Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6472800 Napisano: 14.03.2018 09:36:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD wozi nagrody z Listerine HEBE - kamerka GoPro Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

edzia21

#6472252 Napisano: 12.03.2018 16:20:56 w Informują
Na stronie Smolara http://wyniki.smolar.pl/ pojawiły się wyniki KASI (I etap) - upiecz bliskim radość na święta

PS. właśnie sms Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471946 Napisano: 11.03.2018 15:39:46 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Musiała, a kto ja zmuszał skoro jest właścicielem sklepu?

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucał emotka

Nie jestem "grupą docelową" jakichkolwiek PIS-owskich działań w ramach "dobrej zmiany", więc wybacz...pałać radością i zachwycać się nie będę emotka

Wiem palalas bys radoscia w odwrotnej sytuacji

Otóż to, czekam na prawdziwą "dobrą zmianę" w kolejnych wyborach emotka  urywam temat i życzę Ci miłego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
2 koper, niunio 0

edzia21

#6471942 Napisano: 11.03.2018 15:32:59 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Dlatego, że jeśli na rynku na daną usługę jest popyt to ktoś z tego korzysta. Zwykłe prawa rynku. Jeżeli nie zrobi tego jedna osoba/firma to zrobi to inna. Tesco otwarte 24h zlokalizowane w dużych miastach ma w nocy mnóstwo klientów. A w okolicach świąt kolejki jak za dnia w weekend. 

W mojej prywatnej opinii to zachowania ocierające się o patologię. A patologię wszelkiego rodzaju należy zniszczyć emotka

Co do Tesco, to chyba jednak nie mają aż tak zayebiście, skoro - mimo upływu lat - żadna inna sieć nie poszła w ich ślady emotka Nie znam też nikogo, kto choć raz zrobiłby zakupy nocą w Tesco (za dnia to i owszem). Mogłabym nawet zechcieć tę sprzedaż naocznie zbadać, ale pewnie przy okazji wędrowałabym między półkami sycząc do klientów "Zmień frayerze swoje życie, bo chyba coś w nim nawala, skoroś tutaj o trzeciej nad ranem..." emotka

apropo nocnych zakupów w tesco
jak byłam w ciazy, mój mąz konczyłpracę o 22 w piątek więc stwierdziliśmy szkoda marnowac switu w sobotę i pojedziemy na działkę juz w piatek w pózno wieczorem po drodze wstąpimy do tesco po szybkie zakupy
bylismy pewnie ze będą pustki
w sklepie bylismy ok 24 i zastalismy kolejki do kas

ja byłam między 2, a 3 w nocy...również była kolejka. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471938 Napisano: 11.03.2018 15:28:59 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie do końca rozumiem o jakiej różnicy między lekarką, policjantem, a kasjerką mówisz. Te dwa piersze zawody mogą pracować w niedzielę, bo co? Bo ich rodziny są mniej ważne, czy bo lepiej zarabiają? Gdzie dokładnie jest ta różnica?

Są zawody, gdzie wyższa konieczność decyduje o tym, kiedy trzeba wykonywać swoje obowiązki. To na przykład ratowanie życia. Stąd w zawód lekarza, strażaka i pewnie podobnych wpisana jest taka misyjność. Jeśli ktoś się na taki zawód zdecydował, to chyba był świadomy, z czym to się wiąże. No chyba, że nie był świadomy. Wyrazy współczucia.

Jak ktoś wybierał pracę w handlu, to chyba też wiedział, że sklepy są czynne w niedziele  emotka

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych.

ależ mamy fatalne państwo,co?Kilka lat temu nie było 500+ ale tu był raj na ziemi.I nikt nikomu nic nie narzucał emotka

Nie jestem "grupą docelową" jakichkolwiek PIS-owskich działań w ramach "dobrej zmiany", więc wybacz...pałać radością i zachwycać się nie będę emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471934 Napisano: 11.03.2018 15:04:31 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

Zapewne zmusiła ją SYTUACJA MATERIALNA. Niektóre sklepy/sklepiki (w zależności od umiejscowienia) utrzymują się z utargów stricte weekendowych. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471720 Napisano: 10.03.2018 14:03:17 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

Z tego co słyszałam warszawska Galeria Mokotów wprowadziła z tego powodu nowe godziny otwarcia w piątki i soboty. Współczuję pracownikom, którzy będą musieli siedzieć w pracy do 23:00. Dodajmy do tego jeszcze dojazd do domu...

