Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6504431 Napisano: 30.06.2018 20:10:24 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon LABOO na H&S - pw  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6504167 Napisano: 29.06.2018 21:30:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Czy widzieliście wartość huśtawki w Winiarach? To 850 zl
Identyczne są w necie o wiele taniej.

identyczne są na wyprzedażach w większych C4 po 400 zł...ale co z tego?
Darowanemu... emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

edzia21

#6503714 Napisano: 28.06.2018 22:02:19 w Lay's
cudaczek121 napisał(a):

Edzia21 dziękuję za odpowiedź emotka Już tak zwątpiłam, bo na e-monitoringu waga tej przesyłki krakowskiej niby 30 kg, a ten głośnik to pewnie tyle nie waży emotka

to nie jest głośnik emotka  wg mnie pufa emotka
O głośniku napisałam tak BTW, żebyś wiedziała, że wozili emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6503709 Napisano: 28.06.2018 21:55:56 w Lay's
cudaczek121 napisał(a):

Czy pufy Lays przychodzą z Krakowa emotka Pytam, bo dziś dostałam sms o nadaniu do mnie przesyłki z Krakowa. Dzisiaj dotarło kino domowe z Lays, a czekam jeszcze na pufę, chipsy oraz od Kiory Disney na głośnik JBL emotka

jakby co - dzisiaj dochodziły głośniki od kiory (DHL) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6503427 Napisano: 28.06.2018 12:34:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

pikantny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikantny napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów: czy w konkursie Blend-a-Med przechodziły Wam paragony z opisem typu "Pasta BAM 75 ml"? emotka

A czemu nie, skoro BAM to skrót od Blend-A-Med ? emotka

Jestem przekonana, że nkba nie pyta o skrót nazwy pasty, a szczątkowość opisu (w konkursie biorą udział wybrane pasty)...

To by zapytała czy może kupić 75ml...

w konkursie biorą udział tylko pasty lux a nie zwykłe BAM... pewnie o to chodziło nkba

Cena za produkt z pewnoscia jest wyznacznikiem w rozszyfrowaniu, czy dana pasta BAM jest z regulaminu 

Serio? Ciekawe. Wg Ciebie 6 zł to pasta z regulaminu czy nie z regulaminu? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

edzia21

#6503418 Napisano: 28.06.2018 12:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów: czy w konkursie Blend-a-Med przechodziły Wam paragony z opisem typu "Pasta BAM 75 ml"? emotka

A czemu nie, skoro BAM to skrót od Blend-A-Med ? emotka

Jestem przekonana, że nkba nie pyta o skrót nazwy pasty, a szczątkowość opisu (w konkursie biorą udział wybrane pasty)... Wyświetl w wątku >>
2 mia, nkba 0

edzia21

#6503414 Napisano: 28.06.2018 12:04:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

tak emotka  bez problemu Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

edzia21

#6503342 Napisano: 28.06.2018 09:36:04 w WC - rozmowy o wszystkim
jorunn2010 napisał(a):

Tak mnie naszły refleksje... Zdarza się wam czasami kłamać w konkursach? Nie mówię o oszustwie, gdy się kradnie cudze zdjęcia czy teksty. Chodzi mi o opisówki, np. napisz o swoich wakacyjnych przeżyciach i piszesz, jak to zwiedziłeś Kambodżę na rowerze, a najdalej to byłeś w Mikołajkach. Jak dbasz o swojego pupila? - piszesz o wyimaginowanym psie, a jedyny zwierz, jakiego  masz, to okazjonalnie gołąb na balkonie, którego  poganiasz. Ot, zwykłe fantazjowanie. Ja je popełniam i kiedy wygram, to mam straszne wyrzuty sumienia. 

z takimi wyrzutami...copywritera to z Ciebie nie będzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6503050 Napisano: 27.06.2018 14:33:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

-Violka- napisał(a):

mietowa napisał(a):

Słuchajcie, jak jest z gwarancją na wygrane przedmioty u Smolara?

