Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6546211 Napisano: 11.11.2018 16:37:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Tetley z itm emotka  - aktualne do jutra do 21 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6545803 Napisano: 09.11.2018 23:05:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na KAUFLAND budżet - poproszę PW z ceną i kodem pocztowym sklepu emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6544655 Napisano: 06.11.2018 15:03:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
JORDAN zegarek - DPD Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6544623 Napisano: 06.11.2018 13:28:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupie 2 paragony Danio w ITM emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6544554 Napisano: 06.11.2018 10:13:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lima napisał(a):

W konkursie jesienne porządki w Intermarche jest 1 wygrana na 1 adres? 

Jeden laureat konkursu może otrzymać nie więcej niż jedną nagrodę. Nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden zlaureatów należących do wspólnego gospodarstwa domowego pozostający pod wspólnym: numerem telefonu, z
którego przysłano SMS-a, adresem zameldowania, zamieszkania, korespondencji.

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6544333 Napisano: 05.11.2018 15:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Grr.. w nowej gazetce tesco kolejny konkurs na zakupy za 40zl.. zaraz bedzie to jako standard emotka  

A nagrodą bon za 50 zł... jak do zakupów doliczy się koszt wysyłki i esemesa to praktycznie wyjdzie zwrot zakupu... i to niepewny, bo nie wiadomo czy się wygra. A w dodatku formie bonu do Tesco, a nie gotówki. Totalna porażka. Oby chociaż Masło Roślinne nie było loterią.

Obawiam się, ze to będzie jak zwykle loteria bramkowa

Raczej zdjeciowy emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

edzia21

#6544073 Napisano: 04.11.2018 17:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

czy w laysach wygrał ktoś bez wygrywania zdjęcia?

Wygral emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

edzia21

#6543740 Napisano: 02.11.2018 15:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

yugen napisał(a):

Udało się już komuś zapłacić w Biedronce kartą z konkursu past Colgate?

Tak. Kartę podajesz kasjerce, kasjerka przeciąga kartę przez czytnik, dostajesz paragon i potwierdzenie transakcji / saldo karty.

Etap z "podawaniem kasjerce karty" można pominąć. Wystarczy powiedzieć, że chce się zapłacić kartą podarunkową i tyle. Samemu się przeciąga przez terminal płatniczy, a następnie otrzymuje się paragon i wydruk - voila emotka

BTW
tak, karty są aktywne Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6543260 Napisano: 31.10.2018 12:32:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

adrian napisał(a):

darog napisał(a):

Karlsbad.

Kto mnie uświadomi?
Oni wybierają te główne nagrody po otrzymaniu paragonu/dokumentów?

Gratulowali przez tel "pięknej nagrody" - przyjechał... młynek. (C4 kawy ziarniste) 
czy powodem są odesłane dane i adres -podawany zwykle do pracy (nie tylko ja podaje u nas adres do pracy w zw z nagrodami)
- czyli istniejący zapewne u ich w bazie?

dodam, że nigdy żadna główna się nie trafiła.
dziwne też, że trzeba podawać w zgłoszeniu miasto.
Czyli jak najlepsze zgłoszenia do 3 głównych nagród są np z Gdańska, to i tak rozdzielą na: Gdańsk, Wawe, Częstochowe??

Nie podoba mi się że nagroda do czasu przyjścia jest nieznana..

Do mnie zadzwonili jako pierwszego z forum (w sensie jako pierwszy napisałem tutaj, że zaczynają obdzwonkę), a informując mnie o wygranej byli tak rozentuzjazmowani jakby to oni wygrali. Poinformowali, że odbędzie się losowanie nagród, ale na koniec rozmowy Pani rzuciła sama z siebie, że życzy mi ekspresu. Zrozumiałem to jako oczywistą aluzję. Dodając do tego doświadczenie, które mówi, że najpierw informowani są laureaci nagród głównych, uwierzyłem w ten ekspres.

Okazuje się natomiast, że dziś przyjechał młynek. Gdybym od razu dostał taką informację, to byłbym zadowolony z wygranej, a tymczasem teraz będzie wywoływać u mnie jedynie negatywne skojarzenia. Słabe jest takie rozpalanie nadziei. Z założenia nagrody w konkursach mają przecież cieszyć...

Zadzwonili do Ciebie jako do "pierwszego", bo wysłałeś owo hasło OSTATNIEGO DNIA emotka , a zaczynali informować "dzienne" od końca - oto cała tajemnica. 

Nie zmienia to jednak faktu, że słabe jest takie informowanie bez info o rodzaju nagrody, jak np. u Karlsbada, czy Kiory. 

Jak najbardziej emotka  nie wiem co miało na celu to ich jawne "informowanie o losowaniu ekspresów"...czyli złamanie regulaminu, wszak na loterię zgody IC nie mieli emotka  Mnie jeszcze babeczka poganiała przez telefon, żeby nie ociągać się z wysyłką paragonu i oświadczenia, bo niebawem będą losować tylko z tych dokumentów, które zdążą dotrzeć. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6543252 Napisano: 31.10.2018 12:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

darog napisał(a):

Karlsbad.

