Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6652256 Napisano: 28.10.2019 20:49:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

Drogi wątku, drugą godzinę siedzę nad odpowiedzią z kawy itm.... zamiast 160 pożądanych znaków mam 3 kartki słów-kluczy. Szczerze zazdroszczę osobie, która wygra voucher. Ześlij na mnie wenę twórczą, spraw, by nagle mnie oświeciło, napełnij mnie nadzieją, że ja też mogę wygrać główną.

Myślę, że zdecydowanie nie ma nad czym dumać...przy konkursie BEZ numeru paragonu emotka
Zobaczysz ile będzie jęków, że "tyyyle było zestawów z młynkiem, a nic nie wpadło", standard przy takich akcjach, niestety.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6652048 Napisano: 28.10.2019 11:27:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

faworek napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Czy z konkursu Rimmel wygrał ktoś nagrodę na numer, gdzie nie dochodziły zwrotki ? To był ostatni dzień konkursu.

nie dostałam zwrotki i wygrałam z ostatniego dnia konkursu

Ja niestety nie wygrałam a zwrotki dostałam o 1 w nocy, że niestety za późno a słałam parę minut po godz 23. Porąbany ten konkurs emotka

Moje zgłoszenia poszły po godz. 21, ale nie dostałam żadnej zwrotki. Nagród brak.

U mnie wpadły zestawy na zgłoszenia tuż przed północą ostatniego dnia (nie miałam zwrotek).  Wyświetl w wątku >>
2 onlyrybka, mia 0

edzia21

#6651926 Napisano: 27.10.2019 19:36:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

jak myślicie będzie rezerwa Nałęczowianki z kaufa? pomyliłam paragony i dwa bony przepadły , a może już była rezerwa ?

Nie było i nie będzie - info od agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6651394 Napisano: 25.10.2019 01:10:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

darog napisał(a):

Loteria CAREX (oczywiście ja i znajomi w to nie gramy) mamy info że trzeba memory w 5 sekund ułożyć by 50zł do sklepu dostać..no i matematyczne prawdopodobieństwo wylosowania przy tej stałej grupie- żadne- widac po num paragonów/faktur.
totalna beznadzieja.
Mieciu i 99% reszty laureatów się powtarzają- bo widocznie bez ograniczeń można wygrywać-mają prawo.

Poza tym kto mi wyjaśni?

Podmiotem urządzającym Loterię jest i360 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi, przy ul. Henryka Sienkiewicza 85/87 lok. 8, 90-057 Łódź
Organem administracji publicznej wydającym zezwolenie na prowadzenie Loterii jest Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Łodzi

ale...??

Regulamin udostępniany jest nieodpłatnie w biurze Organizatora, tj. pod adresem i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5, 15-084 Białystok

i oczywiście nikt nie reaguje na zadane pytania, jak dla mnie jakiś kolosalny cichuteńki wałek...  emotka  a naiwni się nabiorą - przyznaję się, ja też  emotka

W 5 sekund fizycznie nikt tego nie zrobi. Program tak... 
Po co marnowac kase, jesli nie masz szans?

Agencja i360 ma kilka oddziałów, ot żaden sekret. Nie oni jedni...

No to porażka emotka Ja tam się też nabrałam bo naiwna liczyłam że się uda, lepiej w ACTIVIE zainwestować i dostać bez wysiłku bon na 30 zł niż łudzić się że się go w Carexie się ustrzeli. Nienawidzę takich niesprawiedliwych konkursów.

Moja ulubiona agencja, co za 10 zgłoszonych paragonów straszyła mnie adwokatem...
Ale da się u nich wygrać.. w bardziej lokalnych konkursach moi znajomi wygrywali (np. 1 paragonem emotka )

A co niby takiego złego uczyniłaś zgłaszając 10 paragonów (wg nich), że aż adwokat poszedł w ruch? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6651359 Napisano: 24.10.2019 21:25:21 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tetley ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6651059 Napisano: 23.10.2019 21:45:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tetley ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6651052 Napisano: 23.10.2019 21:09:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

anaesth napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Colgate i tic tac zepsuli mi dzień emotka

u mnie to samo, w colgate ani śmiesznie ani poważnie nie trafia w gust oceniających - czy ktoś wie jak to pisać kurczę blade?????  emotka

