Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6548184 Napisano: 16.11.2018 22:11:59 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Jutrzenka w ITM (taniej niż koszt zakupu) - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6548105 Napisano: 16.11.2018 17:55:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony Fantasia w C4, taniej niż koszt zakupu - PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6548019 Napisano: 16.11.2018 14:28:25 w Czy informują/ informowali?
izkak napisał(a):

Czy Monster COD Selgros/Inmedio już poinformowany do końca? emotka

tak Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

edzia21

#6547816 Napisano: 15.11.2018 21:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jackk76 napisał(a):

jeremy napisał(a):

cb656 napisał(a):

jeremy napisał(a):

Loteria Frosty. Na wygranym paragonie mam tylko opis "warzywa na patelnie". Czy to wystarczy do weryfikacji? 

Nie wystarczy. emotka

Czy mogę coś jeszcze z tym zrobić? Czy nagroda przejdzie mi koło nosa? Dodam, że paragon z Piotra i Pawła. 

Jeżeli rzeczywiście zakup jest zgodny z regulaminem (złote paluszki rybne + inny produkt Frosty, zakup za min 15 zł) to nagroda powinna być Twoja! Możesz to udowodnić! W agencji reklamowej też pracują ludzie - wystarczy problem opisać. Proszenie się w sklepie o jakieś pieczątki to jest jakaś paranoja - możesz napisać agencji reklamowej, że kupisz dany produkt, w konkretnym sklepie i wszystko będziesz nagrywać (co kupujesz, a co jest na paragonie) - to jest dowód! A .... pomimo, że te opakowania będą capić rybami, to trzeba gdzieś to będzie składować - kochane agencje ..... zlitujcie się nad nami  emotka

Niestety, ale Unique One jest bardzo restrykcyjną agencją. Przyczepiają się o opisy na paragonie...nawet jeśli coś jest oczywiste, to i tak chcą pieczątkę (pod groźbą utraty nagrody). Kiedyś miałam na paragonie: "DG LUNGO". Pieczątka oczywiście musiała być, bo to nie do końca wiadomo, czy to Dolce Gusto Lungo, czy nie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6547652 Napisano: 15.11.2018 15:39:07 w Czy informują/ informowali?
carissma napisał(a):

Pewnie już dawno po fakcie, ale Tiger na stacjach BP?

https://codzienniedowygrania.pl/ lista wszystkich laureatów jest na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6547597 Napisano: 15.11.2018 14:25:05 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragony Palmolive w Tesco (troche taniej niz koszt zakupu) - pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6547575 Napisano: 15.11.2018 13:31:39 w Czy informują/ informowali?
caramela napisał(a):

Czy informowali o wynikach  konkursu ALWAYS z Carrefoura?

Jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6547198 Napisano: 14.11.2018 13:41:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

ilona162 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy jest teraz jakiś konkurs albo loteria z wodą? Żywiec, Nestle, itp... emotka  Nie mogę nic znaleźć w wyszukiwarce, ale czasami to ciężko trafić przez słowa kluczowe.

a do loterii w Kauflandzie nie zalicza się woda Nestle?

nowa loteria w Carrefour Coca-Cola wśród produktów promocyjnych woda Kropla Beskidu 

Madziu, mozesz podac link do niej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6546579 Napisano: 12.11.2018 21:28:32 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

bzowapani napisał(a):

kama.z napisał(a):

Wakacje z Orange 5? Co tam się podawało? Telefon i co jeszcze?

Mail na pewno emotka    

Gdzieś było na forum informacja, jakie dane należy podać podczas rozmowy telefonicznej. Gdzie tego szukać? Podpowie ktoś?

Podobno PESEL. Ale sądzę, że kogo mieli obdzwonić, to juz to zrobili. 33 telefony to niewiele. emotka
Chyba, że masz nieodebrane połączenie od nich...

chyba 37 emotka  ale i tak niewiele to zmienia Wyświetl w wątku >>
2 mia, notta 0

edzia21

#6546211 Napisano: 11.11.2018 16:37:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Tetley z itm emotka  - aktualne do jutra do 21 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6545803 Napisano: 09.11.2018 23:05:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na KAUFLAND budżet - poproszę PW z ceną i kodem pocztowym sklepu emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6544655 Napisano: 06.11.2018 15:03:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
JORDAN zegarek - DPD Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6544623 Napisano: 06.11.2018 13:28:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupie 2 paragony Danio w ITM emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6544554 Napisano: 06.11.2018 10:13:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lima napisał(a):

W konkursie jesienne porządki w Intermarche jest 1 wygrana na 1 adres? 

Jeden laureat konkursu może otrzymać nie więcej niż jedną nagrodę. Nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden zlaureatów należących do wspólnego gospodarstwa domowego pozostający pod wspólnym: numerem telefonu, z
którego przysłano SMS-a, adresem zameldowania, zamieszkania, korespondencji.

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6544333 Napisano: 05.11.2018 15:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Grr.. w nowej gazetce tesco kolejny konkurs na zakupy za 40zl.. zaraz bedzie to jako standard emotka  

A nagrodą bon za 50 zł... jak do zakupów doliczy się koszt wysyłki i esemesa to praktycznie wyjdzie zwrot zakupu... i to niepewny, bo nie wiadomo czy się wygra. A w dodatku formie bonu do Tesco, a nie gotówki. Totalna porażka. Oby chociaż Masło Roślinne nie było loterią.

Obawiam się, ze to będzie jak zwykle loteria bramkowa

Raczej zdjeciowy emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

edzia21

#6544073 Napisano: 04.11.2018 17:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

czy w laysach wygrał ktoś bez wygrywania zdjęcia?