Na postawie protokołu przekazania nagrody.  Ale w praktyce nie przerabiałam 

Muszę chyba w takim razie sobie do nich zadzwonić, bo był tylko jeden zwrotny dla kuriera. Dzięki za odpowiedź emotka

Zadzwoń i poproś o dokument gwarancyjny, podeślą CI protokolik na maila emotka  Pod tym względem Smolar jest rewelacyjny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6502984 Napisano: 27.06.2018 12:22:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

mia napisał(a):

superloser napisał(a):

mia napisał(a):

superloser napisał(a):

1 paragon = 1 wygrana

Gdzie Ty to widzisz w regulaminie? emotka Przecież to byłaby kompletna bzdura. Miałoby to jeszcze sens, jakby informowali po wszystkim (po danym etapie) w kolejności odwrotnej, od najlepszych nagród.

Nie musisz sie tak unosić. Wystarczy zadzwonić do Organizatora, by sie dowiedzieć. Znajoma graczka z Fejsa podała takie info u nas w grupie, po rozmowie z Albedo. 

Uniosę to ja się dopiero, jeśli się potwierdzi, że tak faktycznie wybierają. Na razie to są wieści typu "jedna pani drugiej pani..."
Z mojej strony koniec tematu. Przynajmniej w tym tonie.

fajnie ze osoby,ktore juz wygraly lazy bagi nie maja szansy na hustawki,skoro nawet nie skonczyl sie jeszcze pierwszy tydzien weryfikacyjny.Juz wiedza ze beda lepsze zgloszenia??

W myśl zasady..."ostatni będą pierwszymi" emotka Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

edzia21

#6502962 Napisano: 27.06.2018 11:40:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O matko jak słownik mi słowa pozamienial. Czyli jak wygram ten materac to huśtawki tym samym zgłoszeniem już nie mogę wygrać? 

1 paragon = 1 wygrana

Gdzie Ty to widzisz w regulaminie? emotka Przecież to byłaby kompletna bzdura. Miałoby to jeszcze sens, jakby informowali po wszystkim (po danym etapie) w kolejności odwrotnej, od najlepszych nagród.

Tak samo, jak nie widac w regulaminie, ze hustawki beda wybierane z lazy, a rowery z hustawek...jakos w rozdawnictwo albedo nie wierze emotka
No coz, pozostaje nam czekac i wierzyc w logike... Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6502815 Napisano: 27.06.2018 03:36:13 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kropka-82,
dziękuję kolejny raz emotka i serdecznie polecam! Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

edzia21

#6502732 Napisano: 26.06.2018 20:44:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

-Violka- napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Brdzie rezerwa DN Palmolive

co spaprałeś? 

Ode mnie też będzie rezerwa (kosmetyki), miałam złe produkty kupione (napisali w mailu, że nie takie miały być, chociaż zawsze uważnie czytam regulamin, to źle widocznie kupiłam)

w jednym punkcie napisali: 
3. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty w postaci żeli pod prysznic marki PALMOLIVE, dostępne we wszystkich sklepach sieci Drogerie Natura
a niżej: 
a) dokonać zakupu przynajmniej dwóch dowolnych Produktów Promocyjnych, w tym nowego żelu Palmolive (So Luminous lub Just Fabulous),
kto tylko rzucił okiem mógł źle kupić

Na przyszłość - radzę DOKŁADNIE przyglądać się plakatom konkursowym, czy to na stronie twojpalmolive.pl, w gazetce promocyjnej czy też w sklepie przy produktach. Tam zawsze jest jak wół napisane, co konkretnie trzeba kupić...i kij z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6502658 Napisano: 26.06.2018 17:29:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Brdzie rezerwa DN Palmolive

W Palmolive DN rezerwa jest jedynie na nagrody I i II stopnia (bez rodzaju nagrody w smsie). Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6502637 Napisano: 26.06.2018 17:07:18 w Czy informują/ informowali?
agniecha1985 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy MR dzisiaj oddzwaniał na nieodebrane za wczoraj?

