Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#7286873 Napisano: 12.08.2025 18:02:48 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

olunka napisał(a):

netka2000 napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza, że jesli te bliki z Tymbarka są z poprzednich etapów, a nie z ostatniego to tyle osób wiedziało o konkursie, a nie podzieliło sie wiedzą, bo jesli to z ostatniego - to zwracam honor (wg reg ostatni etap wybór 13.08 + 3 dni rob na info) a i jeszcze mnie wkurza, że w tych Aktywacjach nie umiem nic wygraćemotka

No to dla Cię dla osłody od Aktywacji dzisiaj 

nie wiem czemu to ma służyc...

Że mnie co podkusiło napisać jego ten wpis…Olunka, ja cofam ten wpis. Ja cofam wszystkie wpisy na świecie!

Masakra. Szczerze to gratuluję tupetu Wyświetl w wątku >>

masza

#7286869 Napisano: 12.08.2025 17:56:18 w Wkurza mnie...
parad0x napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza, że jesli te bliki z Tymbarka są z poprzednich etapów, a nie z ostatniego to tyle osób wiedziało o konkursie, a nie podzieliło sie wiedzą, bo jesli to z ostatniego - to zwracam honor (wg reg ostatni etap wybór 13.08 + 3 dni rob na info) a i jeszcze mnie wkurza, że w tych Aktywacjach nie umiem nic wygraćemotka

A czy przypadkiem za takie coś to karniak się nie należy - chwalenie się wygraną z konkursu, którego nie było w bazie?

Nie było a został dodany pod koniec to dwie różne sytuacje. Nikt wszystkim narzekającym po fakcie nie bronił go własnoręcznie dodać do bazy przecież.

Dołączam się do grona " narzekających" . 
Jak ktoś kto nie wie o istnieniu konkursu ma go dodać do bazy? 
A dla wszystkich , którzy wygrali - pytanie 
czy znają zasady panujące  na e- konkursach? 
Korzystają z bazy konkursów , z rad osób z forum ale nie uwazaja za stosowne podzielić się konkursem promocyjnym , w którym wzieli udzial. 
Najbardziej zastanawia fakt - po co się chwalą nagrodą z konkursu spoza bazy / dodany byl w ist, etapie / 
i dlaczego admini na to zezwalają ? 
Uważam, że to krzywdzàce dla innych uczestników , bo pezecież po co dodawać konkursy do bazy jak można sobie samemu grać , ale z bazy jak najbardziej korzystać. 

Uważam. , że coraz gorzej się dzieje na forum Wyświetl w wątku >>

masza

#7286531 Napisano: 11.08.2025 18:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

gregory napisał(a):

Ktoś zna agencje Aktywację? Dotrzymują terminów? Bo chyba na to martini się dziś nie doczekam.

Tak, oni w terminie informują swoich znajomych i rodzinę o wygranych nagrodach XD

Nie no, główne rozdają, tylko gadżety chomikują  emotka

gadżety z Tigera - wysyłka do 8/08 ---dziś dotarły DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7286529 Napisano: 11.08.2025 18:03:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

olunka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

gregory napisał(a):

atlantydek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

gregory napisał(a):

Ktoś zna agencje Aktywację? Dotrzymują terminów? Bo chyba na to martini się dziś nie doczekam.

Tak, oni w terminie informują swoich znajomych i rodzinę o wygranych nagrodach XD

Nie no, główne rozdają, tylko gadżety chomikują  emotka

A no to już wszystko jasne. Ja znam te przeboje tylko nazwy agencji nie skojarzyłem. Dobra, to kończę czekanie na wyniki.

