Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6499654 Napisano: 18.06.2018 22:13:45 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Palmolive w C4 - pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6499537 Napisano: 18.06.2018 16:31:14 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Info od Hebe:wyniki z Gosh będą w tym tygodniu

Pocieszające emotka  A ktoś wie kiedy dokładnie będą z Organique?

do 24.06 mają czas i chyba tyle wiemy emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

edzia21

#6499427 Napisano: 18.06.2018 13:24:50 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

nestle z c4 II etap? było już?

dzwonią od godziny Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6499215 Napisano: 17.06.2018 19:20:18 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie sąsiedzi. Od południa leci disco polo na cały regulator emotka .

Oups! emotka , czy my przypadkiem nie jesteśmy sąsiadkami, Polu?  emotka
Żartuje oczywiście, takie zachowanie jest co najmniej chamskie, ale przyznam szczerze, że ostatnio mam dziwną słabość do tych utworów emotka ; no, może z wyjątkiem jednego wykonawcy. emotka emotka  

Kochana, przy disco polo to można sobie potańczyć na weselu. Ale słuchanie przez całe niedzielnie popołudnie zaczyna człowieka irytować. W dodatku tak głośno gra muzyka, że sąsiedzi zamiast rozmawiać, krzyczą na cały głos. Po prostu super. emotka

przez twe oczy zielone,zielone..... emotka śpiewać każdy może emotka

taaa...do tego 1 zwrotka sławomirowej miłości w zakopanem i można dostać awersji.

Co najlepsze i zawsze mnie śmieszy...najwięksi fani Sławomira, którzy raczą się po kilkanaście razy dziennie jego hiciorem w życiu codziennym mówią: JESTEM/BYŁEM W ZAKOPANYM. A gdzie mądrości zaczerpnięte od swego "mistrza"? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6499083 Napisano: 16.06.2018 22:45:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

Reni napisał(a):

kate87 napisał(a):

Nie mam dostępu do tematu Kauflandowego. Czy możecie już się zarejestrować jako zwycięzcy konka: Wspólnie dbamy o.... Ja widzę tylko poprzedni konkurs:/

https://e-kupon.i...o_Twojego_ciala.html

czy w tym formularzu muszę podawać adres zameldowania czy mogę go pominąć i podać tylko adres korespondencyjny do wysłania nagrody?  

Obawiam się, że trzeba podać wszystko ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6498880 Napisano: 15.06.2018 23:11:53 w SZUKAM....
Keisa napisał(a):

Szukam informacji z jakiego konkursu rozsyłane były takie bony do Intermarche i czy spotkał się ktoś z problemami przy ich realizacji?

Nie wiem z jakiego konkursu przyjechały te bony, ale mam kilka sztuk i mega problem z ich realizacją. Przy pierwszym bonie czekałam 15 minut na decyzję kierowniczki czy przyjmą bon, bo "jest jakiś dziwny, nigdy takiego nie widzieliśmy i ma stare logo". Boję się, co będzie z kolejnymi bonami tej serii, a ważność upłynie niebawem (30.06.2018)...
Finalnie tamten został przyjęty (z wielką łachą, kaprysem i tysiącem znaków zapytania), ale nie po drodze mi do tego ITM. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6498391 Napisano: 14.06.2018 22:27:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza uświadomi mnie na szybko czy w Kauflandzie (budżet) jest ograniczenie na gospodarstwo domowe???  emotka  Pytam, bo się będę przeprowadzać i swojego adresu już nie podam...

jest, zawsze było :(  Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

edzia21

#6498386 Napisano: 14.06.2018 22:11:37 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

Szukam info, które zaspokoi moją ciekawość: czy jest na forum osoba albo tej osoby kolega, chomik lub kuzynka sąsiadki, która  wygrała auto w Tyskim emotka tak po prostu chciałabym wiedzieć, że można, że się da u kropki B. Nie chcę nic więcej wiedzieć. Pw może zawierać tylko słowo "Tak"  emotka emotka

U Kropki B. da się wygrać fajną główną w sposób uczciwy i na serio rozdają...nie piszę o Tyskim, ale o innym konkursie z kiedyś emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6497954 Napisano: 14.06.2018 12:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

mietowa napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam pytanie o rowery z goshgirl. Beda przyznane najlepszej wypowiedzi z danej drogerii. Czyli moze wygrac przecietna praca z drogerii x, a w drogerii y może byc kilka świetnych prac bez nagrody? Chodzi zarowno o drogerie hebe jak i te z listy?

dokładnie tak, ja to doczytałam dopiero po drugim zgłoszeniu, także masakra. Rowerów jest tyle, co w sumie drogerii w Polsce, więc na każdą przypada 1 rower... jak tam nikt nie wygra to rower przepada:/ 

Identycznie jest w  sklepach Organique i ich konkursie. W regulaminie nie ma odpowiedniego zapisu, ale rowerów jest tyle, ile sklepów, a pani ekspedientka potwierdziła - jeden rower z każdego sklepu. 

