Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6520215 Napisano: 20.08.2018 03:36:15 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragony COLGATE z Biedronki (trochę taniej niż koszt zakupu) - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6520144 Napisano: 19.08.2018 17:13:54 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

szukam informacji czy na Red Bull w biedronce paragon musi być w danym etapie ?

raczej tak

skoro wypowiadasz się w tym temacie i twierdzisz że paragon musi być z danego etapu - przytocz zapis z regulaminiu mówiący o tym fakcie emotka

ja tak robię wypowiadam się za siebie nie cytuje regulaminu

tym swoim "wypowiadam się za siebie" tylko wprowadzasz ludzi w błąd, bo paragon nie musi być z danego etapu, kłamczuszku. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6520141 Napisano: 19.08.2018 17:08:31 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu z ITM Nestle, na wymianę mam kod na bilet do cinema city (z loterii każdy bilet wygrywa) lub 5 kodów cheetos (do każdej z opcji mogę dodatkowo dopłacić 10 zł przelewem) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6520137 Napisano: 19.08.2018 16:57:48 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

szukam informacji czy na Red Bull w biedronce paragon musi być w danym etapie ?

raczej tak

skoro wypowiadasz się w tym temacie i twierdzisz że paragon musi być z danego etapu - przytocz zapis z regulaminiu mówiący o tym fakcie emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

edzia21

#6520115 Napisano: 19.08.2018 15:04:46 w Smolar
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Miał ktoś tak że dostał złą nagrodę od smolara? 
Ja i brat wygraliśmy piłki w konkursie Pringles na BP. 
Brat dostał piłkę te oryginalną a ja tą samą tyle że z napisem coca cola.... i bez tego znaczka ze oryginalna jest... 
pisac do nich ? Uwzględnią? 
Prosze CB o nie udzielanie odpowiedzi jak masz dokuczyć... 

Rozwaliłeś mnie tym zakończeniem. emotka
Mało u nich wygrywam, raczej nie zdarzyło mi się, ale oni mają tego coraz więcej do ogarnięcia, zatem - najwidoczniej zdarzyło się i im. Ja bym napisała (zdjęcia dołącz, wyciągi z regulaminu może też), Smolar stara się uchodzić za firmę w porzo i w ogóle, w końcu nagroda powinna być taka, jak podaje regulamin.  emotka

Najlepsze jest to że konkurs promował Pringles a przyszło z coca colą 

Uważam, że to pomyłka emotka  Zadzwoń do nich i zapytaj o co kaman, wyraźnie zaznaczając przy tym swoje zdegustowanie całą sytuacją.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6519917 Napisano: 17.08.2018 22:53:18 w Smolar
prosiaczek napisał(a):

Czy ktoś odnosił osobiście do Smolara oświadczenie laureata i paragon? Bo jestem wyjechana emotka i sądzę że jak wyślę w poniedziałek 4łapny paragon, to na wtorek nie dojdzie więc bym spróbowała może osobiście?

paragon nie musi dojść we wtorek, masz go nadać w ciągu 7 dni od info i tyle...a kiedy dojdzie, to już dojdzie. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6519872 Napisano: 17.08.2018 17:15:16 w Lay's
zaczytana-pola napisał(a):

izkak napisał(a):

Czy Lay's Stokrotka (dzienne - leżaki) poinformowane do końca? Na stronie wyświetla mi się lista tylko 24 laureatów (do 09.08) emotka  

Dziwne, bo było więcej nazwisk dzisiaj na liście Laureatów. 

Tak, rano byly 42 nazwiska Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6519828 Napisano: 17.08.2018 14:33:27 w Paragony na trwające konkursy
kupię:
- Winiary/nestle ITM, taniej
- Astra Dino, taniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6519588 Napisano: 16.08.2018 18:21:34 w Paragony na trwające konkursy
Kupie 2 paragony na astre w dino (taniej niz koszt zakupu) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6519310 Napisano: 15.08.2018 17:39:23 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

gosia16 napisał(a):

androm napisał(a):

taalvikki napisał(a):

edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurzają mnie "wymagania" wrocławskiego schroniska...
chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo  emotka

ale to dobrze, że dbają o ich zdrowie

z jednej strony tak, zgadzam się emotka  ale z drugiej...co zrobić z taką karmą, skoro nawet schronisko jej nie chce?  emotka  
Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę.

super dbanie o zdrowie - głodówka. no jaja. przerażają mnie pewne praktyki wielkich dietetyków, którzy myślą, że żarcie musi być tylko z górnej półki albo wcale. no ok, niech zwierzaki umierają z głodu, bo nie ma gurmetów tylko inne, sklepowe.

Z faktu, że w schronisku psy nie jedzą taniej karmy, lecz min. średniej jakości, nie wynika, że głodują więc nie wiem skąd takie twierdzenie.
Powiem Wam, że raz wygrałam karmę z najwyższej półki o wartości kilkaset zł. Zadzwoniłam do miejskiego schroniska z pytaniem czy by nie zabrali sobie, bo nie mam jak dowieźć. Niechętnie mi odpowiedzieli, że jak kierowca będzie w pobliżu to kiedyś zadzwoni, ale to może być jutro albo za 3 miesiące. I wiecie, minął już dobry rok, a w ogóle się nie odezwali olewając temat. Skontaktowałam się w międzyczasie z jedną z fundacji dla zwierząt i na swój koszt wysłałam im kurierem. I cieszyli się jak nie wiem.

