Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#7364546 Napisano: 14.06.2026 00:50:03 w Smolar
fan-mandaryny napisał(a):

Konkurs Milka Lidl. Wgrałem zły paragon. Czy oni sobie życzą zgłoszenie ponowne, z tym samych tekstem i z danymi poprawnego paragonu, czy lepiej tylko maila napisać o pomyłce danych paragonu i podać dane poprawnego?

jak wgrałeś? w Formularz laureata? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364324 Napisano: 12.06.2026 20:11:28 w Karlsbad
pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy w najnowszym konkursie Milki w Intermarche - macie swoje sklepy na liście? Lista jest mocno okrojona.....

trzeba do nich napisać to dodadzą sklep.
Pod spodem jest informacja, że jak nie widzi się swojego sklepu to trzeba napisać

dziękuję. Już piszę Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

masza

#7364320 Napisano: 12.06.2026 20:04:23 w Karlsbad
Czy w najnowszym konkursie Milki w Intermarche - macie swoje sklepy na liście? Lista jest mocno okrojona..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364163 Napisano: 12.06.2026 13:17:54 w Pomocy!!!!
marka1 napisał(a):

Czy ktoś może podac kod sosu serowego soSER cheddar Hochland? Nie mogę nigdzie znaleźć 🙃

w lodówce w towarze promocyjnym jest Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364060 Napisano: 12.06.2026 09:54:33 w Avanti
Teraz to na bank cała agencja ogarnia Energylandię Wyświetl w wątku >>

masza

#7363998 Napisano: 12.06.2026 00:21:29 w Avanti
magie1982 napisał(a):

rare85 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

coś ostatnio się zrobiło podejrzliwi

I podejrzliwi, i nagrodzili jak ostatnio w Pepsi Lidl tylko raz daną osobę, choć nigdy nie było u nich problemu żeby wygrać 2-3 razy w danym konkursie, i nagrody wysyłają coraz później, bliżej ostatecznego terminu (wspominane Pepsi Lidl jeszcze nie wysyłali przelewów - czas mają chyba do 26.06), które to terminy też ustalają coraz odleglej: np. loteria Pepsi Biedronka, która kończy się w lipcu, wysyłka biletów do 30.09, a ich ważność do końca października. Mieli te bilety rozsyłać na bieżąco, minął miesiąc loterii, a wysyłali raptem 2 razy i to bardzo chaotycznie, że jedni dostali wygrane z czerwca, a inni nie mają z maja... 
No, to sobie popisałam takie tam moje obserwacje emotka odnośnie mojej (jeszcze) ulubionej agencji.

Mam podobne odczucia. Nadal są moja ulubioną agencją, ale tak jak u Ciebie- jeszcze. Kiedyś wygrywałam u nich czymś naprawdę dopracowanym i po prostu chwytliwym i dobrym. Teraz niestety pyka coraz rzadziej. Też lubiłam w nich tę słowność i systematyczność rozwiązań, nawet jak do wygrania były 100 codziennie, to fajnie i w napięciu się na to czekało. Mieli dużo konkursów z fajnymi nagrodami. A teraz plecaki, piłki. Gdyby jeszcze te plecaki były bez wielkiego napisu Lays...

Wybór nagród nie zależy chyba od nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7363874 Napisano: 11.06.2026 18:31:15 w Avanti
Dino - Lays ruszyli z wynikami? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7363124 Napisano: 10.06.2026 13:22:04 w Smolar
zof83 napisał(a):

masza napisał(a):

zof83 napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zof83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ale_sie_wkrecilas napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

A w końcu akceptują te paragony z Lidla z numerem górnym na paragonie, czy odrzucają?

Mi odpisali, żebym się nie martwiła o ile ten numer jest na paragonie i inne dane się zgadzają (sklep, data, produkty).

Dzięki emotka  Ciekawe też, czy w ich rozumieniu "ciastka" to też Choco Wafer, bo w regulaminie nic nie ma.

To raczej wafel, a nie ciastko emotka  ale Smolarem nie jestem emotka

Na stronie Milki Choco Wafer jest w kategorii ciastek;)

To dobra wiadomość emotka  można zaoszczędzić hajs, a do tego jest podkładka, gdyby jednak smolar był innego zdania.

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs?

Te wafery są dużo tańsze, niż zwykłe ciastka i pon0ć nawet dobreemotka

u mnie po 8.50 , porównywanie z  innymi ciastkami

Chodzi bardziej o takie pojedyncze, pakowane w "złotko", one są w sklepach coś ok. 2-3 zł

są w lidlach? U mnie nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7363115 Napisano: 10.06.2026 13:15:32 w Smolar
zof83 napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zof83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

A w końcu akceptują te paragony z Lidla z numerem górnym na paragonie, czy odrzucają?

