Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6538391 Napisano: 15.10.2018 15:25:22 w Loterie bramkowe
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Patrzę z przerażeniem na tak ogromne zainteresowanie loteriami z bramkami   emotka   agencje i sponsorzy zapewne zacierają ręce...a później każdy się dziwi, że same loterie i bramki - niczego dziwnego w tym nie ma  emotka
BTW trzymam kciuki za Wasze wielkie wygrane  emotka

Ale to nie wina tych co grają w Loteriach,  tylko tych co KONKURSY rozwalili  od środka. 
Tu Organizator nie ma stracha o prawa autorskie. Nie ma marudzenia,  że plagiat albo photoshop wygrał niezgodnie z regulaminem.
Nie wygrywa tylko "Mickiewicz" albo polski "Picasso" , ale zwykły SZARY Nowak i Kowalski. Nie każdy umie pisać zawodo jak Ty, by zgarniać po kilka nagród w jednym konkursie.

Daj szanse tym zwykłym klientom, którzy kupują produkty a nie tylko paragony. Bo w konkursach, to oni z Tobą szans żadnych nie mają. Więc nie powinno Cię chyba dziwić "tak OGROMNE zainteresowanie" tymi bramkami, bo to jedyna szansa tych zwykłych klientów, by coś wygrać. 

Uwierz, że w loteriach/bramkach zwykły Kowalski również nie ma szans, chyba że fartem emotka  wszystko jest "rozpykane od środka", bądź stoją za tym kolosalne inwestycje w paragony, nie wspominając o "drukarzach paragonów"  emotka  

Poza tym, cały sukces akcji promo - konkursów czy loterii, nakręcają właśnie KONKURSOWICZE, a nie Twoi "zwykli klienci", którzy albo nie wierzą w wygraną, albo kupią max 1 wafel i zgłoszą. Sorry, ale w takich przypadkach nikt nie inwestowałby w organizowanie akcji promocyjnych, bo zwrot z rynku byłby marny. 

Ty tak na poważnie z tym, cyt. "cały sukces akcji promo - konkursów czy loterii, nakręcają właśnie KONKURSOWICZE" ???
To, że zgarniasz kilka pucharkôw z 50 możliwych w Carte d'or - NIE jest rozkręceniem akcji. Zwłaszcza, że odkupowałaś paragony a do Smolara odesłałaś dane kupującego, a NIE swoje - chociaž Ty jesteś autorką hasła.

Jak sama widzisz, jest mniej konkursów z konkretnymi nagrodami. Ty masz doświadczenie to wygrywasz, bo wiesz co pisać. A inni tylko ststystyki podbijają.

Kupienie JEDNEGO batonika do loterii jest lepsze od tych 10, bo wiadomo, że KONKURSOWICZ kupi jedynie na promocje a Kowalski jak zgłodnieje. 

Faktem jest, że zwrot rynku jest marny - dlatego Konkursy też są marne. I będzie więcej loterii, bo drukowane paragony zawsze można sprawdzić. Smolar nawet odrzuci błędny NIP.

Pozwól, że skończę z Tobą dyskusję, bo nie lubię rzucać grochem o ścianę. Nadal nie pojmujesz co chciałam Ci przekazać, trudno. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6538368 Napisano: 15.10.2018 14:42:24 w Loterie bramkowe
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Patrzę z przerażeniem na tak ogromne zainteresowanie loteriami z bramkami   emotka   agencje i sponsorzy zapewne zacierają ręce...a później każdy się dziwi, że same loterie i bramki - niczego dziwnego w tym nie ma  emotka
BTW trzymam kciuki za Wasze wielkie wygrane  emotka

Ale to nie wina tych co grają w Loteriach,  tylko tych co KONKURSY rozwalili  od środka. 
Tu Organizator nie ma stracha o prawa autorskie. Nie ma marudzenia,  że plagiat albo photoshop wygrał niezgodnie z regulaminem.
Nie wygrywa tylko "Mickiewicz" albo polski "Picasso" , ale zwykły SZARY Nowak i Kowalski. Nie każdy umie pisać zawodo jak Ty, by zgarniać po kilka nagród w jednym konkursie.

Daj szanse tym zwykłym klientom, którzy kupują produkty a nie tylko paragony. Bo w konkursach, to oni z Tobą szans żadnych nie mają. Więc nie powinno Cię chyba dziwić "tak OGROMNE zainteresowanie" tymi bramkami, bo to jedyna szansa tych zwykłych klientów, by coś wygrać. 