Kto mnie uświadomi?
Oni wybierają te główne nagrody po otrzymaniu paragonu/dokumentów?

Gratulowali przez tel "pięknej nagrody" - przyjechał... młynek. (C4 kawy ziarniste) 
czy powodem są odesłane dane i adres -podawany zwykle do pracy (nie tylko ja podaje u nas adres do pracy w zw z nagrodami)
- czyli istniejący zapewne u ich w bazie?

dodam, że nigdy żadna główna się nie trafiła.
dziwne też, że trzeba podawać w zgłoszeniu miasto.
Czyli jak najlepsze zgłoszenia do 3 głównych nagród są np z Gdańska, to i tak rozdzielą na: Gdańsk, Wawe, Częstochowe??

Nie podoba mi się że nagroda do czasu przyjścia jest nieznana..

Do mnie zadzwonili jako pierwszego z forum (w sensie jako pierwszy napisałem tutaj, że zaczynają obdzwonkę), a informując mnie o wygranej byli tak rozentuzjazmowani jakby to oni wygrali. Poinformowali, że odbędzie się losowanie nagród, ale na koniec rozmowy Pani rzuciła sama z siebie, że życzy mi ekspresu. Zrozumiałem to jako oczywistą aluzję. Dodając do tego doświadczenie, które mówi, że najpierw informowani są laureaci nagród głównych, uwierzyłem w ten ekspres.

Okazuje się natomiast, że dziś przyjechał młynek. Gdybym od razu dostał taką informację, to byłbym zadowolony z wygranej, a tymczasem teraz będzie wywoływać u mnie jedynie negatywne skojarzenia. Słabe jest takie rozpalanie nadziei. Z założenia nagrody w konkursach mają przecież cieszyć...

Zadzwonili do Ciebie jako do "pierwszego", bo wysłałeś owo hasło OSTATNIEGO DNIA emotka , a zaczynali informować "dzienne" od końca - oto cała tajemnica.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6542849 Napisano: 29.10.2018 22:41:00 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

ilona162 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy BP Tiger poszło wszystko do końca ?

a zaczęli w ogóle? Nie widziałam nigdzie żadnego wpisu

Były wpisy. Na stronie są wyniki do 22.10

Poszło emotka  dzisiaj rano było info SMS-em za ostatni dzień konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

edzia21

#6542798 Napisano: 29.10.2018 18:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Do kiedy jest poinformowana kawa Jacobs w ITM?

do 27.10 na pewno

z 28.10 również jest info Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6542690 Napisano: 29.10.2018 12:13:59 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony Nivea w Tesco - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6542554 Napisano: 28.10.2018 17:47:00 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

podeśle ktoś mi adres strony z Fantazji Polo? Telefon rozładowany siostra wzięła ładowarkę i przywiezie po 21 a chciałbym wsyłać dane teraz emotka
będę zobowiązany emotka

https://konkursy....y.com/zprzyjemnoscia Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

edzia21

#6542319 Napisano: 26.10.2018 21:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

koniczynka123 napisał(a):

Kurde, jestem głupia... ktoś powie mi jak korzystać z tych Groszkowych kart? Bo one są bez pinu, niby trzeba się samemu podpisać z tyłu i potem przy płatności na wydruku? I tak ma niby przejść płatność? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam i już widzę to tłumaczenie tego babce w sklepie... Chyba nawet z bankomatu nie można wypłacić?

Kasjerki przejeżdżają tym brązowym paskiem, który jest na karcie przez bok terminala i gotowe

O to super, bo tam było coś o podpisywaniu wydruku emotka  

Jeśli jest to przepłacona karta magnetyczna, to wydruk do podpisania będzie.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6542227 Napisano: 26.10.2018 17:11:28 w Informują
Fantasia Polo - sms emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6542157 Napisano: 26.10.2018 13:47:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pudliszki, posmakuj jesieni, bony wycieczkowe - dpd Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6542086 Napisano: 26.10.2018 10:54:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
PS4 z Wedla w ITM - Fedex Wyświetl w wątku >>
1 katake 0

edzia21

#6541156 Napisano: 23.10.2018 09:42:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Karlsbad C4 kawy ziarniste.
nagrody: młynki i ekspresy.
na czym to polega?
nadal nie wiadomo: kto co wygrał?

Wczesniej jak były pralki i produkty - to było wiadome...chyba natychmiast: pralka czy zestaw.

Niestety, ale musimy czekać na kuriera emotka  wówczas się dowiemy co wygraliśmy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6541120 Napisano: 23.10.2018 00:22:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

slonko365 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

działa Wam formularz? dziś koniec konkursu

https://www.e-kon...ot.html#.W847w2gzZPa

konkurs zakończył się dzisiaj o 10:00, sprawdź sobie w regulaminie

tak, właśnie to zrobiłem,, ech...kurde!

Witaj w klubie...  emotka

nie pierwszy raz konkurs do którejś tam godziny...co za sens kończyc o którejś tam godzinie.,. 

żeby nie było - dołączam do Waszego grona emotka  w myśl zasady - "mądry konkursowicz po szkodzie" Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0