Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6473949 Napisano: 17.03.2018 01:02:42 w Lotto i inne
sowa93 napisał(a):

Jest wygrana w zdrapce!  emotka   https://www.youtu...HbBH75X5J_M&t=5s

byłam przekonana, że jakąś główną wydrapałaś emotka  a tu klops. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

edzia21

#6473457 Napisano: 15.03.2018 18:12:07 w Smolar
rebelmen napisał(a):

No to jaki jest sposób na Smolara ? Jeśli w takich kategoriach można to rozważać.

jestem przekonana, że uzyskasz odpowiedź dzwoniąc pod jeden z tych numerów:
tel.: (42) 636 90 97
tel.: (42) 636 90 93
infolinia zawsze chętnie pomaga rozwiązywać różne problemy i zagwozdki trapiące konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6473426 Napisano: 15.03.2018 17:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atka79 napisał(a):

Wracam do tematu reklamacji do Loyalty Point.
Oto fragmenty mojej reklamacji loterii "Wygraj z Glade" i "Rodzina wygrywa". Pozostałe reklamacje dotyczyły tych samych naruszeń, tylko mają inne dane. Będę wklejała stopniowo, z podziałem na osobne zarzuty.

Z ogólnodostępnych wyników zrobiłam sobie zestawienie w Excelu, z którego wynika,
że regulamin loterii został wielokrotnie naruszony przez firmę  Loyalty Point.
Głównym naruszeniem jest nie przestrzeganie punktu 3.17. regulaminu, który to punkt brzmi: „Kolejne zgłoszenia tego samegoparagonu fiskalnego nie biorą udziału w Loterii.”
Organizatorzy nie przestrzegali tego punku wielokrotnie, o czym świadczy poniższe zestawienie paragonów, które zostały kilkakrotnie użyte w loterii. 

Poniżej wklejam fragmenty tabelek z dwóch reklamacji, najpierw zestawienie z Wygraj z Glade (tylko początek tabeli, bo ta jest dłuższa), potem z Rodzina wygrywa.

Mam nadzieję, że izba celna porządnie ich przetrzepie... Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6473408 Napisano: 15.03.2018 16:32:35 w Informują
Albedo puściło sms`y z konkursu E w Biedronce (na nieodebrane) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6473167 Napisano: 15.03.2018 01:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

korekk napisał(a):

FBilona napisał(a):

xpac napisał(a):

korekk napisał(a):

RODZINNALOTERIA I LOTERIAGLADE 

Postanowiłam być bystra jak zwycięzcy tej i poprzednich edycji. Zgłosiłam więc 500 paragonów, których fizycznie nie posiadam. Ale czemu nie mogę tego zrobić, skoro pewni panowie otrzymują nagrody za druknięte paragoniki? Jaki wniosek? Niestety nie jestem chyba bystra,bo nie wygrałam nawet zestawu produktów. Ciąg zgłoszonych paragonów idący w tysiącach jak nie kilkunastu tysiącach aż bije po oczach (zwłaszcza w Glade). Loyalty Point wprowadza zabezpieczenia typu max 3 zgłoszenia dziennie, max 15 w całej loterii. I co to daje? Nie zniechęca to naszych zawziętych drukarzy do gry, jest jedynie trochę trudniej. Nagrody już powystawiane na Allegro. Wielka szkoda,że tak ciężko pracownikom Loyalty potwierdzić autentyczność paragonu. 
Współczuję bardzo osobom, które wysyłają jedno, dwa , pięć zgłoszeń i łudzą się że wygrają. Może jeden-dwa zestawy produktów trafią w ich ręce, bo te duże nagrody wiadomo w jakie ręce muszą wpaść emotka

Te konkursy  to loterie czy kreatywne? Bo jeśli to loterie to przecież są organy państwowe, do których można się w tej sprawie zwrócić...

Przecież korekk kilka razy zaznaczył, że chodzi o loterie emotka Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

edzia21

#6473089 Napisano: 14.03.2018 19:06:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

edzia21 napisał(a):

marengo napisał(a):

Czy w konkursie Kasi nagrodą III stopnia jest forma (tak było napisane w Sms od Smolara) czy formy (jak widać na plakacie)? 

w regulaminie jest mowa również o formie (w liczbie pojedynczej), aczkolwiek cena takiej formy w sklepie to ~30 zł, a regulamin zakłada cenę 60 zł. Dlatego mogą być 2 emotka

A podajecie w formularzu pesel i nr DO?

zapewne bez podania tych danych nie przyślą nagrody Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

edzia21

#6473086 Napisano: 14.03.2018 19:02:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marengo napisał(a):

Czy w konkursie Kasi nagrodą III stopnia jest forma (tak było napisane w Sms od Smolara) czy formy (jak widać na plakacie)? 

w regulaminie jest mowa również o formie (w liczbie pojedynczej), aczkolwiek cena takiej formy w sklepie to ~30 zł, a regulamin zakłada cenę 60 zł. Dlatego mogą być 2 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6472990 Napisano: 14.03.2018 14:54:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
asper01 gratuluję Peugeota z loterii Winiary w Biedronce, niech się dobrze prowadzi! emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6472969 Napisano: 14.03.2018 14:26:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Z jakich dni dzwoniło już E Biedronka?

