Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6583945 Napisano: 26.03.2019 11:12:14 w Czy informują/ informowali?
dorota8331 napisał(a):

Czy informowali z konkursu Tesco, gdzie trzeba było kupić palmolive? było do wygrania chyba 50 zestawów kosmetyków i wycieczka? no i czy Kaufland z Toyota już jest poinformowany? czekam na telefon w każdym razie, bo auto się popsuło.

Palmolive informowalo Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6583708 Napisano: 25.03.2019 15:56:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

darog napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

pytanie za 100 punktów: czy to potwierdzone, że milka w piątek dzwoniła do głównych? czy to jakaś legenda? czy poszły smsy? może być PW emotka

Tam były 3 główne... a ile smsów dotarło bez info o rodzaju nagrody?

wszystkie  emotka emotka

No i na 10tys to chyba pesel trzeba wpisać  emotka  
Gratki emotka  za "wszystkie"

wszystkie kilkanaście (dziesiąt?) na forum emotka  oświadczenie jest jedno

No właśnie..I jak te vouchery beda rozdane: na nazwisko wpisane do formularza? 
Moim zdaniem: należy natychmiast poinformować o rodzaju nagrody, nie ufam w takie informowanie. Podejrzewam, że ktoś kto wygrał w Karsbad ekspres, coś dobrego- wycieczki nie dostanie. I podejrzewam, że nominowanie do nagród głównych będzie dopiero jak otrzymają paragony i oświadczenia. By przypadkiem 3 jednocześnie nie poszły na Kraków/ Radom. etc..
dziwne. raz powiadamiają jaka nagroda/ a innym razem nie. A jak dzwonili to "gratulujemy wspaniałej nagrody" a przychodził jakiś szalik/.czy inne g...

Coś z systemem mają nie tak. wygląda na to-że 12 osób z mojej pracy wygrało-wszyscy. A nagród "tylko" 400..tam gdzie było 1000 nagród ktos 1-2 os "u mnie:" wygrały..a teraz smsy jak szalone lecą.

Jest możliwość sprawdzenia jakoś protokołu z przyznaniem  nagród: kto wycieczka a kto czapka>?

Jest ktoś w ogóle, kto grał w Milka Carrefour i nie wygrał nic emotka  Tak się zastanawiam, czy odsyłać ten paragon.Jeśli ktoś mnie na pw poinformuje,że dostał info sms/telefoniczne o voucherze, to sobie raczej odpuszczę wysyłkę.No,ale z drugiej strony jak oni dopiero będą wybierać te vouchery spośród tych, którzy łaskawie zechcieli odesłać paragon na czapkę emotka

No nie żartuj sobie Kasiu emotka ja i rodzina na kilka zgłoszeń nie trafiliśmy żadnej czapki. Nie żeby nam na niej zależało bo nie o nią grałam ale...

Alu, zatem trzymam kciuki za info o voucherze emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6583516 Napisano: 25.03.2019 09:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

Nowy cennik PP
https://www.envel...1eDJSz1FZlzl9FgHErVY

Przesyłki polecone:

*5,90 zł – ekonomiczna
*8,40 zł – priorytetowa

chyba kogoś zdrowo "pogrzało"...
Mam nadzieję, że coraz więcej agencji będzie przechodziło na weryfikację drogą elektroniczną emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6583352 Napisano: 24.03.2019 10:45:10 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Czy ktokolwiek jest w stanie napisać cos nt Agencji Los Melores ?
Wygrał ktos kiedyś u nich cos więcej niż zestaw produktów? 

Kojarzysz Streamline? To wlasnie oni. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

edzia21

#6583045 Napisano: 22.03.2019 14:34:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Z jakiego dnia macie wygrane schwarzkopf od albedo,był już ostatni dzień?

właśnie dzwonią z ostatniego dnia (o ile dniami "idą") emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6582915 Napisano: 22.03.2019 10:33:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
TNT wozi blendery Russell Hobbs z Leclerca (columbit) Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

edzia21

#6582859 Napisano: 22.03.2019 06:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

MK Cafe to jest 7 dni kalendarzowych czy roboczych ???

Underground media - agencja prokonsumencka, czy nie da rady czegokolwiek ustalić i dogadać telefonicznie ??

Kalendarzowych. Underground to Smolar. Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

edzia21

#6582071 Napisano: 19.03.2019 18:06:15 w SZUKAM....
Szukam regulaminu do konkursu Hochland w Leclerc, czy udało się komuś namierzyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6581735 Napisano: 18.03.2019 22:44:37 w Avanti
superloser napisał(a):

maxri napisał(a):

assal napisał(a):

Maxri: Idziesz do prawnika i... 

Tak uczciwie to ja się nie znam. Pewnie masz rację, że zniechęciłyby mnie koszty, ale znam takich których by nie zniechęciły. I jak poczują się oszukani, to pójdą na wojnę. 
Postawcie się na chwilę w aktualnej pozycji Człowieka z Zegarkiem - wygrywa sporą różnicą.  Budzi się rano i pies wyprzedza go o 500 głosów. Co robicie?
...
Cała nadzieja w Organizatorze, który moim zdaniem zadba o weryfikację głosów. Wysiliłem się dla Was emotka przed chwilą i sprawdziłem jak to było w Canadzie dzięki fantastycznej maszynie dostępnej dla wszystkich Waybackmachine. Po zakończeniu konkursu była na stronie cisza. A tu nagle oficjalne wyniki, całkowicie odmienione po odjęciu fakeowych głosów. Pytanie czy Avanti dostało software ten sam co agencja z CA.
Akurat tu się wypowiadam bo studiuję jak to mówi moja Babcia - komputerologię. Mam tu już swojego ulubieńca ,pewnie oddam głos codziennie, ale niesmak pozostaje bo napiszę - zgodnie z trendem - ten konkurs miałem wygrać JA!!!!

