Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6563273 Napisano: 13.01.2019 14:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

W konkursie Fantasia z fotelami fajnie się Organizator zachował,że skoro w wyniku błędu ludzie dostali info o wygranym fotelu a nie łyżeczki, to im wszystkim da po fotelu i niech się bujają emotka Chociaż z drugiej strony, skoro w regulaminie jest napisane o 1 fotelu na etap i na dodatek podana data wybierania zwycięzcy fotela, tzn, że uczestnicy konkursu niedokładnie przeczytali regulamin.Pamiętam,kiedyś była podobna akcja w jakimś konkursie,że Organizator błędnie wysłał do wszystkich info,że wygrali kasę,ale jednak tej kasy wszystkim "laureatom" poinformowanym mailowo, kasy nie dał.

IQ Marketing - z rezerwą termosow z Milki wysłał  błędne @ o wygranej 200 zł z Prince Polo - i też nie dali....emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6563263 Napisano: 13.01.2019 12:40:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
kermit]
lookaso napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Podejrzewałem że oni tak właśnie ''czytają'' skoro wyniki są po 2 dniach emotka niby konkurs,a tak naprawde to loteria emotka

emotka a moze im sie pomylilo ? emotka

albo inaczej - udawali, ze konkurs a ktos swiadomie wpisal ze loteria (bo u nich losuja, a nie czytaja i sie wydalo)

O! A ja właśnie planowałam zasiąść do mojego pierwszego zgłoszenia....  emotka

dodali sprostowanie lecz trochę skomplikowane jak dla mnie emotka
Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursie „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy.

może mają tu wtyke? emotka nie wiem w jakim jezyku to sprostowanie-w polskim raczej nie emotka

Sprostowali emotka  
"Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursu „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy."

To teraz prosimy o dodanie "n" w słowie "kokursu"  emotka

Nie mogą. Bo KOKURS to właśnie loteria udająca konkurs emotka

emotka   W Karlsbad takie numery emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6560747 Napisano: 03.01.2019 19:57:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy w konkursie Kropka TV Biedronki dostajecie jakiegoś zwrotnego SMSa?
Ja wysłałam zgłoszenie kilka dni temu i nic nie przyszło.

Przepraszam za natarczywość, ale może jednak ktoś zgłaszał się do tego konkursu (powyżej) ? Proszę o odpowiedź, czy przychodzi jakiś SMS zwrotny (nie chodzi o ten na początku, tylko po udzieleniu odpowiedzi na pytanie).

mi też nic nie przyszło emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6559736 Napisano: 30.12.2018 14:18:34 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

https://www.e-kon...he.html#.XCjEZc3diUm

Czy ten konkurs był juz rozwiazany?

tak, dawno

dzki emotka , musiałam przeoczyć Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6559733 Napisano: 30.12.2018 14:14:52 w Czy informują/ informowali?
0 0

masza

#6558321 Napisano: 20.12.2018 15:31:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

masza

#6556643 Napisano: 14.12.2018 15:31:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
smarrita napisał(a):

teleskop z delikatesy centrum konkurs z nagrody nie z tej ziemi (danonki)

i do mnie dojechał teleskop:) Wyświetl w wątku >>
1 larix 0

masza

#6556350 Napisano: 13.12.2018 17:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
coccinelle napisał(a):

Słuchajcie, a co myślicie o TQ Group? Czy da się z nimi dogadać w kwestii terminu odesłania danych w wygranym konkursie?

da się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6556009 Napisano: 12.12.2018 14:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy jest ktokolwiek, kto nie wygrał w kauflandzie? Czy oni powiadomili wszystko jak leci, a potem wybiorą tych docelowych?

Jest ktoś taki  emotka emotka emotka
pierwsza edycja chyba co nie mam nic emotka  

i ja nic:( Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6555825 Napisano: 12.12.2018 08:04:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw z Bobovity C4 - wczoraj doszedł - UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6554481 Napisano: 07.12.2018 13:36:01 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

Brak potwierdzeń z Fortis coca cola 

i brak wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6553929 Napisano: 06.12.2018 00:20:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

masza napisał(a):

delvitto napisał(a):

rozpakował ktoś z Was swój tort kinder? Czy w środku tych białych okrągłych pudełek też są słodycze?  Bo ciężkie toto, a na razie nie chcę rozpakowywać.