A rymowane też próbowałaś?

tak! rymowanka też była!  emotka

Aj, niedobrze emotka Przyznam szczerze, że jak zobaczyłam ten konkurs w bazie to mnie w pierwszej chwili odrzuciło, bo Colgate kojarzy mi się z Los Mejores, któremu nie potrafię dogodzić. A tu niespodzianka, jakaś inna agencja - a może to oni, tylko pod inną nazwą? Skoro im też ciężko dogodzić, to może jednak mają coś wspólnego z LM emotka Okaże się za tydzień, jak ocenią moje rymowanki... Sądząc po fali niepowodzeń, to pewnie wyjdzie "jak zwykle".
Oczywiście w Tic-tac dziś nic, chociaż wysłałam tylko 1 zgłoszenie, więc nie liczyłam na cud.

Nairobia nie ma nic wspólnego z LM, to zupełnie inna agencja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6650814 Napisano: 23.10.2019 11:37:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD rozwozi instaxy z Groszka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6650376 Napisano: 21.10.2019 19:24:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy ktoś ma informacje odnosnie konkursu E w kauflandzie? Brak info od kiedy i do kiedy, regulaminu też nigdzie nie ma emotka

Nie...a albedo pomimo próśb mailowych o regulamin - olewa sprawę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6650375 Napisano: 21.10.2019 19:23:31 w Czy informują/ informowali?
calineczka354 napisał(a):

Czy ktoś ma info z Wawel-Auchan  czy nie mieli dziś informować zgodnie z regulaminem? Wiem ze to dziwne biorąc pod uagę, że konkurs skonczylł się wczoraj ale tak mam zapisane  emotka

ta agencja nie trzyma się dat zawartych w regulaminie, więc jeszcze musisz poczekać na info Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6649586 Napisano: 18.10.2019 07:57:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Kto organizuje e w kaufie? Widze w gazetce konk, nie mam chwilowo dostepu do watku Kaufland.

Zapewne Albedo emotka  - reg. brak Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

edzia21

#6649544 Napisano: 17.10.2019 21:55:01 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

slomkab napisał(a):

pikawka napisał(a):

jokan napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

slomkab napisał(a):

Fantazja spolem?

Też czekam ale chyba jeszcze nie informowali 

do dzisiaj mieli informowac

Będzie dziś info czy nie  emotka

Pewnie dzis juz wynikow nie bedzie

case co z wynikami? 

widzę, że case już od miesiąca nie logował się na forum, więc pewnie nic się nie dowiemy emotka

Nie pierwszy raz zawalają terminy i mają opóźnienia...w sumie zdziwiłabym się, gdyby poinformowali w regulaminowym terminie. Jutro rano zapewne przeczytają maile z zapytaniami i przypomną sobie o konkursie, że taki organizowali  emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

edzia21

#6649430 Napisano: 17.10.2019 15:57:36 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Z tym 500 plus to sa jaja ,kolezanka kiedys mi powiedziala masz 500 plus to cie stac. Mysle sobie ok ,poczekam,az Ty bedziesz miala dzieci i urodziły sie im blizniaki. Z czasem zaczela narzekac,ze malo kasy,ze musi wrocic do pracy,bo maz za duzo nie zarabia, a dzieci kosztuja,.To jej powiedzialam masz 500 plus stac cie na wszystko i wiecie co? Obrazila sie na mnie i od prawie roku sie nie odzywa

Z tym narzekaniem na 500+, ze niby malo itd. ...to jest zalosne. Ciekawe jak kiedys ludzie wychowywali dzieci bez 500+ i innych dodatkow.

Ten kto chce to zainwestuje te pieniądze w dzieci, kino, wspólne wyjścia, basen, jeżyki...coś na co wcześniej nie było kasy. Wszystko zależy w jakie ręce ta kasa wpada. Tym bardzo potrzebującym na pewno pomaga. 