Uwierz, że w loteriach/bramkach zwykły Kowalski również nie ma szans, chyba że fartem emotka  wszystko jest "rozpykane od środka", bądź stoją za tym kolosalne inwestycje w paragony, nie wspominając o "drukarzach paragonów"  emotka  

Poza tym, cały sukces akcji promo - konkursów czy loterii, nakręcają właśnie KONKURSOWICZE, a nie Twoi "zwykli klienci", którzy albo nie wierzą w wygraną, albo kupią max 1 wafel i zgłoszą. Sorry, ale w takich przypadkach nikt nie inwestowałby w organizowanie akcji promocyjnych, bo zwrot z rynku byłby marny.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6538313 Napisano: 15.10.2018 13:00:50 w Loterie bramkowe
Patrzę z przerażeniem na tak ogromne zainteresowanie loteriami z bramkami  emotka   agencje i sponsorzy zapewne zacierają ręce...a później każdy się dziwi, że same loterie i bramki - niczego dziwnego w tym nie ma  emotka
BTW trzymam kciuki za Wasze wielkie wygrane emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6538176 Napisano: 14.10.2018 22:44:07 w Czy informują/ informowali?
bajdeq napisał(a):

Mamut Glue był? bo mam info w notatkach, że do dziś a regulamin już niedostępny emotka

wyniki są na stronie Wyświetl w wątku >>
1 bajdeq 0

edzia21

#6538167 Napisano: 14.10.2018 22:22:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy z c4 z Wawla/Wawelu? emotka zwrotki przychodzą? No właśnie, jak prawidłowo się odmienia Wawel, ten słodyczowy?

Michaszki z Wawelu emotka

a nie Michałki?:) 
Michaszki to Mieszko emotka

tak, masz rację - Michałki emotka  (fanką nie jestem), ale co do Wawelu jestem pewna! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6538164 Napisano: 14.10.2018 22:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Czy z c4 z Wawla/Wawelu? emotka zwrotki przychodzą? No właśnie, jak prawidłowo się odmienia Wawel, ten słodyczowy?

Michaszki z Wawelu emotka Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

edzia21

#6538057 Napisano: 14.10.2018 12:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy Versus ma ograniczenia na dom w praktyce, bo w teorii nie widzę nic w regulaminie emotka

Nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6537938 Napisano: 13.10.2018 17:06:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

adrian napisał(a):

Tylko ja dostałem SMSa od Dębowe, że konkurs przedłużony do 31 października dla sklepów Stokrotka? emotka

wszyscy

Ja nie dostałam a grałam w Tesco

Ja również grałam w Tesco i nie mam żadnego eska emotka Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

edzia21

#6537814 Napisano: 13.10.2018 00:46:04 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dopiero teraz dotarło do mnie, że kupiłam czteropak Dębowego... a w regulaminie są cztery piwa, ciekawe czy uznają w razie nagrody  emotka  Opis na paragonie "piwo dębowe mocne 1 x 11.99"...

Mam tak samo, dla mnie czteropak to cztery piwa, nie mam wpływu na to jak sklep je opisuje na paragonie...

jedno jest pewne - przy zakupie 4 sztuk "luzem" na paragonie na bank nie będzie: "1 x 11,99"
...oczywiście, również mam 4-pak emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6537622 Napisano: 12.10.2018 15:42:12 w Informują
0 0

edzia21

#6537618 Napisano: 12.10.2018 15:32:40 w Informują
Nivea @ z nagrodami dodatkowymi (C4) Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

edzia21

#6537573 Napisano: 12.10.2018 14:25:42 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs TIGER na BP. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6537001 Napisano: 11.10.2018 10:27:26 w SZUKAM....
maryam napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy jest sens odsylac wyciety z opakowania platkow kod nestle ( mniej wiecej 10 cm*5 cm) skoro w reg pisze ze opakowanie ma byc cale? kurza twarz ale jestem zła na siebie

Wysyłaj...w Wedlu (ptasie mleczko) też chyba był taki zapis a nie robili problemu  jak ktoś wysłał wycięty tylko kod...

Akurat Unique One jest pierwsze do robienia problemow... wedel byl PMICombery. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6536748 Napisano: 10.10.2018 16:19:32 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

estrelitta napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

po ile patelnie w Carrefour? właśnie mi się zjarała jedna emotka a widzę, że zagrać można.

