Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6546577 Napisano: 12.11.2018 21:22:55 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

bzowapani napisał(a):

kama.z napisał(a):

Wakacje z Orange 5? Co tam się podawało? Telefon i co jeszcze?

Mail na pewno emotka    

Gdzieś było na forum informacja, jakie dane należy podać podczas rozmowy telefonicznej. Gdzie tego szukać? Podpowie ktoś?

Podobno PESEL. Ale sądzę, że kogo mieli obdzwonić, to juz to zrobili. 33 telefony to niewiele. emotka
Chyba, że masz nieodebrane połączenie od nich... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mia

#6546298 Napisano: 11.11.2018 23:59:49 w Giełda Kodów ; )
mia napisał(a):

Kody na loterię Kubek pełen nagród wymienię na kody EB.

Ewentualnie na paragony Delicji.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6545468 Napisano: 08.11.2018 23:46:58 w Smolar
miketyson napisał(a):

losowane będą tylko te nagrody, których nie wydano (o ile taka pula powstanie)
ale taka pula nie powstanie ponieważ jedna osoba może wygrać dowolną ilość nagród natychmiastowych
w związku z tym jest to loteria dla znudzonego informatyka: kupuje 2000 napojow emotka tworzy bota który wpisze te zgłoszenia o godzinie 0:00:00 =>  zgarnia 250 nagrod natychmiastowych emotka i jeszcze mu zostaje całkiem spora szansa na samochód emotka
gdybym był zleceniodawcą to Smolar miałby emotka  (no chyba, że zleceniodawca i znudzony informatyk to ta sama osoba)
pozdrawiam informatyka bo może jest na forum  emotka  

Prawie że się zgadzam po całości. emotka emotka Jedyny wątpliwy punkt jaki widzę, to wklepanie do bazy danych tych 2000 kodów. Chyba, że to masz na myśli, pisząc "znudzonego" - w końcu może przez 20 wieczorów wklepywać po 100 kodów, czas był, przynajmniej przed II etapem.

Edit:
No i czas potrzebny na kupno takiej ilości napojów, plus oblecenie odpowiedniej ilości automatów, plus kwestia wylewania od razu gdzieś (gdzie?) napoju... Sądzę, że jednak te kubki musiałyby być zdobyte w inny sposób.
Co nie zmienia w niczym faktu, że Smolar dał ciała, świadomie bądź nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6545458 Napisano: 08.11.2018 22:48:52 w Giełda Kodów ; )
Kody na loterię Kubek pełen nagród wymienię na kody EB.

Ewentualnie na paragony Delicji. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6545367 Napisano: 08.11.2018 16:07:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
@shadow666:) napisał(a):

tel. przed chwilą nagroda I stopnia naczynie Philipiak od Develey  emotka emotka emotka

U mnie jakiś Greentest tylko... Nawet nie wiem, co zacz. emotka
Telefon warszawski, jakby ktoś pytał. Wyświetl w wątku >>

mia

#6545129 Napisano: 07.11.2018 21:02:01 w Paragony na trwające konkursy
Danio ITM wymienię na paragon Delicje. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6544798 Napisano: 06.11.2018 21:38:32 w Giełda Kodów ; )
Na razie nieaktualne - kody się skończyły. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6544751 Napisano: 06.11.2018 19:10:37 w SZUKAM....
Co może konkursowego iść Poczteksem z Gdańska? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6544582 Napisano: 06.11.2018 11:36:18 w WC - rozmowy o wszystkim
isiulka napisał(a):

iszhara napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy tylko mnie bawi nagroda w konkursie Syoss Kaufland? Koc z rękawami emotka pomijam, że warta 19 zł ( paragon 10 zł, list 5,50 więc prawie na czysto). Ale jak zobaczyłam zdjęcie faceta w tym kocu, to z obawy o swoje małżeństwo, wolę w to nie grać  emotka  choć ten elektryzujący się polar jest mega kuszący.

19 zł? emotka No nie osłabiaj mnie - ja się już nastawiłam na ten konkurs, tym bardziej że dezodoranty Fa i tak używam. Kiedyś kupiłam taki koc córce i jest super - cudowny, miękki, w sam raz do otulania się. Tyle, że kosztował ok.70 zł...

Ale skąd ta kwota 19 zł? Koszt według regulaminu wynosi 98 zł więc może będzie fajny.  emotka

Już rozumiem - to najtańszy koszt zakupionych produktów. 

19 zł wg allegro emotka
ale może faktycznie będzie fajny skoro mia ma jakieś doświadczenia.

Właśnie obejrzałam z bliska zdjęcie na ulotce w sklepie, i moja euforia mocno opadła. emotka Jeśli to miałby być taki jak na zdjęciu, to jego brzeg (wykończenie) wskazywałoby na to, że jest ze zwykłego polaru. emotka A wtedy to rzeczywiście gra jest warta świeczki i 19 zł staje się realne... Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

mia

mia

#6543651 Napisano: 02.11.2018 10:22:38 w WC - rozmowy o wszystkim
isiulka napisał(a):

Czy tylko mnie bawi nagroda w konkursie Syoss Kaufland? Koc z rękawami emotka pomijam, że warta 19 zł ( paragon 10 zł, list 5,50 więc prawie na czysto). Ale jak zobaczyłam zdjęcie faceta w tym kocu, to z obawy o swoje małżeństwo, wolę w to nie grać  emotka  choć ten elektryzujący się polar jest mega kuszący.