Swoją drogą, te rowery stoją w sklepach. Cudne. Pomacałam, pogłaskałam, szepnęłam: "Do zobaczenia..." emotka

to nie wiedziałam, że tam też tak jest emotka  ja kupiłam w sklepie internetowym emotka  to pewnie już w ogóle nie mam szans emotka

Na sklep internetowy przypada 1 rower Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6497665 Napisano: 13.06.2018 19:15:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Nie mam dostępu do wątku Intermarche, a przeciez jestem dobrym konkursowiczem. Doszli już w informowaniu do "G"?

był wpis w informują, że dzwonili z "mazowieckiego"...a w mazowieckim pierwszy na liście jest GRÓJEC. Swoją drogą w kilka minut przeskoczyli jakieś 15 miejscowości (odrobinę wcześniej były Brzeszcze) emotka https://www.brico...he.pl/markety.html#1 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6497604 Napisano: 13.06.2018 17:42:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

bethan, mia - podajcie nam tu pierwsze litery miast brico emotka

zakładam, że to miejscowości na B emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

edzia21

#6497542 Napisano: 13.06.2018 15:54:07 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

TWOJA CHWILA Z KAWĄ intermarche na ktorym dniu skończyła informować?

o to samo miałam własnie pytać emotka

na 100% informowali do 10.06, a dalej nie wiem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

edzia21

#6497524 Napisano: 13.06.2018 15:13:59 w SZUKAM....
Czy w Kiorze LIDL jest ograniczenie na gospodarstwo domowe, co do ilości nagród? Mam mały problem z regulaminem na telefonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6497518 Napisano: 13.06.2018 15:05:27 w Czy informują/ informowali?
asiatko napisał(a):

a co z ostatnim budżetem z Kaufa?

do jutra mają czas na info emotka Wyświetl w wątku >>
2 darog, venix 0

edzia21

#6497405 Napisano: 13.06.2018 12:34:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

W takim razie nie wiem o jakie cyferki chodzi, ale to już bez znaczenia emotka

Takie ło: 

dzięki, teraz już czaję, ale niestety nie mam takich magicznych cyfr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6497389 Napisano: 13.06.2018 12:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie, mam tylko taki zapis. Cyferki chyba zależą od systemu kasowego. U mnie w Lidlu nie ma na paragonach cyferekz kodu kreskowego przy produktach. 

Pojęcia nie mam, kupowałam w różnych Lidlach, w różnych miastach i mam cyferki, to chyba nie kod kreskowy, przy innych produktach ich nie ma, tylko przy tych konkursowych.

W takim razie nie wiem o jakie cyferki chodzi, ale to już bez znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6497382 Napisano: 13.06.2018 12:08:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aaa, dzięki emotka
ktoś z Was ma opis: BATONIKI Z LICENCJĄ 2,99 ?? emotka

Nie masz na paragonie przed nazwą towaru cyferek emotka ? U mnie na wszystkich paragonach są i pokrywają się z tymi z regulaminu (ale nie kupowałam czekoladek).

nie, mam tylko taki zapis. Cyferki chyba zależą od systemu kasowego. U mnie w Lidlu nie ma na paragonach cyferekz kodu kreskowego przy produktach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6497377 Napisano: 13.06.2018 12:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ufff, dzięki dziewczyny emotka
przestraszyłam się, że coś sknociłam  Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

edzia21

#6497372 Napisano: 13.06.2018 12:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Chciałam się upewnić. Wczoraj dostałam smsa z Disney Kiora Lidl. Czy ja dobrze zajarzyłam,że mam im na stronie internetowej wysłać ten formularz ze skanem paragonu, wygranym tekstem i swoimi danymi emotka Po przesłaniu tychże niby mam komunikat: Dziękujemy za udział w konkursie, ale odnoszę wrażenie jakbym wzięła udział w konkursie ponownie, a nie tylko odsyłała dane. A tak w ogóle to jeśli sms pisałam bez polskich znaków, to na tej stronie miałam wysłać też bez polskich znaków.BTW. Czy kupował ktoś na ten konk czekoladę  mleczną Disney za 3,99 emotka

tak, też całą procedurę przeszłam jak TY:) Wszyscy  zwycięzcy tak mają , więc chyba będzie ok  emotka
z czekoladą nie pomogę bo mam czekoladę za 2.99 i jogurt za 2.99

masza, a jaki masz opis na paragonie tej czekolady za 2.99?

czekolada mleczna

aaa, dzięki emotka
ktoś z Was ma opis: BATONIKI Z LICENCJĄ 2,99 ?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6497368 Napisano: 13.06.2018 11:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Chciałam się upewnić. Wczoraj dostałam smsa z Disney Kiora Lidl. Czy ja dobrze zajarzyłam,że mam im na stronie internetowej wysłać ten formularz ze skanem paragonu, wygranym tekstem i swoimi danymi emotka Po przesłaniu tychże niby mam komunikat: Dziękujemy za udział w konkursie, ale odnoszę wrażenie jakbym wzięła udział w konkursie ponownie, a nie tylko odsyłała dane. A tak w ogóle to jeśli sms pisałam bez polskich znaków, to na tej stronie miałam wysłać też bez polskich znaków.BTW. Czy kupował ktoś na ten konk czekoladę  mleczną Disney za 3,99 emotka

tak, też całą procedurę przeszłam jak TY:) Wszyscy  zwycięzcy tak mają , więc chyba będzie ok  emotka
z czekoladą nie pomogę bo mam czekoladę za 2.99 i jogurt za 2.99

masza, a jaki masz opis na paragonie tej czekolady za 2.99? Wyświetl w wątku >>
0 0