Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6656414 Napisano: 12.11.2019 17:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

kto wysyłał w ITM na ten konkurs ?   Jak osładzam jesienną słotę?
w regulaminie jest całkiem inne pytanie emotka   „Mój czas z rodziną to Familijnei …
poza tym na ulotce jest że trzeba wysłać sms : Colian.numer paragonu.odpowiedź konkursowa
                                         w regulaminie że :  Colian.numer kasy.numer wydruku.odpowiedź konkursowa

a przez stronę to niby jak ? w polu na odpowiedź też te numery pisać ?
Zwariować można emotka

Tak, przez stronę też trzeba wszystko podawać. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6656411 Napisano: 12.11.2019 17:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A tak z ciekawości co Ci z tego przyjdzie skoro paragonu nie masz, bo nijak go mieć nie możesz?

Zobaczymy... są przepisy KC, jest UOKIK

W sensie, że będziesz ich "straszył", że mają Ci wydać nagrodę? emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656407 Napisano: 12.11.2019 17:07:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

Nie mam paragonu, a co wyślę to już moja sprawa.

Stań 30 cm przed ścianą i ukłoń się z pełnym impetem, może to coś pomoże emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656399 Napisano: 12.11.2019 17:03:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

i co im teraz odeślesz? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

edzia21

#6656387 Napisano: 12.11.2019 16:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

magie1982 napisał(a):

thomasny napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy Wy widzicie wpis w informują? emotka

Każdy kto chciał, mógł zagrać. A kto nie zagrał, niech ma pretensje do siebie.

Mowiac szczerze, nie wierzę w to co czytam. Zagrać to chciał każdy. Ale nikt nie miał jak.... 
to co nazywasz grą w moim słowniku nazywa się oszustwem...
co Ty tutaj robisz?

Ja nie grałem, ale nie mam o to do nikogo pretensji. Co mi do tego, że ktoś inny wygrał? 

Powiedz, Ty udajesz teraz i robisz z siebie pajaca czy jednak masz problem z logicznym myśleniem i rozumowaniem...bo już zgłupiałam, czytając Twoje wypociny. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656379 Napisano: 12.11.2019 16:54:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

thomasny napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Każdy kto chciał, mógł zagrać. A kto nie zagrał, niech ma pretensje do siebie.

Mowiac szczerze, nie wierzę w to co czytam. Zagrać to chciał każdy. Ale nikt nie miał jak.... 
to co nazywasz grą w moim słowniku nazywa się oszustwem...
co Ty tutaj robisz?

Są ludzie, dzbany i taborety emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656368 Napisano: 12.11.2019 16:48:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Przecież chwalił się w tym wątku, że wysłałam zgłoszenie z fejkowym numerem... emotka  a Karlsbad szczęśliwy, ze biedry pootwierane i zgłoszenia napłynęły - wszystko gra.

Wpis był w tym wątku i widziałam go. Tylko po co to wszystko, bo tego nie rozumiem.

Ja również emotka  może się wypowie osoba, która wpadła na tak genialny pomysł...co z tego teraz ma? Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

edzia21

#6656364 Napisano: 12.11.2019 16:47:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Przecież chwalił się w tym wątku, że wysłał zgłoszenie z fejkowym numerem...emotka  a Karlsbad szczęśliwy, ze biedry pootwierane i zgłoszenia napłynęły - wszystko gra. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6656350 Napisano: 12.11.2019 16:31:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onmyown napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ktos na forum pisal, ze dzwonil na infolinie i uzyskal info, ze sklepy Biedry nieobjete zakazem handlu w niedziele sa zamkniete 11 listopada, jak pozostale sklepy...a Karlsbad ma zaupelnie inne info jak widac, pytanie: kto kreci?

Nie wiem, dostanę oficjalne info od JM, to zobaczymy.

Zresztą -> trzeba być poj*, żeby organizować konkurs w dniu, gdy w całej Polsce jest otwartych 7 sklepów z 3000.

Dokładnie. Bez sensu jest to roztrząsanie czy jakaś Biedra była otwarta, czy zamknięta. Nawet jakby kilka było otwartych, to i tak pozbawiono szansy wzięcia udziału w konkursie dla 99% zainteresowanych. Co to za konkurs - niby ogólnopolski, niby w największej sieci, niby dla każdego, a jednak dla wybrańców? Nie dość że zawalili kompletnie, to jeszcze brną w to szambo, zamiast się przyznać do błędu... Porażka 

Może to nie był żaden "błąd"? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6656338 Napisano: 12.11.2019 16:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

A ja wysłałem zgłoszenie z nr paragonu 11111918 Czekam na wyniki

bardzo mądrze - gratuluję emotka  emotka  ... (nie powiem czego) Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656319 Napisano: 12.11.2019 15:46:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

No dobra, ale była chociaż Jedna Polsce otwarta? Dajcie znać emotka  

Na stronie Biedry jest lista SIEDMIU sklepów na całą Polskę, nieobjętych zakazem handlu w niedzielę:
https://cdn.biedr...OptVqhEaAlwnEALw_wcB
Nie wiem, czy były wczoraj czynne.

Karlsbad jest z Warszawy i - zupełnym przypadkiem - dwa z tych k* siedmiu sklepów znajdują się w Warszawie. Nie trzeba żadnej teorii spiskowej, wszystko widać, jak na dłoni...

Dodam jeszcze, że sklepów Biedronka w Polsce jest około 3000. Szkoda słów.

