Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6541107 Napisano: 22.10.2018 23:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

działa Wam formularz? dziś koniec konkursu

https://www.e-kon...ot.html#.W847w2gzZPa

konkurs zakończył się dzisiaj o 10:00, sprawdź sobie w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6541033 Napisano: 22.10.2018 18:16:39 w Paragony na trwające konkursy
doo napisał(a):

Mam kupony Eurojackpot - konkurs do dzisiaj!, paragony Coccolino i Cin&Cin, które wymienię na inne paragony

Eurojackpot zakonczyl sie o 10:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6540609 Napisano: 21.10.2018 13:37:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Jeszcze odnośnie loterii urodzinowej ITM...na paragonie nie przy wszystkich produktach jest wskazanie firmy np.ketchup Tortex-pisze tylko ketchup pikantny.Zostawiacie to tak,czy myślicie,że mogą się czepiać?

U smolara nie ma problemu z "opisami" emotka Wyświetl w wątku >>
3 katake, darog, nkba 0

edzia21

#6540512 Napisano: 20.10.2018 20:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nav napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Napisano: dzisiaj o 17:30:15 #6540274@nav
Posty na forum: 1
Z nami od: 19.10.2018
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: RE: Informują
edzia21 napisał(a): Nadal idzie Kiri - smsy pół minuty temu Reszta w weekend  emotka  ???? Pan Tomek??

Do usług emotka

Szanowny Panie Tomku, nie tracimy czasu na klikanie po forum...tylko ładnie wysyłamy esemeski do rzeszy fanów produktów Pudliszki i serków Kiri   emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6540510 Napisano: 20.10.2018 20:55:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
madllen napisał(a):

donia7 napisał(a):

ani głupich noży z auchana  emotka

Łączę się w bólu a marzyły się garnuszki  emotka

oni zawsze puszczają eski na raty, na bank wszystko nie poszło - trzymam za Was kciuki emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6540266 Napisano: 19.10.2018 17:19:22 w Informują
Nadal idzie Kiri - smsy pół minuty temu Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6540156 Napisano: 19.10.2018 13:46:09 w Czy informują/ informowali?
NAV...chyba juz przesadza z Kiri.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6539659 Napisano: 18.10.2018 09:35:56 w Czy informują/ informowali?
forescik napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Auchan Pudliszki było już?

Podłączam się pod pytanie

Nie bylo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6539383 Napisano: 17.10.2018 16:05:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Twierdziła ze moze osoby spiza forum wygraly , ktore wczesniej nie braly udzialu...ja jej dalej mowie ze tska sytuacja mozliwa w przypadku 3 nagród ale nie w przypadku 500 sztuk ...jak dla mnie cos jest nue tak 

To Ty dzwonisz i przy okazji agencjom o forum opowiadasz? LOL

Ale ja jej nazwy nie podałam tylko powiedziałam, ze jeat miejsce gdzie są pasjonaci konkursów ..i taka sytuacja jest nie mozliwa ...

Oni nazwe doskonale znaja emotka  wg mnie nie ma agencji organizujacej konkursy i loterie, ktora nie wiedzialaby o owym forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6539373 Napisano: 17.10.2018 15:56:26 w Loterie bramkowe
karolkas napisał(a):

edzia21 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Czy ktoś pisał jakieś wyjaśnienia do Winiar, że został zgłoszony nie ten numer z paragonu do loterii? miałam paragon z lidla i zgłosilam ten numer co jest na dole, a oni mi piszą że nie ten nr powinnam zgłosić tylko inny (najprawdopodobniej nr wydruku powinnam zgłosić) , tylko paragon odesłałam, zdjęcia nie zrobiłam, nie wiem jaki nr zgłaszałam do loterii a jaki jest nr wydruku na paragonie. Co mam napisać w takim wyjaśnieniu? ktoś podpowie?