Akurat nie o to mi chodzilo, tylko o marudzenie. Nie daja - zle. Daja - zle, bo za malo. Porazka! Niektorym to sie juz w glowach pop...o. 
BTW i oczywiscie z tym "dawaniem" to bardzo w przenosni, bo chyba nie trzeba wspominac ile musza zabrac wszystkim, zeby niby laskawie dac...wybranym. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6649405 Napisano: 17.10.2019 14:48:42 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Z tym 500 plus to sa jaja ,kolezanka kiedys mi powiedziala masz 500 plus to cie stac. Mysle sobie ok ,poczekam,az Ty bedziesz miala dzieci i urodziły sie im blizniaki. Z czasem zaczela narzekac,ze malo kasy,ze musi wrocic do pracy,bo maz za duzo nie zarabia, a dzieci kosztuja,.To jej powiedzialam masz 500 plus stac cie na wszystko i wiecie co? Obrazila sie na mnie i od prawie roku sie nie odzywa

Z tym narzekaniem na 500+, ze niby malo itd. ...to jest zalosne. Ciekawe jak kiedys ludzie wychowywali dzieci bez 500+ i innych dodatkow. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6648932 Napisano: 16.10.2019 08:44:42 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wczoraj byłam w itm po kawe jacobs ,wieczorem napisałam hasło,a dzis się zorientowałam,ze nie mam paragonu. Został przy kasie  i ktoś mnie przebije dzis? 

a ja wysłałam męża do ITM po zakupy na Jacobs i na Mondelez - pomyślałam że jak mam zagrać to pierwszego dnia bo konkurencja może mniejsza będzie. Mąż zadowolony ze kupił słodyczy na 20,09 zł (trzeba była za 20 zł). Więc siadam wieczorem żeby stworzyć cokolwiek i jak już o 22 zabierałam się do wysyłania, patrzę na paragon a w tych 20,09 jest reklamówka za 0,54 zł.... emotka emotka

Tak na przyszłość - PIERWSZEGO i OSTATNIEGO dnia jest największa konkurencja, zawsze emotka  Pierwszego każdy myśli tak jak Ty, a ostatniego...grają tacy jak ja, czyli olewusy emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6648916 Napisano: 16.10.2019 07:11:40 w Paragony na trwające konkursy
Kupię:
- MILKA Itm
- urodziny Intermarche /MKCafe/Fort/Pedro`s Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6647760 Napisano: 10.10.2019 21:46:48 w Czy informują/ informowali?
sylwika76 napisał(a):

czy Woseba Biedronka informowała za wczoraj?

obawiam się że tak, skoro zdążyli już poinformować tygodniowych emotka  - wczorajszy dzień "zamykał" pierwszy tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6647541 Napisano: 10.10.2019 13:34:40 w Smolar
maximus napisał(a):

SMOLAR ?  ta firemka to jakaś żenada.  50 zgłoszeń w loterii Gra o tron domestos Biedronka i ani jednej wygranej.
Skoro oni mnie prawdopodobnie zbanowali za zbyt dużą ilość zgłoszeń to ja banuje Smolar.

oo boziu emotka  po tym fakcie zapewne będą pogrążeni w smutku i w żałobie emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6647313 Napisano: 09.10.2019 23:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog, wysłałam dzisiaj zgłoszenie na 160 znaków i zwrotki nie ma. Wczoraj zgłoszenie również na max 160 znaków - zwrotka była emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#6647309 Napisano: 09.10.2019 22:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

ilona162 napisał(a):

ewa2333 napisał(a):

a dostaliście zwrotke z rimmel?

nie, a powinna być..

i jeszcze...Regulamin
pkt 5 Organizator ma prawo wezwać Uczestnika, który zgłosił się wielokrotnie do Konkursu, do przesłania drogą elektroniczną (email) wszystkichParagonów, których numery Uczestnik umieścił w swoich Zgłoszeniach.

a w kwestii znaków to " jedno zgłoszenie należy rozumieć jako 1 sms- 160 znaków"
taka odp mail teraz czytam od znajomej która pyta o jaki numer paragonu chodzi??

dokładnie, też dostałam odp od agencji, że max 160 znaków emotka

Ale przecież w regulaminie nie jest napisane. 

Dlatego też pytałam mailowo, hellooł. 
Jednakże jest dokładnie tak jak piszesz - wersja zależy od osoby, która akurat odpisuje na maile lub odbiera telefon, trochę to słabe. Nie mam dobrego zdania o agencji Nairobia...i chyba za szybko go nie zmienię. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0