Ktos na forum pisal, ze dzwonil na infolinie i uzyskal info, ze sklepy Biedry nieobjete zakazem handlu w niedziele sa zamkniete 11 listopada, jak pozostale sklepy...a Karlsbad ma zaupelnie inne info jak widac, pytanie: kto kreci? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6655719 Napisano: 09.11.2019 18:39:46 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

toka napisał(a):

Co z tym Orange? Nie mają zasięgu żeby do mnie zadzwonić?  emotka

Zaryzykuję stwierdzenie, że "lepsze" (sztuk 39) nagrody już obdzwonione, a info o doladowaniach pójdzie smsami.

Wpis o telefonie był chyba w poniedziałek po 16.00. Ja miałam telefon tego samego dnia (godz. 16.09), nie odebrałam, bo miałam tel rozładowany. Następnego dnia po 16.00 drugie podejście - odebrałam. W środę rano pojawiło się info, że do kogoś zadzwonili pierwszy raz. I tu kolejna teza - że ktoś nie odebrał przez 2 dni z rzędu (pon i wt, a w środę dzwonili już do "awansujących" na miejsce nieodebranych). W regulaminie jest o dwóch próbach połączenia.
Teraz czekam na maila z info co wygrałam, bo Pani nie wiedziała. Podobno może to trwać 2-3 tygodnie ;/

W poniedziałek dzwonili już od 15:00 (minimum).

czyli wszystko poinformowane i nie mam na co czekać.,,.??

Obawiam sie ze tak (zostaly jeszcze doladowania)...ale kto ich tam wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6655678 Napisano: 09.11.2019 14:59:57 w Czy informują/ informowali?
cc_investigator napisał(a):

toka napisał(a):

Co z tym Orange? Nie mają zasięgu żeby do mnie zadzwonić?  emotka

Zaryzykuję stwierdzenie, że "lepsze" (sztuk 39) nagrody już obdzwonione, a info o doladowaniach pójdzie smsami.

Wpis o telefonie był chyba w poniedziałek po 16.00. Ja miałam telefon tego samego dnia (godz. 16.09), nie odebrałam, bo miałam tel rozładowany. Następnego dnia po 16.00 drugie podejście - odebrałam. W środę rano pojawiło się info, że do kogoś zadzwonili pierwszy raz. I tu kolejna teza - że ktoś nie odebrał przez 2 dni z rzędu (pon i wt, a w środę dzwonili już do "awansujących" na miejsce nieodebranych). W regulaminie jest o dwóch próbach połączenia.
Teraz czekam na maila z info co wygrałam, bo Pani nie wiedziała. Podobno może to trwać 2-3 tygodnie ;/

W poniedziałek dzwonili już od 15:00 (minimum). Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6655280 Napisano: 07.11.2019 20:55:57 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

Czy konkurs "podróż za kawę" w itm potwierdza jakoś otrzymanie/weryfikację odesłanych danych?

Nie Wyświetl w wątku >>
1 tadziowa 0

edzia21

#6655213 Napisano: 07.11.2019 18:13:12 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

estrelitta napisał(a):

encepence napisał(a):

anaesth napisał(a):

Reni napisał(a):

anaesth napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

A Kozel myślicie poszedł już cały? 

ja myślę, że nie

A dzisiaj ktoś się chwalił? Bo czas na informowanie mają właśnie do dziś.

przeczytaj jeszcze raz regulamin emotka  na poinformowanie mają czas do 15 listopada  emotka

Pomyliło mi się z innym konkursem, wybaczcie emotka

Ale i tak jak było 5 voucher ów dziennie to powinno tu być mnóstwo informacji o wygranych a coś podejrzanie mało ich

Podobnie mało osób się pochwalilo nagroda z konkursu Jesień w kuchni Albedo. Na prawie 40 nagród raptem 3 osoby 

38 nagród, ale mi się wydaje że Albedo dzwoni na raty a potem wysyła smsy, pewnie tylko część obdzwonili

Na bank dzwonili z ostatniego dnia + z glownymi.  Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6655119 Napisano: 07.11.2019 14:19:10 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Agencja INNOVA czy to jakaś nowa agencja? Nie spotkałam się z nią wcześniej (gram dobry rok dopiero) jest ok? Można u nich wygrać?  emotka emotka

Stara agencja. Mozna. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6654898 Napisano: 06.11.2019 18:25:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

darog napisał(a):

co się stało z laureatem głównym z 4 edycji 28.10? jeszcze kilka dni temu był..

Może odkryli jakiś przekręt i go ściągnęli z listy. Pamięta ktoś kto to był?  A jest takie miasto w Polsce jak Varsavia? Na liście ktoś tak napisał, dziwne. I pani która wygrała zestaw Lindt zapewne ze strachu przed komentarzami, że wygrywają wciąż osoby z Aleksandrowa Łódzkiego, podała tylko Aleksandrów a o Łódzkim chyba zapomniała.

to była MAGDALENA G z Poznania (4 etap - główna) Wyświetl w wątku >>
2 reniii, darog 0

edzia21

#6654893 Napisano: 06.11.2019 18:12:38 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

A zegarki z tic tac tez już poszły?

u mnie o 16:59 Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6654870 Napisano: 06.11.2019 17:22:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Monika11 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

to zostały z TT z okulary i zegary

no to zostały zegarki emotka

o 16:59 przyszedl mail z zegarkiem, wiec juz chyba zaczęli ogarniać. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

edzia21

#6654703 Napisano: 06.11.2019 11:37:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
InPost wozi sluchawki z Velvet w C4 Wyświetl w wątku >>