Proponuje zaczac czytac regulaminy PRZED wzieciem udzialu w akcji. Punkt 2.7 regulaminu loterii Winiary. Nie rozumiem czego od nich oczekujesz, skoro sama zlamalas regulamin (pisanie jakis wyjasnien)? emotka

Ale oni sami do mnie napisali żebym wyjaśnienia napisała, dobra nie ma sprawy, nie było tematu

Zawsze mozesz napisac ze nie przeczytalas regulaminu (po czym bedziesz skonczona), albo trzymalas paragon "odwrotnie" i pomylilas gore z dolem emotka  nie wiem czy to w czyms pomoze...ale powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6539364 Napisano: 17.10.2018 15:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

Twierdziła ze moze osoby spiza forum wygraly , ktore wczesniej nie braly udzialu...ja jej dalej mowie ze tska sytuacja mozliwa w przypadku 3 nagród ale nie w przypadku 500 sztuk ...jak dla mnie cos jest nue tak 

To Ty dzwonisz i przy okazji agencjom o forum opowiadasz? LOL Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6539352 Napisano: 17.10.2018 15:43:11 w Loterie bramkowe
karolkas napisał(a):

Czy ktoś pisał jakieś wyjaśnienia do Winiar, że został zgłoszony nie ten numer z paragonu do loterii? miałam paragon z lidla i zgłosilam ten numer co jest na dole, a oni mi piszą że nie ten nr powinnam zgłosić tylko inny (najprawdopodobniej nr wydruku powinnam zgłosić) , tylko paragon odesłałam, zdjęcia nie zrobiłam, nie wiem jaki nr zgłaszałam do loterii a jaki jest nr wydruku na paragonie. Co mam napisać w takim wyjaśnieniu? ktoś podpowie?

Proponuje zaczac czytac regulaminy PRZED wzieciem udzialu w akcji. Punkt 2.7 regulaminu loterii Winiary. Nie rozumiem czego od nich oczekujesz, skoro sama zlamalas regulamin (pisanie jakis wyjasnien)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6539239 Napisano: 17.10.2018 14:15:56 w Czy informują/ informowali?
atyde25 napisał(a):

Silan Tesco magazyn kiedy będą informować?Bo niestety mam STR 8 na 1 paragonie myślałam,że wybiorę co wolę ale już czas goni z odesłaniem na STR 8:(

STR8 Tesco juz po czasie na wysylke par. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

edzia21

#6539015 Napisano: 16.10.2018 23:00:23 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie flory, a "bakterii z dróg rodnych matki"  emotka w sensie styczności z nimi

No ale przecież to jeden pies: "flora bakteryjna" (ogół gatunków bakterii) albo krócej "bakterie" czyli ogólnie drobnoustroje. emotka
Czy coś się zmieniło w języku polskim? emotka

Akurat sam synonim "BAKTERIE z dróg rodnych" brzmi zdecydowanie bardziej obrzydliwie niż "flora bakteryjna". Zacytowałam określenie padające w reklamie, nie ma tam słowa o florze (a szkoda). Bakterie kojarzą mi się jedynie z upławami, świądami i innymi dziwactwami z reklam TV  emotka  No cóż, biologiem nie jestem, lecę jedynie na skojarzeniach emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

edzia21

#6538936 Napisano: 16.10.2018 19:41:05 w WC - rozmowy o wszystkim
nataszka napisał(a):

Słucham dzisiaj radia a tam reklama suplementu -krople dla dzieci urodzone przez cesarskie cięcie -ŚWIAT ZWARIOWAŁ emotka emotka emotka ,bo dzieci nie mają  jakiejś flory czy innej dup...y!!!!

nie flory, a "bakterii z dróg rodnych matki" emotka w sensie styczności z nimi Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6538913 Napisano: 16.10.2018 18:51:22 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na KAWY ITM emotka  - PW  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6538788 Napisano: 16.10.2018 14:22:26 w Czy informują/ informowali?
alexa4 napisał(a):

forescik napisał(a):

anula18 napisał(a):

alexa4 napisał(a):

Ktoś z was pytał o konkurs "Magiczna Jesień z Pudliszkami" z auchan 
dzwoniłam do organizatora 
wyniki będą najpóźniej do piątku  emotka

Jestes tu nowa, wiec taka rada - nie wydzwaniaj po Organizatorach gdzie sa wyniki konkursu, bo zazwyczaj to strzał w kolano...

