Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6584864 Napisano: 28.03.2019 21:46:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Ktoś wie ile znaków mozna w smsie Top Market Fantasia? Nie można reg.otworzyc.

nie ma ograniczeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6584696 Napisano: 28.03.2019 12:38:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasne, wysylac mozna...ale skoro nie ma zwrotek, to nie sa dodawane do puli prawidlowo przeslanych zgloszen. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

edzia21

#6584686 Napisano: 28.03.2019 12:24:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

monkakk napisał(a):

superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

izkak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pusheen napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Macie zwrotki z E stokrotka?

Wczoraj były. emotka Dziś nie będzie, bo już po konkursie

Faktycznie niby trwa do 10 kwietnia a smsy można wysyłać do 27 marca

Znowu ktoś pomylił datę dodając konk do bazy czy Albedo coś namieszało?  Właśnie wróciłam ze Stokrotki do domu... z dwoma proszkami  emotka

niestety ktoś...

Albedo NAMIESZAŁO. Ma 2 terminy w Regulaminie. Zrobione na odczepne. Pewnie też tak nagrody przyznają.

Wina leży po obu stronach. W regulaminie jest jasno napisane, że odpowiedzi przyjmuja do 27-ego, ale że w innych miejscach tego samego regulaminu pojawiły się tez inne daty, to człowiek mógł się pomylić.

W gazetce jest info, ze konkurs trwa do 10.04 (pomijajac juz mieszanine dat w reg)...wiec raczej to nieogarstwo wylacznie Albedo. Jak dla mnie, to sprawa do zgloszenia do Albedo emotka

No jasne emotka  Ale każdy wie, że regulamin jest najważniejszy, a tam można było znaleźć w gąszczu zapisów, że wysyłka do 27-ego.

Ok, ale w akcjach promujacych dana marke nie chodzi o to, zeby cos bylo "w gaszczu zapisane" i zeby pozostawiac niesmak wsrod NORMALNYCH KLIENTOW, ktorzy kupia produkt i chca zagrac...i nie moga. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

edzia21

#6584682 Napisano: 28.03.2019 12:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

izkak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pusheen napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Znowu ktoś pomylił datę dodając konk do bazy czy Albedo coś namieszało?  Właśnie wróciłam ze Stokrotki do domu... z dwoma proszkami  emotka

niestety ktoś...

Albedo NAMIESZAŁO. Ma 2 terminy w Regulaminie. Zrobione na odczepne. Pewnie też tak nagrody przyznają.

Wina leży po obu stronach. W regulaminie jest jasno napisane, że odpowiedzi przyjmuja do 27-ego, ale że w innych miejscach tego samego regulaminu pojawiły się tez inne daty, to człowiek mógł się pomylić.

W gazetce jest info, ze konkurs trwa do 10.04 (pomijajac juz mieszanine dat w reg)...wiec raczej to nieogarstwo wylacznie Albedo. Jak dla mnie, to sprawa do zgloszenia do Albedo emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

edzia21

#6584666 Napisano: 28.03.2019 11:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

pusheen napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Szkoda tylko, ze zarowno w.punkcie 1.3 regulaminu, jak i w gazetce Stokrotki data zakonczenia konkursu to 10.04. Albedo dalo ciala i to nie pierwszy raz... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584622 Napisano: 28.03.2019 10:19:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
holaaolaa napisał(a):

mia napisał(a):

superloser napisał(a):

psotka napisał(a):

Zero wygranych - Kaufland fairy, dwa razy always w Carrefour, Loreal w Carrefour.

Jedynie misiek Velvet mi pstryknął. Ale będzie dla dziecka kolegi

Fairy juz informował?

Na pewno nie.
Może chodziło o Kaufland Fa (Henkel)...

A Loreal w C$ informował??:-)

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584392 Napisano: 27.03.2019 15:40:04 w Informują
Fantasia C4 - sms emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6584199 Napisano: 27.03.2019 01:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Ciekawe czy z Frugo będzie rezerwa? Czy już wszystkich poinformowano o nagrodach, czy pozostałych jutro ?

Raczej wszystkich. Ta agencja nigdy nie informuje "na raty" Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584177 Napisano: 26.03.2019 22:09:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tymbark PoloMarket PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6584073 Napisano: 26.03.2019 15:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Ktoś mi powie co to jest za aparat z Frugo? W regulaminie 700 zł, w internetach badziew jednorazowy za 70 zł. 

to jakąś drożyznę znalazłaś emotka  są po 49 zł i pewnie można znaleźć taniej emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6583945 Napisano: 26.03.2019 11:12:14 w Czy informują/ informowali?
dorota8331 napisał(a):

Czy informowali z konkursu Tesco, gdzie trzeba było kupić palmolive? było do wygrania chyba 50 zestawów kosmetyków i wycieczka? no i czy Kaufland z Toyota już jest poinformowany? czekam na telefon w każdym razie, bo auto się popsuło.

Palmolive informowalo Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6583708 Napisano: 25.03.2019 15:56:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

darog napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

pytanie za 100 punktów: czy to potwierdzone, że milka w piątek dzwoniła do głównych? czy to jakaś legenda? czy poszły smsy? może być PW emotka

Tam były 3 główne... a ile smsów dotarło bez info o rodzaju nagrody?

wszystkie  emotka emotka

No i na 10tys to chyba pesel trzeba wpisać  emotka  
Gratki emotka  za "wszystkie"

wszystkie kilkanaście (dziesiąt?) na forum emotka  oświadczenie jest jedno

No właśnie..I jak te vouchery beda rozdane: na nazwisko wpisane do formularza? 
Moim zdaniem: należy natychmiast poinformować o rodzaju nagrody, nie ufam w takie informowanie. Podejrzewam, że ktoś kto wygrał w Karsbad ekspres, coś dobrego- wycieczki nie dostanie. I podejrzewam, że nominowanie do nagród głównych będzie dopiero jak otrzymają paragony i oświadczenia. By przypadkiem 3 jednocześnie nie poszły na Kraków/ Radom. etc..
dziwne. raz powiadamiają jaka nagroda/ a innym razem nie. A jak dzwonili to "gratulujemy wspaniałej nagrody" a przychodził jakiś szalik/.czy inne g...

