Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lubiekisiel

lubiekisiel

#7318409 Napisano: 03.12.2025 11:54:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Może i zgłoszenie wysyłane o 23:00 ostatneigo dnia promocji, ale żeby nawet kubka nie dostać? Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7316804 Napisano: 27.11.2025 11:27:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś kto wygrał na FB w Dużym Benie i Three Cents - tę kolorową walizkę, po odesłaniu paragonu + oświadczenia dostał jakieś potwierdzenie? Bo wysłałam wszytsko w terminie, a teraz sobie przypomniałam, że żadnej odpowiedzi nie dostałam - ani podziękowania, ani weryfikacji Wyświetl w wątku >>
1 FBkasia17 0

lubiekisiel

#7316802 Napisano: 27.11.2025 11:24:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
morelovelove napisał(a):

Czy ktoś dostał kartę do Adidas z Everydayme?

Mówisz o tej z konkursu rossmana i aways na 500zł? To 20.10 dostałam info  owygranej, w którym był link do potweirdzenia danych - potweirdziłam i 21.10 był drugi mail z kartą - żeby ją zobaczyć musisz kliknąć w niebieski napis "E-karta Adidas o wartości 500 zł jest Twoja!" w mailu - to odnośnik do obrazka z kartą. Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7316269 Napisano: 24.11.2025 23:05:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

halliday napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

anialistopad napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

jak mogę odebrać blik z dudy o wartości 10 zł?

https://alerabat....odarunkowa/allegro  kupić sobie np bon do allegro za 10 zł. Można było też na samoobsłudze w Lidlu i żabce ale na forum pisano, że czasem są problemy

U mnie oczywiscie nie dziala. Albo kod pin ,albo czek jeet do du....napisalam do nich juz

A możecie powiedzieć jak kupić ten bon do allegro, bo jak przechodzę do płatności to mogę wybrać tylko zwykły blik - 6-cyfrowy kod z aplikacji, a nie ten 9-cio co wysłali, czy wybrać inny sposób płatności?

no tam właśnie wbijasz te 9 cyfr, a później pin

Ale wybieram blik z kodem jako formę płątności? To tam nie mogę fizycznie wpisać więcej znaków niż 6 jak w standardowym bliku, bo reszta cyferek się wymazuje.

Czuję, że coś robię źle ale nie wiem co - do wyboru zapłąty mam tylko blik z kodem, przelew, kartę, google pay, paypo i twisto, więc jak to nie blik z kodem to nie wiem, co innego

Jeśli możesz to spróbuj kupić e-kartę przy użyciu wtyczki alerabat do przeglądarki, wtedy przy płatności Blikiem przekierowuje na stronę Blika, gdzie można wpisać 9-cyfrowy kod, a potem potwierdza się pinem. Przy kupowaniu bezpośrednio na stronie alerabat.com to jakoś inaczej przebiega i wtedy rzeczywiście nie można wpisać więcej niż 6 znaków. Nie znalazłam innego sposobu, żeby to obejść, ale też nie szukałam za bardzo emotka

EDIT: Chyba jest łatwiejszy sposób. Trzeba wybrać płatność online,  a potem Blika i powinno zadziałać emotka

Dzięki wielkie! Rzeczywiście przy wyborze "przelew online" można wybrać potem blik i wpisać 9 cyfr. U mnie co prawda pokazała się informacja, że "Błędny czek BLIK lub hasło. Spróbuj ponownie", więc już do nich napisałam. Ale przynajmniej wiem jak w przyszłości wykorzystywać takie czeki! Jeszcze raz dziękuję! Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

lubiekisiel

#7316253 Napisano: 24.11.2025 21:52:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

https://alerabat....odarunkowa/allegro  kupić sobie np bon do allegro za 10 zł. Można było też na samoobsłudze w Lidlu i żabce ale na forum pisano, że czasem są problemy

U mnie oczywiscie nie dziala. Albo kod pin ,albo czek jeet do du....napisalam do nich juz

A możecie powiedzieć jak kupić ten bon do allegro, bo jak przechodzę do płatności to mogę wybrać tylko zwykły blik - 6-cyfrowy kod z aplikacji, a nie ten 9-cio co wysłali, czy wybrać inny sposób płatności?

no tam właśnie wbijasz te 9 cyfr, a później pin

Ale wybieram blik z kodem jako formę płątności? To tam nie mogę fizycznie wpisać więcej znaków niż 6 jak w standardowym bliku, bo reszta cyferek się wymazuje.