Mi odpisali, żebym się nie martwiła o ile ten numer jest na paragonie i inne dane się zgadzają (sklep, data, produkty).

Dzięki emotka  Ciekawe też, czy w ich rozumieniu "ciastka" to też Choco Wafer, bo w regulaminie nic nie ma.

To dobra wiadomość emotka  można zaoszczędzić hajs, a do tego jest podkładka, gdyby jednak smolar był innego zdania.

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs?

Te wafery są dużo tańsze, niż zwykłe ciastka i pon0ć nawet dobreemotka

u mnie po 8.50 , porównywanie z  innymi ciastkami Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7363106 Napisano: 10.06.2026 13:06:55 w Smolar
edzia21 napisał(a):

zof83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7362783 Napisano: 09.06.2026 17:03:39 w Smolar
[quote=
Jestemnowa napisał(a):

masza napisał(a):

czy Smolar do głównej nagrody chce wszystkie zgloszone paragony czy tylko zwycięski?

Ten wybrany / wylosowany ale jak dzwonią z informacją to pytają czy masz wszystkie zgłoszone 😉 . U mnie tak było ale ja akurat w tamtej loterii zgłosiłam bardzo dużo to może dlatego pan mnie o to zapytał 😉

visserarthur]
masza napisał(a):

czy Smolar do głównej nagrody chce wszystkie zgloszone paragony czy tylko zwycięski?

Ten wybrany / wylosowany ale jak dzwonią z informacją to pytają czy masz wszystkie zgłoszone 😉 . U mnie tak było ale ja akurat w tamtej loterii zgłosiłam bardzo dużo to może dlatego pan mnie o to zapytał 😉

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#7362736 Napisano: 09.06.2026 14:55:26 w Smolar
czy Smolar do głównej nagrody chce wszystkie zgloszone paragony czy tylko zwycięski? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7362328 Napisano: 08.06.2026 14:41:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam  z aplikacji Coca-Cola 
Voucher na 50 zł do MAX Premium Burger ważny do 30.06.2026

za 20 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7362291 Napisano: 08.06.2026 13:57:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pieg napisał(a):

plaziks napisał(a):

alaalicja napisał(a):

hej, może ktoś podpowie jak utrafić bilety z Pepsi w Biedronce...? wiem, wiem że cięzko , ale może akurat kyoś podzieli sie złotą radąm bo u mnie tylko porażki : ( pozdrawiam

Ja trafiłam 2 razy na jakieś 20 prób. 
jeden raz przed północą a drugi raz o 10:13 dnia powszedniego. Zauważyłam że w MDW są dni kiedy jest dużo wpisów że ktoś wygrał bilet i właśnie w te dni próbowałam. Tak jakby było więcej w te dni bramek, a w inne mniej…?

Klikasz zakładkę Zwycięzcy i widać tam nowe wpisy co chwila. Jak kilka razy patrzyłem, to wpisy średnio co 5min. Bramek chyba tyle samo zawsze, tylko trzeba trafić. Ja też raz za 20-tym razem, a drugi raz za 3-cim. Chyba nie ma na to sposobu. Chyba że będziesz obserwować listę przez 24h i zobaczysz, że w jakiś godzinach jest przerwa we wpisach, wtedy widocznie mniej ludzi zgłasza i to jest ten moment ; )

nie zawsze się to sprawdza. Jak ktoś wygra raz za razem n a 1 dane  to jest jeden wpis.I mozesz odswieżać i nie wygrać. Wyświetl w wątku >>
1 alaalicja 0

masza

#7361546 Napisano: 05.06.2026 17:45:23 w Smolar
[quote=

wrrrryyy napisał(a):

luko922 napisał(a):

luko922]Widziałem, że ktoś się chwalił Milką z 3 czerwca, a z wczoraj też wysyłali? emotka

szybko czytają Wyświetl w wątku >>

masza

#7361352 Napisano: 05.06.2026 11:48:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
u mnie ta śmieszna torba z good mood Wyświetl w wątku >>

masza

#7361167 Napisano: 04.06.2026 19:13:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilety do Energylandii , ale teraz z końca maja, wcześniejszych nadal brak Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7361165 Napisano: 04.06.2026 19:11:10 w Smolar
Czy w milce Monopoly tej ogólnej  jest rezerwa? Wyświetl w wątku >>
0 0