Jeszcze nie

właśnie oddzwaniają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6502399 Napisano: 26.06.2018 01:33:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na budżet - Kaufland emotka
proszę o PW z kodem sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6502344 Napisano: 25.06.2018 21:35:05 w Lay's
mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że Avanti szuka "świeżej krwi" i przestało lubić starych znajomych?

Miód lejesz na moje serce. emotka Nie wiem, czy ktoś wtopił w Kauflandzie tak jak ja (dobrze, że choć dwa paragony z całości zostały znalezione).
Przykro mi, ale... Adios, Lidia! emotka

U mnie wielkie 0 emotka  a kiedys byly główne, "półgłówne"... a teraz są gówne. Cos tam sie porobilo Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6501868 Napisano: 24.06.2018 23:38:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy dobrze rozumuję że w Winiarach lepiej nie odbierać tel gdy będą dzwonili z layzy bagami?. Jeden uczestnik = 1 nagroda ??

1 nagroda, ale każdego stopnia.

nie ma to jak czytać ze zrozumieniem, dzięki emotka   uff emotka

Mnie zastanawia inna kwestia...osoba, wysyłając zgłoszenie, wygrywa nagrodę 3 stopnia - wypada z puli...później wybierają huśtawki i rozumiem, że nagrodę 2 stopnia wygra osoba, która nie wygrała nagrody 3 stopnia?  emotka  Natomiast osoba, która wygrała już nagrodę 3 stopnia musi wygrać kolejne zgłoszenie, żeby powalczyć o nagrodę 2 stopnia? emotka

tak i ja rozumiem

Ale dlaczego? 1 OS. może wygrać po 1 nagrodzie każdego stopnia.
Jest 25 najlepszych, dziennych. Po tygodniu idą huśtawki.

Jakoś nie wydaje mi się, że będą wybierać huśtawki z osób które wygrały pufy, a następnie rowery z huśtawek (będą chcieli nagrodzić jak największą ilość osób - wbrew logice...)...ale zobaczymy, fajnie by było emotka
A nagród możesz wygrać 3 (I, II, II) ale jak wyślesz 3 zgłoszenia, zapewne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6501823 Napisano: 24.06.2018 22:05:22 w Sport

mia napisał(a):

Japończycy zrobią z nas sushi...

No weź... Przegraliśmy już z czarnymi, przerżnęliśmy sromotnie z czekoladowymi, jeszcze z żółtymi mamy polec? emotka I to nie rasizm, tylko tam sobie myślę, jak to się ludziska cieszyli, że mamy taką łatwą grupę... Egzotycznom takom. emotka

nasi jedzą parówki i popijają Oshee. A Japończycy masową jedzą rybę i popijają sake...D Myślę, że dla nas każda grupa byłaby ciężka..

taaa...a co Lay`sy z Błaszczykowskim zrobiły?!?! emotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6501779 Napisano: 24.06.2018 21:23:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy dobrze rozumuję że w Winiarach lepiej nie odbierać tel gdy będą dzwonili z layzy bagami?. Jeden uczestnik = 1 nagroda ??

1 nagroda, ale każdego stopnia.

nie ma to jak czytać ze zrozumieniem, dzięki emotka   uff emotka

Mnie zastanawia inna kwestia...osoba, wysyłając zgłoszenie, wygrywa nagrodę 3 stopnia - wypada z puli...później wybierają huśtawki i rozumiem, że nagrodę 2 stopnia wygra osoba, która nie wygrała nagrody 3 stopnia? emotka  Natomiast osoba, która wygrała już nagrodę 3 stopnia musi wygrać kolejne zgłoszenie, żeby powalczyć o nagrodę 2 stopnia? emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0