Dobranoc emotka

Organizator nie był w stanie utzymac galerii na poziomie zgodnym z "językiem" i regulaminem "tła".

I oddane głosy powinny być ukryte - tak jak Albedo ukryło licznik toreb w Actimel.

prędzej ukryli ten licznik ZE WSTYDU, że aż takim "zainteresowaniem" cieszy się ich promocja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6581276 Napisano: 17.03.2019 19:28:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Hej, kto jest w tym tygodniu w Coca Coli? Wszyscy się obrazili na organizatora czy co...Nie widzę żadnej dyskusji, a w poprzednim tygodniu było tyle wersji, podpowiedzi, tropów mylących,wersji mniej lub bardziej prawdopodobnych? A teraz cisza... Ktoś wie...? A może wszyscy wiedzą i po wpadce w tamtym tygodniu teraz podpowiedź jest tak oczywista i będzie 100%. Bo gdybym ja zleciła taką kampanię i miała ponad 80% rozczarowanych, to bym burę organizatorom dała niezłą.

udziału nie biorę, ale z ciekawości spojrzałam...natalia szroeder emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6581185 Napisano: 16.03.2019 23:22:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

No to ładnie  emotka  

juz jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

edzia21

#6581182 Napisano: 16.03.2019 23:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Czy w konkursie Jordan w C4 to jest standardowa zwrotka: od JORDAN: Zgłoszenia konkursowe przyjmowane są w terminie 05-16.03.2019    emotka    Wysłałam przed chwilą i zgłoszenie i coś takiego właśnie przyszło w odpowiedzi 

nie emotka  przed 23 było normalne "podziękowanie" Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6581180 Napisano: 16.03.2019 23:03:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyłączyła się bramka z JORDAN C4 emotka  rozumiem, że zamiast 23:59 ustawili 22:59? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6580646 Napisano: 14.03.2019 20:28:27 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

warto się upewnić, że alkohol i rośliny, które zaraz zwiędną... to coś, co nowożeńców ucieszy

oni zamiast kwiatów poprosili o kupony na gry lotto, więc tutaj jasna sprawa emotka  przynajmniej się pobawią przy sprawdzaniu cyferek...
Za kilka miesięcy będzie pewnie ślub kościelny, i historia się powtórzy... Chyba jest łatwiej, gdy pełna ceremonia odbywa się od razu, bez dzielenia na etapy? Koszta są podwójne i dla nich, i dla zaproszonych. 

Być może po prostu nie planują żadnego kościelnego? emotka  Właśnie taki trend panuje wśród moich znajomych. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6580450 Napisano: 14.03.2019 12:51:22 w Avanti
margobb napisał(a):

adrian napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

adrian napisał(a):

adrian napisał(a):

rufus napisał(a):

aempe napisał(a):

Ktoś z forum wygrał juz 10k? Jeśli nie to ktoś z nas musi wygrać IV lub V etap by było na kogo głosować

Z 1 etapu wygrana jest z forum, bynajmniej.

Potwierdzam, obecni. Dla lepszej rozpoznawalności pozwoliłem sobie wrzucić naszego chrupka w avatar. emotka

Tak informacyjnie,  musiałem właśnie usunąć naszego chrupka z avatara, którego miałem tutaj od 2 tygodni, ponieważ... dziś wpłynęła na to skarga do Avanti od jednego z uczestników konkursu... 

Eee...?
Co poza skargą stanowiło podstawę do usunięcia pracy z avatara na forum?

Skarga na wykorzystywanie praw autorskich do zwycięskiej pracy, które przeszły na Avanti, więc zdjęcie nie może być publikowane poza stroną konkursową.

Masakra! Zawiść i zazdrość ludzka nie zna granic! Masz moj głos! emotka

No coz...jak widac KONKURENCJA NIE SPI! emotka  porazka. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6580225 Napisano: 13.03.2019 17:55:18 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Hortex Polomarket Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6580224 Napisano: 13.03.2019 17:54:03 w Paragony na trwające konkursy
madzia1-s napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Paragon Kinder Bueno Ice z Żabki (mam) zamienię na paragon JORDAN DN (szukam) emotka  PW

do wczoraj byl kinder bueno ice 

Ok, dzieki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6579804 Napisano: 12.03.2019 21:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Ponad 100 zgłoszeń w tic tac ( tak sie ktoś chwali) i wygrane 2, a wygrywają ludzie  z 1 zgłoszeniem...Im więcej zgłoszeń tym mniejsza szansa na wygraną jak widać...Po co sobie utrudniacie?

A co Tobie do tego ile ktoś inwestuje $ i wysyła zgłoszeń? Lepiej zająć się swoim portfelem i czasem emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6579145 Napisano: 11.03.2019 10:21:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlena083 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

deva napisał(a):

czy maile z tic taca powinny byc dzis czy jutro?

ostatnio w poniedziałki są -czyli pewnie dziś emotka

a który etap będzie teraz powiadamiany?

4 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6578744 Napisano: 08.03.2019 22:37:08 w SZUKAM....
Szukam info, w jakim celu dzwonił dzisiaj Columbit (na zwycięski numer z ostatniego konkursu RB w Leclerc)? Miał ktoś również telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0