Spa z każdego , teraz tylko idą parownice.

parowncie szły na równi z info o SPA

Ciekawe czy już wszystko pozamiatane  emotka

raczej tak, facet dzwonił sprawnie, a nagród było 100. Ostatni dzień również poinformowany. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6472964 Napisano: 14.03.2018 14:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Z jakich dni dzwoniło już E Biedronka?

Spa z każdego , teraz tylko idą parownice.

parowncie szły na równi z info o SPA Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6472951 Napisano: 14.03.2018 13:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katarynka-199 napisał(a):

Z jakich dni już poszła biedronka E? 

raczej zw wszystkich emotka
mają już wolną linię i spokojnie można oddzwaniać, a wcześniej nie było opcji, bo zajęte i zajęte  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6472800 Napisano: 14.03.2018 09:36:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD wozi nagrody z Listerine HEBE - kamerka GoPro Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

edzia21

#6472252 Napisano: 12.03.2018 16:20:56 w Informują
Na stronie Smolara http://wyniki.smolar.pl/ pojawiły się wyniki KASI (I etap) - upiecz bliskim radość na święta

PS. właśnie sms Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471946 Napisano: 11.03.2018 15:39:46 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu?

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucał emotka

Nie jestem "grupą docelową" jakichkolwiek PIS-owskich działań w ramach "dobrej zmiany", więc wybacz...pałać radością i zachwycać się nie będę emotka

Wiem palalas bys radoscia w odwrotnej sytuacji

Otóż to, czekam na prawdziwą "dobrą zmianę" w kolejnych wyborach emotka  urywam temat i życzę Ci miłego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
2 koper, niunio 0

edzia21

#6471942 Napisano: 11.03.2018 15:32:59 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Dlatego, że jeśli na rynku na daną usługę jest popyt to ktoś z tego korzysta. Zwykłe prawa rynku. Jeżeli nie zrobi tego jedna osoba/firma to zrobi to inna. Tesco otwarte 24h zlokalizowane w dużych miastach ma w nocy mnóstwo klientów. A w okolicach świąt kolejki jak za dnia w weekend. 

W mojej prywatnej opinii to zachowania ocierające się o patologię. A patologię wszelkiego rodzaju należy zniszczyć emotka

Co do Tesco, to chyba jednak nie mają aż tak zayebiście, skoro - mimo upływu lat - żadna inna sieć nie poszła w ich ślady emotka Nie znam też nikogo, kto choć raz zrobiłby zakupy nocą w Tesco (za dnia to i owszem). Mogłabym nawet zechcieć tę sprzedaż naocznie zbadać, ale pewnie przy okazji wędrowałabym między półkami sycząc do klientów "Zmień frayerze swoje życie, bo chyba coś w nim nawala, skoroś tutaj o trzeciej nad ranem..." emotka

apropo nocnych zakupów w tesco
jak byłam w ciazy, mój mąz konczyłpracę o 22 w piątek więc stwierdziliśmy szkoda marnowac switu w sobotę i pojedziemy na działkę juz w piatek w pózno wieczorem po drodze wstąpimy do tesco po szybkie zakupy
bylismy pewnie ze będą pustki
w sklepie bylismy ok 24 i zastalismy kolejki do kas

ja byłam między 2, a 3 w nocy...również była kolejka. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471938 Napisano: 11.03.2018 15:28:59 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucał emotka

Nie jestem "grupą docelową" jakichkolwiek PIS-owskich działań w ramach "dobrej zmiany", więc wybacz...pałać radością i zachwycać się nie będę emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471934 Napisano: 11.03.2018 15:04:31 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471720 Napisano: 10.03.2018 14:03:17 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

Z tego co słyszałam warszawska Galeria Mokotów wprowadziła z tego powodu nowe godziny otwarcia w piątki i soboty. Współczuję pracownikom, którzy będą musieli siedzieć w pracy do 23:00. Dodajmy do tego jeszcze dojazd do domu...

Smutne w tym kraju jest to, że każdy martwi się o innych i wie najlepiej JAK UKŁADAĆ IM ŻYCIE emotka
Mnie cała ta "afera" z niedzielami handlowymi i niehandlowymi wisi, aczkolwiek słyszałam wczoraj rozmowę Pań w biedronce. Jedna z nich stwierdziła, że woli przychodzić do pracy w niedzielę, niż siedzieć w domu...bo tak na serio w domu ma więcej pracy niż w sklepie. Druga jej przytaknęła. Z drugiej strony są również studenci dzienni, których głównym źródłem utrzymania jest praca weekendowa, najczęściej w handlu - ich frustracja sięga zenitu. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471710 Napisano: 10.03.2018 13:05:25 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony KAMIS itm emotka  PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471633 Napisano: 09.03.2018 23:00:25 w Paragony na trwające konkursy
Paragony KAMIS ITM kupię - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0