 08:31:29 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

masza napisał(a):

Mam pytanie; Czy bony , które dziś dostaliśsscie z TQG macie aktywne?????

eee... ale one sa zawsze aktywne.

nie zawsze , powinny być zasilone przez sponsora, a tak to sa tak samo puste jak te , które wisza na sklepie Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4833648 Napisano: 16.11.2011 08:29:26 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

masza napisał(a):

bony z Kauflandu, które dziś rano przyszły pocztą emotka nieaktywne, musiałam za zakupy płacić gotówką

dziwne emotka emotka emotka emotka emotka

do tej pory przysyłali takie czerwone BONY UPOMINKOWE z doklejoną kartą podobną do bankomatowej

i te bony były od razu aktywne

czyżby coś się zmieniło, czy trafiłaś na niekompetentny personel emotka emotka emotka

Do tej pory też tak miałam/ dziś nie chciały wejść, a Pani w informacji pokazała mi jak skaner odczytuje 0 na koncie/ Jutro dzwonię do TQG emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4833614 Napisano: 16.11.2011 08:17:44 w Kaufland konkursy
Mam pytanie; Czy bony , które dziś dostaliśsscie z TQG macie aktywne????? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4833607 Napisano: 16.11.2011 08:14:00 w Wkurza mnie...
bony z Kauflandu, które dziś rano przyszły pocztą emotka nieaktywne, musiałam za zakupy płacić gotówką Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4832459 Napisano: 16.11.2011 11:48:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0