tylko w ostatnim - dolnym:)

a u mnie każde piętro miało zawartość mini kinderków emotka

Boki tortu byly w kinderkach emotka Ale z  tych okrągłych, białych  pudełek  - konstrukcji tortu - tylko dolne było zaklejone i wypełnione czekoladkami.. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6553873 Napisano: 05.12.2018 20:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

rozpakował ktoś z Was swój tort kinder? Czy w środku tych białych okrągłych pudełek też są słodycze?  Bo ciężkie toto, a na razie nie chcę rozpakowywać.

tylko w ostatnim - dolnym:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6553841 Napisano: 05.12.2018 19:00:54 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

czy ktos placil juz bonami Lidla? mozna w jednej transakcji zaplacic od razu kilkoma bonami bez problemu? Czy faktycznie przed skasowaniem towaru trzeba mowic, ze sie chce bonem placic?

łączyć można było zawsze emotka , myślę , ze po skasowaniu wystarczy powiedzieć - przecież kasjer zawsze czeka na  info - czy gotówka czy karta emotka Wyświetl w wątku >>
2 jokan, androm 0

masza

#6553070 Napisano: 03.12.2018 12:29:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 x Koc z rękawami od Albedo - oświadczenia były wysłane w jednej kopercie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

masza

#6552940 Napisano: 02.12.2018 21:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....

Masło roślinne bramka otworzyła sie o 13:33 emotka pierwszy raz w życiu haha trafiłam coś wtedy w bramkowej loterii emotka

a co to za konkurs?

wydaje mi się że Kasia

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem mnie rozbraja. Ktoś pisze "masło roślinne"+ "wtedy", a tu zaraz pytanie, "co to za konkurs?" i odpowiedź innej osoby "wydaje mi się, że Kasia"  emotka

a Ty wpadłeś od razu na to , ze MR z bramka to Kasia? Brawo Ty! emotka
Właściwie nie rozumiem Twojego postu tzn. , że nie można tu o nic zapytać? Niedługo cisza zapadnie na forum , bo strach się odezwać czy udzielić komuś  odpowiedzi- a nuż się to komuś nie spodoba i co wtedy ... emotka emotka

Ale MR to nie Kasia...Kasia to nawet nie jest masło roślinne...Poza tym jak to visserarthur podkreślił słowo WTEDY,czyli to nie jest loteria będąca  teraz...Moze teraz zrozumiesz jego post?

tak rozumiem - ale jeżeli  słowo wtedy oznacza, ze konkurs się skończył - to nie jestem już taka bystra- jak ja wygrywam w tych konkursach jak taka nieogarnięta jestem...emotka masakra, dobrze, ze sa życzliwi na tym forum

A nawiasem mówiąc- nie dziwię się , ze tak mało osób udziela się na forum - odpowiada- chwali wygranymi - strach sie odezwać- bo od razu pojawiają sie mądre głowy ... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6552930 Napisano: 02.12.2018 21:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....

Masło roślinne bramka otworzyła sie o 13:33 emotka pierwszy raz w życiu haha trafiłam coś wtedy w bramkowej loterii emotka

a co to za konkurs?

wydaje mi się że Kasia

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem mnie rozbraja. Ktoś pisze "masło roślinne"+ "wtedy", a tu zaraz pytanie, "co to za konkurs?" i odpowiedź innej osoby "wydaje mi się, że Kasia"  emotka

a Ty wpadłeś od razu na to , ze MR z bramka to Kasia? Brawo Ty!emotka
Właściwie nie rozumiem Twojego postu tzn. , że nie można tu o nic zapytać? Niedługo cisza zapadnie na forum , bo strach się odezwać czy udzielić komuś  odpowiedzi- a nuż się to komuś nie spodoba i co wtedy ... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6552928 Napisano: 02.12.2018 21:04:15 w SZUKAM....
monia24 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy kody EB sa potrzebne do weryfikacji?

W regulaminie chyba było coś, aby zostawić. Nie wiem jak to się ma do praktyki.

dziękuję - odłożyłamemotka Wyświetl w wątku >>
1 monia24 0

masza

#6552879 Napisano: 02.12.2018 17:55:40 w SZUKAM....
Czy kody EB sa potrzebne do weryfikacji? Wyświetl w wątku >>
0 0