Czuję, że coś robię źle ale nie wiem co - do wyboru zapłąty mam tylko blik z kodem, przelew, kartę, google pay, paypo i twisto, więc jak to nie blik z kodem to nie wiem, co innego Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7316213 Napisano: 24.11.2025 18:49:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

A możecie powiedzieć jak kupić ten bon do allegro, bo jak przechodzę do płatności to mogę wybrać tylko zwykły blik - 6-cyfrowy kod z aplikacji, a nie ten 9-cio co wysłali, czy wybrać inny sposób płatności? Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7308133 Napisano: 23.10.2025 18:46:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy Wy także macie problem z odebraniem prezentów z loterii "dmuchanej" w Rossmanie? Poszłam po płatki hydrożelowe i lodowy masażer, a uśmiechnięta Pani przy kasie powiedziała, że już nie ma.
Swoją drogą co to za loteria, w której brakuje nagród do wydania? emotka

Ja nie odebrałam tego masażera lodowego bo nie mieli już…

To samo  emotka Był ale się zmył... Jak te wszystkie złotówki w rossmanie emotka

U mnie we wtorek w jednym sklepie tych płatków pod oczy też już nie było. Ale wczoraj byłam z siostrą na zakupach i zaszłyśmy do innego rossmana, to i płatki i masazer były, a siostra jeszcze świeczkę dostała, bo we wrześniu miała urodziny i widocznie pani się to gdzieś po zeskanowaniu karty wyświetliło. A nic nie kupowałyśmy - tylko po gratisy weszłyśmy emotka

Edit: Ale za to obie mamy po AŻ 3zł w pianowej promocji a dmuchamy od początku  Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

lubiekisiel

#7307772 Napisano: 22.10.2025 16:08:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii DARE kod do audioteki dostaje się przy każdym zgłoszeniu, czy tylko przy pierwszym zgłoszeniu na dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7307098 Napisano: 20.10.2025 13:33:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł do adidas z always i 300zł do rossmana z pantene! Takie kumulacje to ja lubię! emotka Wyświetl w wątku >>

lubiekisiel

#7302899 Napisano: 03.10.2025 12:47:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki za pomoc, ale przejrzałam jej apkę i tego przycisku nie ma  wszystkie inne relacje w tych kółeczkach są: i amoya, i arabskie perfumy, i inne cuda i dziwy, a tego nie ma. U mnie normalnie się pojawia w tym samym miejscu co u ciebie. Ale patrząc na wyniki poprzednich konkursó w ich aplikacji to nie ma co płakać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7302882 Napisano: 03.10.2025 12:02:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

malmika napisał(a):

Napisałam do nich wiadomość. Ale nawet tdo regulaminu nie mam już dostępu..

lorie0137 napisał(a):

Ja też napisałam do nich, też to zostawiłam na ostatni dzień i się rozczarowałam. Miałam nie zostawiać na ostatnią chwilę, ale wiadomo jak jest. emotka

Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili!

Dzięki za interwencję! Podepnę się tutaj, bo mam pytanie o ten konkurs. U mnie na samsungu normalnie jest po prawej od tych pinów, ale powiedziałam o konkursie siostrze i u niej na starym iphonie nie ma żadnej zakładki po prawej od pinów, pinów w ogóle nie można "przesunąć", nigdzie indziej w apce też nie znalazłam u niej tego konkursu. No i lipa, bo udziału wziąć nie może, bo nie ma fizycznego dostępu do zakładki z konkursem.

Pytanie czy u kogoś też go nie widać, ale gdzieś znalazł w apce? Czy może jakby kupiła sensodyne przez swoją apkę to by się magicznie info pojawiło? Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7301841 Napisano: 30.09.2025 10:12:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza wygrana w bramkach od nie pamiętam kiedy,  więc się aż pochwalę - 10zl w Duda bez paragonu  emotka Wyświetl w wątku >>

lubiekisiel

#7301840 Napisano: 30.09.2025 10:09:42 w Czy informują/ informowali?
kocie_lakocie napisał(a):

Czy HARIBO (Instagram) informowało?