Wygral emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

edzia21

#6543740 Napisano: 02.11.2018 15:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

yugen napisał(a):

Udało się już komuś zapłacić w Biedronce kartą z konkursu past Colgate?

Tak. Kartę podajesz kasjerce, kasjerka przeciąga kartę przez czytnik, dostajesz paragon i potwierdzenie transakcji / saldo karty.

Etap z "podawaniem kasjerce karty" można pominąć. Wystarczy powiedzieć, że chce się zapłacić kartą podarunkową i tyle. Samemu się przeciąga przez terminal płatniczy, a następnie otrzymuje się paragon i wydruk - voila emotka

BTW
tak, karty są aktywne Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6543260 Napisano: 31.10.2018 12:32:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

adrian napisał(a):

darog napisał(a):

Karlsbad.

Kto mnie uświadomi?
Oni wybierają te główne nagrody po otrzymaniu paragonu/dokumentów?

Gratulowali przez tel "pięknej nagrody" - przyjechał... młynek. (C4 kawy ziarniste) 
czy powodem są odesłane dane i adres -podawany zwykle do pracy (nie tylko ja podaje u nas adres do pracy w zw z nagrodami)
- czyli istniejący zapewne u ich w bazie?

dodam, że nigdy żadna główna się nie trafiła.
dziwne też, że trzeba podawać w zgłoszeniu miasto.
Czyli jak najlepsze zgłoszenia do 3 głównych nagród są np z Gdańska, to i tak rozdzielą na: Gdańsk, Wawe, Częstochowe??

Nie podoba mi się że nagroda do czasu przyjścia jest nieznana..

Do mnie zadzwonili jako pierwszego z forum (w sensie jako pierwszy napisałem tutaj, że zaczynają obdzwonkę), a informując mnie o wygranej byli tak rozentuzjazmowani jakby to oni wygrali. Poinformowali, że odbędzie się losowanie nagród, ale na koniec rozmowy Pani rzuciła sama z siebie, że życzy mi ekspresu. Zrozumiałem to jako oczywistą aluzję. Dodając do tego doświadczenie, które mówi, że najpierw informowani są laureaci nagród głównych, uwierzyłem w ten ekspres.

Okazuje się natomiast, że dziś przyjechał młynek. Gdybym od razu dostał taką informację, to byłbym zadowolony z wygranej, a tymczasem teraz będzie wywoływać u mnie jedynie negatywne skojarzenia. Słabe jest takie rozpalanie nadziei. Z założenia nagrody w konkursach mają przecież cieszyć...

Zadzwonili do Ciebie jako do "pierwszego", bo wysłałeś owo hasło OSTATNIEGO DNIA emotka , a zaczynali informować "dzienne" od końca - oto cała tajemnica. 

Nie zmienia to jednak faktu, że słabe jest takie informowanie bez info o rodzaju nagrody, jak np. u Karlsbada, czy Kiory. 

Jak najbardziej emotka  nie wiem co miało na celu to ich jawne "informowanie o losowaniu ekspresów"...czyli złamanie regulaminu, wszak na loterię zgody IC nie mieli emotka  Mnie jeszcze babeczka poganiała przez telefon, żeby nie ociągać się z wysyłką paragonu i oświadczenia, bo niebawem będą losować tylko z tych dokumentów, które zdążą dotrzeć. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6543252 Napisano: 31.10.2018 12:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

darog napisał(a):

Karlsbad.

Kto mnie uświadomi?
Oni wybierają te główne nagrody po otrzymaniu paragonu/dokumentów?

Gratulowali przez tel "pięknej nagrody" - przyjechał... młynek. (C4 kawy ziarniste) 
czy powodem są odesłane dane i adres -podawany zwykle do pracy (nie tylko ja podaje u nas adres do pracy w zw z nagrodami)
- czyli istniejący zapewne u ich w bazie?

dodam, że nigdy żadna główna się nie trafiła.
dziwne też, że trzeba podawać w zgłoszeniu miasto.
Czyli jak najlepsze zgłoszenia do 3 głównych nagród są np z Gdańska, to i tak rozdzielą na: Gdańsk, Wawe, Częstochowe??

Nie podoba mi się że nagroda do czasu przyjścia jest nieznana..

Do mnie zadzwonili jako pierwszego z forum (w sensie jako pierwszy napisałem tutaj, że zaczynają obdzwonkę), a informując mnie o wygranej byli tak rozentuzjazmowani jakby to oni wygrali. Poinformowali, że odbędzie się losowanie nagród, ale na koniec rozmowy Pani rzuciła sama z siebie, że życzy mi ekspresu. Zrozumiałem to jako oczywistą aluzję. Dodając do tego doświadczenie, które mówi, że najpierw informowani są laureaci nagród głównych, uwierzyłem w ten ekspres.

Okazuje się natomiast, że dziś przyjechał młynek. Gdybym od razu dostał taką informację, to byłbym zadowolony z wygranej, a tymczasem teraz będzie wywoływać u mnie jedynie negatywne skojarzenia. Słabe jest takie rozpalanie nadziei. Z założenia nagrody w konkursach mają przecież cieszyć...

Zadzwonili do Ciebie jako do "pierwszego", bo wysłałeś owo hasło OSTATNIEGO DNIA emotka , a zaczynali informować "dzienne" od końca - oto cała tajemnica.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6542849 Napisano: 29.10.2018 22:41:00 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

ilona162 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy BP Tiger poszło wszystko do końca ?

a zaczęli w ogóle? Nie widziałam nigdzie żadnego wpisu

Były wpisy. Na stronie są wyniki do 22.10

Poszło emotka  dzisiaj rano było info SMS-em za ostatni dzień konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0