No właśnie, a co z blikami z Tymbark Gaz? Głowne poszły, a te 50 mniejszych juz nie? Po rodzinie rozdane? emotka

a to z Tymbarka do konca poszło? a nie tylko pierwsze etapy?

zalando to był przedostatni etap

ale konkurs był w bazie w ostatnim etapie Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7286506 Napisano: 11.08.2025 16:59:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co może iść Fedex-em? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7285592 Napisano: 07.08.2025 21:47:58 w Smolar
pikawka napisał(a):

masza napisał(a):

Coccolino 
4.2 Każdy Uczestnik Konkursu może nadesłać dowolną liczbę Zgłoszeń, z zastrzeżeniem pkt 3.9Regulaminu, pod warunkiem dokonania do każdego z nich odrębnego Zakupu promocyjnego
i odrębnego wykonania Zadania konkursowego, jednakże jedna osoba oraz osoby z jednego
gospodarstwa domowego (przez termin „gospodarstwo domowe” Organizator rozumie ten sam adres
zamieszkania Uczestników Konkursu) może/mogą otrzymać maksymalnie w całym Konkursie:
tylko trzy nagrody, tj. po jednej nagrodzie danego rodzaju.

Czyli  jeśli wygram bluzę , a np. syn - produkty to ok? Ale oboje bluzy czy oboje produkty- to już jedna nagroda przepada? 

Dokładnie tak

dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7284897 Napisano: 06.08.2025 03:26:21 w Smolar
Coccolino 
4.2 Każdy Uczestnik Konkursu może nadesłać dowolną liczbę Zgłoszeń, z zastrzeżeniem pkt 3.9Regulaminu, pod warunkiem dokonania do każdego z nich odrębnego Zakupu promocyjnego
i odrębnego wykonania Zadania konkursowego, jednakże jedna osoba oraz osoby z jednego
gospodarstwa domowego (przez termin „gospodarstwo domowe” Organizator rozumie ten sam adres
zamieszkania Uczestników Konkursu) może/mogą otrzymać maksymalnie w całym Konkursie:
tylko trzy nagrody, tj. po jednej nagrodzie danego rodzaju.

Czyli  jeśli wygram bluzę , a np. syn - produkty to ok? Ale oboje bluzy czy oboje produkty- to już jedna nagroda przepada?  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7281923 Napisano: 25.07.2025 18:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Hej! Gdy wygrasz… to na jaki koncert zabierzesz swój skład?! Wystarczą tylko dwa pytania, żeby móc grać o muzyczne sztosy Najpierw sprawdzimy Twojąspostrzegawczość: Ile razy w naszym GIFie przemykają cytryny? Potem zapytamy o Twój skład w wersji muzycznej? Brzmi jak coś dla Ciebie? Wskakuj w grę i graj o nagrody  
Cześc braliście udział w  konkursie Soplicy tylko taka wiadomosc i sie pojawia a nie widze zadnego gifu aby odpowiedziec cczy jakas dostane jeszcze wiadomośc??

Na telefonie jest Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7280817 Napisano: 21.07.2025 21:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

martunik3 napisał(a):

A boxy KitKat nie wysłane jeszcze

Mam 1 przesyłkę gotową do nadania a apce DPD, więc to pewnie walizka. Boxów na razie nie ma...

oby nie rozpuszczone w te upały Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7278136 Napisano: 11.07.2025 19:06:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa WAm link do loterii NIVEA w Biedronce? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7273585 Napisano: 26.06.2025 23:52:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

masza

#7273549 Napisano: 26.06.2025 21:30:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
JBL od Tic Tac - lotem błyskawicy - INPOST Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7273235 Napisano: 25.06.2025 17:53:00 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
maverick napisał(a):

masza napisał(a):

INFLOG - Inpostem?

Tic tac elektronika 🎧🎙️

Oooo dzięki 
wczoraj wygrany - błyskawiczni są Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

masza

#7273227 Napisano: 25.06.2025 17:33:44 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
INFLOG - Inpostem? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7272885 Napisano: 24.06.2025 19:18:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
JBL z Tic Taca 
Dziękuję Olunka za szczęśliwe paragony Wyświetl w wątku >>

masza

#7272560 Napisano: 23.06.2025 22:55:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Zestawy KIt-Kat? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7270109 Napisano: 13.06.2025 00:38:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kody do Biedronki KitKat Wyświetl w wątku >>
0 0