Tefal zakup za min 100 zł

wiem wiem, zastanawiam że czy uzbieram z 1 patelni i co ewentualnie dokupić emotka

Sa patelnie w C4 nawet i po 149 zl (tefal) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6536504 Napisano: 09.10.2018 22:17:51 w Smolar
elhad napisał(a):

edzia21 napisał(a):

elhad napisał(a):

olunka napisał(a):

elhad napisał(a):

Wkurzyłam się i to porządnie. Nigdy nie sprawdzałam wyników od Smolara, bo wierzyłam, że smsy dochodzą, tylko nie za bardzo przypadł im do gustu mój nr telefonu, więc mnie omijają .  Zupełnie przez przypadek i z czystej babskiej ciekawości sprawdziłam dzisiaj wyniki  loterii  " Wygraj roczne zakupy w Eurosklepie". Po wklepaniu danych cudny komunikat "GRATULUJEMY!JESTESLAUREATEM NAGRODY TYGODNIOWEJ W LOTERII Wygraj roczne zakupy w Euro
Sklepie.WYPELNIJ W CIAGU 7 DNI OSWIADCZENIE LAUREATA DOSTEPNE NA
STRONIE WWW.LOTERIAEURO.PL W ZAKLADCE DLA LAUREATA.
Więc gdzie jest informacja sms, o której pisze w regulaminie?!?!?!?! A ile być może wygranych przepadło!
Wściekła jestem na Smolara!!!!!!!!!!!!!!

ale z tego etapu jeszcze nie było smsów

Wysyłałam smsa 30.09 - więc to jest 1 etap.

Zamiast dywagować na forum i się "wkurzać" radzę zadzwonić do Smolara i wyjaśnić sprawę. Oni na serio są wporzo i idą na rękę. Jestem przekonana, że nagrodę otrzymasz.

Teraz trochę za późno na interwencję, ale jutro będę atakować Organizatora.

Nie chodziło mi o to, że masz teraz dzwonić, tylko ogólnie emotka  powodzenia! Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6536498 Napisano: 09.10.2018 22:06:40 w Smolar
elhad napisał(a):

olunka napisał(a):

elhad napisał(a):

Wkurzyłam się i to porządnie. Nigdy nie sprawdzałam wyników od Smolara, bo wierzyłam, że smsy dochodzą, tylko nie za bardzo przypadł im do gustu mój nr telefonu, więc mnie omijają .  Zupełnie przez przypadek i z czystej babskiej ciekawości sprawdziłam dzisiaj wyniki  loterii  " Wygraj roczne zakupy w Eurosklepie". Po wklepaniu danych cudny komunikat "GRATULUJEMY!JESTESLAUREATEM NAGRODY TYGODNIOWEJ W LOTERII Wygraj roczne zakupy w Euro
Sklepie.WYPELNIJ W CIAGU 7 DNI OSWIADCZENIE LAUREATA DOSTEPNE NA
STRONIE WWW.LOTERIAEURO.PL W ZAKLADCE DLA LAUREATA.
Więc gdzie jest informacja sms, o której pisze w regulaminie?!?!?!?! A ile być może wygranych przepadło!
Wściekła jestem na Smolara!!!!!!!!!!!!!!

ale z tego etapu jeszcze nie było smsów

Wysyłałam smsa 30.09 - więc to jest 1 etap.

Zamiast dywagować na forum i się "wkurzać" radzę zadzwonić do Smolara i wyjaśnić sprawę. Oni na serio są wporzo i idą na rękę. Jestem przekonana, że nagrodę otrzymasz. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

edzia21

#6536467 Napisano: 09.10.2018 21:22:28 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
mayteq napisał(a):

kreatia napisał(a):

Unlimited - co to za agencja? uczciwi? da się wygrać? emotka

kolejny klon Smolara, ja omijam szerokim łukiem.

bzdury pleciesz ziom. Unlimited ma tyle wspólnego ze Smolarem, co np. z Albedo Marketing. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6536404 Napisano: 09.10.2018 18:18:49 w Informują
PMICombera informuje smsowo o pozytywnej weryfikacji paragonów Wedel ITM (PS4) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6535828 Napisano: 08.10.2018 10:49:33 w Informują
WEDEL ITM - SMSY z kartami 100 zł emotka  (smsy spływają stopniowo) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6535512 Napisano: 06.10.2018 18:52:01 w Czy informują/ informowali?
masza napisał(a):

Bobovta c4?

Nie, maja czas do 12 Wyświetl w wątku >>
1 masza 0