Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6586909 Napisano: 03.04.2019 21:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Były  jakieś smsy wczoraj lub dziś z numeru 4321 bo skasowałam niechcący smsa przed chwila ?

Albedo, wczoraj z save water (makro), a dzisiaj henkel itm (eski na nieodebrane) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6586806 Napisano: 03.04.2019 18:02:38 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tymbark PoloMarket, mogę zapłacić max 4 zł emotka  PW  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6586782 Napisano: 03.04.2019 17:23:54 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Ostatnie pytanie.. A Garnier Kaufland?  
Always Carrefour ?  emotka

nie i tak Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6585565 Napisano: 31.03.2019 21:28:08 w Paragony na trwające konkursy
ostatni paragon FANTASIA, sprzedam za 4 zł lub wymienię na inny paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6585494 Napisano: 31.03.2019 15:28:33 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon Fantasia Top Market i Społem lub zamienię na paragon Tymbark Polomarket 1:1 (ewentualnie 2 paragony Fantasia zamienię na 3 paragony Colgate Biedronka) - PW  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6585404 Napisano: 31.03.2019 01:11:46 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon Fantasia Top Market i Społem lub zamienię na paragon Tymbark Polomarket 1:1 (ewentualnie 2 paragony Fantasia zamienię na 3 paragony Colgate Biedronka) - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6585136 Napisano: 29.03.2019 15:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Przeżywacie te nagrody w loteriach, jakbyście chociaż już wygrali. Do tego: dają chiński szajs w ilości kosmicznej - źle, dają kilka wartościowych nagród - jeszcze gorzej. Kolejna loteria, kolejny raz to samo. Nie podoba się? Ok, nikt Was do gry nie zmusza emotka

Myślę, że poszłaś o krok za daleko.
Po pierwsze, ja zanim gram, to myślę czy chcę, wiec stwierdzenie "Przeżywacie te nagrody w loteriach, jakbyście chociaż już wygrali" jest troche kulą w plot.
Po drugie - "przeżywacie" to uogólnienie na jakie mam alergię i uważam, ze jak ktoś nie ma argumentu, to stosuje takie chwyty.
Po trzecie - "Nie podoba się? Ok, nikt Was do gry nie zmusza" - parafrazujac - Nie podoba się? Ok, nikt do czytania nie zmusza.
No i poklaskajmy chińskim badziewiom.

W takim razie zapytam, czy widziałaś gdzieś na forum jakikolwiek przejaw radości i pozytywną dyskusję na temat zbliżającej się loterii (i jej nagród)? Czego by nie dawali, wiecznie jest ŹLE, bo coś, bo tamtoś, bo sramtoś. Litości. Nawet już nie będę rozpoczynała tematu przez kogo i dlaczego upadły konkursy kreatywne (w porównaniu do ilości z lat ubiegłych).  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6585134 Napisano: 29.03.2019 15:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

alan84 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czytam regulamin loterii kasztelan i licząc ile trzeba dopłacić, to interes dla bogatych, a do tego rozłożył mnie zapis:
Zamawiający zapewni zakwaterowanie dla 6-osobowej ekipy montażowej na czas montażu(około 24 dni roboczych).

Wynajmij mieszkanie na miesiąc i za 2000 masz 300000 emotka  
Edit: no tak, jeszcze transport min.

Jakie 300000 emotka  To jest domek bez działki, pozwoleń, wszystkich instalacji, uwaga: fundamentów! Do tego liczą sobie 2 tys. za dowóz materiałów i każą jeszcze zakwaterować ekipę. 

jak tak narzekacie to pamietajcie... jak wygracie to odkupie nagrodę za 100 tys;)

Niestety, ostatnio konkursowicze cierpią na przypadłość dzielenia skóry na niedźwiedziu...a znając przewrotność losu, zapewne w przyszłości i tak nie będzie to ich "bolączką"  emotka

No to z takim stwierdzeniem nie dyskutuję, poddaję się  emotka

Przeżywacie te nagrody w loteriach, jakbyście chociaż już wygrali. Do tego: dają chiński szajs w ilości kosmicznej - źle, dają kilka wartościowych nagród - jeszcze gorzej. Kolejna loteria, kolejny raz to samo. Nie podoba się? Ok, nikt Was do gry nie zmusza emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6585129 Napisano: 29.03.2019 15:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czytam regulamin loterii kasztelan i licząc ile trzeba dopłacić, to interes dla bogatych, a do tego rozłożył mnie zapis:
Zamawiający zapewni zakwaterowanie dla 6-osobowej ekipy montażowej na czas montażu(około 24 dni roboczych).

Wynajmij mieszkanie na miesiąc i za 2000 masz 300000 emotka  
Edit: no tak, jeszcze transport min.