Na stronie jest napisane "Lista zwycięzców zostanie opublikowana na stronie internetowej do dnia 27.09.2025" 
ale takowej listy nie widzę emotka

Nie sądzę - mnie nie, a i ludzie w komentarzach dopytują. Ciekawostka - w regulaminie zmienili daty (albo mieli od początku inne niż na stronie, ale nie wydaje mi się), więc teraz mają czas do dzisiaj na opublikowanie listy (albo kolejna zmianę dat w regulaminie) Wyświetl w wątku >>

lubiekisiel

#7301622 Napisano: 29.09.2025 15:34:37 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
https://www.vuch.pl/10000-VUCH-historii

Dołącz do naszych 10 000 historii VUCH i weź udział w konkursie na Instagramie!
1) opublikować na swoim publicznym profilu zdjęcie, które przedstawia pozytywny motyw, radosną chwilę lub inspirujące przesłanie;
dodać do zdjęcia hashtag #BEVUCH; (ja jeszcze oznaczyłam @vuch_pl, żeby wiedzieli, że jestem z Polski) + z regulaminu obserwować profil @vuch_pl
2) Mieć publiczny profil.
Każdego dnia trwania konkursu jury wybrane przez Organizatora wybierze 100 Uczestników z każdego kraju (Czechy, Słowacja, Węgry, Niemcy, Polska)

Do wygrania taka torebka: https://www.vuch..../Limited/Coalie-10-Y - dostaje się kod rabatowy do wpisania w sklepie i rabatuje cenę torebki i dostawy do 0zł

Dodałam do bazy, ale nagradzają codziennie a nie wiem kiedy się ukaże tutaj Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7296498 Napisano: 11.09.2025 20:12:06 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
https://www.instagram.com/p/DOeJ2kJDa1z/

UWAGA GRATKA! Rozdajemy bilety na film #Nowe przygody Franka". Seans jest już 13 września (sobota) o godzinie 10:00 w nastepujacych kinach:

•            Warszawa Blue City Kino Helios
•            Wrocław Magnolia Kino Helios
•            Gdańsk Alfa Centrum Kino Helios
•            Poznań Posnania Kino Helios
•            Katowice C.H. Libero Kino Helios
•            Białystok Biała Kino Helios
•            Łódź Sukcesja Kino Helios

Chętnych prosimy o pisanie miasta w komentarzu
Zapraszamy ! Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7295891 Napisano: 10.09.2025 09:00:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba przestaje brać udział w loteriach, bo kasę tracę a  szczęścia ewidentnie mi brakuje. Bielenda, żabka, Kinder, rexona, sprite, mlekovita, winiary i pewnie inne, o których juz zapomniałam żeby się nie denerwować Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7294752 Napisano: 06.09.2025 13:44:12 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Wkurza mnie Hebe powtórka z rozrywki.
2 kupony na kosmetyki z Quizu Hebe -stan w sklepie obu 0.
Po co to grać jak i tak nagrody wirtualne  emotka

W tym roku nie grałam jeszcze, ale jak w zeszłym miałam taką sytuację to pani ze sklepu dzwoniła do centrali, mówiła im co i jak, I dostałam bon ważny 30 dni do hebe na tyle ile warty byl wygrany kosmetyk. Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7284718 Napisano: 05.08.2025 13:37:38 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Do jutra - dodałam do bazy, ale nie wiem kiedy się ukaże na stronie

Mamy dla Was aż 70 podwójnych zaproszeń na familijny film: „O psie, który jeździł koleją 2”.

Jeśli chcesz wygrać podwójne zaproszenie na film do Multikina, prześlij w komentarzu zdjęcie rysunku swojego dziecka obrazującego Lampo – głównego bohatera filmu 
Wybierzemy 70 rysunków, które najbardziej nas ujmą i zachwycą 
Czekamy na wszystkie prace do dn. 6/08, a dzień później ogłosimy wyniki odpowiadając w komentarzu do posta.

Na razie 73 komentarze emotka , więc duża szansa na wygraną

https://www.faceb...-f/1068096555451517/ Wyświetl w wątku >>

lubiekisiel

#7284699 Napisano: 05.08.2025 12:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

loteria media expert, kto mi powie gdzie ją znaleźć w aplikacji.

Musisz wejść w Moje konto, potem zjechać na dół i jako 3 kategoria, po Zakupy i zapisane produkty jest Loteria ŁAPP NARODY emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lubiekisiel

#7275150 Napisano: 02.07.2025 18:36:44 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)