Dlaczego strzał w kolano? 
Tak jestem nowa ale gram już jakiś czas,
zainteresowanie każdym razem gdy zapytałam tez i wygrałam.Nie stresuje się tym ale dzięki za info  

A pozniej wszyscy sie dziwia, dlaczego agencja X nie ma telefonu, a wylacznie kontakt mailowy emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6538687 Napisano: 16.10.2018 10:59:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
stamp2 napisał(a):

Takim hasłem niejaki Pan Waldemar emotka łyknął Forda Ka.Hasło może nienajgorsze,ale śmiem wątpić że było najlepsze emotka

Biorac pod uwage haslo "polomarket - moj ulubiony" ... to tak troche srednio wyszlo emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6538415 Napisano: 15.10.2018 16:21:39 w Loterie bramkowe
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie zgadzam się z tezą, że prym w tych loteryjnych zakupach wiodą konkursomaniacy (...) Uważam, że właśnie  przypadkowy Kowalski napalony na możliwość trafienia jakiegoś bonusu do zakupów, jest tym mięsem armatnim...

Owszem, ale i tak ford z loterii fort pojedzie do właściciela numerów rozpoczynających się od 737...

To się już wpisuje na listę oczekujących w kolejce do badań specjalistycznych... emotka

cebuś, możemy się założyć emotka
w sumie to zaszaleję, co mi tam - 2 fordy pojadą do 737 emotka
wrócimy do tej rozmowy po wynikach loterii emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

edzia21

#6538409 Napisano: 15.10.2018 16:08:13 w Loterie bramkowe
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

...cały sukces akcji promo - konkursów czy loterii, nakręcają właśnie KONKURSOWICZE, a nie Twoi "zwykli klienci", którzy albo nie wierzą w wygraną, albo kupią max 1 wafel i zgłoszą. Sorry, ale w takich przypadkach nikt nie inwestowałby w organizowanie akcji promocyjnych, bo zwrot z rynku byłby marny. 

...Kupienie JEDNEGO batonika do loterii jest lepsze od tych 10, bo wiadomo, że KONKURSOWICZ kupi jedynie na promocje a Kowalski jak zgłodnieje. Faktem jest, że zwrot rynku jest marny - dlatego Konkursy też są marne. I będzie więcej loterii, bo drukowane paragony zawsze można sprawdzić. Smolar nawet odrzuci błędny NIP.

Pozwól, że skończę z Tobą dyskusję, bo nie lubię rzucać grochem o ścianę. Nadal nie pojmujesz co chciałam Ci przekazać, trudno.  emotka

Nie zgadzam się z tezą, że prym w tych loteryjnych zakupach wiodą konkursomaniacy (a już szczególnie, że tylko z tego forum emotka  ). Uważam, że właśnie  przypadkowy Kowalski napalony na możliwość trafienia jakiegoś bonusu do zakupów, jest tym mięsem armatnim. "Zawodowiec" ma świadomość działających mechanizmów i jest bardziej zachowawczy.

Owszem, ale i tak ford z loterii fort pojedzie do właściciela numerów rozpoczynających się od 737... emotka  
Przypadkowy Kowalski nie kupi 30 tysięcy serków X, a loteryjna osobowość z naszego forum - kupi, zainwestuje (of course jeśli nagrody będą tego warte ilościowo i wartościowo)  emotka  a tych osobowości jest wiele, więc chyba siła przebicia jest. Wyświetl w wątku >>
0 0