Smutne w tym kraju jest to, że każdy martwi się o innych i wie najlepiej JAK UKŁADAĆ IM ŻYCIE emotka
Mnie cała ta "afera" z niedzielami handlowymi i niehandlowymi wisi, aczkolwiek słyszałam wczoraj rozmowę Pań w biedronce. Jedna z nich stwierdziła, że woli przychodzić do pracy w niedzielę, niż siedzieć w domu...bo tak na serio w domu ma więcej pracy niż w sklepie. Druga jej przytaknęła. Z drugiej strony są również studenci dzienni, których głównym źródłem utrzymania jest praca weekendowa, najczęściej w handlu - ich frustracja sięga zenitu. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6471710 Napisano: 10.03.2018 13:05:25 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony KAMIS itm emotka  PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471633 Napisano: 09.03.2018 23:00:25 w Paragony na trwające konkursy
Paragony KAMIS ITM kupię - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471514 Napisano: 09.03.2018 15:24:34 w SZUKAM....
ace napisał(a):

jak uruchomić smsy premium w Orange?

Doładowuję 10 zł i czekam ~ max 2 godziny, czasami w ciągu pierwszej znika blokada, różnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 onlyrybka 0

edzia21

#6471485 Napisano: 09.03.2018 14:22:43 w Smolar
loteryjny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

PRINGLESY z C4 na którym dniu się zatrzymały? emotka

ja miałem tylko smsy z 1 dnia a co dalej to nie wiem, ciekawe co z tygodniową emotka

ciekawe emotka  jak coś ruszy to poproszę o PW przyjacielu, będę zobowiązana. Wyświetl w wątku >>
1 loteryjny 0

edzia21

#6471478 Napisano: 09.03.2018 14:14:11 w Smolar
PRINGLESY z C4 na którym dniu się zatrzymały? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471305 Napisano: 08.03.2018 23:56:40 w Paragony na trwające konkursy
Paragony Kamis ITM kupię, zapłacę pełną stawkę za przyprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471296 Napisano: 08.03.2018 22:59:32 w Albedo Marketing
assal napisał(a):

Naprawili. Zwrotki już są  emotka

szkoda, że na wcześniejsze zgłoszenia zwrotek nie puścili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471279 Napisano: 08.03.2018 22:28:03 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Jakie produkty Palmolive są dostępne w Biedronce? Są u Was żele, szampony, mydełka w kostce lub płynie? Odwiedziłam dzisiaj 2 sklepy i wróciłam z pustymi rękami, Colgate masa, Palmolive zero  emotka

mydełek w kostce na 100% nie ma w biedrze Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

edzia21

#6471125 Napisano: 08.03.2018 15:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A z syreny wygrał ktoś na @ gdzie nie miał potwierdzenia udziału w konkursie od nich? 

tak, ja emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6471085 Napisano: 08.03.2018 13:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wiadomo co z konkursem E w Biedrze i ze zwrotkami? Polowa konkursu za pasem...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6471081 Napisano: 08.03.2018 13:49:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na konkurs KAMIS w itm. PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6470790 Napisano: 07.03.2018 16:59:07 w Informują
teraz już głośniki Clip2 Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6470691 Napisano: 07.03.2018 13:08:16 w Albedo Marketing
mia napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

benasia napisał(a):

Co z tymi zwrotkami?   emotka

U mnie nawet dzisiaj nie ma potwierdzenia że dostarczono emotka  

A dzwoniliście do nich? Oni w ogóle o tym wiedzą, że zwrotki nie dochodzą? Bo o tym, że mają taki konkurs, to mam nadzieję, wiedzą... emotka
Przecież to też z z nieba nie spada, tylko trzeba w systemie ustawić, żeby zwrotki wychodziły i to z odpowiednią treścią.

Zwrotko to jedno...ale jestem przekonana, że te eski w ogóle do nich nie trafiają emotka  zostają sobie gdzieś w czasoprzestrzeni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0