19 zł? emotka No nie osłabiaj mnie - ja się już nastawiłam na ten konkurs, tym bardziej że dezodoranty Fa i tak używam. Kiedyś kupiłam taki koc córce i jest super - cudowny, miękki, w sam raz do otulania się. Tyle, że kosztował ok.70 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6543616 Napisano: 02.11.2018 08:32:07 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

Potrzebuję pomocy w następującym temacie:
Znajoma starsza pani ma telefon na kartę w T-Mobile. Nie wiem jaka taryfa, ale żeby konto było aktywne musi je co miesiąc doładować i w związku z tym ma na koncie prawie 200 zł, a i tak musi je za kilka dni ponownie doładować żeby móc wykonywać połączenia.
- Może ktoś się orientuje czy w tej sieci jest opcja "rok ważności konta" a jeśli tak to jak ją aktywować i czy nie spowoduje to utraty środków?
- Lub (wersja B) czy można te środki jakoś wykorzystać (przekazać innemu użytkownikowi, gdzieś nimi zapłacić itp.) Mogłaby przenieść numer np. do Play gdzie jest rok ważności konta, ale szkoda tych środków.

Zobacz to:
http://www.t-mobi...04/D_007_0006867.pdf
Moja mama (właśnie starsza pani) ma coś takiego, bo nie namówiłam jej w żaden sposób na zmianę sieci. Tu nie ma wymogu cyklicznych doładowań, jest pobieranie z konta co miesiąc określonej kwoty 20 zł. Więc na mój gust, teraz by Twoja znajoma miała 10 miesięcy za darmo i spokoju.
Ale upewnij się jeszcze w salonie T-mobile, czy da się to włączyć i jaką ta pani ma taryfę. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6543514 Napisano: 01.11.2018 11:18:57 w Żegnamy zmarłych
Dla wszystkich naszych Bliskich, których już nie ma na świecie, choć ciągle są wśród nas... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6543414 Napisano: 31.10.2018 21:11:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Soraya są jakieś zwrotki? U mnie głucha cisza na telefonie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6542196 Napisano: 26.10.2018 16:08:50 w Czy informują/ informowali?
case napisał(a):

donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

asandraa napisał(a):

Fantasia - polo - informowali?
Do dziś mają czas...

jeszcze nie...

może pan Tomek nam odpowie:P

Może odpowie emotka

Jeszcze nie informowali, acz mają nadzieję dziś to zrobić.

To miło. Tylko proszę na odpowiednie numery tym razem to skierować. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6541657 Napisano: 24.10.2018 16:42:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

mia napisał(a):

Mam pytanie, czy jest ktoś kto brał udział w konkursie Silan Tesco i NIE dostał smsa o wygranej? emotka
Bo coś mi się ta moja skuteczność u agencji MC podejrzana wydaje... emotka

Ja nie wygralam

Dzięki za info. Już myślałam, że się im znów coś walnęło.
Cofam pytanie w takim razie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6541640 Napisano: 24.10.2018 16:04:40 w Informują
Smsy z Silan Tesco. emotka Z numeru 71700.
P.S.
Nie wiem, czy się nie walnęli, bo coś za dużo tych smsów (z nagrodą dodatkową oczywiście). Wyświetl w wątku >>

mia

#6541354 Napisano: 23.10.2018 19:15:42 w Winiary
A czy z 03.10 też już poszła rezerwa? emotka
Bo listy na stronie są już uzupełniane...
Zależy mi na tej informacji.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6541235 Napisano: 23.10.2018 13:26:44 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

dzisiejsza pogoda - leje, wieje i jest zimno emotka Nie lubię takiej jesieni...

Amen. Mam wrażenie , że sztorm z morza przeniósł się do miasta. emotka Właśnie zastanawiam się, jak pojechać po zakupy, bo a) trzeba przejść do garażu, b) do sklepu też samochodem nie wjadę, a parking jest lekko oddalony.
Parasol odpada - połamanych mam już wystarczającą kolekcję. Sztormiak? emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

mia

#6541176 Napisano: 23.10.2018 10:50:12 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

donia7 napisał(a):

Co z tym Silanem z Tesco?  emotka

Zadzwoń i zapytaj. Jak znam życie, dowiesz się, że laureaci już dawno poinformowani, ale później za jakiś czas pójdą smsy... emotka

napisać mogę, ale dzwonić never  emotka
ale tu masz rację z tymi sms'ami... Pasuje ich sprowokować, może znajdzie się jakiś smiałek?:P

Ewentualnie jeszcze jak ktoś chce, może podręczyć Tesco na FB, to ich może pogonią. Bo chyba sobie znów zapomnieli o wynikach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0