Jakie 300000 emotka  To jest domek bez działki, pozwoleń, wszystkich instalacji, uwaga: fundamentów! Do tego liczą sobie 2 tys. za dowóz materiałów i każą jeszcze zakwaterować ekipę. 

jak tak narzekacie to pamietajcie... jak wygracie to odkupie nagrodę za 100 tys;)

Niestety, ostatnio konkursowicze cierpią na przypadłość dzielenia skóry na niedźwiedziu...a znając przewrotność losu, zapewne w przyszłości i tak nie będzie to ich "bolączką" emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6585101 Napisano: 29.03.2019 13:56:28 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tymbark PoloMarket, taniej emotka PW  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584864 Napisano: 28.03.2019 21:46:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Ktoś wie ile znaków mozna w smsie Top Market Fantasia? Nie można reg.otworzyc.

nie ma ograniczeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6584696 Napisano: 28.03.2019 12:38:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasne, wysylac mozna...ale skoro nie ma zwrotek, to nie sa dodawane do puli prawidlowo przeslanych zgloszen. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

edzia21

#6584686 Napisano: 28.03.2019 12:24:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

monkakk napisał(a):

superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

izkak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pusheen napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Macie zwrotki z E stokrotka?

Wczoraj były. emotka Dziś nie będzie, bo już po konkursie

Faktycznie niby trwa do 10 kwietnia a smsy można wysyłać do 27 marca

Znowu ktoś pomylił datę dodając konk do bazy czy Albedo coś namieszało?  Właśnie wróciłam ze Stokrotki do domu... z dwoma proszkami  emotka

niestety ktoś...

Albedo NAMIESZAŁO. Ma 2 terminy w Regulaminie. Zrobione na odczepne. Pewnie też tak nagrody przyznają.

Wina leży po obu stronach. W regulaminie jest jasno napisane, że odpowiedzi przyjmuja do 27-ego, ale że w innych miejscach tego samego regulaminu pojawiły się tez inne daty, to człowiek mógł się pomylić.

W gazetce jest info, ze konkurs trwa do 10.04 (pomijajac juz mieszanine dat w reg)...wiec raczej to nieogarstwo wylacznie Albedo. Jak dla mnie, to sprawa do zgloszenia do Albedo emotka

No jasne emotka  Ale każdy wie, że regulamin jest najważniejszy, a tam można było znaleźć w gąszczu zapisów, że wysyłka do 27-ego.

Ok, ale w akcjach promujacych dana marke nie chodzi o to, zeby cos bylo "w gaszczu zapisane" i zeby pozostawiac niesmak wsrod NORMALNYCH KLIENTOW, ktorzy kupia produkt i chca zagrac...i nie moga. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

edzia21

#6584682 Napisano: 28.03.2019 12:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

izkak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pusheen napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Znowu ktoś pomylił datę dodając konk do bazy czy Albedo coś namieszało?  Właśnie wróciłam ze Stokrotki do domu... z dwoma proszkami  emotka

niestety ktoś...

Albedo NAMIESZAŁO. Ma 2 terminy w Regulaminie. Zrobione na odczepne. Pewnie też tak nagrody przyznają.

Wina leży po obu stronach. W regulaminie jest jasno napisane, że odpowiedzi przyjmuja do 27-ego, ale że w innych miejscach tego samego regulaminu pojawiły się tez inne daty, to człowiek mógł się pomylić.

W gazetce jest info, ze konkurs trwa do 10.04 (pomijajac juz mieszanine dat w reg)...wiec raczej to nieogarstwo wylacznie Albedo. Jak dla mnie, to sprawa do zgloszenia do Albedo emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

edzia21

#6584666 Napisano: 28.03.2019 11:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

pusheen napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Szkoda tylko, ze zarowno w.punkcie 1.3 regulaminu, jak i w gazetce Stokrotki data zakonczenia konkursu to 10.04. Albedo dalo ciala i to nie pierwszy raz... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584622 Napisano: 28.03.2019 10:19:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
holaaolaa napisał(a):

mia napisał(a):

superloser napisał(a):

psotka napisał(a):

Zero wygranych - Kaufland fairy, dwa razy always w Carrefour, Loreal w Carrefour.

Jedynie misiek Velvet mi pstryknął. Ale będzie dla dziecka kolegi

Fairy juz informował?

Na pewno nie.
Może chodziło o Kaufland Fa (Henkel)...

A Loreal w C$ informował??:-)

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584392 Napisano: 27.03.2019 15:40:04 w Informują
Fantasia C4 - sms emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6584199 Napisano: 27.03.2019 01:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Ciekawe czy z Frugo będzie rezerwa? Czy już wszystkich poinformowano o nagrodach, czy pozostałych jutro ?

Raczej wszystkich. Ta agencja nigdy nie informuje "na raty" Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584177 Napisano: 26.03.2019 22:09:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tymbark PoloMarket PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584073 Napisano: 26.03.2019 15:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Ktoś mi powie co to jest za aparat z Frugo? W regulaminie 700 zł, w internetach badziew jednorazowy za 70 zł. 

to jakąś drożyznę znalazłaś emotka  są po 49 zł i pewnie można znaleźć taniej emotka Wyświetl w wątku >>