U mojej córki w szkole zbierali karmę dla schroniska ,dzieci przynosiły Pedigree ,Biedronkowe karmy,wszelakie inne marketowe i raczej z tego co wiem schronisko przyjęło.

a ja się zastanawiam nad jedną sprawą, w niektórych sklepach np w moim Netto jest za kasą kosz i tam zbierają dla zwierząt karmy i też jest wszystko to co w sprzedazy w sklepie, co potem z tym robią?

zakładam, że w Polsce jest więcej schronisk w których brakuje karm (jakichkolwiek), niż takich "luksusowych" jak we Wro. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6519289 Napisano: 15.08.2018 15:27:09 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

olunka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo  emotka

z jednej strony tak, zgadzam się emotka  ale z drugiej...co zrobić z taką karmą, skoro nawet schronisko jej nie chce?  emotka  
Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę.

wiem, że taka karma to samo zło, niezdrowe itd, ale mój pies je tylko takie, do weterynarza chodze raz w roku na szczepienie i w zdrowiu i świetnej formie przeżyła juz 17 lat, chociaż ma wyżywienie gorsze niż w schronisku, z którego nota bene własnie zabraliśmy ją te 17 lat temu

Mi weterynarz powiedział, że te wszystkie karmy z supermarketów to prawie to samo. Jakieś Sheby czy Gourmety wcale nie mają dużo lepszych składów, a kosztują bardzo dużo. Polecił mi jakieś profesjonalne karmy ze zdrowymi składami, które można kupić w sklepach zoologicznych. Nawet nie były drogie, tylko co z tego skoro koty powąchały i na wąchaniu się skończyło  emotka  Przegłodziły się jeden dzień, a nie zjadły tej karmy. W końcu powędrowała do bezpańskich, a moje koty pozostały przy standardowych karmach z marketów  emotka  Widocznie lubią takiego kociego McDonalda i nie przekonam ich do zdrowej diety emotka  Tylko Kitekat im w głowie, a potem długo, długo nic. Raz wykosztowałam się i przywiozłam im z podróży jakąś naturalną ekskluzywną saszetkę z rakiem... i również obwąchały i nie tknęły. Ach, te dachowe geny emotka  

Moi rodzice przygarnęli dachowca z fundacji - kot po przejściach, po amputacji ogona itd. ... agent gustuje wyłącznie w wyszukanych karmach, takich z wyższej półki z zoologów, najczęściej z jakimiś dodatkami (kokosa, fenkułu, gruszki, krewetek i innych rzeczy). Dostał na wyprawkę Royala Canin, to nawet na niego nie spojrzy. Ach te koty emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6519189 Napisano: 14.08.2018 23:16:04 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6519186 Napisano: 14.08.2018 22:58:03 w Wkurza mnie...
chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6519139 Napisano: 14.08.2018 19:43:11 w Albedo Marketing
Z 4 etapu ktos dostal hustawke? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6519106 Napisano: 14.08.2018 17:54:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hehatka31 napisał(a):

scrabble napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Jakie dane podawalo sie przy zgloszeniu do konkursu "Cztery lapy dwa kola"?

Chyba tylko maila i nr tel.

Imię też z tego co pamiętam

Imie...ale psa/kota emotka Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

edzia21

#6519041 Napisano: 14.08.2018 14:24:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
razdwatrzycztery napisał(a):

Czesc!mam pytanie odnosnie konkursu nivea deep versus studio. W smsie jest napisane zeby wyslac podpisany paragon. Jak ma byc podpisany?W regulaminie nie moge znalezc nic na ten temat.+czy ten paragon trzeba zszywaczem przypiac do formularza?

wystarczy imię oraz nazwisko - na odwrocie, ołówkiem i już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6519034 Napisano: 14.08.2018 14:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zarania napisał(a):

A na Waszych zwycięskich zdjęciach były same łapy czy cały zwierzak?
Gratuluję zwycięzcom. emotka

u mnie łapy + cały pyszczek ze śmieszną miną  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6518865 Napisano: 13.08.2018 22:49:56 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

androm napisał(a):

I jakie ciekawe programy sobie oglądasz. A na dole po prawej to  jakaś naklejka nieściągnięta czy menu?

Oglądam sobie wybrane seriale 4K w Netflix. A na dole po prawej to jakaś naklejka, nieściągnięta do zdjęcia, fakt. emotka

Netflix spoko, wszak na zdjęciu reżimówka emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

edzia21

#6518509 Napisano: 12.08.2018 19:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Wyskoczyło mi info przy zgloszeniu w konkursie RedBull Biedronka, że nr został już użyty. Czy ktoś kto tak miał pisał do agencji w tej sprawie i jakos to zalatwili? 

Mnie olali - paragon do kosza. Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

edzia21

#6518353 Napisano: 11.08.2018 17:05:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

loser9 napisał(a):

Czy ktoś bierze udział w konkursie
intermarche
naleczowianka
dzien pozytywnie nakręcony?
nie widze w regulaminie gdzie wysłać zgłoszenie i w jakiej formie ....

Kup dowolną Nałęczowiankę za min. 10zł i zachowaj paragon. Opisz nam jakie są Twoje małe wielkie aktywności, które napędzają pozytywnie Twój dzień i wyślij odpowiedź SMS na numer 4334.
Każde zgłoszenie nagradzamy upominkiem z przepisami na koktajle by Ewa Chodakowska.
Konkurs trwa od 18.07.2018 r. do 28.08.2018 r.
Organizatorem konkursu jest Human2Human Sp. z.o.o.
https://www.kaufl...kcje/konkursy.html 

Pytanie bylo o intermarche, a nie o kauf emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0