Coś z systemem mają nie tak. wygląda na to-że 12 osób z mojej pracy wygrało-wszyscy. A nagród "tylko" 400..tam gdzie było 1000 nagród ktos 1-2 os "u mnie:" wygrały..a teraz smsy jak szalone lecą.

Jest możliwość sprawdzenia jakoś protokołu z przyznaniem  nagród: kto wycieczka a kto czapka>?

Jest ktoś w ogóle, kto grał w Milka Carrefour i nie wygrał nic emotka  Tak się zastanawiam, czy odsyłać ten paragon.Jeśli ktoś mnie na pw poinformuje,że dostał info sms/telefoniczne o voucherze, to sobie raczej odpuszczę wysyłkę.No,ale z drugiej strony jak oni dopiero będą wybierać te vouchery spośród tych, którzy łaskawie zechcieli odesłać paragon na czapkę emotka

No nie żartuj sobie Kasiu emotka ja i rodzina na kilka zgłoszeń nie trafiliśmy żadnej czapki. Nie żeby nam na niej zależało bo nie o nią grałam ale...

Alu, zatem trzymam kciuki za info o voucherze emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6583516 Napisano: 25.03.2019 09:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

Nowy cennik PP
https://www.envel...1eDJSz1FZlzl9FgHErVY

Przesyłki polecone:

*5,90 zł – ekonomiczna
*8,40 zł – priorytetowa

chyba kogoś zdrowo "pogrzało"...
Mam nadzieję, że coraz więcej agencji będzie przechodziło na weryfikację drogą elektroniczną emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6583352 Napisano: 24.03.2019 10:45:10 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Czy ktokolwiek jest w stanie napisać cos nt Agencji Los Melores ?
Wygrał ktos kiedyś u nich cos więcej niż zestaw produktów? 

Kojarzysz Streamline? To wlasnie oni. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

edzia21

#6583045 Napisano: 22.03.2019 14:34:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Z jakiego dnia macie wygrane schwarzkopf od albedo,był już ostatni dzień?

właśnie dzwonią z ostatniego dnia (o ile dniami "idą") emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6582915 Napisano: 22.03.2019 10:33:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
TNT wozi blendery Russell Hobbs z Leclerca (columbit) Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

edzia21

#6582859 Napisano: 22.03.2019 06:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

MK Cafe to jest 7 dni kalendarzowych czy roboczych ???

Underground media - agencja prokonsumencka, czy nie da rady czegokolwiek ustalić i dogadać telefonicznie ??

Kalendarzowych. Underground to Smolar. Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

edzia21

#6582071 Napisano: 19.03.2019 18:06:15 w SZUKAM....
Szukam regulaminu do konkursu Hochland w Leclerc, czy udało się komuś namierzyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6581735 Napisano: 18.03.2019 22:44:37 w Avanti
superloser napisał(a):

maxri napisał(a):

assal napisał(a):

Maxri: Idziesz do prawnika i... 

Tak uczciwie to ja się nie znam. Pewnie masz rację, że zniechęciłyby mnie koszty, ale znam takich których by nie zniechęciły. I jak poczują się oszukani, to pójdą na wojnę. 
Postawcie się na chwilę w aktualnej pozycji Człowieka z Zegarkiem - wygrywa sporą różnicą.  Budzi się rano i pies wyprzedza go o 500 głosów. Co robicie?
...
Cała nadzieja w Organizatorze, który moim zdaniem zadba o weryfikację głosów. Wysiliłem się dla Was emotka przed chwilą i sprawdziłem jak to było w Canadzie dzięki fantastycznej maszynie dostępnej dla wszystkich Waybackmachine. Po zakończeniu konkursu była na stronie cisza. A tu nagle oficjalne wyniki, całkowicie odmienione po odjęciu fakeowych głosów. Pytanie czy Avanti dostało software ten sam co agencja z CA.
Akurat tu się wypowiadam bo studiuję jak to mówi moja Babcia - komputerologię. Mam tu już swojego ulubieńca ,pewnie oddam głos codziennie, ale niesmak pozostaje bo napiszę - zgodnie z trendem - ten konkurs miałem wygrać JA!!!!

Dobranoc emotka

Organizator nie był w stanie utzymac galerii na poziomie zgodnym z "językiem" i regulaminem "tła".

I oddane głosy powinny być ukryte - tak jak Albedo ukryło licznik toreb w Actimel.

prędzej ukryli ten licznik ZE WSTYDU, że aż takim "zainteresowaniem" cieszy się ich promocja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6581276 Napisano: 17.03.2019 19:28:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Hej, kto jest w tym tygodniu w Coca Coli? Wszyscy się obrazili na organizatora czy co...Nie widzę żadnej dyskusji, a w poprzednim tygodniu było tyle wersji, podpowiedzi, tropów mylących,wersji mniej lub bardziej prawdopodobnych? A teraz cisza... Ktoś wie...? A może wszyscy wiedzą i po wpadce w tamtym tygodniu teraz podpowiedź jest tak oczywista i będzie 100%. Bo gdybym ja zleciła taką kampanię i miała ponad 80% rozczarowanych, to bym burę organizatorom dała niezłą.

udziału nie biorę, ale z ciekawości spojrzałam...natalia szroeder emotka Wyświetl w wątku >>